Čovjek koji je uništio četiri glavne vrijednosti: samog čovjeka, obitelji, domovinu i vjeru. HDZ i VOŽD obećali Hrvatima vjerodostojnu i sigurnu propast

Plenković

Od HDZ-ovog izbornog Programa iz 2016. preko onog iz 2020. do Nacionalne razvojne strategije 2030., a između nas čeka 14 godina torture, pljačke, devastacije i rasprodaje državnog blaga, Hrvatska nam država postade „jakuševačkim sajmištem“ na kojem se nudi „sve po 10 kuna“, prvo vladajućoj kliki, potom Europi pa i svijetu.

 „Sloboda označava vaše pravo da ljudima kažete ono što ne žele čuti“. George Orwell

Gdje započeti? Možda od HDZ-ovog Programa iz 2016. Šteta što nije tiskan na pelir papiru. Bio bi odlična zamjena za zewa toaletni papir, doduše ne sa mirisom breskve ili jasmina, nego mirisom lopovluka i kriminala. Fini je to miris, miris banknota. Ministri i njihovi podanici hodaju Hrvatskom kao putujući trezori nafutrani kunama i eurima, a može biti i još pokojom valutom.

Sažetak Programa kaže:

„Hrvatska je na kraju 2015. bila na dnu usporedbi po bilo kojem od pokazatelja: od najnižeg gospodarskog rasta, najniže industrijske proizvodnje, izvoza temeljenog na prodaji roba inozemnog porijekla te je tako Hrvatska postala poznata izvoznica banana i automobila, do najnegativnije neto međunarodne investicijske pozicije, najniže zaposlenosti i najmanjeg udjela aktivnog stanovništva u radno sposobnom stanovništvu. Nažalost, po nekim smo pokazateljima i u vrhu, poput najvećega duga i deficita ili najveće stope nezaposlenosti.“

Obećanje, ludom radovanje

Oprostite molim, a gdje je to Hrvatska danas 2020. u odnosu na 2015.? U čijem su to analnom otvoru završili poduzetništvo i investicije, obrazovanje, gospodarstvo i poljoprivreda, kreiranje radnih mjesta i zapošljavanje, demografska obnova, javna uprava, javne financije, ravnomjeran razvoj cijele Hrvatske, socijalna zaštita i zdravstvo, bogatstvo hrvatskog društva u Europi, nacionalna sigurnost i Europska hrvatska sa vanjskom politikom?

Mali podsjetnik, tek toliko da se ne zaboravi

Hrvatska je svojim zakonima, neurednim zemljišnim knjigama i dakako korupcijom, zatvorila sva vrata investitorima. Obećane investicije, izvisile, a poduzetništvo spalo na niske grane.

Ako je 2015. Hrvatska sa recimo 230.745 aktivnih pravnih subjekata bila na dnu, a onda je govoreći rječnikom g. Plenkovića, 2019. bila dno dna sa 215.721 pravnim subjektom. Na žalost ništa nije naraslo osim verbalnih razmetanja i lažnih obećanja.

Biti poduzetnikom u Hrvatskoj jest rudarski posao za one poštene i s dobrim idejama. Poduhvat takve vrste podrazumijeva porođajne muke uz tromu, nestručnu i nezainteresiranu administraciju koja se ili poziva na „šutnju“ ili radi po principu „ne možeš me tako malo platiti koliko ja mogu malo raditi“.

Ponekad lijepi snovi postanu noćna mora

Što se pak tiče obrazovanja, spala knjiga na dva slova. Nesanica g. Vrdoljaka jedne lipanjske noći 2017. g. upropastila je hrvatsko školstvo. “Kurikularne reforme će biti, makar mi to bilo zadnje što ću napraviti u politici”. (Možda je zadnje, ali nije prvo. Nije pristojno pred svekolikom javnošću zaboraviti hrvatski vjetar i vjetroelektrane).

Vrdoljak se nakon te lipanjske noći javno podao Andreju Plenkoviću. Dva debelokošca bez morala.

Lijepa i uvijek nasmiješena gđa Divjak, Vrdoljakov zečić iz šešira, zagrizla je bogme veliki zalogaj.

Za pokrenuti transformaciju školstva svakako treba biti kapacitet. I tako je škola za život u korona okolnostima završila na tablet računalima i nedostatnom obukom učitelja i nastavnika ali i učenika. Roditelji su ponovno išli u školu, organizirali tehničku podršku u nedostatku nastavničkog znanja, a dječica, dječica od srijede do petka nisu se makla dalje od početka. Podloga za kvalitetnu obrazovnu reformu nije politika već struka i znanje, vrijeme i dakako, novac. Plenkovićeva ekipa pokrala znanje naše djece. Njihova djeca se školuju u Europi i svijetu.

Gospodarstvo na koljenima, a poljoprivreda zarasla u drač. Na slavonskim ravnicama pustoš, nema čak ni strašila. Ali zato ima poticaja za vladajuća strašila bez njive.

Početkom rujna portal Nacional objavio članaka kako je g. Tolušić bivši ministar pale nam poljoprivrede isplatio samom sebi na temelju zakonskih odredbi 2,5 milijuna kuna bespovratnih državnih poticaja. I taj čovjek i dalje hoda zemljom. Takvih zakonskih prevara ima na klaftre. Predsjedniče Vlade, gospodarstvo nije u stanju više niti klečati, leglo je.

Kreiranje radnih mjesta i zapošljavanje dizajnerski je uradak krojen škarama g. Plenkovića.

2015. je fuj godina u kojoj je statistički zavod izbrojio 1.546.000 zaposlenih i u kojoj smo se srozali u svim segmentima kaže g. Plenković. No, 2016. godine stiže hunta HDZ-ova sa svojim izdašnim programom oporavka i buketom raznih obećanja. Između inih tu su i radna mjesta. I, evo nas. Na silvestrovo 2019. godine bijaše čak 1.661.000 zaposlenih što je 115 tisuća više nego četiri godine ranije. Doduše, obećano je 180 tisuća. Nećemo cjepidlačiti jer tih 115 tisuća nije rezultat promišljenog i ciljanog djelovanja Vlade, nego prirodna potreba za radnim mjestima, a naročito u građevinarstvu i turizmu. Od 115 tisuća 50-tak tisuća stranih državljana raznih zanimanja radilo je u RH.

Kako su bedastoće vrlog nam premijera nepresušne, u veljači 2017. godine obećao je 50 tisuća novih radnih mjesta, ali ne u Hrvatskoj već u Njemačkoj! Te 2017. godine u „drugoj“ nam je domovini uz vezu i protekciju gospoje Merkel zaposleno ipak samo 29 tisuća Hrvata. Bravo g. Andrej P. Čak niste u stanju iskoristiti „veze“ za obećano zapošljavanje Hrvata u tuđini. Zapravo, kako vas nije sram obećavati nešto što je već kvotama o zapošljavanju stranaca uređeno u svakoj članici EU. Volite se kititi tuđim percima.

I evo paradoksa. Gospod Andrej P. prilično oskudnim fondom riječi laprda o otvaranju novih radnih mjesta i dizanju gospodarstva, a s druge strane koristeći svoje „veze“ otvara za hrvatsku mladost „nova radna mjesta“ u tuđini.

Kako se to otvaraju nova radna mjesta? Abrakadabra, ćiribu-ćiriba, hokus-pokus preparandus kaže g. Andrej P. i, evo novih radnih mjesta. Tko su ti roditelji, ujaci, stričevi, kumovi, prijatelji, gdje želiš raditi sinko? Vlada je otvorila uhljebnička radna mjesta. Izaberi,  koju ćeš upravu ili možda ministarstvo? Možeš i kod gradonačelnika Bandića.

Demografska obnova, kaže premijer. Zbunjujuće je s jedne strane razgovarati o demografiji i pritom „poticati“ pronatalitetnu politiku, a s druge strane okultna oligarhija ili vladari iz sjene, još od 1976. godine pa i ranije, planiraju i rade projekte na smanjenju broja zemljana. Ja, imam upitnik iznad glave. Tko koga i zašto? Ozbiljnu strategiju demografske obnove moguće je provesti uz angažman  stručnjaka, a ne političke klike koja usput budi rečeno niti zna niti ima kapaciteta za bilo kakvu reformu ili strategiju. Govoriti o interesima i zaštiti Hrvata rasipanih diljem svijeta i onima u BiH, a pri tom koristiti sve političke alate, od prevare do falsificiranja izbora početkom srpnja o. g., rečeno u duhu hrvatskoj jezika, jest zajebavanje u zdrav mozak.

A što se pak tiče ulaganja u mlade i obitelj, mrtvo, premrtvo slovo na bilo čemu. Bull shit.

Od 2016. do 2018. godine rodnu grudu napustilo 123.263 duše kaže Državni zavod za statistiku, a gruba stvarnost je ipak drugačija. Brojke su neumoljivo veće.

Prođe cijeli mandat Vlade pune vizija i obećanja, a u demografskoj slici Hrvatske promijenilo se nije ništa osim broja umrlih zbog korona virusa što bi u konačnosti moglo poboljšati ili naružiti našu ukupnu demografsku sliku, možda. Demografija, nula bodova.

Javna uprava, krava muza i leglo ili možda gnijezdo kriminala, a javne financije državno računovodstvo.  Što reći? Obećali pravnu stabilnost za potkradanje države i bolje upravljanje državnom imovinom. Financijska izvješća o javnim poduzećima moguće je vidjeti do 2016. godine, a gdje su financijska izvješća o javnim poduzećima za vrijeme vaše vladavine od 2017. do 2019. godine?

Ministre Mariću, radi li se o višku neučinkovitih djelatnika ili ih nema, loša organizacija ili je uopće nema? Svoju i nesposobnost cjelokupne vlade pri upravljanju javnim poduzećima, premijer skriva kao zmija noge.

Prethodna Vlada ostavila je dug od 70 milijardi kuna. Danas je javni dug Hrvatske 330 milijardi kuna. Gdje su pare premijeru? Obećali svašta, napravili ništa. Gdje su pare?  U čije trezore, torbe, stanove, podrume, klubove su transferirane pare. U kojim bankama leži pokradeni hrvatski novac? Vaša politička bratija gradila je i gradi kuće, vile, vikendice, kupuje jahte, nosi skupocjene satove sve pribavljeno novcem hrvatskih građana. Kojim se to postignućima hvastate?  Javna uprava i javne financije pretvorili ste u javnu kuću.

„Organizirani kriminal obuhvaća sustavno pripremana, podjelom posla, planski i profesionalno počinjena teža kaznena djela, od najmanje tri međusobno povezana sudionika, udružena u kriminalno udruženje, čija je svrha stjecanje i povećanje financijske dobiti i društvene moći trajnim, tajnim i zajedničkim djelovanjem članova, bez poštivanja međunarodnih granica, korištenjem nasilja, zastrašivanja ili korupcije za osiguranje svoga ilegalnog opstanka odnosno razvoja kriminalne djelatnosti“

Odbijanjem interpelacije dokazali ste i potvrdili sav jad i bijedu svoje politike, pokazali put lopovima i kriminalcima u Hrvatskoj.

HDZ je osuđen za korupciju

Ravnomjeran razvoj cijele Hrvatske, obećali HDZ-ovci 2016. godine. Obećano, izvršeno. Dakle, uistinu su ravnomjerno kroz cijelu nam domaju razvili strategiju i realizirali pljačku Hrvatske. Tomislav Čorić, Lovro Kuščević, Pavao Barišić, Martina Dalić, Goran Marić, Tomislav Tolušić, Milan Kujundžić, Gabrijela Žalac, Josipa Rimac. To su osobe nedostojne formalnog iskazivanja poštovanja sa gospodin ili gospođa. Biće da sam nekog zaboravila. Ispričavam se, ali moje memorijske kartice nisu u stanju zapamtiti sve te protuhe.

Socijalna zaštita i zdravstvo. Bogu za plakati. Ne zna se što je gore. Socijala zbog po radi lijenih i nestručnih (čast iznimkama) i svakako loš zakonski okvir unutar kojeg i oni koji bi željeli ne mogu djelovati na pravi način, a zdravstvo zbog neorganiziranosti, apsolutne nesposobnosti ministara, a naročito g. Kujundžića protežiranog od strane premijerove majke i naravno, silnih dugova koje su akumulirali ti isti ministri. Dug 2016. jednak je onom iz 2015., kaže ministar Kujundžić što znači da iznosi 2,5 milijardi, a polovicom srpnja 2017. narastao je na 2,8 milijardi. U tri godine vladavine ministra po vezi g. Plenkovića dug se povećao za ciglih 2,2 milijarde. Usporedbe radi, 2004. dug iznosi 1,7 milijarde, a 2013. 2,2 milijarde. Toliko o programu HDZ-a. Zinuli su, a nisu sposobni progutati.

Što točno za g. Adreja P. predstavlja bogatstvo hrvatskog društva u Europi?

Takav maše povijesnim uporištem pozivajući se na Hrvatsku demokratsku zajednicu temeljenu na politici dr. Franje Tuđmana, tvorcu suvremene hrvatske države. Osoba niknula u odajama komunističkih doktrina, u krilu g. Mate Granića profanira politiku dr. Tuđmana. Bjelodano je da ta i takva politika vožda niti slijedi niti je na tragu politike dr. Tuđmana. Od HDZ-a  dr. F. Tuđmana ostade samo ime. Ljuštura puna prijetvornosti i ljudske truleži. HDZ je šinjel ispod kojeg čuči titoističko globalistička ideologija g. Andreja P. i štovatelji lika i dijela „velikog vođe“. Bogme ga ima. 1,91 cm u visinu, a o dubini i širini bolje ne. Može biti ispadne jednodimenzionalno biće.

Hrvatski branitelji i Domovinski rat također su uvršteni u „vjerodostojni“ program HDZ-a. Ikebana obećanja. Da, jaki ste samo na jeziku, predsjedniče Vlade jer tih se ljudi spomenete samo u svrhu političke i svoje osobne promidžbe, sve ostalo je bogat program ali za politički teatar.

Odgovor na vašu silnu brigu o braniteljima, je sve veći broj suicida u braniteljskoj populaciji.

U bogatstvo hrvatskog društva u staroj ofucanoj Europi između inog, uvršteno je i očuvanje kulturnog identiteta i baštine. Kakvo licemjerje! Globalizam zacrtan u EU podrazumijeva brisanje granica i bilo kakav identitet pa i kulturni. Ulaskom u EU izgubili smo samostalnost i suverenitet pa samim time i hrvatski kulturni identitet i baštinu. Nije EU briga za pašku čipku i čipkarice, za narodnu nošnju otoka Suska, za slavonske dukate i đurđevačke poculice, za Baščansku ploču, za 50-tak prelijepih dvoraca Zagorja, za prebogatu kulturno povijesnu baštinu Međimurja, za Varaždin, nesuđeni glavni grad Hrvatske, za puno toga. Gdje je nestala kulturna baština Like?

Sve što je od hrvatskog kulturnog identiteta i onoga što smo baštinili od naših starih dospjelo do Europe i svijeta, je trud i muka zaljubljenika prenositelja, a ne politike, naročito one vanjske koja nabodena na ličko vreteno spava stoljetni stan. A vi se g. Andrej P. usudite govoriti o bogatstvu hrvatskog društva, i to gdje? U Europi, koja nastoji zatrti svaki trag prepoznatljivosti drage nam domaje.

Mediji. I oni su svrstani u bogatstvo hrvatskog društva u Europi. Bogatstvo, čega točno?

„Zalagat ćemo se za medijsku politiku koja će poticati pluralizam, profesionalnost i raznolikost medija te inzistirati na poštovanju medijskih sloboda. Transparentan, demokratski i potpuno slobodan rad medija omogućuju kritičnost i preispitivanje svih oblika vlasti, uvjetuju njezinu veću odgovornost, jamči otvoreniju praksu vladanja te posljedično djelotvorniju demokraciju“.

Ovo su dvije rečenice iz HDZ-ovog vjerodostojnog programa. Kakav zavidan fundus laži i licemjerja u liku državnog poglavara. Kaj je, je. Svojim ste lažima i prevarama nadmašili i lik Ostapa Bendera.

U kratkim crtama opis KraDeZe-ovog (ovaj slikoviti izraz pročitala sam u komentarima ljudi na nekoliko portala) izbornog Programa  iz 2016. Od kada je svijeta i vijeka, ne postoji niti jedna Vlada, niti jedne države koja je u toj mjeri i u tako kratkom periodu pokrala i devastirala vlastiti narod kao KraDeZe-ova. Jedino što je provedeno u djelo iz KraDeZe-ovog programa jest obećana VJERODOSTOJNOST. Bogme je Vlada baš vjerodostojno krala i potkradala, bavila se lažima, manipulacijom medija, mitom i korupcijama i svim ovozemaljskim nečasnim radnjama. Dakako, sve u skladu sa zakonskim odredbama prilagođenim pljačkaškim poduhvatima. Davno zacrtan i isproban obrazac grabeži svake vrste.

Ziher je ziher

Godina je 2020., korona virus divlja planetom, bolest COVID-19 je sveprisutna, a izborni Plan i program KraDeZe -a za 2020. godinu vozi predizbornom kampanjom slalom između brojeva bolesnih, umrlih, onih u karanteni, testiranja, maski i onih u samoizolaciji, sa sloganom „SIGURNA HRVATSKA“. Slogan apsolutno odgovara istini. Bravo Pinokio.

Parole, parole, parole

“Ova vlada ispunila je sve strateške ciljeve”, rekao je premijer Plenković objašnjavajući raspuštanje sabora. (portal indeks.hr 18.5.2020.).

Ispunjenje strateških ciljeva podrazumijeva i njihovo postojanje, kaj ne, gos’n Andrej P?  Podsjetite građane kaj ste to ispunili osim očekivanja Ursule von der Leyen i upitnika o dnevnom pražnjenju crijeva.

Unatoč okolnostima bez presedana, ostvarili smo brojne ciljeve koje smo si zadali, kaže gos’n Plenković (portal 7dnevno.hr 01. 07. 2020.). Koji bi to bili ciljevi i koliko ih ima? Znate, neutrenirani dugoprugaši jezikom metu pod i nikada ne stignu do cilja. Pa kaj vi ovakve dubokoumne i moćne govore vježbate pred špiglom?

Nedvojbeno, dakle sigurno je, narod je prevaren na parlamentarnim izborima. Sigurna je i manipulacija ustavnih sudaca kojima su pune gaće kada g. Andrej P. prijeteći skupi obrve, digne gornju usnicu i poprimi izgled hijene. Siguran je i javni dug iskazan u nekoliko stotina milijardi kuna nastao po radi hedonističkih manira vladajućih.

Hrvatska je sigurna od demokracije i suvereniteta nestalih pod visokim pokroviteljstvom globalističke Europe. Sigurna, jer će puk biti žigosan kao američka stoka i strpan u torove ili u najboljem slučaju živjeti u getima Europe bez prava glasa. Sigurna, jer bezbrižne dječje igre i smijeh neće remetiti tišinu pogane okultne oligarhije. Sigurna od svakog oblika ljudske sreće i blagostanja. Sigurna u psihološke torture koje brišu empatiju i suze. Sigurna da nestaje čovjek, misaono biće.

Programm sicheres Kroatien nimalo se ne razlikuje od prethodnog, a pisan je po već zadanoj  špranci EU i usklađen sa EU projektom 2030., a ovaj pak sa agendom 2030. UN.  Ja volim samo sebe, a druge ko jebe.

„Ja očekujem da ove male turbulencije koje smo imali neće smetati HDZ-u”, misli Plenković koji očekuje da će KraDeZe biti relativni pobjednik.

Kriminal vezan za vjetroelektrane Krš Pađen pretočen u brojke, hrvatsku naciju košta 2,2 milijarde kuna. Pinokio je tu aferu nazvao „malim turbulencijama“. Plenkoviću, koliko para moraš „dignuti“ narodu da bi izazvao „velike turbulencije“?

„Korupcija je ogroman problem u Hrvatskoj i postoji na svim političkim razinama“, kaže Robin-Ivan Capar, stručnjak za Hrvatsku u istraživačkom centru European Council on Foreign Relations (ECFR). Ma vidi vraga, kaj stvarno?

Tko su ti fašisti na koje misli SDP? Ja bih to volio čuti, pita g. Andrej P. Nu, ako baš inzistirate, rad bi vam reći kako je vaša i politika KraDeZe-a zapravo fašistička. Mašući „ubojitim virusom“ zajedno sa stožerom i medijima paralizirali ste pučanstvo, a potom u silnoj pohlepi za vlašću krenuli u parlamentarne izbore silujući demokraciju. Sklepali ste brak s g. Pupovcem kako bi realizirali svoju infantilnu potrebu biti „velikim vođom“. Sada već svjesni stanja izmućene, rezignirane i otupjele nacije, s prezirom, dnevno prosipate svoje elitističke narcisoidne bljuvotine. Pa, kaj to nije u fašističkoj maniri?

„HDZ na izbore ide s najvećim saveznikom, hrvatskim narodom. Mi ćemo nakon izbora krenuti u sastavljanje Vlade s onim partnerima s kojima imamo iste svjetonazorske točke…“

Pinokio umjesto obraza, na ramenima nosi guzicu. Bez imalo srama, poziva se na hrvatski narod. Za svakog poštenog političara koji pretendira biti premijerom, poražavajuća i ponižavajuća bila bi brojka od 17 % ukupnog broja glasača. Vaš saveznik u prljavoj izbornoj raboti bijaše COVID-19 i besramnost članova stožera CZ, a ne hrvatski puk.

A što se pak tiče svjetonazorskih točaka, bogme ste u pravu. Različito oružje, ali nakane su iste. Ubojice i istrebljivači  hrvatskog naroda. Borci za Velikosrpsku ideologiju ili za globalističku flundru Europu. Nakanili ste na plećima Hrvatske i njenih građana do visokopozicioniranog mjesta u EU. E, baš nećete!

„Pobjednički“ govor g. Andreja P.

“Želim zahvaliti i svima koji su radili na izbornoj strategiji, koji su pratili raspoloženje birača, koji su pratili istraživanja”, rekao je.

Ova rečenica je dokaz manipulacije medijima i njihovom sudjelovanju u namještanju izbora.

Ono što se dogodilo SAD-u danas, to se jučer dogodilo Hrvatskoj. Zar niti jednog urednika i novinara nije sram za ovakvu prljavu rabotu. Biračkim inženjeringom zatočili ste volju naroda.

Nije HDZ nadmoćno pobijedio na parlamentarnim izborima, nego KraDeZe. A Hrvatska demokratska zajednica je, kako kaže gospodin Davor Domazet Lošo, programirano je oteta hrvatskom narodu. Točno. Onaj Tuđmanov HDZ počeo je umirati 2000., a potpuno je nestao pojavom g. O’Briena 2016. g.

Gospodin Davor Domazet Lošo o stanju u Hrvatskoj ali i svijetu.

https://www.youtube.com/watch?v=lho7_BCtRFI

„Građani od šefa Vlade očekuju hitru i hitnu provedbu reformi…“ rečenica sa portala 7dnevno od 8. 07. 2020. godine.

Građani uz silna propuh obećanja o raznim reformama g. Plenkovića mogu čekati samo Godota. Jedina i neprikosnovena reforma pokrenuta u zadnje četiri godine je ona kojom se Hrvatskoj oduzima samostalnost, kulturna baština i suverenost na izdisaju. Posljednji hropac očekuje se uvođenjem eura. Djeca čak niti u pričama neće čuti za postojanje jedne male države bogate prirodnim ljepotama u kojoj življahu dobri ljudi ali bez snage, želje i volje da ju sačuvaju od grabežljivaca.

„Samo neovisna pravna instanca može reći što je to vladavina prava, a ne politička većina”, poručio je u pismu predsjedniku Europskog vijeća Charlesu Michelu, Janez Janša

Hrvatska je u čekaonici europskog tečajnog mehanizma (ERM II)

Što za Hrvatsku znači uvođenje eura? Gospoda Vujčić, Marić i Plenković, trojka koja je bila dužna objasniti hrvatskom narodu što znači uvođenje eura i što sve osim suverenosti i demokracije hrvatska gubi tim činom. Ne dobiva ništa jednako kao što nije dobila niti ulaskom u EU. HNB je zapravo mjenjačnica i nema nikakvog utjecaja na hrvatski bankarski sustav. Europska središnja banka (ESB) kroji naše monetarne gaće. A referendum kojeg se s pravom boji Pinokio, dogodit će se usprkos koroni. Ako Bugarska, Rumunjska, Češka, Poljska, Mađarska i Švedska mogu napredovati u svakom smislu i dobro živjeti sa svojom valutom, moći će i Hrvatska. Jedino što moramo mijenjati je stranku na vlasti i premijera.

Vas trojica, gore imenovanih, zašto u HNB postoji nevidljiv odljev kapitala, što u prijevodu znači legaliziranu pljačku? Objasnite hrvatskom narodu gdje nestaju pare. Svake godine između 500 miliona i milijardu eura, a možda i više. Kojim je povodom g. Vujčić iz „kase“ uzeo 29 milijardi kuna i udijelio ih stranim bankama obrazlažući to navodnim održanjem likvidnosti banaka. A što rade banke? Kupuju jeftine eure i deponiraju ih u svoje matične banke. Tako hrvatski novac na pravdi boga odlazi u Europu dok hrvatskom hara dužničko ropstvo i narod se mora naviknuti plaćati svoje račune, kaže komunističko globalistički premijer RH.

 „Izrazili smo svi zajedno zadovoljstvo za uvjerljivu pobjedu i veliko povjerenje koje smo jučer dobili…“  Niti ste pobijedili niti ste dobili povjerenje bilo koga, a naročito ne hrvatskog puka g. Plenkoviću, vi ste tehnička i ljudska greška. Štrajfala vas priroda.

Okoš bokoš, prdne kokoš, pita Baja kol’ko tebi treba jaja? Deset.

Pitam se u čijoj smo nemilosti, kada se Vlada RH umjesto u Saboru sastavlja u birtiji? Zašto smo sami sebi dozvoliti takvo poniženje?

 Da ste kojim slučajem svoju guzičetinu dali na raspolaganje hrvatskom narodu umjesto Europi i otišli na koje od ratišta, ne biste se tako ponašali. Anemija, tako vas zovu. Prilično dobro izgledate i funkcionirate za anemičnu osobu. Nemate moralno niti bilo koje drugo pravo izvrgnuti ruglu hrvatski suverenitet, samostalnost i slobodu, jer niste jebeno bili u cipelama hrvatskih ratnika. Za takav čin, treba biti muško i imati muda, a vi ste kastrirani.

 Predstavnici agresora i ubojica iz gnijezda Gorana Hadžića pokušavaju vladati Hrvatskom. Međutim, 17 %-tnoj europskoj političkoj krpi nije važno tko mu je partner i kakvi su njegovi apetiti. Cilj, onaj od Europe zadani, opravdava sredstva. Plenkoviću, posijali ste moralni, ekonomski i politički kaos.

Ako smo zbog političke prostitucije pridruživanja Europi mogli mijenjati Ustav, valjda možemo i Zakon o općem oprostu. I hoćemo. Ne zbog srpskog naroda, već zbog političkih drolja kojima je narod u ustima jedino i isključivo radi osobnih političkih probitaka. Narodi su vazda žrtve uvrnutih političkih ideja vlasti.

 „Stalo vam je do demokracije? Budite zadovoljni rezultatima ovih izbora“ naslov je članka Branimira Perkovića, Index od 07. 07. 2020.

Autor ovog članka očito bivstvuje u čahuri dudovog svilca. Gospodine Perkoviću, u Hrvatskoj ne postoje niti vladavina prava niti dioba vlasti, pa prema tome ne postoji niti demokracija. Moguće je ta dama nekada stanovala u Hrvatskoj, ali svakako prije 2016. godine. Od tog vremena našom državom vlada autokracija odnosno KraDeZe-ovska hunta. Vaš stav moguće je opravdati samo novinarskim ropstvom u autokratskim rukama g. Andreja P. i izdašnim donacijama g. Sorosa.

Kako vlada Vlada 76

Imamo skrpanu Vladu i politička žurka može početi. U okviru najavljene reforme javne uprave, „Provodimo analizu i omogućit ćemo funkcionalno spajanje općina, pri čemu će naglasak biti na učinkovitosti, održivosti i transparentnosti jedinica lokalne samouprave“, kaže Plenković (portal Večernji 18. 07. 2020.).

Pitam: što ste radili četiri godine kada tek sada provodite analizu? Onanirali? 

Nacijo, zašto smo sami sebi priuštili ovakvu lažljivu i beskrupuloznu vlast. KraDeZe i njihov veliki vođa već drugi mandat prodaju maglu glede reformi. Ni on, a niti njegovi podanici znaju što je to reforma i koji je njezin cilj. Njima reforma služi isključivo za uhljebljivanje svojte i prijatelja.

Gospodin Viktor Šimunić nezavisni je gradski vijećnik Grada Oroslavja. Nakon što se unatrag nekoliko mjeseci pozabavio analizom javne uprave, kaže:  „kikiriki-reforma koju ministar Malenica želi provesti samo je kozmetičko zavaravanje birača“. Pak nismo drugo niti očekivali od Plenkovićeve hunte.

 Političko djelovanje 17 %-tnog mandatara vazda je bez presedana, pa tako i one nesretne 22 milijarde eura EU svrstane su u postignuće bez presedana. Je’l, da? Prije svega nije pristojno kititi se tuđim perjem jer u ovom čerupanju oko para niste vi odlučivali nego veliki igrači, a osim toga, pare nisu poklonjene. Novac je skup i sve što nam Unija udijeli morat ćemo trostruko vratiti. Doduše ne mi, nego unuci naših unuka. Utješno, „tek od 2026.“ počinje otplata hrvatskog dužničkog ropstva i traje do 2050. g. Ali ne brinite, vraća se kroz proračun i to tako da „ni vi ni ja to nećemo osjetiti“, kaže Pinokio. Prevedeno, porezni obveznici bi na svojim grbačama trebali iznijeti dužničko ropstvo u koje smo uvaljeni zaslugom neznalica, nesposobnih i lopova. Centralna banka EU će za ovu „prigodu“ štampati tih 750 milijardi eura bez pokrića. S tim odštampanim papirom s otiskom eura, dakle bezvrijednim, Unija velikodušno zadužuje zemlje članice koje pak taj dug vraćaju stvarnim novcem iz naših džepova. Voilà. 

22 milijarde eura za plaće državnog aparata i krpanje proračunskih rupa a ne za dizanje potonulog gospodarstva. E, to je bez presedana. Možda se treba ugledati na one četiri „štedljive četvorke“, Nizozemsku, Austriju, Dansku i Švedsku. Oni uspješno „rastu“, a mi jednako tako uspješno „padamo“.

Boreći se rukama i nogama i može biti još nečim, istaknuo je, kako je Hrvatska u lošijoj situacije od ostalih zemalja jer je koristila samo jedan sedmogodišnji proračun dosada. Čija je politika dovela Hrvatsku u ekonomski glib? Politika razjebavanja hrvatskog bogatstva, lopovluk i otimačina novca hrvatskih građana. Niti jedna država kojoj je politika iznad ekonomije, nije uspjela, pa neće niti Hrvatska.

„Održao sam govor koji je preokrenuo situaciju“. Dokažite. Svi govori g. Plenkovića brižno su objavljeni na stranicama Vlade a, ovaj povijesni da nije zabilježen, nemoguće. Što se dogodilo Europskim portalima kada su propustili objaviti ovako značajnu vijest za Uniju?

Sabor izglasao novu Vladu 23. 07. 2020.

Ovo su prioriteti nategnute Vlade: socijalna sigurnost, perspektivna budućnost, ekonomska suverenosti, osnažena državnosti i globalna prepoznatljivosti. Sažeto u nekoliko tufnica: prosječna plaća od 7.600 kuna i povećanje mirovine za 10-tak posto, smanjenje poreza na dohodak i dobit, modernizacija zdravstva sa 3 milijarde (prvo valjda treba vratiti dug od 5 milijardi), stvoriti 100 tisuća novih radnih mjesta (abrakadabra, ćiribu-ćiriba), ulaganje u modernizaciju obrazovnog sustava. Prvo, obrazovni sustav treba stvoriti i uobličiti da bi se mogao modernizirati. Roditelji na svakodnevnoj bazi protestiraju i pišu prijave protiv tog istog sustava koji se oteo kontroli, a ceh za takvu obrazovnu papazjaniju plaćaju prije svega djeca pa onda i roditelji.

Ovakva bahata razmetljivost, lažljivost i omalovažavanje građana, zaslužuje vješala nasred Jelačić placa kao upozorenje svim budućim političkim gadovima.

Spodoba prisutna u Davosu na 50. (siječanj ove godine) Svjetskom ekonomskom forumu upoznata je sa nadolazećom pandemijom jednako kao što je upoznata sa činjenicom da je ta inscenirana pandemija uvod u globalnu recesiju. Instrukcije o istrebljenju hrvatskog puka dobio je od g. Alexandera Sorosa, sina zlotvora svjetskih razmjera; kada, kako, koliko dugo i u kojoj mjeri.

Gospodin Klaus Schwab , inače osnivač WEF-a, 20. 01. 2020. daje intervju CNBS i kaže kako nije moguće uspostaviti „great reset“ ako dionice na burzi visoko kotiraju.

Gospodine Klaus, a kada recimo pandemija uništi ekonomiju, vrata za globalističko izdrkavanje Vas i svjetskih moćnika nad čovječanstvom, su otvorena, kaj ne?  (Oprosti mama, ali sva pristojnost nestaje s pojavom i djelovanjem hrvatskog zlotvora).

Oni, degenerici, mrzioci čovječanstva, bi dakle presložili čovječanstvo po radi psihološkog poremećaja osobnih strahova od mogućeg nestanka zemaljskih resursa na kojima se bagate. Sa ovakvim stanjima osoba osnivača pa i pripadnika Komiteta 300, Rimskog kluba, Trilaterale, Bilderberga, Templara etc ozbiljno bi se trebali pozabaviti psiholozi i psihijatri.

U lipnju g. Klaus Schwab otvoreno izjavljuje: sada je vrijeme za „great reset“, onaj koji je predviđen UN-ovom agendom 2030. No, ne samo on. Princ Chalres; glavni tajnik UN Antonio Guterres;  Kristalina Georgieva, MMF (međunarodni monetarni fond); Ma Jun sa puno funkcija ali i ovom, član odbora za monetarnu politiku Narodne banke Kine; Bernard Looney, direktor tvrtke BP; Ajay Banga, direktor Mastercarda; Bradford Smith predsjednik Microsofta. To su njuške iz bankarskog miljea koje su ucjenjene jer su radile loše i nečastne stvari pak moraju zazivati great reset.

I sada, znajući sve to uz činjenicu da pandemija ne jenjava već zauzima sve veći prostor i sve više maha, taj nečovjek ima obraza predstaviti jebački program KraDeZe-ove hunte.

Ovakva velikodušnost i razmetanje leži u globalističkoj zadojenosti i onih 22 milijarde. Ako ih ne bude ubrzo ili ako ih ne bude uopće, 17 %-tni premijer i njegova Vlada nemaju plan B. Hrvatska treba novac, jučer ili smo sljedbenici Grčke. Tko je vas i sa čime ucijenio? George Soros?

Preporučam poslušati prof. dr Slavka Kulića. Ponekad se čovjek naježi i kada mu nije hladno https://www.youtube.com/watch?v=PhzkH_pRcIs

Biser do bisera, niska gluposti

Ima dosta tankoćutnih zastupnika, trebaju očvrsnuti, kaže on.

Da, za razliku od vas g. Plenkoviću svijetom koračaju i tankoćutne osobe i nose sobom svoje emocije. Dakako, vi ste od takvih emocija operirani. Imate pogrešnu predodžbu o sebi i svojoj „čvrstoći“. Zapravo ste kak’ plastelin. Unija vas mijesi i radi od vas podanika koji služi svrsi.

Optužbe na račun Stožera su ponavljanje, to je recikliranje tema, kaže vožd.

Latinski u školici nula bodova, kaj ne? Repetitio est mater studiorum i to do iznemoglosti dok građani ne shvate s čim ili s kim imaju posla. A što se pak tiče recikliranja, otpad se reciklira zbog stvaranja novog i dobrog. To biste vi kao zagriženi globalist trebali znati. Stožer CZ bi trebalo reciklirati u novogodišnje lampione, recimo.

Kada me se gađa blatom, neću valjda kazati: “Hvala vam, baš mi dobro stoji”, kaže tko?

Nitko vas ne gađa blatom, već istinom. I, da. Baš vam taj odjevni predmet ne stoji baš bog zna kak.

Plenković: „Fasciniran sam debitantima. Most je kavanska demokracija, čemer, jad…”

Danas ste pokazali da beskraj laži, spekulacija, nevjerojatnih teza, izmišljanja, kreativnost koju posjedujete u Mostu nigdje nema“, izjavio je premijer.

Ajmo, redom. Prvo, vaša fasciniranost „debitantima“ je opravdana. Pametni su, elokventni, razložni, bogatog vokabulara, pristojni, lijepi, duhoviti etc. sve ono što vi niste i, upropastit će vam uskoro karijeru  europskog plaćenika.

Drugo,  Most je za razliku od vas i KraDeZe-a skupina ljudi čija politika je usmjerena ka narodu pa je stoga i suverena i demokratska bez obzira gdje se provodila. Treće, vi ste ponižavajući naciju, vladu umjesto u Saboru sklepali u birtiji. Četvrto, čemer i jad zadesio je hrvatski narod kada ste stupili na hrvatsko političko tlo g. Andrej P. Peto, cijela oporba kada bi i htjeli, nema kapaciteta za količinu laži koju ste u stanju sami izgovoriti muljajući hrvatske građane. Punktum.

Vaši govori, izjave i obraćanje naciji, nalik su dječjim brojalicama bez sadržaja i značenja. Širi šuru šara se Tiki tuku taka se, kaže premijer.

Streslo nas je 1880. i 2020., a od 2016. prikopčani smo na  220V, trese nas svakodnevno

Zagrebu se dogodio Milan Bandić naročito zadnjih 10-tak godina, pa 2016. Milan Bandić i Andrej P. kojom prilikom je gradonačelnik Zagreba spasio Pinokija i njegovu Vladu (ako zbog ničeg drugog, a onda zbog ove političke trgovine g. Bandić s ostatkom elite treba visiti na Jelačić placu) i da, u ožujku ga strefil zemljotres. Nastradale Zagrebačka i Krapinsko zagorska županija. Zakon o obnovi nakon potresa nedvojbeno je u rukama porodničara. Carski rez ili vakuum. Budući znanost i struka nisu rado viđeni u rješavanju bilo kakvih problema pa tako i posljedica potresa, paragrafi nastaju u, kako je rekla gđa Orešković, sobičcima i hodnicima Vlade. Miješaju ih lopatama ne baš pravni stručnjaci sa ili bez okvira, svejedno. Napisani su na način karakterističan KraDeZe-ovoj Vladi; sve kriminalne radnje moraju imati pokriće u slovu zakona. Za jeftine pare otkupiti stare građanske stanove, renovirati ih u skladu sa „zakonom“ i potom ili zadržati ili kvadrate prodati po cijeni od recimo 4 pa i više tisuće eura.

Predstavljajući u Saboru Zakon o obnovi Zagreba, izrazio je uvjerenje, on, Andrej P., da će se svi izdići iznad politikanstva te iskoristiti priliku da se građanima osigura zakon koji će biti kvalitetan, transparentan, pravičan i provediv. Plenkovićeva hipokrizija zaslužuje dva prsta u usta, može i bez WC školjke.

Sudeći prema reakcijama oporbe i stručnjaka ali i građana, Zakon o obnovi Zagreba na koncu bu završil kak spomenar: U politiku smo te zaključali ne možeš izaći, ključić smo izgubili ne možemo ga naći.

Koronirana Hrvatska

„Hrvatska je pobijedila covid-19, ova vlada je pobijedila covid-19, mi smo savladali epidemiju.

Kakvo bi bilo ozračje u Hrvatskoj da smo imali 3000 mrtvih? A moglo se dogoditi.

Uspjeli smo limitirati broj zaraženih i broj umrlih“…, (portal indeks.hr 14. 08. 2020.)

Op.a. Cijeli svijet je navodno u pandemiji, jedino u Hrvatskoj vlada epidemija.

Dakle, priznali ste da smo u ratu, odnosno biološkom ratu sa „nevidljivim“ neprijateljem kojem je cilj istrebljenje čovječanstva, jer pobjeda je rezultat borbe, zar ne? Ovaj rat je pljačkaško kolonijalni s upotrebom biološkog oružja.

Surova stvarnost kaže da niste „pobijedili to sa čime ste se borili“. Neprijatelj je vas i vaše stožeraše poslušnike dočekao iza zavoja i kaznio zbog vlastite šlampavosti i bahatosti. Neodgovornost prema građanima proizašla iz pohlepe za vlašću i snishodljivom služenju Uniji došla je na naplatu kaj ne, Pinokio.

U čijem ste programu psihopatologije i u čije ime odrađujete prljave poslove. Ucijenili vas i naredili vam uvođenje psihosocijalnog inženjeringa i eksperiment u kojem pomoću ogavnih stožeraških plaćenika ispitujete do koje mjere je moguće zastrašiti ljude. Ne samo vi, nego i svi političari koji imaju ne baš malo putra na glavi i oni koji su se vucarali sa Epsteinom. Poznate su psihološke metode crne psihijatrije koje koristi okultna oligarhija.

 „Nošenje maski je čin domoljublja“. Kako vas nije jebeno sram izgovoriti ovu rečenicu?

Domoljub bi branio smoju domovinu u Vukovaru i Škabrnji, a ne donosio „ispričnicu“ s dijagnozom anemije. Domoljub ne bi dozvolio Sorosu, Gatesu III i ostaloj gamadi produžene ruke vladara iz sjene da psihički i na svaki drugi način zlostavlja njegov narod. Domoljub ne bi dozvolio i poticao kriminalitet u državi u kojoj živi.

 Nosite masku samo u javnosti i prostituirate svoju dječicu po internetu pokazujući kako i oni nose maske dobivene na poklon od europskog potrčka, Igora Matoviča. Kakav ste vi to roditelj da svjesno mučite i trujete svoju djecu? Ali ne, to je samo celebrity fotka objavljena, a gdje bi drugdje, na cover.style.hr

Istina je da vi i vaša obitelj ne nosite maske osim za javnost i kamere kao što ih ne nose niti vaši stožeraši i HDZ-ova banda.  Bog vas je kaznio s ovom gripom nazvanom covid-x.  Zastrašivali ste naciju ubojitošću te bolesti, plaćali mrtvozornike za lažne potvrde o uzroku smrti. 

Na portalima nemili broj obavijesti i članaka tko je sve od političara i “poznatih“ zaražen COVIDOM-19 bolešću. Trač rubrike, žutilo. Međutim, svi oni koji su srećom ostali na životu, nisu preboljeli nego pobijedili COVID-19. Mi smo od veljače naoružani testovima, maskama i respiratorima u borbi s „nevidljivim neprijateljem“ a u tijeku je i „teško naoružanje“ u vidu cjepiva. S obzirom da razvoj klasičnog cjevpiva traje godinama, farmakomafija Gatesa III umjesto pokusa na životinjama u prvoj fazi, odlučila je čovječanstvo zamijeniti istima. U kavezima već jesmo. Tako su jednim udarcem dogurali gotovo do završne faze razvoja cjepiva pa i one koja podrazumijeva ekonomsku podlogu. Nedostaje samo još jedna sitnica, odobrenje od američke odnosno europske agencije za lijekove.

Što se pak tiče nove tehnologije koja bi proizvela sintetičko cjepivo mRNA, hvala ne. Informacije su ne oskudne, nego ih nema. U hrvatskoj je sve zakukuljeno i zavijeno velom tajni i niočemu nema pouzdanih informacija. Rezervirali smo cjepiva. I to je to. Na kom materijalu nastaju cjepiva, koliko polivalentna, kakve su nus pojave u postupku istraživanja. Ništa.

Perfidan načina kojim se jednim ubodom igle ubija čovjek. Ne postoji osoba sa dovoljno jakim argumentima da me razuvjeri. I nitko neće odgovarati. Za sve je kriv virus, kaže Plenković. Tako će nestati populacija starih i nemoćnih ali i onih koji već boluju od bolesti današnjice, a koje su razvijene unatrag 80-tak godina u laboratorijima prehrambene i farmaceutske industrije. Vi ste naravno rezervirali 2,7 miliona doza cjepiva.

Na pitanje CNN-ovog novinara o uzroku porasta oboljelih građana aludirajući na otvaranje turističke sezone, rekli ste: radilo se o „kalkuliranom riziku“. Jebeno kalkulirate sa zdravljem nacije?  Zbog čega to? Pokrali ste hrvatski novac pa vam treba „sezona“ za spas vlastite guzičetine?

Na učestale verbalne napade protiv načina na koji djeluje stožer, kažete kako oni rade u konzultaciji s Vladom pa je vaša podrška njima jasna i čvrsta. Zašto lažete naciju? Nije stožer taj koji misli i donosi mjere. Oni su samo kulisa za vaše covid ekshibicije.

Zanimljiv slijed događanja: budući je draga nam korona izmakla kontroli Vlade, KraDeZe-ovci braneći gluposti svog vožda, kažu da možda ipak nije trebao vjerovati stožeru!

Vlada ima na plaći fashion gurua koji diktira kojom brzinom i na koju stranu treba okretati kapute. Ovakve rečenice ukazuju na kriterije po kojim je birana politička služinčad. Beskičmenjaci, osobe bez osobnog stava i samopoštovanja. U kakvom si društvu, takav si!

„Identificirani su oni koji žele minirati rad Stožera“. Pinokio, i vi ste identificirani kao diktator i državni neprijatelj, a locirani još 2016., uhićeni još niste ali ćete biti i tansferirani, nadam se, prije nego krepnem.

Sramotna rabota Ustavnog suda koji u tajnosti donosi odluke van odredbi Ustava RH, ne poštujući pri tom Opću deklaraciju o ljudskim pravima, Rezolucija 217 A (III) UN od 10. prosinca 1948. g., potvrda su komunističke diktature i autokratske vladavine europskog poltrončića. Njih 10 trebalo bi zajedno sa g. Andrejom P. “visiti” na Jelačić placu.

Svaka čast sucima Andreju Abramoviću, Lovorki Kušan i Goranu Selanec, tako se voli i radi svoj posao.

Od Hitlera, Mao Tse Tunga, Staljina, preko Kim Il Sunga, Sadama Huseina, Idi Amina i Tita do Andreja Plenkovića, sve redom zločinci. Ništa osobno. Istine su vazda bolne.

Briga o bližnjima

Iz KraDeZe-a  svako malo u javnosti procuri neka cveba, pa se tako u rujnu na portalu indeks.hr čitalo kako je ex ministar državne imovine g. Goran Marić postao savjetnikom Uprave Hrvatskih cesta uz uvodni komentar g. M. Duhačeka, kako je HDZ stranka koja brine o svojim članovima, njih više od 200 tisuća. Savjetnikom za što g. Mariću? Kako kroz Hrvatske ceste izvući novac hrvatskih građana.

Znači, 200 tisuća direktnih uhljeba, onda isto toliko indirektnih proizašli iz rodbinskih veza, a otprilike isto toliko uhljebničkog statusa zaslužuju prijatelji i kumovi. Ideš, beba. Tako smo došli do broja glasača na parlamentarnim izborima, njih 17b% koji su glasali za KraDeZe i njihovog, ma znate već,  nemrem to čak niti napisati, a kamoli izgovoriti.

Trgovinom Plenkovića i HNS-a dogodio se g. Dragan Kovačević. Pinokio je loš pravnik ali je odličan politički trgovac.

JANAF moj dragi, tak imam te rad

Uhitili g. Dragana Kovačevića, šefa Uprave JANAF pak su se počeli odmotavati koloturi.

Miroslav i Krešo Petek KraDeZe, vlasnici Elektrocentra Petek, ne da su se uhljebili, ukotvili se u državne firme: Hrvatske željeznice, Hrvatske vode, Hrvatske ceste, Hrvatska pošte, Jadrolinija, INA, HEP a paralelno su štepali po županijama, gradovima diljem Hrvatske (treba sve ravnomjerno pokriti), onda su zajašili Grad Zagreb i Zagrebački holding, ima toga, ha.

Dražen Barišić KraDeZe, velikogorički gradonačelnik čovjek od rezultata kaže g. Andrej P. (rezultat je bog bogova). Odgovoran i savjestan čovjek, brine o Plenkovićevoj većini, pak pošteno prije uhićenja stavlja svoj mandat na raspolaganje, da Vlada ne izgubi većinu. Još jedan utopljeni KraDeZe-ovac, g. Mato Čičak izmijenio prostorni plan i strnište pretvorio u građevinsko zemljište. Gotovo s kurzom. Malo po malo otkrilo se da čovjek laže jer tvrdnja kako nije radio u posljednje dvije godine s Elektrocentrom Petek, nije točna. Naime, imenovani je kažu, 9 mjeseci prije objavljenog natječaja, Peteku dodjelo poslić, nek se nađe.

Darko Puljašić KraDeZe-ov gradonačelnik Požege, muljao s parama za regionalni razvoj. Nije čudo da su nam gradovi i općine nerazvijeni kad se dečki tak dobro razvijaju. Društvo im radi i jedan  SDP-ovac Vinkog Grgić, gradonačelnik Nove Gradiške. Ipak, građani izašli na ulice u obranu svog gradonačelnika. Mora da je dobar dečko.

Broj osumnjičenih raste pak se Družbi Drage Kovačevića pridružio i direktora Sektora sigurnosti i zaštite u JANAF-u g.   Vlado Zorić. Znate da je supruga dotičnog, sutkinja na Vrhovnom sudu.

Baš gledam te potleušice u kojoj bivstvuju gospoda iz kriminalnog kružoka. Ste vidli? Treba organizirati humanitarnu akciju. Ne priliči se ljudskom stvoru živjeti u takvim bajticama.

U povodu novootkrivene afere, g. Ivan Malenica, ministar od pravosuđa i uprave, istaknuo je kako je politika vlade i HDZ-a stalna borba protiv korupcije te je u tom pogledu najavio izradu nove Strategiju borbe protiv korupcije do 2030. godine. Opet moram gurati prste u usta.

Treba vam nova Strategija? Nije vrag. Ona iz 2008. kojom ste Europi mazali oči i cipele, napravljena je za jednokratnu uporabu po radi uvjeta iz Poglavlja 23. Temeljem te Strategije, korupcija u Hrvatskoj raste i cvjeta poput ambrozije. Nemreš ju nikak iskorijeniti, a Europu baš boli cipela za hrvatski lopovluk jer i sama je rasadnik kriminala svake vrste. Doduše oni to rade u finim bijelim rukavicama sa štingl čašama u ruci.

„Najveća rak-rana hrvatskog društva je pravosuđe“, kaže g. Miroslav Škoro. Ne, g. Škoro. Rak rane se mogu liječiti kemoterapijom, operativnim zahvatom i sličnim medicinskim metodama međutim, naše pravosuđe je na stolu sudske medicine. Krepalo je. Forenzika će jednog dana utvrditi uzrok.

“Korupcijska hobotnica i klijentelizam poprimili su maha“ kaže g. Škoro. Opet ste u zabludi. Njih dvoje ruku pod ruku „mašu“ brzinom od 1 Macha od pojave ratnog profiterstva preko pretvorbe do neizbježnog bankrota.

Predsjednik RH opisao je prostor u Slovenskoj ulici 9 ne kao klub, nego kao špajzu od 40-tak kvadrata sa brojačem novca. Bilo je kaže, puno ljudi. G. Dragan Kovačević imao je širok socijalni krug ljudi oko sebe. To čime se bavio, DORH mora dokazati. „Mene je to isto šokiralo“ rekao je Predsjednik RH.

Tko je sve hodočastio u špajzu Dragana Kovačevića koja je zapravo prostor dviju tvrtki, Finkor d.o.o. i Eko-glob d.o.o. Ministar Ćorić, Predsjednik RH Milanović, ex Predsjednik Mesić, ex prvi gospodin Kitaraović za kojeg supruga Kolinda kaže da je društven čovjek i da se voli družiti. S kim ili čim? S onima koji donose pare ili? Dva Peteka, gospoda gradonačelnici Grgić, Barišić i Puljašić, g. Šprajc, znatiželjni g. Butković, estrada, g. Turudić, g. Aladrović, a ima ih još.

Kada je g. Petek donio pinku, u šapjzi su uz iće i piće boravili: Janofovi lepi dečki vu širokih gaća. Zlatko Stipić, Igor Sučević, Goran Orsag, Kuzman Marasović, Jakov Beljo, Damijan Krklec, Tomislav Krajačić, Ivica Čapo, liječnik Davor Vagić, odvjetnik Robert Šoštarić, Edi Sadiković, Zoran Breščaković, Ivan Bilić, Marijan Vdović, Renata Blažević i Olga Čučak. A tko su ti ljudi?

Ćorić i INA, Čorić i vjetroelektrane , Ćorić i HEP, Ćorić i JANAF, Ćorić i još neotkriveno. Dotični g. Ćorić ima petlje izjaviti kao on „čisti nered“ koji je ostao iza vlade g. Milanovića.

Ministre Ćoriću, ako je iza Vlade g. Milanovića ostao nered, iza vas će ostati odlagalište smrdljivog kriminalnog otpada. I zamislite, Ćorić je u Saboru izjavio „moj obraz nema cijenu”. Ima g. Ćoriću. Na leđima vam visi etiketa Black Friday -90 % a sa stražnje strane g. Andreja P. vire vam potumplani potplati. Nakon ovakvih Ćorićevih verbalizama ostanem ko pegla. Gospodine Ćoriću, čovjek s obrazom i bez cijene, daje ostavku i ne drži se vlasti ko pijan plota.

Neće on odgovarati na pitanje novinara što je radio u špajzi jer nije primjereno da se javnost zabavlja stvarima koje su  „ispod svake  razine“. Da razjasnimo, što je to ispod svake razine? Vaš boravak u špajzi ili činjenica da se novac hrvatskih građana pronalazi u Samoboru, Slovenskoj ulici 9, u podrumu, stanovima raznim u gepeku u vrećama (kak su velike te vreće?), pa g. Puklin umjesto love tegli mačka u torbi umjesto u vreći. Bog zna kaj g. Kovačević ima skriveno u grobnici od pola milijuna kuna. Budući moj krsni list datira iz polovice prošlog stoljeća, mene su učili da se novac drži u čarapi, strožaku ili eventualno u banci. Ministre, znate onu: u laži su kratke noge, ili gdje laž ruča ondje ne večera ili doće maca na vratanca. Nema savršenog zločina. Poslušajte g. Raspudića. Pidžame na prugice su in.

„Mi znamo koliko vrijedimo, mi znamo koliko vrijedi naš predsjednik Andrej Plenković koji ima jednu domoljubnu, državotvornu notu u sebi, koji ima jedan europski iskorak, europsku notu… To je naš vođa, naš državnik… A nemojte zaboraviti da je HDZ u srcima svih Hrvata. Svih Hrvata u Hrvatskoj i svih Hrvata u iseljeništvu”, rekao je g. Stjepan Adanić novi v.d. predsjednik Uprave JANAF-a.

Za boga miloga, u kojem prostoru i vremenu vi živite g. Adaniću? Svratili ste iz 4. dimenzije u hrvatsku zbilju. Niti je Vaš libling domoljub niti ima državotvornu notu. On je raspikuća sa pedigreom. Ti sa državotvornim bank-notama sviraju u Remetincu, a ako Bog da zdravlja i sreće junačke, tamo bi mogao i Andrej P. On ne da ima iskorak prema Europi, on šprinta prema njoj. Tamo gdje noga g. Plenkovića stane, trava više ne raste.

Koliko to vrijede HDZ i g. Plenković? Ništa g. Adaniću. Dok ste Vi lutali 4. dimenzijom HDZ je disparais. Ostala samo slova. A što se tiče dijaspore, taj vaš vrli HDZ je tijekom izbora pokazao i dokazao, koliko mu je stalo do ljudi izvan domovine. Vratite se u 4. dimenziju, tamo je ugodnije.

O tragediji na Markovom trgu i gnijezdima, puno se razglabalo, pisalo, prijetilo, postavljali su se sanitarni kordoni, desnica na čelu sa DP-om bi proglašena krivom za nemili događaj, pa prijetnje oporbenim strankama policijom i pendrecima ili vaspitnim palicama etc.

Tim povodom, poglavar hrvatsko-srpskog naroda u Hrvatskoj g. Andrej P. prijeti kažnjavanjem medija zbog komentara čitatelja. Znam, mučno je čitati i suočiti se sa spoznajom da vama i vašem KraDeZe-u 83 % građana Hrvatske u svojim komentarima iskazuje mržnju i gađenje i doživljava vas tiraninom.

I ta crtica spada u četverogodišnju diktaturu g. Andreja P.

I, gle vraga. Trust mozgova zatočenih u Vladi zgotovio Nacionalu strategiju razvoja Hrvatske do 2030. Bogme su se narintali. Ipak, ne. Zapravo su samo mukotrpno prepisivali od gđe Ursula von der Leyen, predsjednice Europske komisije i preuzeli odredbe i naredbe Zelene agende sa samita u Sofiji i za taj copy paste potrošili 32.000.000,00 kn (slovima:tridesetdvamilijunakuna) Projekt je sufinanciran sredstvima tehničke pomoći iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Na projektu je radilo 2300 osoba sa 660 sati rada. Puno baba, kilavo dete. 150 stranica Strategije, treba to „napisati“.

U Hrvatskoj nema suverenističke politike jer da je ima, imali bi definirane nacionalne interese, a nemamo ih, a bez njih je hrvatska Nacionalna strategija razvoja 2030., ništa. Tlapnja. Zacrtani projekt Ujedinjenih Naroda iz 1976. godine, a Bruxelles nastoji poslušno odraditi posao upregnuvši svoje članice u globalistički jaram.

„Stoji grad…
Pod kišom čelika, ognja i smrti
Gdje paklena sila svoj zadnji ples vrti
Stoji grad…

Vječan k’o narod, ponosno stoji
I posljednje dane dušmanu broji
Vukovar…

Iz majčinog krika sloboda se rađa
I uskoro bijela zaplovit će lađa
Do Sunca…
Iz krvi i bola niknut’ će cvijeće
I nikada narod zaboravit’ neće
Vukovar!“

Stihovi, Hrvoja Hegedušića

Plenković o Vučićevom izaslaniku: „Vlasti Srbije šalju poruku, to je dobra poruka“.

Da, g. Plenkoviću, poruka svakako ulazi u povijesne knjige Hrvatske. U cilju ponovnog stvaranja bratstva i jedinstva, g. Vučić poručuje, Plenkoviću ovo je Srbija! Tko će to popisivati hrvatsko stanovništvo i za koga je to važno? Za pobratima Pupovca? Europskog prijana Vučića? Delije možda?

Gadljivo je gledati 17 %-tnog celebrity premijera kako se 18. studenog u Vukovaru producira pretvarajući  Kolonu sjećanja u showbuzz pistu. Nakon vašeg političkog performansa u Vukovaru, drugi dan kažete: naglo se pogoršala epidemiološka situacija. Ma Plenkoviću, laži i obmane ne da vam izlaze samo iz usta, nego i na drugi kraj probavnog trakta. Pazite na zapletaj creva. To je opasno.

Ljudi dragi, pa kaj stvarno imamo želudac preživača?  Dokle smo u stanju prežvakavati ovakva verbalna govna?

Od ničega, ništa

Tri mjeseca čitamo i slušamo tiradu Predsjednika Milanovića i Plenkovića i komentare ili vladajućih ili oporbe na njihova prejebavanja. Tri mjeseca oni igraju ping pong sa nacionalnom sigurnošću. Tri mjeseca Plenković trabunja i spotiče se o govor mržnje, a s druge strane on mrzi g. Milanovića jer je ovaj navodno 2016. posijao sjeme mržnje!?

Dragi g. Vili, kaj ste Vi delali 9 mjeseci? Ako ništa drugo, molgi ste poroditi prednacrt nacrta nove organizacione sheme zdravstvenog sustava i predstaviti javnosti. Umjesto organizacijom sustava, bavili ste se virusom i držali „štangu“ Plenkoviću. Zabadav. U njegovoj vladi ministri su potrošna roba. Dok ide, ide. Zdravstvo se okrenulo na leđa, u nesvijesti je. Sustav kao takav više ne postoji.

Nismo čuli gdje je zapela transformacija javne uprave, problemi gospodarstva i poljoprivrede nisu čak niti u „političkim spermatozoidima“ a kamoli na nekom od računala resornih ministarstava. Sva obećanja iz KraDeZe-ovog programa „Sigurna Hrvatska“ završila su na respiratorima u covid-x bolnicama. Tri mjeseca, svaki dan lamentiranje o virusu. Život je stao. Zapeli smo u akutnoj psihozi. Umrli smo, duhovno i psihički.

Čestitka upućena u ime Vlade g. Bidenu na „pobjedi“ samo je dokaz gdje pripada i za koga radi predsjednik Vlade. Gospodina kojeg su stigle godine i demencija, iskoristili su globalistički gadovi štiteći svoje sotonističke agende  u pokušaju stvaranja novog svjetskog poretka. Clintonovi, Obama, Komitet 300, Rimski klub, UN, Mediji, jednom riječju duboka država. Oni bi uspostavili totalitarnu vladavinu. Bogme ste utopljeni u krasno društvo g. Andrej P.

Inicijativa za opoziv g. Ćorića udanog Plenković: “Koalicija sastavljena od Škore, Mosta i SDP-a, ona ista koja je rušila Kolindu Grabar-Kitarović, potpisala je ovu inicijativu”, rekao je Plenković.

„On je dobar čovjek, argumenti oporbe za opoziv su smiješni“. Ako je dobar, vodite ga sebi doma. Korisno je zbog feng shui protoka energije takvog čovjeka držati u životnom prostoru.

Nećemo se lagati i to javno. Ionako vas portali nazivaju lažljivcem. Stranačkoj kolegici gđi Kolindi Grabar-Kitarović sami ste smjestili kajlu i zapamtite jednom za svagda, nisu građani sisali savska vesla.

Plenković je 26. 11. o.g. u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici na press-konferenciji predstavio nove mjere kojom prilikom je po završetku konferencije na pitanje novinara sa portala index.hr

 „Mogu li se mjere ukinuti prije?“,  odgovorio: „Nisam glup da ubijem život u zemlji“.

Da, Pinokio, glupi ste koliko ste teški. Srećom da glupost ne boli. Život u zemlji ubili ste već dva puta, 2016. g. i  ponovo 5. srpnja 2020. Treći puta nemate što ubijati, jer sve je mrtvo. Ljudi, ekonomija, pravna država, politika, studenti, djeca u školama i vrtićima, šport i športaši, zdravstveni sustav, poljoprivreda, sloboda, suverenitet, kultura. Baš sve.

Prodana duša. Sve ste zatukli toljagom političkog neznalice. Nema straha, unići ćete u anale hrvatske povijesti kao zločinac.

Zločin i kazna

Globalistička proeuropska i svjetska politika uz dozvolu i pomoć g. Andreja P. uvalila nam virus kojim se manipulira po zadanom obrascu vladara iz sjene.

Gospodine Andrej P., nemojte zaboraviti, tko se mača laća od mača i pogiba. A kazne? Samo naprijed. Iskreno se nadam da narod Hrvatske neće i ovaj puta dozvoliti biti šišanim ovcama.

Može bit da se stručnjaci od zanata neće složiti s ovakvom ocjenom i pismom, ali koga briga. Ovo je prosudba iz „mravlje perspektive“. Vrijedan si, marljiv, organiziran, služiš zajednici međutim, nisi vidljiv niti politici niti političarima. Đonovi su im puni mravljih lešina.


*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

andrej plenkovićHDZhrvatska
Pretplatiti se
Obavijesti o
170 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
meštar
3 godine prije

Kad je napravio onu glupost s miješanjem u sukob Rusije i Ukrajine shvatio sam da je riječ o čovjeku koji će nam napraviti štetu neviđenu još od Pavelića. A ono…valjda samo slučajno imaju iste inicijale.

Joe
3 godine prije

A Uspravnica???

Suzy
3 godine prije

Odlican clanak. Pohvala ovom Portalu koji toliko truda ulaze da osvijesti nad puk…
Ali gdje je kraj?
Ima li ga?
Dokle cemo svojim necinjenjem dozvoljavati ovom crvu iz mračnih hodnika Bruxellesa da gazi sve pred sobom bez imalo skrupula,,srama..
Narode probudi se

Bepo
3 godine prije

Plenkovićev je jako zločest čovjek
Pogledajte mu samo pogled… Sve će vam biti jasno. Iz očiju mu zlo izlazi

ifsvnsifvisefvieiufv
3 godine prije

Nosferatu se dokazuje onima koji ga postaviše time što zapovjeda uvođenje umjetne u sve svere društva a kod nas u Hrvatskoj već 10.000 polaznka besplatnog tečaja o umjetnoj, koja je naravno operativna odavno.

Blaza
3 godine prije

Nista nije naraslo osim guzice premijera i ministara tak da kad ih vidimo ne znamo da li im je teško hodati ili su se ukakali od straha…
Ne znam kako ostalima ali meni je već pun kufer nabrajanja prošlih i sadašnjih grijeha političara, ispada da je narod mazohist koji uživa u ponizenjima koje im priređuju političari kojima su predali vlastiti suverenitet putem za(s)tupnicke demokracije.

Pošteni zagrepčanin
3 godine prije

Poštovana gđa Silva,

Svaka Vam čast na ovako podrobnom članku. Ovo bi se trebalo prikazivati svaku večer u terminu dnevnika i možda za godinicu dvije ovčice bi polako dolazile pameti.

Lp

Mirko
3 godine prije

ne vidim smisao ovako dugih članaka, treba biti kratak i jezgrovit.
Sumnjam da ga je itko cijelog pročitao

Jarilo
3 godine prije

Odličan članak ali građane RH nije brige za realnost. Uhljebi lažni invalidi su većina ostali su davno napustili ovaj Titanik. Plenković i banda su nas prodali gazdama iz EU i kad sve ode u vražju mater samo će se ukrcati u avione ionako su im djeca na školovanju banka. I bez ove depopulacije cjepivima mi smo bili osuđeni na propast izumiranjem o ako će se to samo ubrzati gazde očito nemaju namjeru čekati 30 godina pa će sve ubrzati do 2025 kada proekcije svjetske banke kažu da će RH imati 1.6 Mil stanovnika

hiber
3 godine prije

Zakasnila je sa člankom jedno dvadeset pet godina. Dotada je kao i ostali držala glavu u pijesku. Sada se Hrvatska iz jugoslavenske Ñjemačke prometnula u europsko Kosovo. Sada smo u završnoj, metastaziranoj fazi samouništenja i ne znam što joj sad smatra Plenković čiji jedini je zadatak da Hrvatska preživi na respiratoru, dok se on ne vrati odakle je i došao,na neku funkciju EU.

Moreno
3 godine prije

To kako je Hrvatska nesređenošću državne uprave kočila dolazak ”stranih investitora” je ordinarna prevara i to upravo moremo čut na svim MS medijima, od Indexa i Jutarnjega do HRT, RTL, NOVA i N1 na kojima vidimo uvik iste ”ekonomiste” i ”konzultante” kako ka papagalo ponavljaju upravo to . . . sveopći konfužjun u državnoj upravi i korupcija je modus operandi ”zapadne demokracije” u ”mladim demokracijama” i to je ješka koja najbolje lovi ”strane investitore”. Pa nije davno bija Agrokor na tapetu i donesen ”lex Agrokor” kako bi ono sticano desetljećima i formalno priko noći prešlo u ruke ruske Sberbank i američkoga lešinarskoga fonda Knighthead . . . mitu ”stranih investitora” nisu odolili ni političari, ni odvjetnički uredi, ni konzultanti ni povjerenici . . . nije slučajno večer prij donošenja lexa veleposlanica najveće demokracije na svitu posjetila vladu u Banskim dvorima . . .a oni ruski veleposlanik u uniformi sa ordenima… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Moreno
onaj najve... Dalton
3 godine prije

Mislim se nešto…. Šta se smijete!? Ono i on ka misli… je l’ to!?
Dunkve, mislim se nešto…
Imali di neka zemlja u kojoj je na vlasti osuđena zločinačka organizacija…
Ma jeee… No way…

3 godine prije zadnji put uredio onaj najve... Dalton
Uno
3 godine prije

Ćorić ne odustaje od odlaganja otpada uz Unu:

“Nakon sastanka na Bledu gdje se ministar zaštite okoliša Tomislav Ćorić susreo sa slovenskom ministricom infrastrukture Alenkom Bratušek o zajedničkoj gradnji skladišta niskog i srednjeaktivnog otpada, oglasio se resorni ministar.

U razgovoru za N1 istaknuo je sljedeće: “Da budemo kristalno jasni, varijanata skladištenja, odnosno odlaganja u kojem se rješava tek dio našeg problema, dakle samo otpad koji nastaje na razini Nuklearne elektrane Krško, za Hrvatsku nije dugoročno rješenje s obzirom na činjenicu da Hrvatska na čitavom nizu lokacija u ovom trenutku ima institucionalni otpad. Mi želimo da rješenje konačnog problema bude adekvatno za sav otpad…””

Kažun d.d.
3 godine prije

Hoćemo avione,makar gladni bili!

I to nove, f-16 !

Moreno
3 godine prije

Jeli se ko sića Antuna Vrdoljaka čovika za sva vrimena i njegove Katedrale hrvatskoga duha kojom je još dok je bila TV Zagreb upravlja jedan od zadnjih nosača Titine štaftete, omladinac Goran Radman, da bi posli u mladoj demokraciji posta šef Gatesovoga Microsofta za Hrvatsku, pa se posli od Gatesa ponovo pribacija u Vrdoljakovu katedralu HRT . . . previdljivo je kako se 25 godin sve pripremalo za ove Plenkovićeve i Milanovićeve zadnje 4 godine, a pripremali su se u Bruxellesu i njih dvojica . . . tih 25 godin svi mogu vidit, ali priprema za ovo danas traje stoljećima i tisućljećima . . . čak prij i od stoljeća sedmoga . . . 🙂

3 godine prije zadnji put uredio Moreno
Max
3 godine prije

Najhrabrija Žena u Hrvatskoj. Moj naklon.

NSU
3 godine prije

Zašto i u kojem kontekstu je spomenut Tito?

FATIH
3 godine prije

DA,DA, ETO VAM BRISELSKOG APARADZIKA.TRAZILI STE,GLEDAJTE.
GOSPIDIN SAMO IZVRSAVA POSTAVLJENE ZADATKE ONIH KOJI CE NOCAS VJEROVATNO TULUMARI U NEKIM OD GEJ KLUBOVA.

Stara kuka
3 godine prije

Ali ljudi Božji. Pa Andrej Plenković je bio san snova. Neusporediv s dotadašnjim HDZ-ovim i svim ostalim krkanima. Mlad, urban, školovan diplomat, njegovan, uljuđen, govori jezike, ima veze u Briselu. Svaka majka bi ga poželjela za zeta. I uz to je još i demokršćanin (istina prilično svježi) koji se pozivao na Tuđmanovo naslijeđe, domoljublje i “europske vrijednosti”. Nema bolje. Koliko li je Hrvata samo popušilo ovo gore navedeno? Jer danas u tzv. “demokraciji” izbore ne dobivaš tako što si pošten, sposoban, domoljub, hrabar ili odlučan, nego zato što govoriš strane jezike, engleski obavezno (kao da ne postoje prevoditelji), imaš manikirane nokte, nosiš besprijekorna odijela i savršenu frizuru po mogućnosti s pokojim sijedim pramenom. To je tako otmjeno. Šanse da te izaberu su ti velike ako si užasno napredan pa podržavaš pe.erluk, feminizam, “rodnu ravnopravnost”, “ljudska prava” (ali samo određenih kategorija ljudi), multikulturalnost, i pravo na abortus. Treći način za biti… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
čudila se aman ja
3 godine prije

Sve rečeno, kao iz moje glave, ali ostadoh začuđena koliko je toga puno za napisat, a ništa viška nije.

Drago
3 godine prije

Po izraelskom pravu: Veleizdajica za vješala. I on i sva gamad oko njega.

Drago
3 godine prije

Što očekivat od pupovčevog ispljuvka i vučićevog isprdka. Psihotičari Vučić i Vulin su pametniji od njega. Plenkučesku. Veleizdajica za vješala.

Zašto?
3 godine prije

Molim Vas da mi nešto razjasnite.

Konstantno spominjete ovog političara iz Hrvatske, a Vaš portal je iz BiH. Kada već konstantno spominjete nekoga u lošem kontekstu ( vjerovatno je i zaslužio), zašto nikada ne spomenete Dodika, Vućića, Izetbegovića, raznorazne afere poput “respiratora” i “vanjskih bolnica” na kojima je ukradeno više miliona. Budite objektivni i izvještavajte upravo objektivno, jer to mi nije logično za Vaš portal “LOGIČNO”.

Ispada da pišete “naručene” textove, jer konstantno se “obrušavate” samo na jednu osobu. Svaki put kada otvorim Vaš portal, izleti mi na naslovnoj ovaj čovjek! Šta je sa drugim političarima iz drugih zemalja? Oni nisu interesantni? Možete li mi to objasniti?

miroslav lončar
3 godine prije

jedna godina u Hrvatskoj-je ko’ sedam normalni.

tedi
3 godine prije

SZO LEGALIZOVALA MARIHUANU.
Britanska centralna banka objavila nestanak 50 mili.funti,nitko nezna gde su.To je pandan budzeta svih balkanskih zemalja.

Ive
3 godine prije

ZLOCINACKI HDZ je utemeljen 17. lipnja 1989., a utemeljitelj je neosudjeni korumpirani ZLOCINAC dr. Franjo Tuđman od tada Hrvatskom vladaju ZLOCINCI i nema nade u boolje sutra dok vladaju ZLOCINCI. A ovaj anemicni AP je samo jedan u nizu ZLOCINICA. Jadni moj narode hrvatski dobili ste sto su vam ga smijestili i dok se ne probudite pa ZLOCINCE svrgnete biti ce vam svaki dan gore to gore.

3 godine prije zadnji put uredio Ive
gostPeko
3 godine prije

Bojim se da psihopat neće moć spavat nakon ovog članka.

3 godine prije zadnji put uredio gostPeko
Slonica
3 godine prije

Trebalo bi pisati da..nakon 12 godina..da narod napokon izađe na izbore.
Valjda su obuzeti Hercegovinom.
Mostar je u Hercegovini. Država BiH

3 godine prije zadnji put uredio Slonica
Slobodan
3 godine prije

Ovo dam procitao u jednom dahu i na zalost sve je istina te dam neizmarno zahvalan autoru na ovakvom opsirnom,sa dokazima napisanom.Samo ne znam da li ce svi spomenuti ovo procitati i koje ce posledice biti,i da li ce gradjani Hrvatske ovo razumeti dokle smo dogurali.

Ive
3 godine prije

ZLOCINAC AP je predsjednik ZLOCINACKE politicke stranke HDZ.

autor_itet
3 godine prije

Uzitak citanja👌😊

Đuro
3 godine prije

Veliko Vam hvala, gospođo Silva.

dino
3 godine prije

Štampati domovnice i putovnice za naše susjede, da ljudi imaju barem neku nadu u životu.

Pero
3 godine prije

Da, to je taj Plenković. Koalicija bratstva i jedinstva je sunovrat Hrvatske države. Tu ne treba zaboraviti M.Tuđmana, Tomu Medveda, Stijera i Malića. Zar je moguće da poslije Sanadera opet nasjedamo na još jednog takvog, ako ne i goreg…

ROBERT
3 godine prije

STRAŠNO,SVE JE ISTINA,MORAMO SE PODIČI NA NOGE,ILI ČE NAS OVA BANDU UNIŠTITI.

Nostradurus
3 godine prije

Loš sistem je samo veća mogućnost za veći profit nekih? Zar ne? A to nam treba. Ne treba nam bolji život za sve.

Mamajev Kurgan
2 godine prije

Hrvati su dobre sluge a lose gazde
Miroslav Krleza

Saša
2 godine prije

Ako je HDZ osuđen za korupciju zašto još vladaju i zašto se ne ispisu novi izbori?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI