Damask postavio uvjete za pregovore s “oporbom”

Damask
2 komentara

Uspjeh predstojećih mirovnih pregovora o sirijskoj krizi u glavnom gradu Kazahstana, Astani, ovisit će o odvajanju sirijske opozicije od terorističkih skupina. Ovu je izjavu za televiziju Al-Mayadin dao sirijski ministar vanjskih poslova Walid Muallem.

“Uspjeh pregovora u Astani u prvom redu ovisi o razdvajanju u redovima sirijske opozicije”, rekao je Walid Moallem, dodajući “kako je u tom slučaju nužno da se predstavnici naoružane oporbe odvoje od terorističkih organizacija”.

Čelnik sirijskog Ministarstva vanjskih poslova je rekao da je u rješavanju sirijskog sukoba posebno zadovoljan razinom koordinacije između Sirije, Irana i Rusije.

oporbauvjeti za dogovorWalid Muallem
Pretplatiti se
Obavijesti o
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
jale
7 godine prije

U americi ne postoji “naoružana opozicija”. U americi tko god uzme oružje u ruke i suprotstavi se sistemu zove se terorista, a tko god pomaže teroristu isto je terorista. Zašto to pravilo ne vrijedi u Siriji? To još jednom svjedoči o dobronamjernosti sirijskih vlasti, a čin amnestije i integracije govori o stupnju civiliziranosti i humanosti. I baš bi se povodom ovoga osvrnuo jedan zlokobni trend, na nešto što nam izmiče u svakodnevnoj poplavi kojekakvih vijesti i vijesti sa zapada o istoku. Mainstream mediji su počeli blagonaklono pisati o džihadistima u Siriji. Počeli su ih prikazivati i opisivati kao romantične likove. Izmišljaju primjere u kojima su ispali pozitivci. Predstaviljaju ih kao revolucionare. Užas nad užasima!

čitatelj portala
7 godine prije

Nadajmo se da će primirje u Siriji zaživjeti!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI