Direktor CNN-a dao otkaz zbog neprimjerene veze s kolegicom

Jeff Zucker
12 komentara

Jeff Zucker, predsjednik odjela za vijesti i sport kompanije WarnerMedia i predsjednik CNN-a, dao je ostavku na obje pozicije, rekavši da nije otkrio romantičnu vezu s jednom potpredsjednicom CNN-a.

Očekivalo se da će Zucker napustiti CNN u nadolazećem mjesecu nakon što se završi spajanje medijskog odjela AT&T-a i Discoveryja, ali ostavka od srijede stupa na snagu odmah.

“U sklopu istrage o mandatu Chrisa Cuoma na CNN-u, upitan sam o odnosu s mojim najbližim kolegom, nekim s kim sam radio više od 20 godina”, napisao je Zucker u dopisu osoblja. “Priznajem da je odnos evoluirao posljednjih godina. Od mene se tražilo da to otkrijem kada je počelo, ali nisam. Pogriješio sam… Kao rezultat toga, danas podnosim ostavku.”

Zucker je jedan od najmoćnijih medijskih rukovoditelja u zemlji (i u jednom trenutku smatran je mogućim političkim kandidatom). Godine 1991. imenovan je izvršnim producentom emisije Today na NBC-u u dobi od 26 godina i bio je zaslužan za njezin uspjeh. Brzo je napredovao u NBC-u, učinivši Joea Rogana i Donalda Trumpa poznatim u emisijama kojima je dao zeleno svjetlo, uključujući Fear Factor i The Apprentice.

Zucker je preuzeo CNN 2013., oživljavajući gledanost na kabelskoj informativnoj mreži, ali se brzo našao u sukobu s Trumpom.

Zuckerova veza bila je s Allison Gollust, izvršnom potpredsjednicom CNN-a i direktoricom marketinga, izvještava New York Times. Gollust je visokorangirana čelnica u mreži i rekla je u izjavi za Times da će ostati na CNN-u.

“Jeff i ja smo bliski prijatelji i profesionalni partneri više od 20 godina”, napisala je. “Nedavno se naš odnos promijenio tijekom COVID-a. Žao mi je što to nismo otkrili u pravo vrijeme. Nevjerojatno sam ponosna na vrijeme provedeno na CNN-u i veselim se nastavku sjajnog posla koji radimo svaki dan.”

I Zucker i Gollust su razvedeni.

Veza je izašla na vidjelo tijekom istrage mreže o ponašanju Chrisa Cuoma tijekom njegovog vremena u tvrtki, nakon što je optužen da je koristio svoj položaj televizijskog voditelja i resurse CNN-a kako bi pomogao svom bratu Andrewu M. Cuomu, tadašnjem guverneru New Yorka, nakon optužbi za seksualne odnose uznemiravanje.

Gollust je prije četiri mjeseca radila za tadašnjeg guvernera Andrewa Cuoma kao njegova glavna glasnogovornica prije nego što je dala otkaz i pridružila se CNN-u. Cuomo je angažirao Gollust iz NBC Universal, gdje je radila zajedno sa Zuckerom 15 godina.

IZVOR: fortune.com

CNNJeff Zuckerostavka
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zagten
2 godine prije

Ne podrzavam ni jedno ni drugo, ali da je bio u vezi s kolegom bio bi unapredjen..

Max
2 godine prije

Još jedan izabrani koji se zamjerio gazdama. A što je neprilično u vezi dvoje odraslih ljudi uz obostrani prstanak?

Legendarni Grk
2 godine prije

Još jedan dokaz da je svako kemijanje s tetama potencijalno opasno i da uvijek postoji opasnost od nesagledivih posljedica.

sunbilly
2 godine prije

Dobio je otkaz jer je CNN-u pala gledanost za 90%….

Praetorian
2 godine prije

U mainstreamu sve pedofili, silovatelji i seksualni manijaci. Pohvatat to sve i u rastrgati ih na trgovima javno

Emiliano Zapata
2 godine prije

Kakva je to neprimjerena veza?

Davidschwartz
2 godine prije

Još jedan Židov. Oni drže kompletne medije i filmske kompanije u cijelom SADu. Plus sveučilišta, sportske klubove, banke i sve bitno na internetu.

Scorpiorex
2 godine prije

U pravu su talijani” vise vuče picina dlaka nego sedam konja”.

Istina
2 godine prije

Nije tacno, cnn je prije oar dana objavio da je
Biden zvao Zelenskog i rekao mu
Russian invasion is imminent and “Kiev could be sacked.” Zelinsky reportedly told Biden to calm down and downplayed the threat.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI