Duboki državni CIA-ini medijski organi, uključujući Washington Post, CNN-u se izjašnjavaju o korupciji Huntera Bidena. Je li u tijeku tihi udar kojim bi se smijenilo Bidena?

Joe Biden
8 komentara

Izvještaji su godinama povezivali obitelj Biden sa sumnjivim poslovima sa stranim državljanima u zemljama za koje se zna da su neprijateljske prema Sjedinjenim Državama, a to se posebno odnosi na prvog sina Huntera Bidena.

Kada je njegov otac, Joe Biden, bio potpredsjednik pod Barackom Obamom, Hunter je koristio očeve veze za sklapanje niza unosnih poslova u zemljama poput Ukrajine, Kine i Rusije, ponekad u partnerstvu s djecom drugih demokrata poput Johna Kerryja. No upravo je bombaško izvještavanje New York Posta u listopadu 2020. zaista razotkrilo korupciju obitelji Biden.

Ta izvješća Posta temeljila su se na materijalima, e-mailovima i podacima prikupljenim s tvrdog diska prijenosnog računala Huntera Bidena napuštenog u radionici za popravak računala u Delawareu 2019., prijenosnog računala koje je na kraju zaplijenio FBI, iako, začudo, službenik FBI-a koji je trebao znati gdje je laptop i njegov trenutni status rekao je odboru ovog tjedna da nema pojma.

Ali ta su izvješća izašla samo nekoliko tjedana prije izbora 2020. koji su već bili u procesu krađe od strane duboke države i njenih demokratskih saveznika, pa su ta izvješća ignorirali od strane naslijeđenih medija ili su ih zanemarili kao nešto više od “ruske propagande”. Također, 51 dužnosnik duboke državne obavještajne službe potpisao je pismo tvrdeći da informacije na prijenosnom računalu zasigurno izgledaju kao ruska propagandna operacija, što je naslijeđenim medijima dalo pokriće da isto toliko izvještavaju i odbacuju bombastične objave NY Posta.

Sada, nakon što je Joe Biden očito iznova i iznova pokazao da ima ranu fazu demencije ili još gore, iste naslijeđene medijske kuće koje su ignorirale izvorne priče o Hunteru Bidenu odjednom žure objaviti duboke zarone u te optužbe. Vrijeme je da promatrači iz Washingtona zaključuju da je duboka država odlučila da je došlo vrijeme da odbaci starca prije nego što se oklizne i nagovori naciju u rat s Rusijom i Kinom.

Izvješće Washington Posta pod naslovom “Unutar višemilijunskih poslova Huntera Bidena s kineskom energetskom tvrtkom: Pregled Washington Posta potvrđuje ključne detalje i nudi novu dokumentaciju o interakciji obitelji Biden s kineskim rukovoditeljima”, u biti ponavlja prethodno objavljene pojedinosti o sumnjivom stranom Hunteru Bidenu poslovni odnosi:

”Iako su mnogi aspekti financijskog aranžmana Huntera Bidena s CEFC China Energy već bili prijavljeni i uključeni u izvješće Senata pod vodstvom Republikanaca iz 2020., pregled Washington Posta potvrdio je mnoge ključne detalje i pronašao dodatne dokumente koji pokazuju interakcije Bidenove obitelji s kineskim rukovoditeljima. Tijekom 14 mjeseci, kineski energetski konglomerat i njegovi rukovoditelji platili su 4,8 milijuna dolara subjektima pod kontrolom Huntera Bidena i njegovog ujaka, prema vladinim dokumentima, sudskim dokumentima i novootkrivenim bankovnim izvodima, kao i e-mailovima sadržanim na kopiji tvrdi disk prijenosnog računala koji je navodno nekoć pripadao Hunteru Bidenu.”

CNN se također upustio u čin ”razotkrivanja HunteraBidena”:

”Istraga Ministarstva pravosuđa o poslovnim aktivnostima Huntera Bidena dobila je maha posljednjih mjeseci, s mnoštvom svjedoka koji su svjedočili saveznim istražiteljima, a očekuje se da će više njih dati intervjue u narednim tjednima, prema više izvora upoznatih s tim. Istraga, koju je vodio američki državni odvjetnik u Wilmingtonu u Delawareu, započela je još 2018. i odnosi se na brojne financijske i poslovne aktivnosti u stranim zemljama koje datiraju iz vremena kada je Bidenov otac bio potpredsjednik. Istražitelji su ispitali jesu li Hunter Biden i neki od njegovih suradnika prekršili zakone o pranju novca, porezima i inozemnom lobiranju, kao i zakone o vatrenom oružju i druge propise, izvijestilo je više izvora”.

Prije dva tjedna, The New York Times, u priči koja je također govorila o tome kako se zahuktava savezna istraga o Hunterovoj navodnoj poreznoj prijevari i ilegalnom inozemnom lobiranju, također je potvrdio da je sadržaj prijenosnog računala valjan.

Opet, ništa od ovog izvješćivanja nije novo; sve je to ranije prijavljeno. Dakle, pitanje je, zašto se ovi naslijeđeni, mainstream mediji sada bacaju na Huntera Bidena, baš kao što se čini da Joe Biden posustaje? Odgovor se čini očitim.

BidenCNNHunter Bidenjoe bidenSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
MrKamenjarac
1 godina prije

…PA RED BI VEC BIO DA TOG SENILNOG I ZVALAVOG SMAKNU;A SINCICA U HAAG ZA GENOCID NAD COVECANSTVOM…..

roberto
1 godina prije

Pa,plan je nekako i bio ako se dobro sjećam..da sleepy joe odstupi..i da zasjedna kamala

Mrčikola
1 godina prije

Što im treba udar.
Ovoga se lako smijeni…dovoljno mu je ujutro ne napomenuti da je “zaposlen” i njegovo “radno” mjesto bit će slobodno. 😁

Zagten
1 godina prije

Nije, da misle sa je to moralni razlog za smjenu ne bi ni pokrali izbore. Kriteriji se ubrzano mijenjaju.

Max
1 godina prije

Vjerojatno u korist Kamale Haris-

nessy
1 godina prije

Pa, stvarno su ti Rusi presli sve granice. Casne, postene ljude pokusavaju ocrniti zbog svojih mracnih ciljeva.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI