fbpx

Teorija zavjere postala istina – COVID PUTOVNICA za par mjeseci u EU

Merkel - Covid Putovnica

Prerano je za popuštanje, tvrde europski birokrati. Europski birokrati na summitu pozvali su u četvrtak “zadržati čvrsta ograničenja”, istovremeno ubrzavajući kampanje cijepljenja kako bi se zaustavile inačice koronavirusa , ali nisu riješili razlike u budućoj “cjepivo putovnici”.

“Epidemiološka situacija je i dalje ozbiljna, a nove varijante predstavljaju dodatne izazove. Stoga moramo zadržati čvrsta ograničenja, pojačavajući napore “na ubrzavanju cijepljenja”, rekla su Dvadeset sedmorica u svojim zaključcima nakon summita na videokonferencijama.

Iako porast navodne britanske i južnoafričke inačice virusa diže bauk novih izbijanja kontaminacije diljem kontinenta, kampanje cijepljenja i dalje su usporene značajnim kašnjenjima u isporuci i strahu logičnih osoba od nuspojava.

“Sljedećih nekoliko tjedana bit će teški na polju cijepljenja”, priznao je predsjednik Europskog vijeća Charles Michel tijekom tiskovne konferencije. “Ali želio bih pokazati poruku optimizma…Imamo sredstva kako bismo osigurali da EU igra ključnu ulogu u izlasku iz ove krize u narednim mjesecima”, dodao je ovaj eurobirokrat.

Europska komisija obećala je nagli porast dostupnih doza u drugom tromjesečju – naglo povećanim isporukama od Pfizer / BioNTech i Moderne, odobrenjem cjepiva od Johnson & Johnson, te strogim nadzorom za rješavanje poteškoća na proizvodnim linijama.

Charles Michel također je pozvao na “poboljšanje kapaciteta za sekvenciranje” virusa kako bi se brzo identificirale njegove mutacije – složeni postupak koji se neravnomjerno provodi u cijeloj Uniji, ali za koji je Bruxelles osigurao sredstva. Zabrinuti zbog novih varijanti, oko deset država EU ograničilo je prelazak svojih granica. Komisija ih je prozvala šest, uključujući Belgiju i Njemačku, kako bi objasnili ograničenja koja smatra nesrazmjernima, strahujući od prekida proizvodnih lanaca.

“Zelena putovnica” – recimo otvoreno Covid putovnica

Francuska je sa svoje strane u četvrtak najavila da će joj trebati novePCR testove za neprofesionalna putovanja prekograničnih radnika iz Njemačke u Moselle. Njih 27 u početku su obećali usvojiti samo “razmjerne” i “nediskriminatorne” mjere. No, varijante su promijenile situaciju, potaknuvši neke vlade da zatvore svoje granice, pišu zapadni mainstream mediji.

Što se tiče pitanja europskog certifikata o cijepljenju (recimo otvoreno “Zdravstvena putovnica”) radi olakšavanja putovanja, čelnici su se u svojim zaključcima zadovoljili “pozivanjem na zajednički pristup”.

“Još uvijek postoje znanstvena pitanja da li ste prestali prenositi virus nakon cijepljenja”, argumentirala je predsjednica Komisije Ursula von der Leyen. Pitanje prava vezanih uz ovu “putovnicu” neke su države članice smatrale “proturječnim” i “nebitnim”, u vrijeme kada je samo 4,2% Europljana primilo barem jednu dozu cjepiva.

Pariz i Berlin smatraju pitanje preuranjenim, odbacujući svaku nejednakost tretmana između privilegirane manjine i ostalih. Ali druge države – posebno one koje su najviše ovisne o turizmu – žele ubrzano usvajanje kako bi spasile svoju ljetnu sezonu, poput Grčke koja je, poput Cipra, već zaključila turistički sporazum s Izraelom. Hrvatska vlast će vjerojatno slijediti svoje nalogodavce jer za bilo kakav otpor nemaju muda.

Uz podršku Bugarske, austrijski kancelar Sebastian Kurz preporučio mu je “zelenu putovnicu” koja omogućava putovanje ili pristup restoranima, za cijepljene ljude, ali i za one koji se smatraju “imunima” nakon zaraze virusom. Slična odluka vrijedi i u Izraelu koji ne zahtjeva cijepljenje preboljelih osoba.

Dvadeset i sedam je konačno povjerilo Komisiji zadatak izrade tehničkih uvjeta za “potvrdu o cijepljenju” (element koji treba uzeti u obzir, IT podrška, interoperabilnost itd.), što je sinonim za putovnicu. Europskoj izvršnoj vlasti “trebat će tri mjeseca da to postigne”. Kancelarka Angela Merkel istaknula je novinarima, uvjeravajući da nakon njegove provedbe “to ne znači da će moći putovati samo nositelji putovnice za cijepljenje”.

Aktualnoj vlasti u Hrvatskoj i njihovim priljepcima ne treba ništa vjerovati. Idu izbori i priče o popuštanju mjera mogu lako biti samo “lizalo za narod”.

Manipulacija zvana “kuhana žaba” odavno je poznata i više ne pali. Teorija zavjere danas postaje zavjera.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
409 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Ana
Gost
Ana
1 mjesec prije

Dabogda crkli!

Hmmm da
Gost
Hmmm da
1 mjesec prije
Reply to  Ana

Kratko i jasno 🙂

mano
Gost
mano
1 mjesec prije
Reply to  Ana

Baba se neće cijepiti sa AstraZenecom,vjerovatno niti sa bilo kojim drugim cijepivom. Što da se cijepi sa otrovom protiv nepostojeće pandemije koja je na zalazu.

vrferibgerwbvuweofvr
Gost
vrferibgerwbvuweofvr
1 mjesec prije
Reply to  mano

Pa znaš ti da se neće cjepiti tvoji.

Azbest
Gost
Azbest
1 mjesec prije
Reply to  mano

Baba je namazana svim bojama!

Zna se
Gost
Zna se
1 mjesec prije
Reply to  Azbest

PA NJEZIN OTAC JE “KAPELAN” ! I kže se komunjara od komunjare! Nju je proizveo Erich Honecker, a, Ašavca jednonožni Bravar,znači produkt i proizvod iz marksova gnijezda! Očekivano!

gigi pinna
Gost
gigi pinna
1 mjesec prije
Reply to  Zna se

Da ti nije bilo “jednonožnog” bravara danas bi pričao talijanskim ili srpskim.
Ali rightardima trebaš sve crtati.

Kaj
Gost
Kaj
1 mjesec prije
Reply to  gigi pinna

A ,šta si došao na”truli” Zapad,kaj nisi ostao kod bravara i staljina ,kada ih tako voliš !

Kos
Gost
Kos
1 mjesec prije
Reply to  Ana

WW3 is ahead, USA and EU fall, antichrist emerges into war as the peacemaker and he is someone from the east. Do not take the chip(mark of the beast) for it will mean hell if taken(and not in the ‘state of Grace when taken) . Gods chastisements(weather, nature, ..) will escalate(mild form is seen as climate change) and we can repent only while alive. There will be a personal experience: ”cross will appear in the red sky/two comets will collide +supernatural earthquake will be felt” – Gods proof of His existence and a chance to save our souls prior Second… Pročitaj više »

vrferibgerwbvuweofvr
Gost
vrferibgerwbvuweofvr
1 mjesec prije
Reply to  Kos

Potrese već imamo, čekamo onaj veliki a ovo za komete će biti, možda i koji asteroid, treba scenografiju pripremiti da resurs povjeruje u režirano.

Mateja
Gost
Mateja
1 mjesec prije
Reply to  Kos

Ne rabiš Satana ali Luciferja niti Lucibelle iz zgodbe Otta Rahna. Otto Rahn je papeža in Cerkev obtožil za genocid in potem so ga našli v snegu -mrtvega. Za tole ni potrebno 666 https://www.rt.com/news/516523-pfizer-covid-latin-america/ Niti ni potreben Otto Rahn. Ne vem, če bo po nekaj letih zdravo biti zdravstveni delavec. Predvsem če bo vsaka nova injekcija slabša za zdravje. In naenkrat bodo ležali (kot že ležijo ponoči med dežurstvom) samo da bodo tokrat tudi podnevi ležali na tistih usnjenih mizah v ordinaciji. Oni, ki so s svojimi dejavnostmi poškodovali ogromno dojenčkov, bodo morda videti kot je videti Ronda Wilson iz… Pročitaj više »

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije
Reply to  Ana

👍👏

Zabluda
Gost
Zabluda
1 mjesec prije

Zasto nisam glup pa da se manje nerviram u ovom zivotu!?
Blago onima koji se boje gripe(corone).

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Zabluda

Zato se i ne trebaš nervirati. Jer vidiš i trebaš biti sretan

Zabluda
Gost
Zabluda
1 mjesec prije

Nerviram se jer vidim gdje vodi, ne zelim da mi dijete taj zivot zivi. A bespomocan sam/smo, ne preostaje nista drugo nego prepustit se pa nek odluca neka viša sila, jer ovaj narod nikad nece shvatit poantu zivota.

Praetorian
Gost
Praetorian
1 mjesec prije
Reply to  Zabluda

Moramo uzeti oruzje i kao nasi stari boriti se, ali ovaj put protiv pravog neprijatelja. Mislim da nam nema druge. Dok ne krene revolucija ovi ne misle stati

gigi pinna
Gost
gigi pinna
1 mjesec prije
Reply to  Praetorian

Izgleda nismo niti svjesni koliko su, pogotovo europski, vlastodršci kukavice.
Ali i među narodima vlada glupost, konformizam i pokvarenost – jer da nije ne bi se niti zvali narod.

Komunjara
Gost
Komunjara
1 mjesec prije
Reply to  Zabluda

Djecu nije trebalo ni rađati. Jer znali smo sve ovo. Sad je kasno. Ispijmo ovaj talog života i zbogom

efnvsefvwefovesfzvbs
Gost
efnvsefvwefovesfzvbs
1 mjesec prije
Reply to  Zabluda

Narod bježi u stado jer se tamo osjeća sigurnije a stadom ne upravljaju takovi poput tebe već čobani koji narod striža, muze i kolje al on je slijep na to, uvijek se plaši vuka, sada u vidu kurtone, a ne čobana. Narod nikad neće progledati jer je on njiva po kojoj sije tama a žanju pokoljenja za onog tko je sijao. Narod nema čime progledati, mogu samo pojedinci poput tebe.

snjeska
Gost
snjeska
1 mjesec prije
Reply to  Zabluda

Citaj OTKRIVENJE i dobices sve odgovore.Odaberi Bozju stranu i spasen si.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  Zabluda

Ne kaze se dzaba :Blago onom ko rano poludi,sav mu zivot u veselju prodje.

gost1983
Gost
gost1983
1 mjesec prije
Reply to  Zabluda

Ako nešto zovemo teorijom zavjere, to ne znači automatski da nije točno. Teorija znači samo da nismo još 100% sigurni.
Ponovit ću, ako je cjepivo sigurno, ako alergični na cjepivo mogu putovati, ako cijepljeni mogu prenositi virus, onda nema nikakvog razloga da se oni koji se nisu htjeli cijepiti kažnjavaju. Cijepljeni, necijepljeni i alergični su svi jednako zarazni, dakle, necijepljene se kažnjava zbog mišljenja.

Zabluda
Gost
Zabluda
1 mjesec prije
Reply to  gost1983

Nema tu nikakve teorije zavjere, tu se radi o ljudskoj nezainteresiranosti za zivotom, al zivotom bas. Ovo sto mi zivimo to nije zivot, nego robija.

Jomla
Gost
Jomla
1 mjesec prije
Reply to  gost1983

“Teorije zavjere” se u pravilu obistinjuju!
Jer su produkt RAZMIŠLJANJA!
Osim onih idiotarija koje su podmetnute (npr. ravnozemljaši) radi diskreditacije onih koji pokušavaju ljudima otvoriti oči.

gigi pinna
Gost
gigi pinna
1 mjesec prije
Reply to  Jomla

Ili podmetačina od “čipiranja” – pa ionako se u svakom trenutku zna gdje smo, a cjepiva služe za druge stvari – za skraćivanje života i širenje bolesti.
Namjerno se podvali notorna kretenarija, da bi se “teoretičare zavjera” u startu diskreditiralo kada bi htjeli govorili o suvislim stvarima.

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  gigi pinna

Nano čipovi su istina, nisu forma diskreditacije.

pera lozac
Gost
pera lozac
1 mjesec prije
Reply to  gigi pinna

“pa ionako se u svakom trenutku zna gdje smo”
E vala neznaju, ima nas koji telefon nose samo kad moraju a meni se to desi jednom mesecno, onako odokativno.

snjeska
Gost
snjeska
1 mjesec prije
Reply to  gigi pinna

Izgleda mnogima nemoguce ali je upravo suprotno.Kad umetnu cip moci ce kontrolirati covjeka u potpunosti a prvenstveno misli.Otkrice datira iz 60 tih godina. Prvi uspio experiment odraden u areni sa bikom kojeg su po zelji mogli zaustaviti kad pozele.

snjeska
Gost
snjeska
1 mjesec prije
Reply to  gost1983

Cilj je doci do ziga zvijeri koji ce se uspostaviti cipiranjem

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije

Kako su pederi pravili paradu ponosa tako će i zdravi poceti praviti paradu ponosa. Jer više nećeš biti normalan ako si zdrav tijelom i duhom.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
1 mjesec prije

Nekako mi se čini da se među tom družinom najviše KURZI onaj KURZ pa i predlaže daljnji KURS.

Coca Corona
Gost
Coca Corona
1 mjesec prije

Mlatiti tuđim kurzom gologinje.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
1 mjesec prije
Reply to  Coca Corona

Sićan se kad su ga neki naši uzdizali na politički pijadestal.

vrferibgerwbvuweofvr
Gost
vrferibgerwbvuweofvr
1 mjesec prije

Tko god je postavljen na funkciju da vlada nečim u zadnjih par milenija taj je postavljen od tame pa tako i nježnik.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije

Ne.
Nego zadnjih 20-30 godina.

efnvsefvwefovesfzvbs
Gost
efnvsefvwefovesfzvbs
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

Još nisi progledala po tom pitanju, to iz tebe progovara program koji ti je usađen “obrazovanjem” kojeg nisi svjesna.

pera lozac
Gost
pera lozac
1 mjesec prije

Mozda ne bas u zadnjih par milenija ali u zadnjih parsto godina sasvim sigurno.

Željko
Gost
Željko
1 mjesec prije

Mala digresija, dugo najavljivani prosvjedi protiv “virusa” bili su 13.02.2021. u Zagrebu! Koliko se građana Zagreba pojavilo na prosvjedima? Možda 100 ( stotinu ), pametnom dosta!

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Željko

Skupilo se više studenata na Jarunu. A šta ti to kaže da je malo zdravih?

Alen
Gost
Alen
1 mjesec prije
Reply to  Željko

Jesu nosili maske ?

Q T
Gost
Q T
1 mjesec prije
Reply to  Alen

Nisu, takvi ne nose maske, ali se za taj protest nije moglo nigdje čuti, malo je ljudi i znalo za njega.

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Alen

Od cca 250 ljudi, primjetio sam samo nekoliko.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
1 mjesec prije
Reply to  Željko

One lanjske Subote u podne mi smo u Zadru bili uspješniji došlo nas je desetak,uključujući mene i još par over 60.g.Di je ta buntovna mladost,kad je spala da se za nju bore penzioneri.Eto lani je na MIRNIM prosvjedima u Berlinu bilo više od milijun ljudi rezultat je nedavni prosvijed mutavih sa brnjama na labrnjama u tom istom Berlinu.Pa ako nedaju govoriti osjetimo se mlađim nekoliko milijuna godina pa urličimo.Nema ni toga.Nakon konzumerizmom ali i drugim “izmima” anestetiziranja svijesti i odsustva savijesti rezultat je ovo normalno ili novonormalno stanje današnje Zapadne civilizacije.Zadovoljni, siti robovi i još zadovoljniji etabilirani snobovi.

vrferibgerwbvuweofvr
Gost
vrferibgerwbvuweofvr
1 mjesec prije

Naša generacija je imala testosterona ove nove imaju ga sve manje za bilo što, pa ni cure ne ganjaju okolo.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
1 mjesec prije

I te koliko se tribalo u tom ganjanju pomučiti ,često ništa i ne uloviti,ali barem želje nije falilo.Malo je toga stizalo na pladnju.

Patriot
Gost
Patriot
1 mjesec prije

Soja učinila svoje.

gigi pinna
Gost
gigi pinna
1 mjesec prije

Cilj je prvotno bio demilitarizacija ljudi u Europi nakon dva svjetska rata, ali u međuvremenu se sve to izrodilo u drugu krajnost – globalizam, LGBT i feminističko ludilo, neoliberalizam, Soroša i sl.

Igor
Gost
Igor
1 mjesec prije

Ove nove generacije su postale totalni glupani, ovisni o instagramu i Facebook. Nikad ništa od njih, a to i oni gore znaju. Trenutno sam u Stuttgartu, koliko tu debila ima da ti pamet stane, švabi su na žalost utrenirani od prije. Vidim na svoje oči i ne vjerujem.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
1 mjesec prije
Reply to  Igor

Inteligentni glupani .Najpodobniji svakoj vrhušci.

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije
Reply to  Igor

A tko odgaja te generacije,moj i tvoj caca? Ljudi moji,stari ne daju mladima apsolutno nista i oni su toga svjesni.
Svi smo vidjeli sto rat i nered donosi,ljudski sljam zauzima sve pozicije moci. Odgajaju generacije poslusnika i kmetova i sad bi ti isti trebali nesto mijenjati. Na vrhu piramide sve olinjali starci i babe!

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

Radis za papar,zelis kupiti stan za koji kvadrat kosta 2 tisuce eura,to je jedina opcija jer Bozji dar kaljmeta i d.o.o. moraju da zarade za 16 zivota,da bi ista postigao moras hadezejcu virit iz supka,zato sam ja u Kanadi. Svatko tko ne pristaje na njihovu igru prisiljen je da ode…moga bi do sutra ovako

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

Skoro zaboravi,Branimirov rodjo i njegovi poltroni posjeduju grad Zadar i okolicu,gradjani koji su ostali su njihovi taoci,pa ti glumi nekakvog naprednog gradjanina
Pljuc!

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
1 mjesec prije

Znaš kad je jednom starogrčkom moralnom filozofu u jednoj erastičkoj raspri jedan drugi predbacio da je on Skit(u to vrijeme simbol negativnosti)On mu odgovori “meni je moj narod na sramotu a ti si na sramotu svome narodu.” Ps:Pri tom ne mislim na tebe već na sebe u kontekstu navedenog.Inače ja ti živim na visokoj nozi, misečna primanja mene ,24g.nezaposlene kćerke ,dva sina studenta,žena donedavno 4 ure čistila neki kafić na Relji su cirka 7ipo iljada kuna misečno.Posjedujem nekoliko polovnih bicikli ,auto sam proda prije 21.g. A da mi did nije umra 1956.nebi ima ni stambeno riješeno.Te1957.mater jedinica sa svojom materom… Pročitaj više »

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

Slusaj,mene zanima istina i nista drugo,filozofije iz antickih vremena me ne zanimaju ni malo,tu pisete na siroko i dugacko sa otrcanim frazama(od ljudi za koje i niste sigurni da su postojali.
Znas zasto mi smeta tvoje pisanje,zato sto ne ides u srce problema nego okolo naokolo,u biti podrzavas status quo.
Po naski “drzis lopovima svicu”
I ne trebamo se uvijek slagati.
Ja sam na ovom portalu godinama,mada nisam neki veliki komentator jer se rasprave razvodne i razvucu na par dana.
Pozdrav

gigi pinna
Gost
gigi pinna
1 mjesec prije

Ali ti si internet bezmudi anonimus, a Branimir se barem potpisao imenom i prezimenom – možda nepotrebno, ali eto..

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije
Reply to  gigi pinna

Tvoje ime i prezime sve govore tko si ti,briga tebe za Branimira,zulja te kaljmeta.
Pljuc

efnvsefvwefovesfzvbs
Gost
efnvsefvwefovesfzvbs
1 mjesec prije

To što si ti otišao u Kanadu imaš zahvaliti onima koji nam podvališe rat i one koji će zemljom poslije rata upravljati, ti su te otjerali u Kanadu (oni ti stoluju i u Kanadi i pripadaju onim fajv ajs gdje u nakupili na hrpu anglosase protestante uz pomoć kojih vladaju planetom od “pobjede” Horacija Nelzona kod Trafalgara), a ovi koji su provodili njihove zapovjedi su izvršitelji (što ih ne izuzima od krivice) a kao što vidiš iz Branimirovog odgovora njemu ne možeš zamjeriti jer nit je što ukrao nit te je on ni takovi poput njega otjerao jer je u… Pročitaj više »

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

Slusaj,ja sam izravna osoba,puno price a nista ne kazes ne prolazi kod mene,vec neko vrijeme pratim komente doticnog i imao sam potrebu da mu nesto kazem na tu temu. Ti nemas pojma koliku bol,tugu i razocarenje sam nosio u srcu dok se nisam maknuo iz Zadra,bio sam spreman na borbu ali sam skuzio da nemam s kim,a sam se ne mogu borit protiv njih!
Mozda sam mogaoodgovoriti Brani malo drugacije ali eto..

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

Moj dragi u Kanadi me nitko ne gleda ko imigranta,zaradjujem novac koji sam tamo mogao samo sanjati,imam dusevni mir. Po pitanju vladara svijeta,od tog ne mozes pobjeci. Ja sam prvi ovdje napisao za kanadskog premijera da je lopov.
Ne budi niciji advokat i ne odgovaraj mi.
Pozdrav

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

Malo grubo na kraju,procitao sam tvoj post jos jednom,nisi zlo namjeran

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

tvoj nik zorno oslikava stanje današnjeg čovjeka. svi smo mi vidim a nemogu ništa. e jer sotonjare su preuzeli cijeli svjet, radi toga je toliki veliki očaj u ovom čupavom životu..!!

snjeska
Gost
snjeska
1 mjesec prije

Jel istina da vam prave logore za neposlusne, nesto kao FEMA u Americi?

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije
Reply to  snjeska

Pitao jedan u parlamentu,pa su mu rekli da sjedne

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Igor

Treći put pišem:

Od ’95. IQ PADA.
Dakle, primjećeno na onima koji su onda imali 18 god.

Sad tome pridodaje lose obrazovanje tj udžbenike, programe itd.

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

Ajde ne pravi se lud,dobro ti znas zasto se u Zadru ne prosvjeduje,umisto da seres kvake objasni ljudima pravo stanje stvari u Zadru…

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
1 mjesec prije

Što pametnom triba objašnjavati.To je nešto slično poput pustih objašnjenja ove epizdemije.Ovu stvarnost oko sebe spoznajemo našim osjetilnim iskustvom znanjem . umnim promišljanjem…..Ja osobno stvari nastojim razumjeti u što širom kontekstu .Stvorenja smo koja u 90 posto slučajeva svoje djelovanje nastoje moralno opravdati.To je nekako inherentno našoj antropološkoj naravi.Izuzetak su možda psihopate.Osobno , pa iopćenito razumu najprihvatljiviji moralni sustav je onaj kome je temeljna kategorija “Pravednost”Djelom je to i zato što je možemo analoški povezati sa prirodnim zakonima ravnoteže,srazmjernosti itd.Mnoštvo ljudskih aktivnosti se mogu promatrati iz mnoštva aspekata ali radi lakšeg razumijevanja mi ga često svodimo na jedan filter kroz… Pročitaj više »

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

Brane nemoj gubit vrime na mene,vidim da si pametna i skolovana osoba,od puno filozofije i usvajanja tudih razmisljanja ne mozes dobit puno,mogu ti pomocu u formuliranju svojih osobnih stavova,ali da li je nesto tvoj stav ako si indoktoriran?
Pisem u zelji da ja tebi donekle predstavin moje razmisljanje.

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

U biti bih volio s tobom onako u cetiri oka,koja pivica i to,mislim da bi bilo zanimljivo

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

Puno puta i ne komentiram da me ne uvuce u crnu rupu rasprave,inace portal pratim na mobitelu

efnvsefvwefovesfzvbs
Gost
efnvsefvwefovesfzvbs
1 mjesec prije

Dobra ti ova: “Prolazi jedan mudroljub atenskom tržnicom koja nudi onodobno obilje pa zaključi.Uh koliko sam ja bogat čovjek,pa koliko ima stvari koje mi ne trebaju.”

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
1 mjesec prije

EVO ti i konkretnog odgovora Ako imaš poput mene osnovicu plaće18 posto više od čistačice,(3546 kuna) U 16 g. rada nikad ti nitko nije ponudija neko dodatno “usavršavanje,” i prikladno veći koeficijent,dapače u istom razdoblju je to mnogima oko mene omogućeno.Iako kao dragovoljac,stariji radnik,ranjen 20.11.91.sam se, pozivao na zakone, itd sve uzalud.Jedva sam uspija 2009 podići si plaću sa 2987 kao spremaćicama na 3540 uU to vrijeme sam bija jedini hranitelj, supruga na pola radnog vrimena,petero dice ,najstarije 19g,Do 2005 nisam ima ni ti tražija ni lipe za posljedice ranjavanja. (geler prosvira kacigu i onesvjestija me , ozljeđeno oko…)Dakle od… Pročitaj više »

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

Priznajem da sam falio metu,osudio sam te zbog prezimena.
Ispricavam se iz dubine duse!

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
1 mjesec prije

Hvala ,a što da ti kažem o takvima, ali više manje toti je sve slično.Prije desetak miseci otiša sam na zadušnicu jednom našem.Trevim tvoju “metu” pružaš mu ruku ,čisto radi reda a on od straha odskoči pola metra.Korona.Pa ja sam s tim aproprijatorima do 2O11 bija i u verbalnim pa čak i u sudskim okršajima.Sa njihovim jednim sam kako sam svitova onom LAVu spor riješio kako sam njemu savjetovao. Sada su me pustili na miru a i ja njih tj ne triba mi ništa od njih i još odradit 3-4 g.i ćao. Lagano bicikliranje,shadow boxing i liti pet šest skokova… Pročitaj više »

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

Drago mi je da si prihvatio moju ispriku,ponekad frustracije i predrasude zamagle um,bitno je da sam progleda.
Stvarno postujem tvoju borbu jer znam da ti nije bilo ni malo lako,nesto poput Davida i Golijata!👍
Jednom kad dodjem u Zadar cu te potrazit,za onu pivu sto sam spomenija prije.

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

Brane sve sto zelim je pravda i jednakost za sve nas. Zovu me utopistom😔

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
1 mjesec prije

Pa zato sam ti i posla moje viđenje pravde.Često o tom bistrim sa starijim sinom apsolventom Fizike.Mlađi je na Strojarstvu ali nije baš recimo puno socijalno osvješten. Vidiš ja ti ne koristim nick ,uopće me nije briga kad govorim onom što mislim.Naravno nismo super heroji ,u nekim ekstremnim situacijama moramo činiti i kompromise, ali barem ne budimo hulje.

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

Ucimo se dok smo zivi,vidis kako sam te krivo procjenio. Ti si cestit i posten covjek,svaka cast za djecu,nije ih lako odgojiti i usmjeriti u danasnjem svijetu.
Lp,
Sime Vukas

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
1 mjesec prije

Prihvaćam pivu a moš i ti kod mene doma,dobro si doša.Cijenim ljude koji tragaju za “Istinom”,a nisam baš oduševljen sa onima koji se hvale kako ju posjeduju.

Zelinčanka
Gost
Zelinčanka
1 mjesec prije
Reply to  Željko

Bilo je – 2 ili -3 stupnja celzijusa. Prosvjede treba ponoviti na višim temperaturama.

eertthhhjrgjjhgghjjk
Gost
eertthhhjrgjjhgghjjk
1 mjesec prije
Reply to  Željko

bio…bilo je oko 200 ljudi i 50 policajaca…realno…tko je za to znao isim nas nekolicine? …prosvjede ugostitelja brnjičara su svi mediji najavili ranije

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije

…tako će i zdravi poceti praviti paradu ponosa…

Znas li kad ce zdravima dopustiti paradu?
Tek nakon analnog testiranja.

Feniks
Gost
Feniks
1 mjesec prije

Ja sto podsjeća na zute trake sa natpisom Juden. Jos malo pa ce nam slogan biti arbait macht fraj.

Mario
Gost
Mario
1 mjesec prije
Reply to  Feniks

Vec sam ranije komentirao da treba poceti nositi zute trake oko ruke kad nas krenu izopcavati iz drustva jer nismo vaksinisani. Miran nacin protesta, ali toliko simbolican i bez potrebne organizacije. Svatko tko zeli moci ce staviti zutu traku oko ruke i pokazati sta misli o svemu.

Igor
Gost
Igor
1 mjesec prije
Reply to  Mario

Pitam se da li bi me ovdje kaznili zbog toga? (Njemačka)

Mario
Gost
Mario
1 mjesec prije
Reply to  Igor

Ne znam kako, obicno se antisemitizam kaznjava, ovo bi bio cin sjecanja na zrtve semitizma… Ali ako budu pravili probleme mi cemo staviti zutu traku na obje ruke, izrezat cemo dio rukava i zasiti zuti dio, zadnji krik mode. Drzava ce uvijek naci nacin, ljudi ce uvijek naci protunacin…

Mario
Gost
Mario
1 mjesec prije
Reply to  Mario

Kako god bilo i koliko god nas bilo u svakom slučaju mi je drago da je ti nećeš nositi…

gigi pinna
Gost
gigi pinna
1 mjesec prije
Reply to  Mario

Hazari nisu semiti, dok Palestinci jesu – antisemitizam se provodi u Palestini od 1948..

vrferibgerwbvuweofvr
Gost
vrferibgerwbvuweofvr
1 mjesec prije
Reply to  Feniks

Pa kad se zna da je Šikija stvorila ista sila ko kurtonu onda ne treba ništa čuditi sličnost.

Igor
Gost
Igor
1 mjesec prije
Reply to  Feniks

Rad oslobađa, da… Debili.. 99% ljudi uopće ne razmišlja definitivno.

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  Igor

ok rad oslobađa i izgrađuje

Praetorian
Gost
Praetorian
1 mjesec prije
Reply to  Feniks

Trenutno u De dozvoljavaju samo i jedino rad. U firmi mi ima gro ljudi koji imaju preko 50 dana godisnjeg jer prosle godine nisu koristili. A moglo bi se nastaviti i ove godine. Testovi se radi po interesu firme, a ako fali ljudi ni ne rade se testovi po povratku iz drugih drzava, nego se direktno ide raditi. Firme su dobile apsolutnu moc, a dala im je drzava Njemacka

pero
Gost
pero
1 mjesec prije
Reply to  Feniks

Misliš : “Impfung macht fraj” (Cijepljenje oslobađa)

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije

Blago vama u EU imacete tri pasosa: drzavni, evropski i avio ausvajs.

BanOvan
Gost
BanOvan
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

Samo se ti tiho zahebaji, da i nama DoDo ne uvede poneki paŠoš pride.

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  BanOvan

sda se mogu dogovoriti u troclanom predsjednistvu oko tako neceg? Nema sanse. Jedino sto se ovde moze uvesti su kantonalni pasosi koje zagovara engleska ambasada.

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije
Reply to  tihobl

Naravno, ko bi drugi nego englezi, treba to sve najuriti što dalje.

gigi pinna
Gost
gigi pinna
1 mjesec prije
Reply to  Mikojan

A s njima u paketu i balkansku političku bagru – ah ne, oni su ok za vas.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

Do kraja godine obavezna za sve koji hoće raditi i obavljati svakodnevne poslove. Onda slijede bodovi lojalnosti, karantene, hrana na bonove, kriza, bolesti, glad, prirodne katastrofe…. potpuno ukidanje sadašnjih sloboda, objava novog svjetskog poretka i ……. revolucija, potpomognuta padom elektronike. No, u punom zamahu prirodno svemirske promjene dok neredi divljaju na planeti.

Dupla Kamilica
Gost
Dupla Kamilica
1 mjesec prije
Reply to  mario

Prirodno svemirske promjene, na sta tocno mislis?

Mirko S. Zlikovski
Gost
Mirko S. Zlikovski
1 mjesec prije
Reply to  Dupla Kamilica

Ne misli na ništa, priča gluposti kao i većina na portalu

gargamel
Gost
gargamel
1 mjesec prije

A koji racku tražiš među glupacima?

Dupla Kamilica
Gost
Dupla Kamilica
1 mjesec prije
Reply to  gargamel

Izgubio se jadan, stisao krivo na indexu

Mr.T
Gost
Mr.T
1 mjesec prije
Reply to  gargamel

Vjerojatno je dosao pitati, da li tko zna kad bi mogli poceti analni brisevi. Ne moze docekat da se naguzi i uziva ugodnom testiranju . Do tad krati vrijeme ovdje trolajuci

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  Mr.T

Nema potreba cekati.Vec sam objasnio analni bris,moram samo zastiti patent dok mi nije neko ukrao.Znaci,postupak je sljedeci:

1.pljunuti na vrh kaziprsta
2.tako mokar kaziprst staviti sebi u analni otvor(sto dublje stavite rezultat je pouzdaniji)
3.tako drzati prst minimalno 30sec i po mogucnosti malo proceprkati
4.Nakon sto izvadite prst primaknite ga nosu i pomirisite sto jace.
Ako osjetite smrad,znaci da vam je u redu culo mirisa,sto znaci da nemate koronu.

Nemojte sad da iskoristite moju dobrotu sto vam pokusavam ustediti nesto para,pa da mi neko ukrade patent.

vrferibgerwbvuweofvr
Gost
vrferibgerwbvuweofvr
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Hahaha……….

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Već su slovenci patentirali štapiće za takvo testiranje, odavno, prije kineza.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  Mikojan

Znaci nista od mojih para?jbg😂

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Hahaha, ovo je genijalno, copy-paste ovog komentara treba prosljeđivati drugima.
Vezano za kinesku ideju o testiranju Covid-19 analnim brisovima:

Slobodna Dalmacija – U Kini počeli s korištenjem analnih briseva za detektiranje koronavirusa, primjenjuju se kod ‘ključnih‘ skupina: na ovaj način nema lažno negativnih

Nadam se da nećeš tražiti autorska prava za ovaj komentar 🙂

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  Tupko Glupko

Nemoj samo pretjerivati da se ne izlize fazon👍

Mr.T
Gost
Mr.T
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

😆

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije
Reply to  Mr.T

Ah, ima da jedem grah-pasulj sas crveni lukac na salatu, svaki dan, pa kad mi neko spomene takvo testiranje da odmah opalim jedan plotun.

gigi pinna
Gost
gigi pinna
1 mjesec prije
Reply to  gargamel

Valjda se kojot osjeća još pametnijim, hahaha!

Dinarosaurus
Gost
Dinarosaurus
1 mjesec prije
Reply to  Dupla Kamilica

Možda ovo otprilike Brojni istraživači sugeriraju da su trenutni problemi s “klimatskim promjenama” zapravo posljedica kretanja zemlje kroz kozmičke oblake prašine i da je sva buka oko globalnog zatopljenja jednostavno zataškavanje ove činjenice. Astrofizičar Victor Clube sugerira da se radi o kometarnom kozmičkom oblaku prašine, preostalom nakon raspada divovskog kometa koji je, tijekom dugog razdoblja Zemljine povijesti, prijetio i bombardirao naš planet sa neizrecivo užasnim fragmentima koji su uništili civilizacije, odnosno pretka roja Taurida, koja uključujuje i tungusku kometu. Clube također tvrdi da su ti događaji bili baza za formuliranje ideja čovječanstva o kozmosu, bogu i religiji, pa čak i… Pročitaj više »

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  Dinarosaurus

bogami potrudio si se

NSU
Gost
NSU
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

Ma pusti ga, dosadno mu je.

Joe
Gost
Joe
1 mjesec prije
Reply to  Dinarosaurus

Skrati malo…ko će to čitati…

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  Joe

Stvarno bi trebalo uvesti da komentari ne bih trebali biti duzi od clanaka koji se komentarisu.Svakako se sve ponavlja i ponavlja.

Dinarosaurus
Gost
Dinarosaurus
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Po kojoj logici?

Nekamuda
Gost
Nekamuda
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Zbog čega?
Ako ti nije to poznato, onda su ti takvi tekstovi dugacki. Ako ti je to poznato, te ovo navodi, da jos jednom preučiš.

Coca Corona
Gost
Coca Corona
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Kao na Tv?

Mali Mujica
Gost
Mali Mujica
1 mjesec prije
Reply to  Dinarosaurus

Evo ti minus samo zbog velicine kometara koji je duzi od samog clanka

Dupla Kamilica
Gost
Dupla Kamilica
1 mjesec prije
Reply to  Dinarosaurus

Hvala na odgovoru. Jedino sto sam citao je da su zadnjih dva mjeseca najjaci energetski valovi iz svemira koji bi trebali promijeniti svijest kod nas sitnozubih.

Dinarosaurus
Gost
Dinarosaurus
1 mjesec prije
Reply to  Dupla Kamilica

Više je iza zavjese…zato sotonjare užurbano pripremaju “oltar”.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  Dupla Kamilica

Za par godina i samo rijetkima

Gogolj
Gost
Gogolj
1 mjesec prije
Reply to  Dinarosaurus

Izvor: hr.sott.net

vetmaniac
Gost
vetmaniac
1 mjesec prije
Reply to  Dinarosaurus

ako…

vrferibgerwbvuweofvr
Gost
vrferibgerwbvuweofvr
1 mjesec prije
Reply to  Dinarosaurus

“Za njih, privremena moć ima prednost nad sudbinom vrste.”

Coca Corona
Gost
Coca Corona
1 mjesec prije

Razvuklo se to privremena.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  Coca Corona

Sljedecih 15 dana je kljucno.

vrferibgerwbvuweofvr
Gost
vrferibgerwbvuweofvr
1 mjesec prije
Reply to  Coca Corona

Eh sad………..

Coca Corona
Gost
Coca Corona
1 mjesec prije

Znamo se!;)

vrferibgerwbvuweofvr
Gost
vrferibgerwbvuweofvr
1 mjesec prije
Reply to  Coca Corona

Da hehehe……..

eertthhhjrgjjhgghjjk
Gost
eertthhhjrgjjhgghjjk
1 mjesec prije
Reply to  Dinarosaurus

ti si gori od jehovinih svjedoka.ponavljaš se.identičan copy paste članak si jučer napisao.

efnvsefvwefovesfzvbs
Gost
efnvsefvwefovesfzvbs
1 mjesec prije

Umjetna što se ti javljaš, ostavi čovjeka na miru.

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije

NEMO”Š DISAT OD UMJETNE

mala lu
Gost
mala lu
1 mjesec prije
Reply to  Dinarosaurus

Bravo!Ovaj komentar bi trebalo objaviti u vidu članka.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  Dupla Kamilica

Zemlja se trese a nebo puno munja, kamenje pada dok Sunce čeka blizanca

mala lu
Gost
mala lu
1 mjesec prije
Reply to  mario

Kakvi bodovi lojalnosti?Karantene za koga?!Što će s onima koji se ne mogu cijepiti?Npr. majke dojilje, trudnice, alergičari?!Ovo što čitam da se događa u Izraelu s beđevima za cijepljene i necijepljene previše podsjeća na Treći Reich. Pa zar će i Zidovi šutjeti koji su već tako nešto prošli3u ne tako davnoj povijesti?!

Amater
Gost
Amater
1 mjesec prije

Farsa se bliži kraju … sto jače stisnu , prije će puci ….vise nemaju ideja , fejk sa nedostatkom cjepiva , prekorednim cijepljenjem ( možeš mislit Markoticka cjepila mamu ) kako bi navukli ovce na klanje , očito nije prošao …. sto je sljedeće …. kuhaju žabu ali bas im neide …

Vox
Gost
Vox
1 mjesec prije
Reply to  Amater

Šta im to ne ide ? Pa pređi granicu bez PCR testa ! Kako im to ne ide, pojasni !

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  Vox

ako mogu turci možemo i mi

Vox
Gost
Vox
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

Kakvi Turci, šta pokušavaš napisati a nepismen si ?
Ako misliš na migrante, te muslimanske mase dolaze u Evropu u režiji NWO-a.

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  Vox

da mislim na migrante tak da ako trebaš preći granicu onda ćeš naći načina a o toj režiji što govoriš pričaš gluposti ako su već sprčili gadafija morali su nešto pustiti u europu da se nebi ataturk ljutio ostalo u kešu

snjeska
Gost
snjeska
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

dovode ih da nas okupiraju i zamjene.Oni su lojalniji robovi

mike
Gost
mike
1 mjesec prije
Reply to  Vox

vox kolega irac mlad deran 28 leta…. radi 3 nedelje u nizozemskoj…. pa jednu nedelju leti kući u irsku…. ej a zamisli jos mu i firma placa letove😁 no to je nebitno… htedoh reci… nikad nije radio prc test… niti su ga trazili…. ima samo od kompanije napismeno…. e sad priča druga…. neki naš belendov krenuo kući iz irske za stalno… ne vraća se 😁 i dodje u dablin na aerodrom i irac ga pita… gospodine kuda ćete…. kaze on idem kući i nevracam ze vise nikada za irsku….. u redu gospodine… a da li ste odjavili vasu pps karticu….… Pročitaj više »

vrferibgerwbvuweofvr
Gost
vrferibgerwbvuweofvr
1 mjesec prije
Reply to  mike

Taj što leti stalno nije irske krvi.

mike
Gost
mike
1 mjesec prije

hahahha je je. pravi irac veruj mi😁vidi se po njemu😁

efnvsefvwefovesfzvbs
Gost
efnvsefvwefovesfzvbs
1 mjesec prije
Reply to  mike

Onda je bitan onima koji su vlasnici te firme a nisu sigurno holandezi, samo oni imaju moč da zaobiđu zakone kojima teroriziraju jego.

mala lu
Gost
mala lu
1 mjesec prije
Reply to  mike

Pa kažem ja d aje toliko lažnih vijesti i toliko zastrašivanja da čovjek više ne zna kome bi vjerovao.

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije
Reply to  Vox

Ja ne prelazim granicu, da me se pita napravio bi zid i zabranio ulaz/izlaz !
(to nema veze sa gripom)
Ako smo 1990. htjeli svoju državu onda je konačno imajmo a ne ovo sada, ni država, ni suverenost, jedno veliko ništa.

vetmaniac
Gost
vetmaniac
1 mjesec prije
Reply to  Mikojan

bem ti miša…kradeš mi misli…

Ja robot
Gost
Ja robot
1 mjesec prije
Reply to  Mikojan

Od svih izama najgorije tur izam taj nas je unisti vise od tita i oba rata

Matan&Sunje
Gost
Matan&Sunje
1 mjesec prije
Reply to  Vox

predjena danas dva puta bez prcen*g testa. Bh stankovnik prodje neki dan, ali uz uvjet da ima bankovni racun u hrvatskoj sto je imao, tj. ima dvojno drzavljanstvo i uredno ga pustili bez prcen*g testa. Hoces jos da nabrajam primjere?

mala lu
Gost
mala lu
1 mjesec prije
Reply to  Vox

Ljudi koji voze preko, koji rade vani, voze kamione bez problema idu preko.Bez pcr testa. Znam puno ljudi koji rade vani tako da me čude vijesti koje rade dramu o ljudima koji stoje tjednima na granicama i ne puštaju ih preko.

snjeska
Gost
snjeska
1 mjesec prije
Reply to  Vox

dogovoris cijenu i predes

tuf
Gost
tuf
1 mjesec prije
Reply to  Amater

Ne bih se složio da im ne ide. Evo briselski potrčko Plenković danas objavio da je naručeno 6.8 milijuna doza cjepiva. Najbolji dokaz da je u planu obvezno cijepljenje. Misliš da će se narod dignuti, da će nešto pući? ‘Oće kua. Naguzit će se gotovo svi, samo da im vrate mrvice otetoga.

RENEW
Gost
RENEW
1 mjesec prije

V Mariboru imajo zdravnika, ki se je kljub dveme odmerkoma cepiva okužil in to v Afriki. Cepivo ima pa po drugem odmerku hujše simptome. To pomeni, da bo tako kot tisto za antraks. Sčasoma bodo imeli vedno več oseb, ki bodo trajno onemogočene in se jim bodo rojevali otroci s hudimi napakami. https://sputniknews.com/europe/202102261082192042-danish-pm-covid-is-part-of-new-reality-vaccinations-will-be-needed-over-and-over-again/ Veste, da to niti ni tako slabo. Recimo ne bomo mogli več uničevati nedolžnih otrok v Venezueli, Severni Koreji, Jemnu, Siriji, Libiji itd. Zaradi naših sankcij otroci v Venezueli umirajo od lakote. Če bi s svojimi cepivi proti koronavirusu trajno uničili polovico svojega naroda ne bi mogli… Pročitaj više »

efnvsefvwefovesfzvbs
Gost
efnvsefvwefovesfzvbs
1 mjesec prije
Reply to  RENEW

Dobro ono za onu žensku što je bila dobra sa kiowom.

Joe
Gost
Joe
1 mjesec prije

Likovi koji ovo provode su pažljivo selekcionirani desetljećima. Vidjeti pod anemična shupcina.

Mali Mujica
Gost
Mali Mujica
1 mjesec prije
Reply to  Joe

Anemično žudno čeka da ga netko cjepi u anus.

Papi
Gost
Papi
1 mjesec prije

Jeli se samo meni cini da su se gospoda pocela ponasat kao da im se pojavila meta na potiljku, da ih se podsjeti na uvjete njihovih fotelja, ili su svi vec tocno znali sta Im je za cinit kad dode vrime, I rade to bez straha da im osvane jedna I na celu.
Bolesno

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije

Nevjerojatno kako se ispunjava proročanatvo o Zvijeri koja vlada zapisano skoro pred 2000 godina iu Otkrivenja 13:13 “Činila je velika čuda, čak je spuštala vatru s neba na zemlju naočigled ljudi. 14 Zavodila je one koji žive na zemlji čudima koja joj je bilo dopušteno činiti u nazočnosti zvijeri i govorila je onima koji žive na zemlji da načine kip zvijeri koja je imala ranu od mača, ali je preživjela.” Toliko ljudi je zavedeno njenom moći a koja je toliko ranjiva. Uvijek sam se pitao kako je moguće da ljudi neće vidjeti tu laž, kako je moguće da će mase… Pročitaj više »

Kihot
Gost
Kihot
1 mjesec prije
Reply to  Starina

“13:18 Za ovo je potrebna mudrost: Neka onaj tko je razuman izračuna broj zvijeri, jer to je čovjekov broj. Njen je broj 666.” Ako je broj zvijeri čovjekov broj, to znači da čovjek JEST Zvijer. . . Starina, sa svih ljudskih stajališta se u potpunosti slažem s tobom, samo ne djelim vjeru u židovskog boga a uistinu vraga i zapise njegovog djecoubilačkog genocidnog naroda. Novi zavjet je isto izmjenjen i nadopisavan, u suštini pokušaj perverzije istine, ljubavi i ispravnosti življenja. I ta dva boga iz starog i novog zavjeta su plus i minus, polarne suprotnosti. Povijest je ciklična. Kolega Istražuj… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Kihot

“… Kolega Istražuj vjeruje Fomenku, i Fomenko je, siguran sam, djelomično u pravu….” Kolega, moram priznati da mi je A. Fomenko – otvorio oci… Naprosto ovo sto Starina spominje (Apokalipsa 13:13) – cinilo mi se da svako zna… Ja sam znao za to prorocanstvo vec decenijama… Medjutim ono je vazda bilo poprilcno mutno… U Kurtoni – bio sam sokiran kako ovi satanisti iz Chabad Lubowitscha – obozavaju broj 666 i “znak zvjeri”… I Kill Bill, ali recimo i Trumpov zet… sve daju da se poistovjete sa brojem 666… Zasto…? Svako normalan ko pricita Otrkivenje – jasno zna kako ce na… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Ah gospodine,
Ja stvarno ne shvatam zasto vi u opce citate komentare “ludjaka” – umjesto da uzivate vasem zivotu i svime sto vas okruzuje …?
Zar vam to nije ni malo cudno…?

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Hehehehe…stvarno imaš konjske živce za trećerazredne debyle.

efnvsefvwefovesfzvbs
Gost
efnvsefvwefovesfzvbs
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Rešse ti al na stau.

ifrnviuenrugfnerufvn
Gost
ifrnviuenrugfnerufvn
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Istražuj, ni ja ne vjerujem u abrahamske podvale no pošto Starina ima mudrosti i plemenit je ja mu ne zamjeram njegovo vjerovanje jer je čovjek na mjestu. Treba nekad i nekog tko nije kao ti prihvatiti sa svim različostima. Ja imam prijatelja koji je onako znao biti u životu negativan meni to ne smeta jer je prema meni iskren i ispravan i ima dušu, isto i njegova familija. Sječam se kad sam bio mlađi ljude sam uspoređivao sa sobom, ako nije iskren i pošten ja bi zazirao od takovih. Jednom sam bio u Begišu pred rat 91-a, rekao neki tip… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije

“… no pošto Starina ima mudrosti i plemenit je ja mu ne zamjeram njegovo vjerovanje jer je čovjek na mjestu …” Boze sacuvaj da Starini nesto zamjeram… Pogotovo sto covjek drzi poziciju koju je cak i u onim teskom manipuliranim Evandjeljima propovijedao Isus… Dakle ne libi se Istine, propovijedaj je – svim ljudma na Svijetu, koji su ti takodjer braca… … Dakle nije nikakav problem u samoj sustini. Ali smatram da su gore pomenuta – pitanje za diskusiju… Vec skoro godinu dana me mucilo pitanje – zasto ova banda “judaizera” uporno insistira na broju 666… (Mozes se kladiti da bi… Pročitaj više »

ifrnviuenrugfnerufvn
Gost
ifrnviuenrugfnerufvn
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Sve je suprotno od onog što oni govore i pišu to jest lažu i obmanjuju. Ja Ivana zovem Veliki a Petra masona grozni, ipravljam na taj način povjesnu nepravdu prema tom rusu kojeg ocrniše na sve strane a jedini koji ga rehabilitira je Staljin. Skoro je napravljen neki spomenik Ivanu Velikom službena vlast nije ni došla na prigodu a dozvolu su za ozgradnju su sprečavali godinama. Ima u Rusiji onaj mural gdje su prikazani svi ruski vladari a Ivana Velikog nema. Njihova prevara sa krćanstvom i islamom je u tome što su potonjim zabranili kamatu a kršačnima umjesto oko za… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Istražuj
1 mjesec prije

“… prevedno sa račvastog jezika: spremamo se za napad na Rusiju …” A cuj, sve je moguce, ali ja licno nesto ne mislim da ce se to desiti… Jedino mozda: ako RUS postane predsjednik… te ako prenese svaku odgovornost za stampanje ruske rublje – nazad u Parlament Ruske Federacije… Mislim da bi to bila “crvena linija” za “izabrane” (judaizere) – te bi bili prisiljeni “demokratizirati” Rusiju, ali – iznutra… Naime, nema sanse da ih sa pederima, lezbama i LGBTRKGFRTZ “generacijom” napadnu… I to “iznutra” – jeste i ova “ruska spasonosna vakcina“… Sa “renomiranog” Gamelaja instiuta… Dakle “renomiranog” (majmun koji je… Pročitaj više »

ifrnviuenrugfnerufvn
Gost
ifrnviuenrugfnerufvn
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Pogledaj tog iz Gamelaja i bit će ti sve jasno tko je. Da su do sada ljude trovali sa “testiranjem” i guranjem u nos onih štapića dokaz stiže iz Rusije. “Nazalna verzija vakcine „Sputnjik Ve“ (Sputnik V) će takođe biti dvokomponentna, ali u obliku spreja i ubrizgavaće ga samo lekari, saopštila je zamenica gradonačelnika Moskve za socijalni razvoj Anastasija Rakova. „To je ista dvokomponentna vakcina ‘Sputnjik Ve’, samo što će u kutiji biti i specijalan sprej. Pacijenti neće moći da ga koriste, bez obzira na to što je jednostavan za korišćenje, moći će da ga ubrizgava samo medicinski radnik. Primenjivaće… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Svatko tko je čitao Bibliju zna da bi taj broj mogao biti i 612.

Drugo, negdje sam pročitala, pred par godina, da su čak priredili holograme- predstavu o “drugom dolasku”.
Projekt se zvao nešto kao “Blue beam” (?)

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

“… Svatko tko je čitao Bibliju zna da bi taj broj mogao biti i 612….” Sad ne znam gdje ste vi to nasli, ali znak je nedvojbeno 666 u knjizi Otkrovenje 13:18 “… U ovome je mudrost: u koga je uma, nek odgoneta broj Zvijeri. Broj je to jednog čovjeka, a broj mu je šest stotina šezdeset i šest. …” Naravno, zasigurno je moguce da je ovaj broj pogresan, ali ne vidim razlog krivotvorenja obicnog broja (premda su ovi fanatici opsjednuti brojevima i astrologijom)… Ja sam cak mislio da svako ko je gledao ona Holivudska sranja – zna da je… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva
Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

Ovo sam novo našla:

“While 666 is called the “number of the beast” in most manuscripts of Revelation 13:18, a fragment of the earliest papyrus 115 gives the number as 616.”

U Bibliji ne piše određeni broj, već tekstualno, npr tri puta dva i…

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Ako im ovo bez svjedoka prođe …mogu opet “stvarati povijest “po vlastitoj želji…i za 100 godina govoriti o najsmrtonosnijom virrrusu svih vremena …čak gori od “spanske”tada (vijerovatno )nisam bio svjedok u vremenu…a danas je sve preda mnom…prosto ko pasulj.

Dobar sažetak.

ifrnviuenrugfnerufvn
Gost
ifrnviuenrugfnerufvn
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

Pa i stvaraju je lažnu kao i oni sami.

eertthhhjrgjjhgghjjk
Gost
eertthhhjrgjjhgghjjk
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

jakob lorber…

efnvsefvwefovesfzvbs
Gost
efnvsefvwefovesfzvbs
1 mjesec prije

Umjetna, opet si tu.

mala lu
Gost
mala lu
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Kako se zove ta knjiga u kojoj si to sve pročital?

efnvsefvwefovesfzvbs
Gost
efnvsefvwefovesfzvbs
1 mjesec prije
Reply to  mala lu

To nije knjiga, to su tomovi od Fomenka, imaš tu što za čitati deset godina.

mala lu
Gost
mala lu
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Da…ako se cijepite. I nakon toga, opet cijepite…i onda obolite….i ostatak života provedete po bolničkim čekaonicama….

Taugo
Gost
Taugo
1 mjesec prije
Reply to  Kihot

Samo ne dijelim vjeru u zidovskog boga a uistinu vraga ..po defaultu ..ako ne postoji bog ..ne postoji ni vrag ..sto se ne bih bas kladio.. Novi zavjet ..mi pretpostavljamo..pretpostavka je majka svih zajeba..(moze i mudrosti..kako se uzme) .. Ulazimo u duboke teme gdje je bezbroj argumenata za i protiv.. Oni (kabala) u kaosu se najbolje snalaze…kao kad psu das u isto vrijeme tri naredbe …on se zbuni .. Inace ..Kihot…u svemu se slazem sa vama …bojim se da ce i ovih 5% bit tesko privuc na nasu stranu… Dolazimo do toga da ce bit teze onima koji imaju obitelj… Pročitaj više »

Andro
Gost
Andro
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Vi ste svi ludi. Oprostite ali netko vam je to morao reći.

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  Andro

Hvala glupâne…svak svoj križ nosi

Kos
Gost
Kos
1 mjesec prije
Reply to  Starina

evo iz Knjige Istine(zadnji Biblijski prorok, 1300 poruka u perido 2010 do 2015): : WW3 is ahead, USA and EU fall, antichrist emerges into war as the peacemaker and he is someone from the east. Do not take the chip(mark of the beast) for it will mean hell if taken(and not in the ‘state of Grace when taken) . Gods chastisements(weather, nature, ..) will escalate(mild form is seen as climate change) and we can repent only while alive. There will be a personal experience: ”cross will appear in the red sky/two comets will collide +supernatural earthquake will be felt” –… Pročitaj više »

mala lu
Gost
mala lu
1 mjesec prije
Reply to  Starina

13:18 …jer je to broj jednoga čovjeka…
13:16 ….i vino da svi….prime žig u svoju desnicu ili u svoja čela…
To će biti političko-religiozni sustav. Zvijer će biti obožavana, zavladati će mir (za sve koji će mu se pokloniti, dok će one koji to neće, biti ubijani).Nisu svi prijevodi isti.Uzmite Vrtarićev, pa usporediti s Dudinim…puno razlika…naizgled detalji, ali vrlo bitni.Npr. u većini Biblija piše da već se žig stavljati NA ruku ili Na čelo, što nije točno.Pravilni prijevod je U celo ili U ruku.Dakle, čip.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

evo u novoj knjizi ‘Korona lažni alarm’ od prof.dr Sucharit Bhakdi i prof. dr. Karina Reiss (koji su eksperti za virusne i infekcije bolesti) šta je sve njem. vlada, na čijem je čelu ova spodoba ‘darovala’ svom narodu u zadnjih godinu dana: “U čemu je naša vlada pogriješila? ■Jedna epidemija proglašena nacionalnom tragedijom koja nije ni postojala; ■Uskraćena građanima ove zemlje zrelost i razgovor; ■Donošenje arbitrarnih, a ne odluka zasnovanih na dokazima; ■Širenje straha i nesigurnosti umjesto obrazovanja(informiranja) ljudi; ■Potpuno besmisleno zaključavanje (lockdown) propisano kad nema nikakve osnove za to; ■Besmislen zahtjev za maskom uveden kad je sve bilo gotovo;… Pročitaj više »

Vox
Gost
Vox
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Najveći dio stanovništva je OSOTONJEN tako da se oni neće buniti proiv svog gospodara (SOTONE).

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Vox

baš si rekao, na žalost kako je!

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Vox

neznam gdje je završio prvi odgovor nije izišlao a nema ga na listi na čekaju..
Da imaš potpuno pravo!!

vrferibgerwbvuweofvr
Gost
vrferibgerwbvuweofvr
1 mjesec prije
Reply to  Vox

Istina.

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  piždro

šta se čudiš pa nismo objavili rat 90 tih kad je sve gorilo a kamali ovo ovako nas imaju u šaci

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

ne čudim se.. svi mi izgledaju ka da su pod visokom hipnozom .. il je u hranu broma i štosta ubačeno za blokadu instikt obrane ..

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  piždro

brom je za ćunu a frekvencija i sublimacija je za mozak

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

ma znam bauštelac, ima tu puna vreca stetnih tvari od aspartama, aliminija, teški metala, plastični partikala, pesticida, herbicida, tableta,umjetni šećera, flora, anabolika,frekvencija odašiljača, mobitela, i ostalog smoga, mesnati hibridni gmo namirnica i umjetnih pića .. ma cjela vreća otrova ide u nas…napravili su od nas vreće ja boksanje..

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  piždro

piždro kad bi ja sad prestao piti akohol kojeg pijem 30 god nebi mi bilo dobro navkilo se itjelo na unos otrova samo ne treba pretjerivati ljudi su najveće životinje na planetu

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

da sve opet u granicama..dobra kaplja uvjek razbija monotoniju i iluziju

Mali Mujica
Gost
Mali Mujica
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Oni su izabrali da krenu u rat protiv naroda kemijom, narod će biti prisiljen uzvratiti snajperima i Dronovima sa bombicama

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Mali Mujica

Bog te čuo i uslišio

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  Mali Mujica

Haha,cuj snajperima,oplakah od smijeha majke mi.Pa 99% ovih omladinaca(do 40god)”depiliranih i pocupanih obrva ne bi znalo otkociti pusku.Znaci da mu das ociscenu pusku,napunjenih okvira i repetiranu u njihovim rukama bi mogla eventualno sluziti kao neki oblik palice,da njom fizicki udaraju.A da ne pricamo ne daj boze o rucnim bombama,tromblonima ili protiv tenkovskim i protivpjesadiskim minama.Koliko sam puta vidio da se obicnom navijackom bakljom nagrde i sprze i sebe i sve oko sebe.Cak su i petarde opasne za njih.

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

zaboravio si na hlače za plitku vodu

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

Da,da,izvinjavam se.Davno je neko rekao:
Kad je najbolji kosarkas bijelac(tada Dirk Nowitzki) a najbolji golf igrac crnac(Tiger),jasno je da je svijet otisao u pm.

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

larry bird

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  bauštelac

Nisam siguran da nije charles barkley,ali moze biti da je i on.

TIKTAKTIKATAKATAK
Gost
TIKTAKTIKATAKATAK
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Nije još….kad Sinjsku alku budu “trčali ” obojeni konjanici…,tada. Nogometaši cune boje u timu bilih , pa sad čekamo… (ipak na alku dolazi državni vrh )

Taugo
Gost
Taugo
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Nasmija si me u rano jutro..sjecam se da smo u trecem srednje isli na pucanje bojevom municijom u metu..sa osamnaest vojni rok od dvanaest mjeseci ..toga vise nema..ali ako im das youistick tu su nenadjebivi..
Mislim svejedno ..kad bi bilo stani pani..da bi se brzo naucili..prilagodljiva je ta omladina..iznenadili bi se mi ..
Samo da bi dosli do oruzja ..nekog se mora razoruzat..e sad koga i kako ..to treba vidjet. ..

mala lu
Gost
mala lu
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

Da, sve popederastilo.Zato jer su ih uglavnom odgajale pametne majke.Fali očinska figura.

efnvsefvwefovesfzvbs
Gost
efnvsefvwefovesfzvbs
1 mjesec prije
Reply to  mala lu

To ti ima veze sa hranom i vodom zapakiranom u plastiku koja luči bisfenol i ptalate koji imaju isti kemijski sastav kao i estrogen. To su slučajno otkrili, oni koji nisu znali za tu podvalu, kad su koristili plastične epruete i stalno im se u krvi tih javljao estrogen. Namjerno su to uradili da bi muške pičkizirali koji su u zadnjih 60 godina od uporabe plastike izgubili tri puta broj spermija. Drugi razlog zašto je zato što se previše gleda u ekran što mobitela što lapića/računala i onda se mijenja svijest da im se uvaljuju programi po želji tako da… Pročitaj više »

mala lu
Gost
mala lu
1 mjesec prije

Da, stvarno!Nisam uopće razmišljala o tome. Mi smo klinca skroz skinuli s mobitela. Niti minute ne smije biti jer je bio kao hipnotiziran.Mogao je satima buljiti u crtiće.Jezivo!

Ришона Вилон
Member
Ришона Вилон
1 mjesec prije
Reply to  piždro

David Rockefeller (US billionaire): “We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis and all the nations will accept the New World Order” (quoted in Harry Kawilarang, “Quotations on Terrorism”, Trafford Publishing, UK, 2006).

Vox
Gost
Vox
1 mjesec prije

Čak ni nacisti nisu tražili da ti ubrizgaju dozu otrova u krvotok da bi dobio ausvajs.
OVO JE ČIST SOTONIZAM !

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Vox

upravo sam tako u zadnje vrjeme mislio.. izgleda da je 3 reich bio samo etapa za četvrti reich.

mala lu
Gost
mala lu
1 mjesec prije
Reply to  Vox

Nacisti su rješavali Zidove, Jehovine svjedoke, Tome, crnce, a ovi žele uništiti domicilne narode.Uvoze nepismene strance, daju im stanove i socijalnu pomoć dok s druge strane, vlastiti stanovništvo zakidaju gdje stignu.Baš pravi primjer je Njemačka. Nijemci su manjina, smanjili im plaće, vrše prisile razne zato što računaju da će stranci šutjeti jer su stranci pa pristaju na sve. S vremenom će ove nove pridošlice preodgojiti i napraviti od njih robove. Domaći su previše postali svjesni svojih prava.

efnvsefvwefovesfzvbs
Gost
efnvsefvwefovesfzvbs
1 mjesec prije
Reply to  mala lu

Naciste su porodili isti koji porodiše kurtonu.

Bože sačuvaj
Gost
Bože sačuvaj
1 mjesec prije
Reply to  Vox

nacisti=komunisti, prvo zlo je završilo u maju tisuću devesto četrdeset i pete,a drugo klija i danas!

dinko grgat
Gost
dinko grgat
1 mjesec prije

Možemo mi pisati šta hoćemo,ali izgleda da je sve već riješeno i odlučeno.Ovo se još samo perfektuiraju detalji.Zbogom pameti,zbogom slobodo.

Vox
Gost
Vox
1 mjesec prije
Reply to  dinko grgat

Najveći dio stanovništva je OSOTONJEN tako da se oni neće buniti proiv svog gospodara (SOTONE).
SOTONISTA se ni gladan neće pobuniti protiv SOTONE !

Željko
Gost
Željko
1 mjesec prije
Reply to  dinko grgat

Ponavljam! Dugo najavljivani prosvjedi protiv “virusa” bili su 13.02.2021. u Zagrebu! Koliko se građana Zagreba pojavilo na prosvjedima? Možda 100 ( stotinu ), pametnom dosta!

Nekamuda
Gost
Nekamuda
1 mjesec prije
Reply to  Željko

Sve to znaci, da su skoro svi množični prosvjedi morali biti organizirani in financijsko podpreti sa neke strane.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  Nekamuda

Hajde da zamislimo da su svi,bas svi izasli na ulice.I sta trazimo?
Da ti odgovorim:
Sjasi Murta,da uzjase Kurta.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
1 mjesec prije
Reply to  Željko

Zaboravite proteste, oni su sotonjarama podrška.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
1 mjesec prije
Reply to  dinko grgat

“A boj se gladnog naroda”….Oni se boje ali nisu glupi pa da ugroze sebe.Uostalom u EU se nažalost trećina hrane baca.Jednostavno ovi snobovi žele da im ljudi budu siti robovi.

Ja robot
Gost
Ja robot
1 mjesec prije
Reply to  dinko grgat

Narod ne postoji. to su programirani roboti. znam po sebi

vrferibgerwbvuweofvr
Gost
vrferibgerwbvuweofvr
1 mjesec prije
Reply to  Ja robot

Pa sve ti je progam i programiranje.