fbpx

Hrvatska je pala u Zagrebu na Dan državnosti

Hrvatska pala na Dan državnosti

„Demokracija će platiti zato što će pokušati odgovarati svima. Siromasi će htjeti imetak bogatih, a demokracija će im to dati. Mladi će htjeti biti uvažavani kao stari, žene će htjeti biti kao muški, stranci će htjeti prava starosjedilaca. A demokracija će im to dati. Lopovi i prevaranti će htjeti važne državne funkcije. A demokracija će im to dati. A kada lopovi i prevaranti konačno demokratski preuzmu vlast, jer kriminalci i zločinci teže za moći, nastat će gora tiranije nego u vrijeme bilo koje monarhije ili oligarhije“, tvrde da je napisao Sokrat: (470. – 399. pr.ne.e.)

Oni pušu u isti globalistički rog

Parlamentarnim izborima iz 2020. godine g. Plenković dobio je vlast sa 17% glasova ukupnog biračkog tijela a da bi osigurao većinu u Saboru sklopio je pakt sa ubojicama hrvatskog življa, hrvatske dječice. Govorim o političarima u liku M. Pupovca i njegove klike, po zanimanju srbima. Oni niti uvažavaju niti se zauzimaju za srpski narod. Lamataju i laprdaju o njemu i sa njime isključivo za svoje političke probitke.

Godinu poslije, na lokalnim izborima za gradonačelnika grada Zagreba g. Tomašević „pobijedio“ je sa 29% a Možemo! za Skupštinu sa 21% glasova biračkog tijela. Sandra je zaključila da se radi o dvotrećinskoj većini. Natrag u školicu, šesti razred osnovne. Za dvotrećinsku većinu  bilo bi potrebno recimo 410 tisuća glasova birača. Zbog nakaradnog izbornog zakona 21-29% Možemo-Tomašević, „dobili“ su izbore, ne zaslužili. Bože, koja mizerija harači Hrvatskom. Boli, i to jako činjenica da su ipak isplivale istine koje su u službi obrane obraza, imenovane huškanjem.

Oba u službi globalističke balege. Prvi, po nalogu Angele Merkel i Ursule von der Leyen za račun EU uz koruptivnu potporu duboke države, udbaških i kosovskih agenata a sve zamotano u ikebanu laži, a drugi uz „filantropsku“ Sorosevu pripomoć u službi agende 2030 i agende 2050 osmišljenih i do detalja isplaniranih u velebnim odajama Komiteta 300 i Tomaševićevog Rimskog kluba. Njihove zelene laži i obmane tekle su naizust po svim medijima javnog informiranja pak je RTL direkt u silnoj želji da zaštiti svog štićenika, učinio novinarsko profesionalni gaf tako što je dokumentirano, istinito i očito (vlastovnica za stan iz koje je razvidno da isti nije kupljen na kredit), nazvao fake news.

Do koje mjere se individua ili grupa, u ovom slučaju RTL može moralno i na svaki drugi način srozati, ne zbog ideologije, već zbog novca? Gdje je i postoji li granica ispod koje se ne pristaje na ucjenu i mito? U ovom slučaju granica je samo interes i džep g.  Emila Tedeschia. Oni iz Faktograf potrošili su tipkovnicu ne bi li uvjerili naciju kako imenovani g. nema nikakve veze sa T. Tomaševićem. Jad i bijeda od portala.

Hrvatska se prodaje na europskoj i svjetskoj burzi za siću od cca milijardu kuna. Toliko su za svoje protudržavne radnje bili plaćeni 21-29% Možemo-Tomašević. Batrgali se, migoljili i uz pomoć već navedenih medija branili se mantranjem o projektima dobivenim na javnim natječajima. Uglavnom se radi o projektima za ispiranje mozga, za edukaciju sumnjivog sadržaja, za otimanje, prodavanje i prostituiranje naše djece, za dovođenje emigranata u Zagreb, za semafore s piktogramom siluete sa suknjicom iako 90% lezbijka nosi hlače. To se zove političko prenemaganje.

LGBTQi + zajednice i demografija

Portal greeneuropeanjournal.eu (Green European Journal) od 25. veljače o.g. donosi naslov: „Borba protiv netrpeljivosti: Budućnost Feminizma i LGBTQi+ zajednice“ pak dalje u tekstu kaže: „…međunarodna reakcija koja demonizuje ‘rodnu ideologiju’ i slavi ‘porodične vrednosti’ je kod progresivnih partija širom sveta izazvala odlučnost“.

Odlučnost, za što točno? Za negaciju obiteljskih vrijednosti i obiteljskog zajedništva, za diskriminaciju djece, za eutanaziju starih i nemoćnih covid cjepivima. Sve to treba zatrti radi promoviranja „rodne ideologije“. Svakodnevno servirana u medijskom prostoru kao začin za dobar i zdrav život, nije ništa drugo do li laž koja izražava interes vladajuće oligarhije nastala prije 50-tak godina s ciljem reduciranja čovječanstva za barem 50%. Jer: par ženske ili par muške čeljadi po zakonima prirode ne mogu imati djece, kaj ne? Računica je jednostavna: 100 tisuća lezbijskih ili gay parova je najmanje 100 tisuća nerođene dječice. Kada priznamo i usvojimo stvarnost neće biti teško razumjet zašto se o demografiji ne govori. Nema se o čemu.

No, kako je država prema izjavi T. Tomaševića vlasnik djece, ona će ih dijeliti ili mamama ili tatama kao plišane medvjediće za rođendane ili recimo, pod bor. Time će se četiri godine baviti 21-25% Možemo-Tomašević. Broj 1 na listićima za gradonačelnika Zagreba uglavnom su zaokružili već spomenute LGBT zajednice i oni koji glavu na ramenima nose zbog šešira. Tužno je, što LGBT zajednica živi u mjehuru od sapunice ne razumijevajući da su ipak samo oružje u „rukama“ malih crva u hranidbenom lancu velikih orlova. Oni su samo zastava s kojom se maše ako je prigoda.

Od kuda Vam pravo, Predsjedniče

Paravan Rimskog kluba i Komiteta 300 za kontrolu čovječanstva na svim razinama krije se iza „zelenih“ i njihovih tzv „akcija“. „Zelenilo“ je kamuflaža za govna različite konzistencije. Od proljeva do brabonjaka. To je „ideologija“ 21-29% Možemo-Tomašević silno potpomognuta međunarodnim politikama a odobrena i branjena u Hrvatskoj od Predsjednika Republike preko premijera i prevladavajućih medija do petparačkih portala. Ne smijemo zaboraviti potporu gradonačelnika nekih europskih gradova. I onda,  tko drugi doli Sandra ima jebeno petlje reći kako „Škoro nije uspio mobilizirati biračko tijelo“ (izvor: nacional.hr 30.05.2021.) Sandra, draga, u čijem bi analnom otvoru završili Možemo sa svojim privjescima i T. Tomašević da niste oko sebe imali političku mašineriju po uzoru na onu Joea Bidena, zagovaratelja novog svjetskog poretka. Izbori u SAD-u su pokradeni jednako kao što su i u Hrvatskoj kako na parlamentarnim, tako i na lokalnim izborima. Pokradeni!

21-29% Možemo-Tomašević projekt Open Society Fondations, dobro nam znanog osnivača G. Sorosa, naprosto su prazna ambalaža za pohranu ružnih zamisli i opakih planova. Zlo se utkalo u njihova energetska polja a ružnoća se zrcali se njihovim licima. Oni su naprosto ružni. Marionete u rukama velikih diktatora. Bez časti, poštenja, skrupula, domoljublja, ljubavi za Čovjeka. Ljudske vrednote koje ako smo čvrsto ukorijenjeni u obitelji nosimo od kuće i umjesto osmijeha hijene i prijeteći stisnutih pesti, ljudima pristupamo otvorena srca bez etikete sa cijenom. I nije važan OSF i Tin Gazivoda jer oni su tek mali urarski kotačići preciznog mehanizma koji pomiče kazaljke ka nestajanju svega što nam je poznato. Dolaze neka druga, teška vremena. Dolaskom na vlast 21-29% Možemo-Tomašević Hrvatska nestaje.

Tko želi ukinuti čovječanstvo i zašto

Godine 1974. objavljena je knjiga „Čovječanstvo na raskršću – Drugi izvještaj Rimskoga kluba“, autora Mihajla Mesarovića koji je između inog i UNESCO-ov znanstveni savjetnik za globalne promjene, te Eduarda Pestela (Eduard Kurt Christian Pestel) čovjeka zanimljivog političkog djelovanja u Njemačkoj ali i član NATO-ovog odbora za znanost. Oba su članovi Rimskog kluba. Komentar u knjizi napisali su osnivači tog istog kluba Auerlio Peccei i Alexander King pozdravljajući promišljanja i napore za ostvarenje zacrtanog cilja: Nicholas Rockefeller “Konačan cilj je da u sve ljude svijeta ugradimo čipove i da ti čipovi sadrže informacije o svom njihovom novcu i o svemu ostalomI onda ako itko bude htio da se buni protiv onoga što radimo ili da nam se suprotstavi, samo mu isključimo čip.” (izvor: 2012-transformacijasvijesti.com 6. ožujak 2020. na žalost, video je skinut)

Spomenula sam je iz dva razloga: citat Alana Gregga Rockefellerovog čovjeka, kojim započinje prvo poglavlje knjige „Svijet boluje od raka, a taj rak je čovjek“ i dakako, sadržaj koji pak bez ustručavanja i vrlo promišljeno govori o organskom razvoju čovječanstva odnosno o projektu nestajanja većine tog istog.

Nepobitno je, da je uvođenje korona virusa, zastrašivanje, nošenje brnjica za koje je WHO ipak ustvrdila da nisu od „pomoći“ ali i priznala da su testovi zapravo prevara, uvođenje represivnih mjera, raznih zabrana na n-tu, kršenje ljudskih prava na svim razinama (ta ljudska prava nisu u ingerenciji 21-29% Možemo-Tomašević), proglašavanje nepostojeće pandemije i dakako cijepljenje pri kojem su poharali staračke domove i eutanazirali stare i nemoćne, najava nove opake boleštine ali i glad globalističkih razmjera, dio monstruoznog plana Rimskog kluba, Komiteta 300 i ostalu psihopatološku bagru. Upravo 21-29% Možemo-Tomašević „uzdignute glave“ sudjeluju u realizaciji davno planiranih i iskrojenih agendi 2020 (ovu savladavamo), 2030 i 2050. Sve navedeno i puno, puno više od toga javno je dostupno.

Uvalili su nam neoliberalizam a s njim i pomanjkanje vremena za učenje i informiranost. Smišljeno nas cijede i iznuruju oduzimajući nam naše slobodno vrijeme. Trud nije izostao. Lišeni smo razmišljanja. Misaoni procesi su odumrli. Prikopčani na Internet i pametne telefone izgubili smo sebe  a onda i sve ono što je direktno i indirektno vezana na nas. Posljedično, postali smo rezignirani. Pun kufer nam je posla, obitelji i onih koji od nas očekuju.

Postali smo Njihovo vlasništvo, beživotni, otuđeni od samih sebe. Mi danas naprosto ne znamo tko smo. Jedan dan, tjedan, mjesec, godina sveli su se na likam, pratim, status, balck fridey, modu; visoku, nisku, sa placa, sa Jakuševca, na rasprodaji. Pročitali smo osim SMS poruka i statusa, ništa. Umjesto sebe i svijeta oko sebe pratimo svjetske i domaće celebrity likove. Za njihovim smo stolom u njihovim garderobnim ormarima u krevetima. Tko, s kim zašto i do kada. Ne želimo se baviti politikom ali ona se bavi nama. Bili smo i ostali politički nepismen narod.

Lex Zagreb i što će nam država

Hrvatska je na Dan državnosti isporučena Naručiteljima. „Dubinske“ i svake druge financijske analize od nalogodavaca, kreću sa novim gradonačelnikom. Upravo se piše lex Zagreb. Pa, G. Soros, čestitam, upravo ste postali vlasnikom Zagreba i Hrvatske. Što niste mogli kupiti od g. Tuđmana to ste gratis dobili od 21-29% Možemo-Tomašević. Sada možete mirne duše i krepnuti. Cilj je ostvaren.

Slučajna država. Ne, to nije izjava Predsjednika RH već novinarska „bravura“ izvučene iz konteksta. Međutim, Hrvatska jest slučajna država. Na 14. izvanrednom kongresu SKJ u siječnju ’90. g. spletom okolnosti otpočelo je na zadovoljstvo gospodina Tuđmana i Hrvata iz dijaspore otimanje Hrvatske iz šapa Jugoslavije i stvaranje samostalne države. Slijed događaja manje-više svima je znan. Međutim, izgleda kako su gospodi Tuđman, dijaspora i možda 500-tinjak  onih koji su istinski odlučili bez razmišljanja dati svoje živote za Nju željeli slobodnu, samostalnu i suverenu Hrvatsku. Sve ostalo je laž.

Trideset godina „samostalne“ povijesti pokazalo je i dokazalo sveprisutnu ideologiju „crvenih“ koju službena politika (nešto više o tome zacijelo zna g. Teodor Celakoski ključni strateg Možemo!) provodi na teritoriju Hrvatske. Dok je A. Plenković glavom u Bruxellesu, Mate Granić promovira suvremeni suverenizam što u prijevodu znači globalizam jer mu je neugodno izravno govoriti o nestanku suvereniteta, Ivo Josipović i Vesna Teršelić (Documenta) petokolonaši, Žarko Puhovski (prokazao hrvatsku inteligenciju 1971.,proljećare ali hrvatske generale u Haagu) Vesna i Zoran Pusić te sva sila jugonostalgičara i komunistički orijentiranih. Naravno na ovu hrpu treba dodati i sve ono što sadrži 21-29% Možemo-Tomašević s fus notom: oni su belosvetski „crveni“ puno većih apetita od  prostora Juge pak su u službi EU i globalističke oligarhije.

Slučajni predsjednik slučajne države

Predsjednik RH iz Varaždina “…pokušava prokazati kao izdajnike Hrvatske,” istaknuvši kako nisu “oni zbrisali iz Hrvatske ’91. godine”, misleći pri tom na Možemo i Škoru. Da, točno, g. Milanoviću. Sandra i Tomislav nisu ’91. zbrisali iz jednostavnog razloga što su bili osnovnoškolci (Sandra 12 g; Tomislav 9 g.; Dolenec 13 g.),  ali ste zato Vi i vaš pajdo A. Plenković čučali ili na Zrinjevcu ismijavajući Tuđmana, ili se klatarili po Europi uz kroasane (croissant) i pivo. Vi svakako imate najmanje pravo govoriti o ’91. i tko je gdje i zašto bio. A što se tiče Škore, čovjek je ’89. godine otišao trbuhom za kruhom i zaradio ga dok ste Vi i premijer svoj kruh i to bijeli, dobili, ne zaradili, serviran uz srebrne žličice. I da, u povjerenju, u Hrvatskoj vlada siromašno, puno je gladnih ljudi koji dnevni obrok traže u kantama za otpatke ili u najboljem slučaju u redovima ispred pučkih kuhinja. Sit gladnom ne vjeruje.

U istom tekstu: “Oprezno s takvim kvalifikacijama. Puno toga je dopušteno, ali se tu u principu neke ljude pokušava prokazati kao izdajnike Hrvatske, kao strane plaćenike nekakvih milijardera, Židova. Sve su to prljave poruke koje se nalaze malo ispod površine, a ja ih sve čitam i kužim”, rekao je Milanović. (izvor: jutarnji.hr 22.05.2021.)

Gospodine Predsjedniče, niste Vi jedini koji zna čitati i koji čita i, nemojte braniti neobranjivo, jer sve te informacije javno su dostupne. Da, oni su uz dopuštenje politike i ne djelovanje službi za nacionalnu sigurnost upravo to, strani plaćenici sa točno određenom zadaćom. Kao što ste u slučaju Kovačevića i Slovenske 9 tvrdili kako je premijer morao znati, tako ste i Vi 2011. g.  do kraja svog premijerskog staža morali znati i znali ste, onda i sada. Po prirodi vašeg posla te i takve informacije dostupne su Vama, jednako kao što su dostupne i sadašnjem predsjedniku Vlade. Uz dužno poštovanje, Vama ne vjerujem ali g. Cvrtili i te kako.

Da je pozadinska politička scena platforme Možemo pometena, umivena i bez mrlja, ne biste Miroslavu Škori na čelu nacrtali biračku metu za odstrel. Ostali biste nepristrani bez komentara što i dolikuje predsjedniku koji nije slučajan. Htjeli ste jednim udarcem smlaviti nekoliko muhetina. Spasiti A. Plenkovića i njegov politički tabor iza kojeg vješto krije svoju istinsku političku odrednicu, SDP i Grbina, prijatelja Emila Tedescia suvlasnika RTL-a i financijera kampanje 21-29% Možemo-Tomašević, a zatući Škoru i sve što je navodno desno, što god to značilo. Politika je stvarno kurvetina.

Za portal hr.n1info.com 26.05.2021. Predsjednik RH komentirao je i policijsku pratnju Tomislava Tomaševića.

„Ja bih se kladio da dobiva prijetnje, s obzirom na to kakvim je huškačkim tempom krenula kampanja u drugom krugu. Škoro je tamburao na dočeku štafete. Tko je još normalan dočekivao štafetu? Zbrisao je iz Osijeka, tamburao po klubovima. Tomašević nije izdajnik, ali kad tako huškate, normalno je da se neka glava usije. Ovo je prvi put da gradonačelnički kandidat prije pobjede na izborima dobiva policijsku zaštitu zbog prijetnji“, rekao je Milanović.

Ajmo redom: prvo, ako bi se predsjednik kladio, znači da je upućen u postupanje policije na okolnost mogućih prijetnji T. Tomaševiću i da je policija sukladno zakonu osiguranja pratnju. Međutim, Predsjednik Republike jednako dobro zna da prijetnje ne dolaze od Škore. Tko bi i zašto prijetio Tomaševiću? Možda od onih koji su financirali školovanje, putovanja i prilično lagodan život pripremajući ga za preuzimanje Zagreba i Hrvatske budući u tom svijetu oligarha ništa nije besplatno. Drugo, što se tiče Škore, on je tamburao po klubovima da zaradi za svoju obitelj dok ste vi onanirali iz dosade a treće, huškati znači zastrašivati i to je ono što ste Vi uključujući premijera i sve vama raspoložive medije, činili Škori svojim stupidnim izjavama. Pokazati javnosti kako se po ustaljenom obrascu u Hrvatskoj dolazi do novaca, na koji način se mulja i pri tom predočiti konkretne dokumente i cifre, nije huškanje. No, sve to Vi dobro znate međutim, imate zadaću. Pitanje je dali samo domaću ili i međunarodnu. Vi i A. Plenković ste dva tijela ali jedan mozak. Uigrani tim tate Granića za globalističke nebuloze.

Sa istog portala ali 31.05.2021. Predsjednik RH: “Ne postoji Domovinski pokret. Ne može na čelu DP-a biti netko tko je iz Osijeka pobjegao u Ameriku i tamo se vucarao po nekim klubovima i maltene se prikazuje kao Bruno Bušić. Ne priznajem Domovinski pokret. Ne može to svaka štraca koristiti kako hoće, mi smo domoljubi, a vi izdajnici – ne može to svatko koristiti kako hoće”, rekao je Milanović.

Ovakva hrpa bedastoća izrečena u jednom dahu. Gospodine predsjedniče, DP postoji, upisan je u registar političkih stranaka i niste meritorni određivati tko će biti na čelu ili začelju neke stranke. Priču o Osijeku, Americi, klubovima, tamburanju i bježanjima ili ostancima, smo apsolvirali. Nemojte se ponavljati, ne priliči Vam. To što Vi ne priznajete DP, vrlo važno. Niti ja priznajem Vas za Predsjednika RH. Štraca, rekoste. Nemojte se tako lako odreći tog epiteta. On jedino i isključivo pripada Vama i Vašem pajdi. Vi ste Bruxelleske štrace nataknute na partviš kojima A. Merkel i Ursula brišu pod.

Vi i On sa svojom snishodljivom politikom učinili ste Hrvatsku međunarodnim bordelom u kojem se umjesto kurvi mijenjaju kreveti. Svojom ste politikom profanirali Hrvatsku do te mjere da se u i na njoj izdrkava kome se god digne. Od Vučića i Milomira Marića, preko M. Pupovca i D. Jeckov, srpskih Novosti plaćenih hrvatskim novcem, bradatog Porfirija, svih zemalja u okruženju etc. Vi svakako nemate moralno niti bilo koje drugo pravo ikoga zvati štracom. Da je kojim slučajem na Škorinom mjestu bila Jelena ili Vesna ili ne daj bože mladi Filipović, i njih biste nazvali štracama u pokušaju prikrivanja istine o 21-29% Možemo-Tomašević.

Gospodine Predsjedniče Republike Hrvatske, pale su Vam gaće.

Da se vratim na 21-29% Možemo-Tomašević

Politička činjenica: Platforma Možemo! i T. Tomašević nisu imali petlje građane upoznati sa modelom promjena. Svoje dirigirane i diktirane zadaće skrivali su ali ne zadugo, kao zmija noge. Frka je, jer ako se kaže odnosno ako se prizna, izvjesno je da građani ne bi ni u ludilu glasali za opciju radikalne ljevice. Ha, Sandra? Što kažete? Ništa, oni će to pokušati provući ispod stola, daske, zavjese, bilo čega što nije odveć vidljivo i dostupno javnosti.

Mali podsjetnik. Propagatori i zaštitnici ljudskih prava. Kakva floskuletina. O kojim to pravima govorimo i čija ljudska prava ta beskičmena politička struktura 21-29% Možemo-Tomašević i njeni sateliti, štite. Deklaracija o pravima čovjeka i građanina iz 1729. godine ili Opća deklaracija o ljudskim pravima iz 1948. g. ili ona iz 2009. godine kada je Vlada Republike Hrvatske donijela Odluku o objavi Opće deklaracije o ljudskim pravima u Narodnim novinama.

Sve što 21-29% Možemo-Tomašević podržavaju i provode u djelo zabranjeno je Deklaracijom o ljudskim pravima: ropstvo (svojim djelovanjem pripremaju Hrvate za služenje okultnoj oligarhiji); provode diskriminaciju nad obitelji i djecom, oduzimaju nerođenima pravo na život (naročito); pravo na slobodu mišljenja i vjeroispovijedi; pravo čovjeka da se slobodno kreće unutar svoje države. Ne prekršena, nego zgažena ljudska prava zbog korona virusa i lažne pandemije. Nisu se usudili s Vladom i stožerašima pregovarati o odlukama koje nisu u skladu sa ljudskim pravima a koje navodno oni zastupaju i za to su odlično plaćeni.

Bili bi u sukobu interesa. Otvoreno društvo plaća za porobljavanje Hrvatske ali i za provođenje tiranije u korona „pandemiji“. Nosili su maske za primjer drugima, osporavali organizirane Festivale slobode, poticali cijepljenje i šutili o ljudskim pravima. Moralne nule. Koje licemjerje!!

Sada je već prilično jasno da se ljudska prava iz „programa“ 21-29% Možemo-Tomašević svode na ljudska prava za ženska, LGBTQi + prava i feminizam. Čast izuzecima i veliko poštovanje pravim i ostvarenim feministicama. Malo ih je. Njima nije potreban pokret za realizaciju samih sebe. Vaš feminizam pada u vodu kada trebate promijeniti žarulju, uzeti u ruku odvijač, izbušiti rupu u zidu, promijeniti gumu na autu.

Koja su to ženska prava koja zagovarate kroz političku prostituciju? Prava LGBTOi + osoba regulirana su Zakonima RH. Gdje su ljudska prava koja se odnose na obitelj? Od kada je svijeta i vijeka obitelj je stup društva i potka za njegov razvoj. Gay i lezbijski parove jednako tako postoje od pamtivijeka i nisu novitet s kojim se osvaja svijet. Već 15 godina šlepate svoje politike na bedastoćama. Na koji način je LGBTQi+ zajednica uvedena u društvo? Predočili ste javnosti plan i program integracije i socijalizacije LGBTQi + zajednica u društvo u cjelini?. Niste, jer to je proces i ne svodi se samo na ženske piktograme i ružičastu rasvjetu. Vama LGBTQi+ zajednice kao i ljudska prava služe isključivo kao paravan za postizanje zadanih ciljeva.

Gospođa Ivana Kekin iz Nove ljevice, zalutala je u vučju jazbinu. Sprema se kaže za Sabor jer Rada Borić želi djelovati u Skupštini. Naravno. Jer jedino tamo u ovoj konstelaciji snaga može gurati infantilne i za Zagreb i Hrvatsku štetne odluke, zakone, projekte. Laku noć Hrvatska. Mala digresija: čime je crvenokosa drugarica Borić zaslužila stan Marije Jurić Zagorke?

Aktualni Savezni ministar unutarnjih poslova Njemačke Horst Lorenz Seehofer, izjavio je na nekoj od TV: „Oni koji odlučuju nisu na izbornim listama a oni koji su na izbornim listama ti ne odlučuju“. Pitanje je: tko je vlast ako nisu oni koji su izabrani? Njihova vlast je minorna i svodi se na vladavinu u domeni prizemnih stvari ali ne i krucijalnih. O „velikim stvarima“ odlučuj, ljudi iz sjene odnosno trinaest najbogatijih obitelji, Komitet 300, Tomaševićev Rimski klub, Trilaterala, Bilderberg etc.

Zamjena teza i okretanje pile naopako

Goran Vojković, novinar indeks.hr i član jednog od hrvatskih thin tankova CEA Centar za javne politike i ekonomske analize, u tekstu od 21.05.2021. između inog kaže: „Ako nije u razdoblju analize događaja od prije 80 godina, hrvatska desnica se hvata Tita i nekog titoizma – pri čemu opet zaboravlja da je Tito umro prije više od 40 godina, da ljudi rođeni nakon Tita danas imaju unuke i da Tito sam nije imao neke posebne ideologije do hedonizma, a država mu se raspala u krvavom ratu. Realno, njegovo navođenje izvan povijesnih knjiga je potpuna budalaština“.

Pazi sad, prije četiri godine gospodin koji vozi biciklić zbog produciranja, Sandra, Danijela, Luka, Marija, Rada i sve ono što čuči pod kišobranom platforme Možemo, na trgu žrtava Fašizma u modnom izdanju komunističkog feshion gurua sa plavim kapicama i crvenim maramama, sa razvijenim komunističkim zastavama stajahu Titovi pioniri zazivajući ga pjesmom „druže tito mi ti se kunemo …“, a ista priča ponovila se i ispred HNK. Gospodine Vojkoviću na čemu ste vi? Strano, sintetičko, domaće? Meskalin, moly ili bunika?  Nevjerojatno koja količina bezobrazluka u iznošenju notornih idiotarija. Tko to zapravo zaziva Tita?  www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatska-nema-desnicu-nego-frustrirane-bezveznjake/2277725.aspx

Indeks.hr i dalje grčevito pokušava dokazati superiornost i istinitost svega što je ko bajagi predstavljeno od  21-29% Možemo-Tomašević. Uzalud vam trud svirači. Svaki iole pismen i u glavi razložan čovjek zna da su na platnoj listi OSF-a. Ipak je Matija Babić miljenik G. Sorosa. No, kako kod imenovanih ništa nije čisto i transparentno lako je moguće da su promijenili i vlasnika i donatora.  Stupidnost tzv novinara sa portala indeks. hr dokazana gotovo na tjednoj bazi, ali i u tekstu pa ako se nekome da baciti oko: https://dubokavoda.com/index-hr-ipak-voli-neke-katolike/

Zašto sam spomenula i razvezla o portalu index.hr? Stoga što je važan čimbenik u svim svinjarijama vezanim za lijevu politiku, cenzure a naročito rabote 21-29% Možemo-Tomašević budući u ovom kolopletu nekolicine koja se pojavljuje unutar nekoliko civilnih udruga, govori da su na djelu nečista posla. Politička zavrzlama ekstra kalibra. Bog zna koliko su oni duboko zaronili u pekmez pa se sada batrgaju.

Da je Zagreb na početku velike promjene, smatra i predsjednik Zoran Milanović. – To je čak i najveća promjena od svih gradova. Neke od njihovih ideja su eksperimentalne čak i za Kopenhagen, ali izgleda da su našle svoje komunikatore – rekao je i zaključio da je bitno da Možemo! ne postane “mafija i kartel”. (izvor: večernji.hr 1. lipnja 2021.)

Biti eksperimentom bez upozorenja i naznake loše je. Izjava g. Milanovića govori više o podlim namjerama platforme Možemo i T. Tomaševića. Njihov program je zapravo, kukavičje jaje. A o mafiji i kartelu, već sada bi mogli štošta reći. No, to drugom prilikom.

Historia est magistra vitae reče Ciceron. Povijest je dokazala: Hrvati i Hrvatska loši su učenici.

Kao i vazda, izrečeno je isključivo moj stav i moje promišljanje izneseno u skladu s čl. 19. Opće deklaracije o ljudskim pravima.


*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
184 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
2 mjeseci prije

U Njemačkoj (i drugdje) su Gmazovi došli ne samo na vlast, nego i na TV:

https://www.youtube.com/watch?v=EJnjEQGARmU

Ima slična scena u poznatom filmu “They Live”.
U Hrvatskoj možda nisu Gmazovi, ali su njihovi poslušnici i plaćenici.

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
2 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

to mogu i ja, bez repom da mrdnem;)

Realno
Gost
Realno
2 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Whom do you serve?! SARUMAN.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
2 mjeseci prije
Reply to  Realno

Najveći je problem što većina teško razlikuje Sarumana i Gandalfa.🧐

To je Sarumanov najveći uspjeh na kojemu rade oni koji mu služe.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
2 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

U pravu si!
+++++

Zelinčanka
Zelinčanka
2 mjeseci prije

Nije Hrvatska pala, već demokracija nije riješenje. Mnoge države su u problemima do guše, neke pred građanskim ratom…Sorosov pijunac u slijepom crijevu Evrope će vrijediti onoliko koliko Soros vrijedi. Puno važnije pitanje sada mi se čini zašto se cijepljeni mogu detektirati sa Bluetooth device detektor om.

Bob Rock
Gost
Bob Rock
2 mjeseci prije
Reply to  Zelinčanka

Ni Zelina nije više kaj je bila. Tam Piličari kroje politiku

bius
Gost
bius
2 mjeseci prije
Reply to  Zelinčanka

država je propala pod mesićem

BanOvan
Gost
BanOvan
2 mjeseci prije
Reply to  bius

Samo jedna?

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  bius

Država vam je propala zbog “naroda”. Tj. nakota. kao i svaka druga država u kojoj je “narod” suveren.

Ger
Gost
Ger
2 mjeseci prije
Reply to  Zelinčanka

Zelinčanka, da li ti uopšte znadeš šta znači reč demokratija? Mani se pametovanja. Nije ova tema za tebe.

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Ger

Mislim da ni ti ne znaš. Samo misliš da znaš.

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Zelinčanka

Naravno da demokratija nije rješenje. Čovjek javno izjavi da su djeca vlasništvo države i da roditelji prema djeci imaju obaveze, ali ne i bilo kakva prava nad njima i – 70% Zagreba glasa za njega. Pu, koje smeće i koje gnjide od naroda! I takvima ti trebaš pustiti da određuju… Pročitaj više »

Konji jedni zaluđeni
Gost
Konji jedni zaluđeni
2 mjeseci prije
Reply to  istraga

Taj citat nije od Tomaševića (nije bitno sad što mi nije drag), on to nikada nije izjavio, kao ni Muzemo!! To je citat tj. komentar od Velimira Ponoša koji ga je napisao ispod istog članka na index.hr I vi jbno svemu vjerujete što neka glupača piše na internetu na ovakvim… Pročitaj više »

Bob Rock
Gost
Bob Rock
2 mjeseci prije

Index je za vas s Logičnog. NDH raketa

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Bob Rock

Smijurija… Evo imbex optužuje komično za fašizam, a i jedni i drugi titoljupci.

Ingerman
Gost
Ingerman
2 mjeseci prije

Hm. Tomašević i Škoro kao osobe i osobnosti čak i nisu loši. Ali projekti koji su ih isturili jesu. Jedni će nas pljačkati mašući duginim bojama a drugi mašući trobojnicom. Bar ćemo vidjeti kako to vladaju Sorosevci. Ovo što smo mi Hrvati doživjeli od hrvatskih političara ili bolje reći izdajnika… Pročitaj više »

Guro
Gost
Guro
2 mjeseci prije
Reply to  Ingerman

Ljudi da su imali za koga dati glas da ih predstavlja izasli bi na glasovanje

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Guro

Dali su glas. Za Tomaševića. Oni koji nisu izašli su samo pokazali time da im takav izbor ne smeta. Šuplja je priča kako nisu imali koga da ih predstavlja. Zašto onda nisu kandidirali sami sebe? Čuj, pola Zagreba nije u stanju među sobom samima naći makar jednu osobu koja će… Pročitaj više »

Simon
Gost
Simon
2 mjeseci prije
Reply to  Ingerman

Sve je to točno uz nadopunu kako im je sve to dopušteno, kako u Hrvatskoj, tako i u velikoj većini ostalih zemalja.
Kako god bilo, navedeni projekti dobili su pristanak.

tuf
Gost
tuf
2 mjeseci prije
Reply to  Ingerman

“Nisu Sorosevci …xyz” – slab argument. Prema sorosevim doktrinama rezultat bi trebale biti daleko veće kolateralne žrtve čak i u odnosu na domovinski rat. Jer na temelju djelovanja njegove hobotnice – broj pobačaja, razmjeri smanjene demografije uslijed LGBT indoktrinacije, uništavanja srednjeg i nižeg sloja društva uslijed skupih zelenih politika koje trajno… Pročitaj više »

Ingerman
Gost
Ingerman
2 mjeseci prije
Reply to  tuf

Sad ćemo moći uporediti pa pamet u glavu za 4 godine. Ja ionako glasujem za Most od kad su se pojavili plus sad je i Nino tu. Ako Ricard ode na nacionalnu razinu onda ću za njega. Modernu Hrvatsku i Hrvate je obranilo i zakopalo temelje max 30-40 tisuća ljudi.… Pročitaj više »

Mladen
Gost
Mladen
2 mjeseci prije
Reply to  Ingerman

Neznam di živiš i koliko pratiš političku scenu u Hrvatskoj ,pa se zato moram referirati na tvoj komentar o Ninu vjerojatno mislis na Raspudica .Tip je zadnjih godina glumata nekog političkog šminkera moderne desne orijentacije dok se nije lipo uhljebio u Saboru on i njegova supruga sa ukupno pedesetak tisuća… Pročitaj više »

Debeli đuro
Gost
Debeli đuro
2 mjeseci prije
Reply to  Mladen

A saborska penzija od 9000 kuna minimum ???

Mladen
Gost
Mladen
2 mjeseci prije
Reply to  Debeli đuro

Malo manja od profesora matematike i fizike?

Ingerman
Gost
Ingerman
2 mjeseci prije
Reply to  Mladen

Pa Nino nije ni “prodavao” rad na terenu. Ali ima i njega po terenu. Plus te plaće njega i žene nisu veće od profesorskih na fakultetu plus raznorazni honorari i sl. Ja Raspudice ni ne očekujem na terenu kao Miru Bulja. Nije ista publika a ni prezenter. Mogao se Nino… Pročitaj više »

Slonica
Gost
Slonica
2 mjeseci prije
Reply to  Ingerman

Nino je persona koja nema konkurenciju sto se tiče vještine govora, argumentiranog.
Staložen i razumljiv…slagati se s njim ili ne stvar je izbora, ali ima jasan stav za razliku od dvocjevki u Hr politici.

Inače Milanović dan državnosti zove “dan pečenih volova.

Mladen
Gost
Mladen
2 mjeseci prije
Reply to  Slonica

Bio je jedan vanjskopolitički komentator na televiziji Zagreb za vrime Jugoslavije Dane Roško .Kad bi moji starci gledali dnevnik i slušali i gledali Danu Roška njihov komentar bio bi “vidi ga kako je pametan govori a ništa ne čita “.Meni je Nino Raspudic ispočetka čak i bio simpatičan dok nisam… Pročitaj više »

Slonica
Gost
Slonica
2 mjeseci prije
Reply to  Mladen

A Dane Roško…kultna voditelj koji ima karizmu i ljudi ga vole. Malo je danas takvih likova koji se čekaju pred tv. Nekad je Hloverka znala znanje . Sad više manje priučeni novinarčići, koji se slikavaju s partnerima ili djecom za modne časopise. Tv je najbolje ne gledati i evo jedan… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
2 mjeseci prije
Reply to  Mladen

dobar komentar +

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  tuf

Jesi našao kome ćeš to pisati… Pa vidiš da ovaj nema ništa protiv svega toga. Misliš stvarno da on to ne zna. Lik laže da je desnih uvjerenja.

Malomorgen
Gost
Malomorgen
2 mjeseci prije
Reply to  Ingerman

neznam ko je ko… i ne zanima me….
. samo ova silva se jako naljutila…. 😂

pa izbori su, ne se ljutiti ak twoji ne pobede…. stres skodi zdravlju😒

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Jesi li se spremio za krepavanje?

Mrčikola
Gost
Mrčikola
2 mjeseci prije
Reply to  Ingerman

Ingerman, po meni je, ovako ukratko, situacija slijedeća: ološ nakon ološi plus x novih ekoloških poreza i nameta. Za ostale tranđe-manđe je bivša vlast već obavila svu pripremu. Kad bi ovo bilo sve, bilo bi “ajde ajde” ali na nove pritiske duginih na proračun, s jedne strane, ide ispruženi dlan… Pročitaj više »

KISIK
Gost
KISIK
2 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

…ma čak više nisu ni smješni

Mrčikola
Gost
Mrčikola
2 mjeseci prije
Reply to  KISIK

KISIK, imam oko sebe bistrih ljudi koji poprilično razumiju stvari ali ne odolijevaju vjerovanju da bi velika izlaznost na izbore promijenila stvari, a majstorima takvi znalci-vjernici najdraži.

piždro
Gost
piždro
2 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Mrči toliko negativene materije i energije vršljare po zemaljskoj kugli samo se pitam; kako ona to uopće podnese…dobro se ne raspane..!?

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

I mene komentatori sa ovog portala nasmijavaju. Jer znam da nisu ništa bolji od onih koje kritiziraju.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
2 mjeseci prije
Reply to  Ingerman

Točno.
Dijeljenje komplimenata lupežima da su ‘lijevo’ ili ‘desno’ je zapravo nevjerojatno. Ili, moš’ su misliti, “domoljubi”. “Suverenosti”, koji pojma nemaju koji su uopće atributi suverenosti…
Vjerojatno neznaju ni što je – atribut ☺️

Ger
Gost
Ger
2 mjeseci prije
Reply to  Ingerman

Ingerman, malo je reći da si provokator. Ali ako već oćeš da provociraš bar probaj to raditi inteligentno. Ovo šta ti radiš je jadno.

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Ingerman

“Nisu Sorosevci gurnuli u samoubojstvo tisuće branitelja,nisu osnivali klubove po Slavonskoj,prodali Inu,osnivali Borg skupine, izdali BiH Hrvate, krivokletnicki svjedočili u Hagu , našim novcima kurvetinama kupovali stanove i da ne nabrajamo…” Ko je nazivao vaše branitelje šatorašima i ko je slao policiju na njih? Ko ih već dvadeset godina proglašava… Pročitaj više »

Ingerman
Gost
Ingerman
2 mjeseci prije
Reply to  istraga

Ne vrijeđaj. Itekako desnih uvjerenja ali ne onih na baterije i ne onih koji su instrumentalizirali braniteljsku populaciju za svoje kleptomanske ciljeve. Ako si pročitao što sam sve napisao ili nisi razumjeo ili si zao. Kažem ponovno da je i Šešelj bolji od laznih hrvata. Promjena je dobra. Mogao je… Pročitaj više »

NeBudiOvca
Gost
NeBudiOvca
2 mjeseci prije

Ova izvrsna analogija je dobar komentar i na ovaj članak. 1.step – One person decide that will only eat shit. Is that his/her right. Off course it is. Why would enyone else decide what would that person eat. 2. step – above mentioned person finds another person with same interest,… Pročitaj više »

Malimali
Gost
Malimali
2 mjeseci prije
Reply to  NeBudiOvca

Istina je.

057
Gost
057
2 mjeseci prije

Po ovom bi se dalo zaključit da je možemo loš…

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  057

Nije… pederoljupcima.

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
2 mjeseci prije

Ako će mo iskreno isti onaj koji je oteo Hrvatsku nevjernicima opet je i vratio njima. Znači nije do njega već je do nas jer ne možemo bez zla.

Simon
Gost
Simon
2 mjeseci prije

Svi su vjernici, razlika je u predznaku. Sustav funkcionira kao alternator koji pretvara mehaničku energiju u električnu.

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
2 mjeseci prije
Reply to  Simon

Ispravak, bezbožnicima ili ti svima koji ne vjeruju da im samo Bog može pomoći. Jer možeš vjerovati i u panj.

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Simon

Vrlo dubokoumno…

Krunoslav Ivančić
Gost
Krunoslav Ivančić
2 mjeseci prije

Članak je djelomice ok. Ali neki dijelovi su malo”nategnuti”.Hrvatski narod je već odavno porobljen,a Hr država zarobljena. Ima jedna pjesma sa refrenom”zamijenit ću te drugim namjerno”….
Nije problem u demokraciji,već u lažnoj demokraciji…..
VODE NAS LUĐACI,SKOCKANI PAJACI….

Krunoslav Ivančić
Gost
Krunoslav Ivančić
2 mjeseci prije

Ispravka-nije”zamijenit ću te drugim”…ve”zamijenit ću te gorim”🙃

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije

Narod bira, dakle demokracija je prava.

Moshe
Gost
Moshe
2 mjeseci prije

uvijek ze zabrinem kad vidim Soroša a još pored Tuđmana i Todorića -isti su ko da su klonirani od nekih gmazova

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Moshe

Mislim da su komentatori sa ovog portala bliži Sorošu nego Tuđman.

Diego Delgado
Gost
Diego Delgado
2 mjeseci prije

Ne kužim , kaj želi reči ovaj članak? Počima s citatom Sokrata, e i? Svatko tko je iti malo pročitao zna da iza svega stoji hazaro-cio-jevrejska klika koja već više stoljeće cijeli svijet gura u propast i ratove samo radi ostvaranje svog cilja a to je svjetska hegemonija u kojoj… Pročitaj više »

Malomorgen
Gost
Malomorgen
2 mjeseci prije
Reply to  Diego Delgado

ford je bio težak rasist…… se ti ne gadi citirati takvog čoveka? 😒

Diego Delgado
Gost
Diego Delgado
2 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Tvoj odgovor mi govori dvije stvari: 1.) ili si hazaro-cio-jevrej pa guraš vaš narativ mi smo žrtve svi nas napadaju šta je vaš klašični narativ, protiv istine idete napadom 2.) ili si toliko neik i nepismen da neznaš činjenice jer 24 sta samo slušaš TV i ne čitaš ništa. Šta… Pročitaj više »

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Malomorgen

Jesi li se spremio za krepavanje?

Hrast
Gost
Hrast
2 mjeseci prije

Uf. Neloš ali predugačak text. Bilo bi dobro napisati text koji kompletno razotkriva soroševe igrače, da ga podijelimo neukima.

mala lu
Gost
mala lu
2 mjeseci prije
Reply to  Hrast

Neuki ne čitaju niti viceve u 24 sata.Zatomi jesmo tu gdje jesmo jer nitko ništa ne čita.

ilber
Gost
ilber
2 mjeseci prije

Fanatična sljedbenica Škorinog kulta je pretpostavljam napisala ovaj članak u skladu sa mantrom Imovinskog pokreta.

Realist
Gost
Realist
2 mjeseci prije
Reply to  ilber

U jednoj rečenici rečeno više nego u cijelom članku. Bravo!

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Realist

Ljudi koji ne znaju sročiti više od jedne polupismene rečenice obično svoju bezveznost doživljavaju kao gnomski iskazanu mudrost.

Mölltaler
Gost
Mölltaler
2 mjeseci prije
Reply to  ilber

Slažem se.

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Mölltaler

Velika stvar za čovječanstvo…

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  ilber

A ovaj komentar je napisao neko koga ne žulja kako je Tomašević u kešu sa dvadeset i šest godina isplatio oko 100.000 eura za stan.

stefekstepinec
Gost
stefekstepinec
2 mjeseci prije

nakupio sam nešto godina,a imamo i “državu” već podosta godina i za sve to vrijeme u hr nisam vidio pamernog desničara…

Debeli đuro
Gost
Debeli đuro
2 mjeseci prije
Reply to  stefekstepinec

Pa kako nisi,sjeti se onog malog Čorića,Tepeša,Karamarka,evo ti Ruže iz Kanade,generala Glasnoviča,pokojnog picopekača Šuška,pa Hasanbegovića,Željka Markić,Vice Batarelo ,SVE VRHUNSKI INTELEKTUALCI I MISLIOCI !!!

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Debeli đuro

U odnosu na tebe su to bez ikakve sumnje.

Mladen
Gost
Mladen
2 mjeseci prije
Reply to  stefekstepinec

Ima jedan bivši zubar iz Šujice sto nema ime nego dva prezimena .

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  stefekstepinec

Nije ni uobičajeno da glupi ljudi prepoznaju pamet.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
2 mjeseci prije

“…Hrvatska je na Dan državnosti isporučena Naručiteljima. „Dubinske“ i svake druge financijske analize od nalogodavaca, kreću sa novim gradonačelnikom…” Ona nije isporučena sada na Dan državnosti, već još onda, kada je priznata… Pa i ovaj portal je u jednom članku objavio ono što je objavljivao portal zajednohrvatska (tako se zove… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
2 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

jučer sasvim sam nešto deseto tražio, kad vidim piše ovaj naslov: Predsjednik SDP-a Davor Bernardić danas je u Saboru u izjavi novinarima ustvrdio da je „Hrvatska u rukama mafije”. .. poslije stavim taj pojam u tražilicu kad ono tone takvih naslova iz službenih glasila, od službenih osoba.. nisam moga vjerovati

Simon
Gost
Simon
2 mjeseci prije
Reply to  piždro

Poslije Šeksa i gremija od prije nekoliko godina iznenađenja više nebi trebalo biti. Valjda se Šeksu može vjerovati, ako Šeks nezna, tko je taj koji bi mogao znati. Što pijan čovjek misli to i kaže. Toliko o političarima i njihovim izjavama. Biti stalno iznenađivan od političara mene dovodi u poziciju… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
2 mjeseci prije
Reply to  Simon

da čuo sam za taj Sovin melem. još je jača izjava bivšeg bavarskog premjera a sad ministra unutarni poslova njemačke Seehofera, koja oslikava moć lobista i kabalini moćnika. citat: Horsta Seehofera – Oni koji odlučuju nisu izabrani, a oni koji su izabrani nemaju što odlučiti. (Diejenigen, die  entscheiden, sind nicht gewählt, und diejenigen, die gewählt werden, haben nichts zu entscheiden.)… Pročitaj više »

Mrčikola
Gost
Mrčikola
2 mjeseci prije
Reply to  piždro

piždro, izgleda da je to sve normalno, a neobjašnjivo je možda to što su neki, mada malobrojni, ipak ostali “neobuhvačeni” i izvan tog obrasca ponašanja, i ne bi čudilo da nas, ako se ovo nastavi, za koju godinu počmu pokazivati u cirkusima, a na koncu da nas pospreme u muzeje.… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
2 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Mrči glavni igrači izgleda uvjek pokupe banak i isprazne salu… sad se očito vidi da je ono bezbrižno vrijeme iza nas. bilo je to vrijeme koliko toliko sloboda, ukusni namirnica, druženja, napretka…( čak su i poduzeća nosila takva imena) i optimozma. a ovo sad je, znaš i sam.. da, zbilja… Pročitaj više »

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Vi ste ostali neobuhvaćeni zato što nikada niste ni dobili poziv. Na mjestu tih koje kritizirate bili biste isti kao i oni. Kroz institucije je nemoguće napraviti bilo šta bitno. A izvan njih vi nećete napraviti ništa. Zato što ne znate šta to zapravo želite. Kada bi vam dali mogućnost… Pročitaj više »

KISIK
Gost
KISIK
2 mjeseci prije
Reply to  istraga

Nesanica? Samoća ?noćne polucije?
Cepaj se.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
2 mjeseci prije
Reply to  KISIK

Kisik, ili je to ili samo podyebaje.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
2 mjeseci prije
Reply to  istraga

Istraga, svi su, bez izuzetka, pozvani da učestvuju u toj “gozbi” ali neki, dali zbog viška ljudskosti ili, možda čak, nesavršenosti gena, jednostavno osjećaju da im tu nije mjesto.
Takvi kroz institucije odrađuju što moraju, a izvan institucija što mogu.

agnaby
Gost
agnaby
2 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

Nemam vremena pa stavljam link na Engdahla : ‘ The century of war’, gdje je jedno poglavlje posveceno Jugi i njenom unistenju U jednom od poglavlja opisano je kako se rusila Yugoslavia, sebicnoscu pokrajinskih zemljica, izmedju ostalog i Hrvatske.totalna coop sa USA planovima. Ova sovinisticka i bezobrazna penzionerka je necitljiva,… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
2 mjeseci prije
Reply to  agnaby

Nemojte se žestiti.
Većinu uvijek nešto ograničava u spoznaji.
Ili propaganda formalnog obrazovanja ili …PROVINCIJA. Nažalost. Jednostavno, provincijski intelektualci nemaju dovoljno onih s kojima bi podijelili mišljenja.

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  agnaby

Ovaj upis pokazuje ono što stalno ponavljam: zašto se ovaj portal suprotstavlja plandemiji kad su njihova ideološka sabraća njeni najvatreniji zagovornici? Ako bi autori ovakvog članka trebali pisati na “fašističkim portalima”, zašto se onda ovaj portal ne okani priče o plandemiji kada je ona u suprotnosti sa onim što o… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
2 mjeseci prije
Reply to  ledeno doba

“…oni nemaju blage veze ni o čemu, oni ne znaju gdje se nalaze…”

Njih to nije ni briga.
Zanima ih samo i isključivo zarada. I u tome su sigurno uspješniji od nas.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
2 mjeseci prije

Gospođa Silva je napisala poduži članak u kojem nisam uspio naći ništa s čime se ne bih složio uglavnom potpuno. Tako da se trenutno ne mogu sjetiti što bi uopće trebalo dodati. Ipak samo jedan dobronamjeran savjet. Gospođo Silva, skratite malo. Ovako dugački članci jednostavno odbijaju današnju instant publiku koja… Pročitaj više »

Mariet
Gost
Mariet
2 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Sunovrat Zagreba je počeo 1987. Od onda je sve gore i gore, a zadnjih 15 godina dotaknuo je dno. Ako bude gore od ovoga bit će jezivo.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
2 mjeseci prije
Reply to  Mariet

Sa Univerzijadom 1987. je počeo i završio zadnji uzlet Zagreba. Sve pšoslije toga je kako si napisao samo degradacija i degeneracija. Ali mislim da je onaj pravi Zagreb kojeg sam nekad volio ina kojeg sam, kao na glavni grad svoje zemlje bio ponosan nestao još negdje sredinom sedamdesetih uz kratke… Pročitaj više »

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Propast Zagreba je počela 1945.

Jadranka S.
Gost
Jadranka S.
2 mjeseci prije

Pogledajte sliku koja govori više od tisuću riječi! Da li možete zamisliti kako tek izgleda onaj ljigavac kome služi ovakav stvor? Upotrijebit ću naslove knjiga gospodina Krešimira Mišaka koje fantastučno odgovaraju za takve: “DEČKI, ODJEBITE U SKOKOVIMA” i “SMRT TRANSHUMANIZMU, SLOBODA NARODU”!!!!!!!!!!!!!! P. S. I pohvaljujem Transformaciju svijesti za širenje… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
2 mjeseci prije
Reply to  Jadranka S.

Bravo Jadranka samo puni gdje su mentalne praznine

Trt
Gost
Trt
2 mjeseci prije

Mogu nas dominirat ali nas nikada ne mogu slomit do kraja dok ima zadnjeg Balkanca koji voli svoje, misli svojom glavom i ima duh slobode u sebi. Odgajaćemo djecu da znaju pravu istinu, znaju što je prava sloboda i nikad se ne predaju dok posljednji pošteni čovjek na Balkanu ne… Pročitaj više »

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Trt

Problem nastaje kada se postavi pitanje: koga to vas?

Trt
Gost
Trt
2 mjeseci prije
Reply to  istraga

Nas šta bi samo da živimo i radimo.

Simon
Gost
Simon
2 mjeseci prije

Pravo pitanje je kako su Sokratove misli preživjele do današnjih dana.
Nije valjda kako su samo Sokrat i još njih nekoliko mogli slobodno misliti u staroj Grčkoj.

Mölltaler
Gost
Mölltaler
2 mjeseci prije
Reply to  Simon

Dobro pitanje

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
2 mjeseci prije
Reply to  Simon

Nisam baš sigurna da navedeno negdje piše…
Osim toga, koliko mi je poznato, Sokrat je podučavao usmeno (majeutika), pa su pismene tragove ostavljali njegovi učenici.
Vjerojatno i oni koji su mu sudili.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
2 mjeseci prije

Samo bih dodao svom prethodnom upisu. Jedan mali ispravak. Pao je Zagreb, a ne Hrvatska. Barem zasada još ne. Jer unatoč svoj centralizacijii koncentraciji, Zagreb i Hrvatska ipak nisu isto. Štoviše izgleda kao da se sve više udaljavaju jedno od drugog.

Simon
Gost
Simon
2 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Ako proširiš sliku, odnosno pogledaš u stvarni centar globalizma, vidjeti ćeš kako se u Hrvatskoj događa sve kao u Njemačkoj gdje su zeleni došli na razinu CSU i SPD, AfD je deteriorirao kao i sve hrvatske treće opcije. Zagreb je samo centar kolonije koja se zove Hrvatska. Nažalost moć materijalizirana… Pročitaj više »

Jadranka S.
Gost
Jadranka S.
2 mjeseci prije
Reply to  Simon

Istina……

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
2 mjeseci prije

“…SPLETOM OKOLNOSTI otpočelo je na zadovoljstvo gospodina Tuđmana i Hrvata iz dijaspore otimanje Hrvatske iz šapa Jugoslavije i stvaranje samostalne države. Slijed događaja manje-više svima je ZNAN. Međutim, izgleda kako su gospodi Tuđman, dijaspora i možda 500-tinjak onih koji su istinski odlučili bez razmišljanja dati svoje živote za Nju željeli… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
2 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Najvažniji korak prema ovome danas, napravljen je upravo ’90. Sva navedena imena u tekstu su – profesionalni političari. Škoro: od zastupnika u Saboru do ambasadora; od nelegalnog dolaženja do one otpremnine od 300 000 kuna (?) do naplaćivanja parkinga ispred bolnice. Kako je došao do tog parkinga?☺️ U svakom slučaju,… Pročitaj više »

Stara kuka
Gost
Stara kuka
2 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

comment image

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
2 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Ja sam ti prestar a za te gluposti.
(Nažalost), premlada za mirovinu.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
2 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Zašto vi i autorica teksta uporno izbjegavate činjenicu da je Tomašević iz desničarske obitelji – zna se za politička opredjeljenja njegovog oca i da mu je stric biskup?
Ne uklapa vam se u narativ??
☺️
Razmislite o tome. Ako možete.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
2 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Evo malo činjenica o vašem idolu: Viša trgovačka. Tri godine. Vojne škole. To je jedino što je naučio, ali to mu sasvim sigurno nije dalo ni ekonomska ni politička, a bome ni povijesna znanja o funkcioniranju svijeta. Doktorat: govori li vam nešto ime Ljubo Babić? BG. Što je tamo radio?… Pročitaj više »

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

U školi se ne uči o funkcioniranju svijeta. Tamo se uči da si majmun koji se vrti na lopti koja piči kroz svemir sto puta brže od metka, a da to i ne osjetiš. Ukratko, u školi se ne uči o fumkcioniranju svijeta, već te se tamo pravi debilom. Što… Pročitaj više »

Stara kuka
Gost
Stara kuka
2 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Desničarska obitelj, otac, stric biskup… Počinješ se gubiti u svoj toj zbrki u glavi. Vrati se ti bolje kopipejstanju s wikipedije. Bolje ti ide nego pokušaji razmišljanja.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
2 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Jadno.
U nedostatku argumenata, argumentima ad hominem.
Ne djeluje to na mene.

Samo ad rem argumente, molim.

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Ad majmunem.

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Zato je opredjeljenje njegovog oca – opredjeljenje njegovog oca. A njegovo opredjeljenje je ono koje je njegovo, a ne njegovog oca.

agnaby
Gost
agnaby
2 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Za Luciju ( i ostale koje mozda zanima): Michael Parenti – The U.S. War on Yugoslavia (1999) https://www.youtube.com/watch?v=YZ6QpjPTaG8 Ovaj mi je gornji glavni tekst toliko oduran, upravo jer autorica opravdava sve naknadno sranje u Hr., usput isto je i u ostalim ex-Yu kolonijalicama.Maskira istinu, jer je to upravo sudbina koja… Pročitaj više »

Iva
Gost
Iva
2 mjeseci prije
Reply to  agnaby

Odličan video. Hvala što ste postavili link.

agnaby
Gost
agnaby
2 mjeseci prije
Reply to  Iva

Trudim se, nas pametnih je sve manje i manje, moramo se drzati skupa, hej, hvala vam

Iva
Gost
Iva
2 mjeseci prije
Reply to  agnaby

Nema na čemu.

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  agnaby

Ne možeš biti pametan i biti Jugoslaven.

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  agnaby

Zahvaljujući Putinu. Inače bi legli još prije pet-šest godina.

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  agnaby

Još nešto: znaš ti dobro da se ona nije pelcovala kao što dobro znaš i da je Tomašević pobornik obaveznog, dakle prisilnog pelcovanja.

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Ko se kune u Tita i Jugoslaviju – crven je.

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Gomila ničega.

Realno
Gost
Realno
2 mjeseci prije

Rvacka, a što je to? Jel se to jede?

Simon
Gost
Simon
2 mjeseci prije
Reply to  Realno

Hrvatska je mlada demokracija koja je ušla u pubertet iz kojeg još ne izlazi nego luduje kao što to teenageri rade.

Mölltaler
Gost
Mölltaler
2 mjeseci prije
Reply to  Simon

Nije li već odavno trebala izaći iz puberteta?

Simon
Gost
Simon
2 mjeseci prije
Reply to  Mölltaler

Da, trebala je, ali klimatske promjene su poremetile tijek stvari. Ako ne poslušamo Gretu Thunberg za 10 godina biti ćemo svi sprženi 😀

tuf
Gost
tuf
2 mjeseci prije

Logičan slijed na temelju uzgoja soroševe hobotnice tijekom zadnjih 20-30 godina. No pogledajmo njihovu nadolazeću strukturu u gradskoj skupštini, skupinu aktivista koji nemaju veze sa stručnošću a biti će odgovorni za odluke glavnoga grada: https://www.vecernji.hr/vijesti/na-listi-23-zastupnika-tko-su-i-cime-se-bave-novi-skupstinari-iz-mozemo-1497516 Sve mi se čini da čak ni premoćno naklonjeni mediji neće moći zaustaviti smrad koji… Pročitaj više »

Malimali
Gost
Malimali
2 mjeseci prije
Reply to  tuf

skupinu aktivista koji nemaju veze sa stručnošću a biti će odgovorni za odluke glavnoga grada:

Hoćeš reći da promjena scenografije i ikonografije ne znači nužno promjene misli i prakse – ako dobro razumijem.

tuf
Member
Famed Member
tuf
2 mjeseci prije
Reply to  Malimali

Da, jer Zagreb već dugo vremena nema stručno vodstvo.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
2 mjeseci prije
Reply to  tuf

Pa, treba čistiti smrad.
Nakupilo se dosada…nek’ provedu revizije poslovanja i ugovora.
Zato su ih birali.

Simon
Gost
Simon
2 mjeseci prije
Reply to  tuf

Mediji i ne pokušavaju zaustaviti smrad već mediji taj smrad generiraju i permanentno tom smradu mjenjaju smjer. Mase osjećaju veliki smrad, ali očito neznaju iz kojeg smjera taj smrad dolazi, jer smrad dolazi čas s lijeva, čas s desna.
Misliš li možda kako i Večernji ne usmjerava smrad?

tuf
Member
Famed Member
tuf
2 mjeseci prije
Reply to  Simon

Hehehe, ali baš u tome i je štos, da oni kontroliraju koji će smrad pustiti! Da, dio smrada generiraju – ali primjeti npr. na primjeru američkog predsjednika (Donald vs. Joe) kolike količine smrada uspijevaju prema potrebi zataškati, prikriti od većine javnog mijenja! Isti modus operandi imaju i mediji u RH… Pročitaj više »

šeronja
Gost
šeronja
2 mjeseci prije

“Hrvatska je pala u Zagrebu na Dan državnosti”Da nešto padne dole mora biti bar na nekoj visini, ili bar stajati uspravno.

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  šeronja

Paa… možda nije bila na nekoj osobitoj visini, ali je sigurno da je sada potonula još dublje.

Zagor
Gost
Zagor
2 mjeseci prije

Bravo Gđo. Čikoš.
Samo je jedna utjeha, većina ih se je cijepila. Uključujući i one iz DPa.

sdjfvnerzbaerzbfgzae
Gost
sdjfvnerzbaerzbfgzae
2 mjeseci prije

Hrvatska je pala prije nego je prva puška pukla…………..

buga
Gost
buga
2 mjeseci prije

RH kao država definitivno je propali projekt. Propast je upravo i cilj onih koji vladaju državom čaK i bez genocida cjepivom Hrvati su narod u izumiranju bez drastične promjene propast je neizbježna.

agnaby
Gost
agnaby
2 mjeseci prije

Kad uspijem zacepiti nos od gadjenja, te s naporom procitam ovaj pile of shit sto ste uputila, prijavit cu vas za govor mrznje. Kao da nismo vec stradali, babushka? Sad bi ti opet uzburkavala vode? Sirila mrznju? A za vas Logicno, sramite se….Sto ovakve idiote objavljujete na regionalnom forumu gdje… Pročitaj više »

agnaby
Gost
agnaby
2 mjeseci prije
Reply to  agnaby

Ona mora platiti jer siri govor mrznje ( laje protiv Srba i slicnih)…
Zasad nek je maknu s Logicno, nek maknu njen tekst koji sam ‘save’, jer ja cu nastaviti dalje da bude kaznjena za govor mrznje.
To nece ostati nekaznjeno.

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  agnaby

Jel ti deda cinkario za UDBA-u?

agnaby
Gost
agnaby
2 mjeseci prije
Reply to  istraga

Idiote, moji su gradili hidrocentrale po ex Yugi, bili su inzinjeri i strucni, poznati u svijetu. Moj otac napr. Vrlo poznat svjetski strucnjak, dizajnirao Capljinu, Dubrovnik… U mom domu bili su dobrodosli svi, kad je Juga bila zdrava drzava, AEG i ostali svi su dolazili jer je moj otac bio… Pročitaj više »

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  agnaby

Uostalom, šta fali mržnji. Nenormalno je voljeti nekoga ko te ubijao.

Ana
Gost
Ana
2 mjeseci prije
Reply to  istraga

Točno…+++++

Iva
Gost
Iva
2 mjeseci prije
Reply to  agnaby

Ne opterećujte se, Agnaby. Ima takvih i u Srbiji koji govore i šire mržnju protiv svih i svega što nije srpsko.

agnaby
Gost
agnaby
2 mjeseci prije
Reply to  agnaby

Mislim da im se ne placa nista ili malo, pa su prilicno eticni u svojim nastojanjima.
@ Logicno
Ja znam da postoje i druge stvari…

U stvari, ako zelite potporu, kako da vam pomognem?
Imate li source da vam posaljem?
agnaby

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  agnaby

Odeš na Index…

KIt
Gost
KIt
2 mjeseci prije

Znam da se Hrvatska, pardon ministarstvo, hvali da je prva europska država koja je uvela izdavanje i granicnu kontrolu covid digitalne potvrde, sve ostalo je pussy dim. A to mora tako, ipak je zmajolikog oblika drzava

Драгогост 屋
Gost
Драгогост 屋
2 mjeseci prije

Kao Srbin odnosno “ubojica hrvatskog življa, hrvatske dječice” nisam siguran da bih mogao da bezbedno letujem u Hrvatskoj, a kamo li da sa nekim mogu pronaći zajednički jezik protiv Novog Svedskog P. Za nas je NSP manje opasan, a Soroš i B. Gates potvrđeni humanisti.

Mladen
Gost
Mladen
2 mjeseci prije

Zato će konobari iz Srbije bezbedno uzimati sto plaće sto manče oko dvi tisuće shekela odnosno eurića mijesecno plus smještaj ovo lito na Jadranu .Već su stigle predbilježbe onih od prije dvi godine koji su već radili.

Iva
Gost
Iva
2 mjeseci prije
Reply to  Mladen

Jedan moj drug je već otputovao da radi u Hrvatsku. Potpisao je ugovor na tri meseca. Kaže da je plata 900 evra, ima obezbeđen stan. Znam još neke koji se spremaju da idu.

agnaby
Gost
agnaby
2 mjeseci prije

Dragi Draqgosti Nemate nikakvog razloga ovdje doci. Cijeli svijet vas ceka, i predivan je: Grcka, karibi, thailanf etc… Za vasu utjehu, rentijeri ovdje size kao da nema kraja, prodali guze odavno… Malo je gostiju, poneki iz latvije, Bih, Indije. Sad bi se podastrtli i Sotoni da im dodje. Imate cijeli… Pročitaj više »

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  agnaby

Pa ti si se odavno podastro Sotoni. Čim si za Jugoslaviju, za Sotonu si. Ta država je čak na zastavi imala satanistički simbol.

Ana
Gost
Ana
2 mjeseci prije
Reply to  agnaby

Potpisujem preporuku da izaberete Grrčku, Tahiti, Karibe….Imamo mi sasvim dosta gostiju iz svijeta. Ne trebate se brinuti. Srpsku ‘ljubaznost’ smo dobro zapamtili iz 90-ih. Yu je bila brak s nasilnikom pa smo se htjeli mirno rastati. Ali zlostavljač je htio nasilje i smrt…I sad je, eto, ‘iznenađen i uvređen’ što… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
2 mjeseci prije

I prije.
Nije ni trebao biti u toj baraci.

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Lucija, prva

Od kada si ti evoluirala od majmuna.

Slavko Gavranović
Gost
Slavko Gavranović
2 mjeseci prije

Ko želi da zna šta je na djelu, neka pročita tekst na internetu pod naslovom “Kriptojevreji Balkana”, Protokole sionskih mudraca i knjigu Luja Ferdinanda Selina “Bagatele za jedan pokolj.” Braćo Hrvati, obiđite franjevački samostan Kreševo kod Sarajeva u kojem čuvaju sablju na kojoj je ugravirano ćirilicom: “Fra Grgi Martiću od… Pročitaj više »

Jadranka S.
Gost
Jadranka S.
2 mjeseci prije

……. “Vi ste, braćo Hrvati kao i mi Srbi odavno popušili,…………

Pametnom dosta!

Jadranka S.
Gost
Jadranka S.
2 mjeseci prije
Reply to  Jadranka S.

Pitam gdje su gospoda Tucker Carlson,Istražuj, Starina,Sam, rimtu,mario,Abe 04, istina boli, jer nedostaju njihovi komentari koji su itekako bitni!

Jadranka S.
Gost
Jadranka S.
2 mjeseci prije
Reply to  Jadranka S.

P. S. Itekako ste bitni!!!!!!!!!!

Jadranka S.
Gost
Jadranka S.
2 mjeseci prije

Kako vi vidite nedužno čovječanstvo: PODJEili JEDNO?
Da lli ste se zapitali što kaže Zemlja jer se prolaznici na njoj svađaju zbog izmišljenih linija (granice) koje se nalaze jedino na papiru ponašajući se kao da je Zemlja njihovo “vlasništvo”?
DA LI STE SE ZAPITALI ŠTO KAŽE ZEMLJA???

Jadranka S.
Gost
Jadranka S.
2 mjeseci prije
Reply to  Jadranka S.

Tehnologija ne sluša, nije upisala cijelu riječ..”PODIJELJENO”…

Jadranka S.
Gost
Jadranka S.
2 mjeseci prije
Reply to  Jadranka S.

P. S. Nitko nije vlasnik ZEMLJE!

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije

Tebi vakcina i ne treba.

Pingvin
Gost
Pingvin
2 mjeseci prije

Sta rade dva pedera kad se nadju? Obicno vode ljubav. Sta rade dvije lezbijke kad se nadju? Obicno vode ljubav. Sta rade peder i lezbijka kad se nadju skupa? Vode Srbiju.

agnaby
Gost
agnaby
2 mjeseci prije

‘Parlamentarnim izborima iz 2020. godine g. Plenković dobio je vlast sa 17% glasova ukupnog biračkog tijela a da bi osigurao većinu u Saboru sklopio je pakt sa ubojicama hrvatskog življa, hrvatske dječice. Govorim o političarima u liku M. Pupovca i njegove klike, po zanimanju srbima. Oni niti uvažavaju niti se… Pročitaj više »

Gost.hr
Gost
Gost.hr
2 mjeseci prije
Reply to  agnaby

Da nisi Ivo Josipović?

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  agnaby

Hajde ohladi malo, čovječe!

agnaby
Gost
agnaby
2 mjeseci prije

@Logicno,

Molim vas odstranite ovaj tekst s vase stranice, nije vas dostojan.
Osim toga, ovoj nesretnici slijedi tuzba, jer siri mrznju. Ogavna je.

Ja cu je mozda tuziti i proganjati, eto bas tako, jer je fasista.

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  agnaby

A ja tebe molim da popiješ apaurin. Zvučiš… onako… malo čudnovato.

Bok123
Gost
Bok123
2 mjeseci prije

Došlo je vrijeme promjena Možemo i Tomislav su ponudili nešto novo, nešto drugačije. Imaju 4 godine i mogu pokazati što znaju i mogu. To je ono što muči našeg pisca. Što budu pronašli. Jer Zagreb je ono što vidimo. Lijepe fasade u centru, ali ako uđeš u haustor- neožbukana cigla… Pročitaj više »

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Bok123

Misle drugačije? Pa sve i jedan medij je gurao njihovu agendu. Šta bi tek značilo kada bi svi mislili kao oni. Osim toga, i oni u ludnicama misle drugačije.

Toni
Gost
Toni
2 mjeseci prije

Novinarka je svašta napisala jedino nije objasnila zašto taj ostatak od 71-77% nije izašao na izbore i odabrao drugačije. I ne vidim stoga razloga da vrijeđa većinu koja je odabrala.

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Toni

Treba vrijeđati većinu koja je odabrala.

Puž
Gost
Puž
1 mjesec prije
Reply to  Toni

Večinu koja je odabrala? Koju mu tavu večinu? Samo kr et en može vjerovati da su “demokratski izbori” išta više od farse i igrokaza. Namjeste vam par kandidata, obojaju ih vodenim bojicama i vi onda mislite da si oni tu zato da promijene sistem onako kako bi vi htjeli? 25… Pročitaj više »

Gnom
Gost
Gnom
2 mjeseci prije

Autor teksta:Hasanbegović,Zlatko

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije
Reply to  Gnom

I? Koja je poenta?

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije

“*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com”

Naravno da se ograđujete. Zato što vam je ideologija ista kao i Tomaševićeva. Samo ste se, eto, razišli na pitanju “pandemije”. Pa i to je više rezultat zabune i nesporazuma.

Kroata
Gost
Kroata
2 mjeseci prije

Soroš i Tuđman su iz istog tima, tako da autorici ovog tekta nedostaju informacije, pa je bolje da ne lupeta.Šteta je da jedan odličan portal dopušta ovakvim amaterima da šire svoje nacističke ideje i pljuju po zemlji u kojoj nam je svima bilo bolje. Čak i meni, kojeg je s… Pročitaj više »

Puž
Gost
Puž
1 mjesec prije
Reply to  Kroata

Nije naivan nego je pametno zaključio jer je stvar očita. I tuđman i milošević su bili instalirani samo zato da omoguće raspad i krvavi rat koji će sve yu-banke i resurse ove regije staviti u ruke nasljednika udbe i njihove bratiće, balkanske narko kartele.

Janko
Gost
Janko
2 mjeseci prije

Kolike i kakve bljuvotine u ovom članku SilvaneČikoš,kojoj u Hrvatskoj nitko ne valja osim njezinih desničara i zagovornika kleronacionalističke ideologije.Gospođo ,ako želite dobro Hrvatskoj onda se prvo potrudite poštivati druge i drugačije sukularnih i vjerski nazora i nacionalnosti,jer ako one koji ne misle kao vi i nisu nacionalnosti kao vi… Pročitaj više »

istraga
Gost
istraga
2 mjeseci prije

Rek’o bi čovjek da u ovom komentaru postoji nekakav nivo…

tri p
Gost
tri p
2 mjeseci prije

Draga Silva,

Kada je to Pupavac ubio hrvatsko dijete, od kada je on ubojica?
Nemam ja nikakve afinitete prema dotičnom Miloradu, ali sačuvaj nas Bože da dođe dan kada ćeš nas Ti braniti.

Živili!

Daniel Plainview
Gost
Daniel Plainview
2 mjeseci prije

Napokon tekst vrijedan čitanja i dostojan portala Logično. Bravo!

Gost
Gost
Gost
2 mjeseci prije

…”sklopio je pakt sa ubojicama hrvatskog življa, hrvatske dječice.”…Ova rečenica diskvalificira cijeli članak, a portalu Logicno.com ruši ugled.

Pero
Gost
Pero
1 mjesec prije

Što vrijedi? Pisalo se , govorilo i dokazivalo…ali jednostavno naš narod je politički nepismen. Da, tu je i Plenković, koji je vodio krvavi rat sa svim domoljubnim strankama, koristeći HTV, te dao ogroman prostor svim tim političkim kurvama da nas srozaju do kraja…

POVEZANE VIJESTI

Izbornik