Hrvatska je pala u Zagrebu na Dan državnosti

Hrvatska pala na Dan državnosti

„Demokracija će platiti zato što će pokušati odgovarati svima. Siromasi će htjeti imetak bogatih, a demokracija će im to dati. Mladi će htjeti biti uvažavani kao stari, žene će htjeti biti kao muški, stranci će htjeti prava starosjedilaca. A demokracija će im to dati. Lopovi i prevaranti će htjeti važne državne funkcije. A demokracija će im to dati. A kada lopovi i prevaranti konačno demokratski preuzmu vlast, jer kriminalci i zločinci teže za moći, nastat će gora tiranije nego u vrijeme bilo koje monarhije ili oligarhije“, tvrde da je napisao Sokrat: (470. – 399. pr.ne.e.)

Oni pušu u isti globalistički rog

Parlamentarnim izborima iz 2020. godine g. Plenković dobio je vlast sa 17% glasova ukupnog biračkog tijela a da bi osigurao većinu u Saboru sklopio je pakt sa ubojicama hrvatskog življa, hrvatske dječice. Govorim o političarima u liku M. Pupovca i njegove klike, po zanimanju srbima. Oni niti uvažavaju niti se zauzimaju za srpski narod. Lamataju i laprdaju o njemu i sa njime isključivo za svoje političke probitke.

Godinu poslije, na lokalnim izborima za gradonačelnika grada Zagreba g. Tomašević „pobijedio“ je sa 29% a Možemo! za Skupštinu sa 21% glasova biračkog tijela. Sandra je zaključila da se radi o dvotrećinskoj većini. Natrag u školicu, šesti razred osnovne. Za dvotrećinsku većinu  bilo bi potrebno recimo 410 tisuća glasova birača. Zbog nakaradnog izbornog zakona 21-29% Možemo-Tomašević, „dobili“ su izbore, ne zaslužili. Bože, koja mizerija harači Hrvatskom. Boli, i to jako činjenica da su ipak isplivale istine koje su u službi obrane obraza, imenovane huškanjem.

Oba u službi globalističke balege. Prvi, po nalogu Angele Merkel i Ursule von der Leyen za račun EU uz koruptivnu potporu duboke države, udbaških i kosovskih agenata a sve zamotano u ikebanu laži, a drugi uz „filantropsku“ Sorosevu pripomoć u službi agende 2030 i agende 2050 osmišljenih i do detalja isplaniranih u velebnim odajama Komiteta 300 i Tomaševićevog Rimskog kluba. Njihove zelene laži i obmane tekle su naizust po svim medijima javnog informiranja pak je RTL direkt u silnoj želji da zaštiti svog štićenika, učinio novinarsko profesionalni gaf tako što je dokumentirano, istinito i očito (vlastovnica za stan iz koje je razvidno da isti nije kupljen na kredit), nazvao fake news.

Do koje mjere se individua ili grupa, u ovom slučaju RTL može moralno i na svaki drugi način srozati, ne zbog ideologije, već zbog novca? Gdje je i postoji li granica ispod koje se ne pristaje na ucjenu i mito? U ovom slučaju granica je samo interes i džep g.  Emila Tedeschia. Oni iz Faktograf potrošili su tipkovnicu ne bi li uvjerili naciju kako imenovani g. nema nikakve veze sa T. Tomaševićem. Jad i bijeda od portala.

Hrvatska se prodaje na europskoj i svjetskoj burzi za siću od cca milijardu kuna. Toliko su za svoje protudržavne radnje bili plaćeni 21-29% Možemo-Tomašević. Batrgali se, migoljili i uz pomoć već navedenih medija branili se mantranjem o projektima dobivenim na javnim natječajima. Uglavnom se radi o projektima za ispiranje mozga, za edukaciju sumnjivog sadržaja, za otimanje, prodavanje i prostituiranje naše djece, za dovođenje emigranata u Zagreb, za semafore s piktogramom siluete sa suknjicom iako 90% lezbijka nosi hlače. To se zove političko prenemaganje.

LGBTQi + zajednice i demografija

Portal greeneuropeanjournal.eu (Green European Journal) od 25. veljače o.g. donosi naslov: „Borba protiv netrpeljivosti: Budućnost Feminizma i LGBTQi+ zajednice“ pak dalje u tekstu kaže: „…međunarodna reakcija koja demonizuje ‘rodnu ideologiju’ i slavi ‘porodične vrednosti’ je kod progresivnih partija širom sveta izazvala odlučnost“.

Odlučnost, za što točno? Za negaciju obiteljskih vrijednosti i obiteljskog zajedništva, za diskriminaciju djece, za eutanaziju starih i nemoćnih covid cjepivima. Sve to treba zatrti radi promoviranja „rodne ideologije“. Svakodnevno servirana u medijskom prostoru kao začin za dobar i zdrav život, nije ništa drugo do li laž koja izražava interes vladajuće oligarhije nastala prije 50-tak godina s ciljem reduciranja čovječanstva za barem 50%. Jer: par ženske ili par muške čeljadi po zakonima prirode ne mogu imati djece, kaj ne? Računica je jednostavna: 100 tisuća lezbijskih ili gay parova je najmanje 100 tisuća nerođene dječice. Kada priznamo i usvojimo stvarnost neće biti teško razumjet zašto se o demografiji ne govori. Nema se o čemu.

No, kako je država prema izjavi T. Tomaševića vlasnik djece, ona će ih dijeliti ili mamama ili tatama kao plišane medvjediće za rođendane ili recimo, pod bor. Time će se četiri godine baviti 21-25% Možemo-Tomašević. Broj 1 na listićima za gradonačelnika Zagreba uglavnom su zaokružili već spomenute LGBT zajednice i oni koji glavu na ramenima nose zbog šešira. Tužno je, što LGBT zajednica živi u mjehuru od sapunice ne razumijevajući da su ipak samo oružje u „rukama“ malih crva u hranidbenom lancu velikih orlova. Oni su samo zastava s kojom se maše ako je prigoda.

Od kuda Vam pravo, Predsjedniče

Paravan Rimskog kluba i Komiteta 300 za kontrolu čovječanstva na svim razinama krije se iza „zelenih“ i njihovih tzv „akcija“. „Zelenilo“ je kamuflaža za govna različite konzistencije. Od proljeva do brabonjaka. To je „ideologija“ 21-29% Možemo-Tomašević silno potpomognuta međunarodnim politikama a odobrena i branjena u Hrvatskoj od Predsjednika Republike preko premijera i prevladavajućih medija do petparačkih portala. Ne smijemo zaboraviti potporu gradonačelnika nekih europskih gradova. I onda,  tko drugi doli Sandra ima jebeno petlje reći kako „Škoro nije uspio mobilizirati biračko tijelo“ (izvor: nacional.hr 30.05.2021.) Sandra, draga, u čijem bi analnom otvoru završili Možemo sa svojim privjescima i T. Tomašević da niste oko sebe imali političku mašineriju po uzoru na onu Joea Bidena, zagovaratelja novog svjetskog poretka. Izbori u SAD-u su pokradeni jednako kao što su i u Hrvatskoj kako na parlamentarnim, tako i na lokalnim izborima. Pokradeni!

21-29% Možemo-Tomašević projekt Open Society Fondations, dobro nam znanog osnivača G. Sorosa, naprosto su prazna ambalaža za pohranu ružnih zamisli i opakih planova. Zlo se utkalo u njihova energetska polja a ružnoća se zrcali se njihovim licima. Oni su naprosto ružni. Marionete u rukama velikih diktatora. Bez časti, poštenja, skrupula, domoljublja, ljubavi za Čovjeka. Ljudske vrednote koje ako smo čvrsto ukorijenjeni u obitelji nosimo od kuće i umjesto osmijeha hijene i prijeteći stisnutih pesti, ljudima pristupamo otvorena srca bez etikete sa cijenom. I nije važan OSF i Tin Gazivoda jer oni su tek mali urarski kotačići preciznog mehanizma koji pomiče kazaljke ka nestajanju svega što nam je poznato. Dolaze neka druga, teška vremena. Dolaskom na vlast 21-29% Možemo-Tomašević Hrvatska nestaje.

Tko želi ukinuti čovječanstvo i zašto

Godine 1974. objavljena je knjiga „Čovječanstvo na raskršću – Drugi izvještaj Rimskoga kluba“, autora Mihajla Mesarovića koji je između inog i UNESCO-ov znanstveni savjetnik za globalne promjene, te Eduarda Pestela (Eduard Kurt Christian Pestel) čovjeka zanimljivog političkog djelovanja u Njemačkoj ali i član NATO-ovog odbora za znanost. Oba su članovi Rimskog kluba. Komentar u knjizi napisali su osnivači tog istog kluba Auerlio Peccei i Alexander King pozdravljajući promišljanja i napore za ostvarenje zacrtanog cilja: Nicholas Rockefeller “Konačan cilj je da u sve ljude svijeta ugradimo čipove i da ti čipovi sadrže informacije o svom njihovom novcu i o svemu ostalomI onda ako itko bude htio da se buni protiv onoga što radimo ili da nam se suprotstavi, samo mu isključimo čip.” (izvor: 2012-transformacijasvijesti.com 6. ožujak 2020. na žalost, video je skinut)

Spomenula sam je iz dva razloga: citat Alana Gregga Rockefellerovog čovjeka, kojim započinje prvo poglavlje knjige „Svijet boluje od raka, a taj rak je čovjek“ i dakako, sadržaj koji pak bez ustručavanja i vrlo promišljeno govori o organskom razvoju čovječanstva odnosno o projektu nestajanja većine tog istog.

Nepobitno je, da je uvođenje korona virusa, zastrašivanje, nošenje brnjica za koje je WHO ipak ustvrdila da nisu od „pomoći“ ali i priznala da su testovi zapravo prevara, uvođenje represivnih mjera, raznih zabrana na n-tu, kršenje ljudskih prava na svim razinama (ta ljudska prava nisu u ingerenciji 21-29% Možemo-Tomašević), proglašavanje nepostojeće pandemije i dakako cijepljenje pri kojem su poharali staračke domove i eutanazirali stare i nemoćne, najava nove opake boleštine ali i glad globalističkih razmjera, dio monstruoznog plana Rimskog kluba, Komiteta 300 i ostalu psihopatološku bagru. Upravo 21-29% Možemo-Tomašević „uzdignute glave“ sudjeluju u realizaciji davno planiranih i iskrojenih agendi 2020 (ovu savladavamo), 2030 i 2050. Sve navedeno i puno, puno više od toga javno je dostupno.

Uvalili su nam neoliberalizam a s njim i pomanjkanje vremena za učenje i informiranost. Smišljeno nas cijede i iznuruju oduzimajući nam naše slobodno vrijeme. Trud nije izostao. Lišeni smo razmišljanja. Misaoni procesi su odumrli. Prikopčani na Internet i pametne telefone izgubili smo sebe  a onda i sve ono što je direktno i indirektno vezana na nas. Posljedično, postali smo rezignirani. Pun kufer nam je posla, obitelji i onih koji od nas očekuju.

Postali smo Njihovo vlasništvo, beživotni, otuđeni od samih sebe. Mi danas naprosto ne znamo tko smo. Jedan dan, tjedan, mjesec, godina sveli su se na likam, pratim, status, balck fridey, modu; visoku, nisku, sa placa, sa Jakuševca, na rasprodaji. Pročitali smo osim SMS poruka i statusa, ništa. Umjesto sebe i svijeta oko sebe pratimo svjetske i domaće celebrity likove. Za njihovim smo stolom u njihovim garderobnim ormarima u krevetima. Tko, s kim zašto i do kada. Ne želimo se baviti politikom ali ona se bavi nama. Bili smo i ostali politički nepismen narod.

Lex Zagreb i što će nam država

Hrvatska je na Dan državnosti isporučena Naručiteljima. „Dubinske“ i svake druge financijske analize od nalogodavaca, kreću sa novim gradonačelnikom. Upravo se piše lex Zagreb. Pa, G. Soros, čestitam, upravo ste postali vlasnikom Zagreba i Hrvatske. Što niste mogli kupiti od g. Tuđmana to ste gratis dobili od 21-29% Možemo-Tomašević. Sada možete mirne duše i krepnuti. Cilj je ostvaren.

Slučajna država. Ne, to nije izjava Predsjednika RH već novinarska „bravura“ izvučene iz konteksta. Međutim, Hrvatska jest slučajna država. Na 14. izvanrednom kongresu SKJ u siječnju ’90. g. spletom okolnosti otpočelo je na zadovoljstvo gospodina Tuđmana i Hrvata iz dijaspore otimanje Hrvatske iz šapa Jugoslavije i stvaranje samostalne države. Slijed događaja manje-više svima je znan. Međutim, izgleda kako su gospodi Tuđman, dijaspora i možda 500-tinjak  onih koji su istinski odlučili bez razmišljanja dati svoje živote za Nju željeli slobodnu, samostalnu i suverenu Hrvatsku. Sve ostalo je laž.

Trideset godina „samostalne“ povijesti pokazalo je i dokazalo sveprisutnu ideologiju „crvenih“ koju službena politika (nešto više o tome zacijelo zna g. Teodor Celakoski ključni strateg Možemo!) provodi na teritoriju Hrvatske. Dok je A. Plenković glavom u Bruxellesu, Mate Granić promovira suvremeni suverenizam što u prijevodu znači globalizam jer mu je neugodno izravno govoriti o nestanku suvereniteta, Ivo Josipović i Vesna Teršelić (Documenta) petokolonaši, Žarko Puhovski (prokazao hrvatsku inteligenciju 1971.,proljećare ali hrvatske generale u Haagu) Vesna i Zoran Pusić te sva sila jugonostalgičara i komunistički orijentiranih. Naravno na ovu hrpu treba dodati i sve ono što sadrži 21-29% Možemo-Tomašević s fus notom: oni su belosvetski „crveni“ puno većih apetita od  prostora Juge pak su u službi EU i globalističke oligarhije.

Slučajni predsjednik slučajne države

Predsjednik RH iz Varaždina “…pokušava prokazati kao izdajnike Hrvatske,” istaknuvši kako nisu “oni zbrisali iz Hrvatske ’91. godine”, misleći pri tom na Možemo i Škoru. Da, točno, g. Milanoviću. Sandra i Tomislav nisu ’91. zbrisali iz jednostavnog razloga što su bili osnovnoškolci (Sandra 12 g; Tomislav 9 g.; Dolenec 13 g.),  ali ste zato Vi i vaš pajdo A. Plenković čučali ili na Zrinjevcu ismijavajući Tuđmana, ili se klatarili po Europi uz kroasane (croissant) i pivo. Vi svakako imate najmanje pravo govoriti o ’91. i tko je gdje i zašto bio. A što se tiče Škore, čovjek je ’89. godine otišao trbuhom za kruhom i zaradio ga dok ste Vi i premijer svoj kruh i to bijeli, dobili, ne zaradili, serviran uz srebrne žličice. I da, u povjerenju, u Hrvatskoj vlada siromašno, puno je gladnih ljudi koji dnevni obrok traže u kantama za otpatke ili u najboljem slučaju u redovima ispred pučkih kuhinja. Sit gladnom ne vjeruje.

U istom tekstu: “Oprezno s takvim kvalifikacijama. Puno toga je dopušteno, ali se tu u principu neke ljude pokušava prokazati kao izdajnike Hrvatske, kao strane plaćenike nekakvih milijardera, Židova. Sve su to prljave poruke koje se nalaze malo ispod površine, a ja ih sve čitam i kužim”, rekao je Milanović. (izvor: jutarnji.hr 22.05.2021.)

Gospodine Predsjedniče, niste Vi jedini koji zna čitati i koji čita i, nemojte braniti neobranjivo, jer sve te informacije javno su dostupne. Da, oni su uz dopuštenje politike i ne djelovanje službi za nacionalnu sigurnost upravo to, strani plaćenici sa točno određenom zadaćom. Kao što ste u slučaju Kovačevića i Slovenske 9 tvrdili kako je premijer morao znati, tako ste i Vi 2011. g.  do kraja svog premijerskog staža morali znati i znali ste, onda i sada. Po prirodi vašeg posla te i takve informacije dostupne su Vama, jednako kao što su dostupne i sadašnjem predsjedniku Vlade. Uz dužno poštovanje, Vama ne vjerujem ali g. Cvrtili i te kako.

Da je pozadinska politička scena platforme Možemo pometena, umivena i bez mrlja, ne biste Miroslavu Škori na čelu nacrtali biračku metu za odstrel. Ostali biste nepristrani bez komentara što i dolikuje predsjedniku koji nije slučajan. Htjeli ste jednim udarcem smlaviti nekoliko muhetina. Spasiti A. Plenkovića i njegov politički tabor iza kojeg vješto krije svoju istinsku političku odrednicu, SDP i Grbina, prijatelja Emila Tedescia suvlasnika RTL-a i financijera kampanje 21-29% Možemo-Tomašević, a zatući Škoru i sve što je navodno desno, što god to značilo. Politika je stvarno kurvetina.

Za portal hr.n1info.com 26.05.2021. Predsjednik RH komentirao je i policijsku pratnju Tomislava Tomaševića.

„Ja bih se kladio da dobiva prijetnje, s obzirom na to kakvim je huškačkim tempom krenula kampanja u drugom krugu. Škoro je tamburao na dočeku štafete. Tko je još normalan dočekivao štafetu? Zbrisao je iz Osijeka, tamburao po klubovima. Tomašević nije izdajnik, ali kad tako huškate, normalno je da se neka glava usije. Ovo je prvi put da gradonačelnički kandidat prije pobjede na izborima dobiva policijsku zaštitu zbog prijetnji“, rekao je Milanović.

Ajmo redom: prvo, ako bi se predsjednik kladio, znači da je upućen u postupanje policije na okolnost mogućih prijetnji T. Tomaševiću i da je policija sukladno zakonu osiguranja pratnju. Međutim, Predsjednik Republike jednako dobro zna da prijetnje ne dolaze od Škore. Tko bi i zašto prijetio Tomaševiću? Možda od onih koji su financirali školovanje, putovanja i prilično lagodan život pripremajući ga za preuzimanje Zagreba i Hrvatske budući u tom svijetu oligarha ništa nije besplatno. Drugo, što se tiče Škore, on je tamburao po klubovima da zaradi za svoju obitelj dok ste vi onanirali iz dosade a treće, huškati znači zastrašivati i to je ono što ste Vi uključujući premijera i sve vama raspoložive medije, činili Škori svojim stupidnim izjavama. Pokazati javnosti kako se po ustaljenom obrascu u Hrvatskoj dolazi do novaca, na koji način se mulja i pri tom predočiti konkretne dokumente i cifre, nije huškanje. No, sve to Vi dobro znate međutim, imate zadaću. Pitanje je dali samo domaću ili i međunarodnu. Vi i A. Plenković ste dva tijela ali jedan mozak. Uigrani tim tate Granića za globalističke nebuloze.

Sa istog portala ali 31.05.2021. Predsjednik RH: “Ne postoji Domovinski pokret. Ne može na čelu DP-a biti netko tko je iz Osijeka pobjegao u Ameriku i tamo se vucarao po nekim klubovima i maltene se prikazuje kao Bruno Bušić. Ne priznajem Domovinski pokret. Ne može to svaka štraca koristiti kako hoće, mi smo domoljubi, a vi izdajnici – ne može to svatko koristiti kako hoće”, rekao je Milanović.

Ovakva hrpa bedastoća izrečena u jednom dahu. Gospodine predsjedniče, DP postoji, upisan je u registar političkih stranaka i niste meritorni određivati tko će biti na čelu ili začelju neke stranke. Priču o Osijeku, Americi, klubovima, tamburanju i bježanjima ili ostancima, smo apsolvirali. Nemojte se ponavljati, ne priliči Vam. To što Vi ne priznajete DP, vrlo važno. Niti ja priznajem Vas za Predsjednika RH. Štraca, rekoste. Nemojte se tako lako odreći tog epiteta. On jedino i isključivo pripada Vama i Vašem pajdi. Vi ste Bruxelleske štrace nataknute na partviš kojima A. Merkel i Ursula brišu pod.

Vi i On sa svojom snishodljivom politikom učinili ste Hrvatsku međunarodnim bordelom u kojem se umjesto kurvi mijenjaju kreveti. Svojom ste politikom profanirali Hrvatsku do te mjere da se u i na njoj izdrkava kome se god digne. Od Vučića i Milomira Marića, preko M. Pupovca i D. Jeckov, srpskih Novosti plaćenih hrvatskim novcem, bradatog Porfirija, svih zemalja u okruženju etc. Vi svakako nemate moralno niti bilo koje drugo pravo ikoga zvati štracom. Da je kojim slučajem na Škorinom mjestu bila Jelena ili Vesna ili ne daj bože mladi Filipović, i njih biste nazvali štracama u pokušaju prikrivanja istine o 21-29% Možemo-Tomašević.

Gospodine Predsjedniče Republike Hrvatske, pale su Vam gaće.

Da se vratim na 21-29% Možemo-Tomašević

Politička činjenica: Platforma Možemo! i T. Tomašević nisu imali petlje građane upoznati sa modelom promjena. Svoje dirigirane i diktirane zadaće skrivali su ali ne zadugo, kao zmija noge. Frka je, jer ako se kaže odnosno ako se prizna, izvjesno je da građani ne bi ni u ludilu glasali za opciju radikalne ljevice. Ha, Sandra? Što kažete? Ništa, oni će to pokušati provući ispod stola, daske, zavjese, bilo čega što nije odveć vidljivo i dostupno javnosti.

Mali podsjetnik. Propagatori i zaštitnici ljudskih prava. Kakva floskuletina. O kojim to pravima govorimo i čija ljudska prava ta beskičmena politička struktura 21-29% Možemo-Tomašević i njeni sateliti, štite. Deklaracija o pravima čovjeka i građanina iz 1729. godine ili Opća deklaracija o ljudskim pravima iz 1948. g. ili ona iz 2009. godine kada je Vlada Republike Hrvatske donijela Odluku o objavi Opće deklaracije o ljudskim pravima u Narodnim novinama.

Sve što 21-29% Možemo-Tomašević podržavaju i provode u djelo zabranjeno je Deklaracijom o ljudskim pravima: ropstvo (svojim djelovanjem pripremaju Hrvate za služenje okultnoj oligarhiji); provode diskriminaciju nad obitelji i djecom, oduzimaju nerođenima pravo na život (naročito); pravo na slobodu mišljenja i vjeroispovijedi; pravo čovjeka da se slobodno kreće unutar svoje države. Ne prekršena, nego zgažena ljudska prava zbog korona virusa i lažne pandemije. Nisu se usudili s Vladom i stožerašima pregovarati o odlukama koje nisu u skladu sa ljudskim pravima a koje navodno oni zastupaju i za to su odlično plaćeni.

Bili bi u sukobu interesa. Otvoreno društvo plaća za porobljavanje Hrvatske ali i za provođenje tiranije u korona „pandemiji“. Nosili su maske za primjer drugima, osporavali organizirane Festivale slobode, poticali cijepljenje i šutili o ljudskim pravima. Moralne nule. Koje licemjerje!!

Sada je već prilično jasno da se ljudska prava iz „programa“ 21-29% Možemo-Tomašević svode na ljudska prava za ženska, LGBTQi + prava i feminizam. Čast izuzecima i veliko poštovanje pravim i ostvarenim feministicama. Malo ih je. Njima nije potreban pokret za realizaciju samih sebe. Vaš feminizam pada u vodu kada trebate promijeniti žarulju, uzeti u ruku odvijač, izbušiti rupu u zidu, promijeniti gumu na autu.

Koja su to ženska prava koja zagovarate kroz političku prostituciju? Prava LGBTOi + osoba regulirana su Zakonima RH. Gdje su ljudska prava koja se odnose na obitelj? Od kada je svijeta i vijeka obitelj je stup društva i potka za njegov razvoj. Gay i lezbijski parove jednako tako postoje od pamtivijeka i nisu novitet s kojim se osvaja svijet. Već 15 godina šlepate svoje politike na bedastoćama. Na koji način je LGBTQi+ zajednica uvedena u društvo? Predočili ste javnosti plan i program integracije i socijalizacije LGBTQi + zajednica u društvo u cjelini?. Niste, jer to je proces i ne svodi se samo na ženske piktograme i ružičastu rasvjetu. Vama LGBTQi+ zajednice kao i ljudska prava služe isključivo kao paravan za postizanje zadanih ciljeva.

Gospođa Ivana Kekin iz Nove ljevice, zalutala je u vučju jazbinu. Sprema se kaže za Sabor jer Rada Borić želi djelovati u Skupštini. Naravno. Jer jedino tamo u ovoj konstelaciji snaga može gurati infantilne i za Zagreb i Hrvatsku štetne odluke, zakone, projekte. Laku noć Hrvatska. Mala digresija: čime je crvenokosa drugarica Borić zaslužila stan Marije Jurić Zagorke?

Aktualni Savezni ministar unutarnjih poslova Njemačke Horst Lorenz Seehofer, izjavio je na nekoj od TV: „Oni koji odlučuju nisu na izbornim listama a oni koji su na izbornim listama ti ne odlučuju“. Pitanje je: tko je vlast ako nisu oni koji su izabrani? Njihova vlast je minorna i svodi se na vladavinu u domeni prizemnih stvari ali ne i krucijalnih. O „velikim stvarima“ odlučuj, ljudi iz sjene odnosno trinaest najbogatijih obitelji, Komitet 300, Tomaševićev Rimski klub, Trilaterala, Bilderberg etc.

Zamjena teza i okretanje pile naopako

Goran Vojković, novinar indeks.hr i član jednog od hrvatskih thin tankova CEA Centar za javne politike i ekonomske analize, u tekstu od 21.05.2021. između inog kaže: „Ako nije u razdoblju analize događaja od prije 80 godina, hrvatska desnica se hvata Tita i nekog titoizma – pri čemu opet zaboravlja da je Tito umro prije više od 40 godina, da ljudi rođeni nakon Tita danas imaju unuke i da Tito sam nije imao neke posebne ideologije do hedonizma, a država mu se raspala u krvavom ratu. Realno, njegovo navođenje izvan povijesnih knjiga je potpuna budalaština“.

Pazi sad, prije četiri godine gospodin koji vozi biciklić zbog produciranja, Sandra, Danijela, Luka, Marija, Rada i sve ono što čuči pod kišobranom platforme Možemo, na trgu žrtava Fašizma u modnom izdanju komunističkog feshion gurua sa plavim kapicama i crvenim maramama, sa razvijenim komunističkim zastavama stajahu Titovi pioniri zazivajući ga pjesmom „druže tito mi ti se kunemo …“, a ista priča ponovila se i ispred HNK. Gospodine Vojkoviću na čemu ste vi? Strano, sintetičko, domaće? Meskalin, moly ili bunika?  Nevjerojatno koja količina bezobrazluka u iznošenju notornih idiotarija. Tko to zapravo zaziva Tita?  www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatska-nema-desnicu-nego-frustrirane-bezveznjake/2277725.aspx

Indeks.hr i dalje grčevito pokušava dokazati superiornost i istinitost svega što je ko bajagi predstavljeno od  21-29% Možemo-Tomašević. Uzalud vam trud svirači. Svaki iole pismen i u glavi razložan čovjek zna da su na platnoj listi OSF-a. Ipak je Matija Babić miljenik G. Sorosa. No, kako kod imenovanih ništa nije čisto i transparentno lako je moguće da su promijenili i vlasnika i donatora.  Stupidnost tzv novinara sa portala indeks. hr dokazana gotovo na tjednoj bazi, ali i u tekstu pa ako se nekome da baciti oko: https://dubokavoda.com/index-hr-ipak-voli-neke-katolike/

Zašto sam spomenula i razvezla o portalu index.hr? Stoga što je važan čimbenik u svim svinjarijama vezanim za lijevu politiku, cenzure a naročito rabote 21-29% Možemo-Tomašević budući u ovom kolopletu nekolicine koja se pojavljuje unutar nekoliko civilnih udruga, govori da su na djelu nečista posla. Politička zavrzlama ekstra kalibra. Bog zna koliko su oni duboko zaronili u pekmez pa se sada batrgaju.

Da je Zagreb na početku velike promjene, smatra i predsjednik Zoran Milanović. – To je čak i najveća promjena od svih gradova. Neke od njihovih ideja su eksperimentalne čak i za Kopenhagen, ali izgleda da su našle svoje komunikatore – rekao je i zaključio da je bitno da Možemo! ne postane “mafija i kartel”. (izvor: večernji.hr 1. lipnja 2021.)

Biti eksperimentom bez upozorenja i naznake loše je. Izjava g. Milanovića govori više o podlim namjerama platforme Možemo i T. Tomaševića. Njihov program je zapravo, kukavičje jaje. A o mafiji i kartelu, već sada bi mogli štošta reći. No, to drugom prilikom.

Historia est magistra vitae reče Ciceron. Povijest je dokazala: Hrvati i Hrvatska loši su učenici.

Kao i vazda, izrečeno je isključivo moj stav i moje promišljanje izneseno u skladu s čl. 19. Opće deklaracije o ljudskim pravima.


*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

George Soroshrvatska
Pretplatiti se
Obavijesti o
122 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Legendarni Grk
2 godine prije

U Njemačkoj (i drugdje) su Gmazovi došli ne samo na vlast, nego i na TV:

https://www.youtube.com/watch?v=EJnjEQGARmU

Ima slična scena u poznatom filmu “They Live”.
U Hrvatskoj možda nisu Gmazovi, ali su njihovi poslušnici i plaćenici.

Zelinčanka
2 godine prije

Nije Hrvatska pala, već demokracija nije riješenje. Mnoge države su u problemima do guše, neke pred građanskim ratom…Sorosov pijunac u slijepom crijevu Evrope će vrijediti onoliko koliko Soros vrijedi. Puno važnije pitanje sada mi se čini zašto se cijepljeni mogu detektirati sa Bluetooth device detektor om.

Ingerman
2 godine prije

Hm. Tomašević i Škoro kao osobe i osobnosti čak i nisu loši. Ali projekti koji su ih isturili jesu. Jedni će nas pljačkati mašući duginim bojama a drugi mašući trobojnicom. Bar ćemo vidjeti kako to vladaju Sorosevci. Ovo što smo mi Hrvati doživjeli od hrvatskih političara ili bolje reći izdajnika i kleptomana je zavrijedilo i da Šešelj bude premijer,predsjednik i gradonačelnik.
Ovo govorim kao osoba tradicionalnih desnih uvijete ja. Nabijem ja sve tkz HR desne političare na onu stvar. Nisu Sorosevci gurnuli u samoubojstvo tisuće branitelja,nisu osnivali klubove po Slavonskoj,prodali Inu,osnivali Borg skupine, izdali BiH Hrvate, krivokletnicki svjedočili u Hagu , našim novcima kurvetinama kupovali stanove i da ne nabrajamo… Sve su to nama napravili “velike” Hrvatine od HDZ-a pa nadalje

NeBudiOvca
2 godine prije

Ova izvrsna analogija je dobar komentar i na ovaj članak. 1.step – One person decide that will only eat shit. Is that his/her right. Off course it is. Why would enyone else decide what would that person eat. 2. step – above mentioned person finds another person with same interest, and they eat shit together. Is that their right? Off course it is 3. step – they decide that they would like to go out on a date in a nice restaurant, to drink wine and look at sunset, but no restaurant serves shit. 4. step – people who want to eat shit in restaurant claim that they are discriminated. Through MSM, lawyers, politicians they finaly force restaurants to start serving shit. 5. step – people who are discusted by others eating shit request from restaurant owners to separate shit eaters from others. They instantly are accused for hate speach… Čitaj više »

057
2 godine prije

Po ovom bi se dalo zaključit da je možemo loš…

Jednostavno receno
2 godine prije

Ako će mo iskreno isti onaj koji je oteo Hrvatsku nevjernicima opet je i vratio njima. Znači nije do njega već je do nas jer ne možemo bez zla.

Krunoslav Ivančić
2 godine prije

Članak je djelomice ok. Ali neki dijelovi su malo”nategnuti”.Hrvatski narod je već odavno porobljen,a Hr država zarobljena. Ima jedna pjesma sa refrenom”zamijenit ću te drugim namjerno”….
Nije problem u demokraciji,već u lažnoj demokraciji…..
VODE NAS LUĐACI,SKOCKANI PAJACI….

Moshe
2 godine prije

uvijek ze zabrinem kad vidim Soroša a još pored Tuđmana i Todorića -isti su ko da su klonirani od nekih gmazova

2 godine prije zadnji put uredio Moshe
Diego Delgado
2 godine prije

Ne kužim , kaj želi reči ovaj članak? Počima s citatom Sokrata, e i? Svatko tko je iti malo pročitao zna da iza svega stoji hazaro-cio-jevrejska klika koja već više stoljeće cijeli svijet gura u propast i ratove samo radi ostvaranje svog cilja a to je svjetska hegemonija u kojoj će oni biti na vrhu a svi ostali ispod njima služiti. Na koji način to rade? Tako da u svakoj državi instaliraju svoje poslušnike, sluge koje će sprovoditi njihovu politiku, i to smo i mi dobili s dolaskom Tomaševića, Puljka ali u prvom redu Anemičnog koji je potjerao iz HDZ-a sve šta je naginjalo “desno”. Hrvatska se crveni to ne nedvojbeno, međutim ne od stida već od ljevičara – antife koju plaća soroš. Jeste li primjetili da je Tomašević i njegova soroš-klika podigla lijevu ruku i stisnula šaku samo nedostaje da je prislone na čelo eto to smo dobili. Dobra… Čitaj više »

Hrast
2 godine prije

Uf. Neloš ali predugačak text. Bilo bi dobro napisati text koji kompletno razotkriva soroševe igrače, da ga podijelimo neukima.

ilber
2 godine prije

Fanatična sljedbenica Škorinog kulta je pretpostavljam napisala ovaj članak u skladu sa mantrom Imovinskog pokreta.

stefekstepinec
2 godine prije

nakupio sam nešto godina,a imamo i “državu” već podosta godina i za sve to vrijeme u hr nisam vidio pamernog desničara…

ledeno doba
2 godine prije

“…Hrvatska je na Dan državnosti isporučena Naručiteljima. „Dubinske“ i svake druge financijske analize od nalogodavaca, kreću sa novim gradonačelnikom…” Ona nije isporučena sada na Dan državnosti, već još onda, kada je priznata… Pa i ovaj portal je u jednom članku objavio ono što je objavljivao portal zajednohrvatska (tako se zove ako se nevaram), da je Šeparović još 1993. potpisao dokument za čipiranje stanovništva. Autorica živi u zabludi, da je ona druga strana u Hrvatskoj bolja: ona kvazi domoljubna, kvazi katolička, kvazi konzervativna…kvazi sve… Ma koji Škoro, koji Domovinski pokret… U početku je Škoro lijepo govorio, pa sam i ja mislio da može nešto, ali sam brzo uvidio da je sve to iluzija… On i njegov DP su veliko ništa… Pa dovoljna je činjenica da mu je glavni savjetnik i glasnogovornik, “Stiven” Bartulica, bivša sekretarčina Josipovića. I taj Bartulica je u zadnjih nekoliko mjeseci više puta hvalio kabalinu Veliku Britaniji, kako… Čitaj više »

Stara kuka
2 godine prije

Gospođa Silva je napisala poduži članak u kojem nisam uspio naći ništa s čime se ne bih složio uglavnom potpuno. Tako da se trenutno ne mogu sjetiti što bi uopće trebalo dodati. Ipak samo jedan dobronamjeran savjet. Gospođo Silva, skratite malo. Ovako dugački članci jednostavno odbijaju današnju instant publiku koja rijetko čita više od naslova i podnaslova. Trebali ste se ograničiti samo na temu iz naslova. Dakle na zagrebačke izbore i uvjerljivu pobjedu lubeničara u gradu koji se od naše prijestolnice polako pretvara u sramotu i kaljužu. U septičku jamu Hrvatske u koju se slijeva sav društveni gnoj iz cijele zemlje. Nažalost to nije jedino što se tamo slijeva jer se tamo slijevaju i svi naši novci što upravo i privlači sve ove besprizorne nakarade u Zagreb.baš kao što hrpa gnoja (da ne kažem govana) privlači one odvratne debele muhe. Sve što ste o tome pisali stoji, ali niste trebali… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
Jadranka S.
2 godine prije

Pogledajte sliku koja govori više od tisuću riječi!
Da li možete zamisliti kako tek izgleda onaj ljigavac kome služi ovakav stvor?
Upotrijebit ću naslove knjiga gospodina Krešimira Mišaka koje fantastučno odgovaraju za takve: “DEČKI, ODJEBITE U SKOKOVIMA” i “SMRT TRANSHUMANIZMU, SLOBODA NARODU”!!!!!!!!!!!!!!

P. S. I pohvaljujem Transformaciju svijesti za širenje istine, BRAVO, HVALA!
Pozdrav u istini.

Trt
2 godine prije

Mogu nas dominirat ali nas nikada ne mogu slomit do kraja dok ima zadnjeg Balkanca koji voli svoje, misli svojom glavom i ima duh slobode u sebi. Odgajaćemo djecu da znaju pravu istinu, znaju što je prava sloboda i nikad se ne predaju dok posljednji pošteni čovjek na Balkanu ne nestane. Gaze nas stoljećima pa šta? Njihovo je da nas gaze – naše je da se borimo.

Simon
2 godine prije

Pravo pitanje je kako su Sokratove misli preživjele do današnjih dana.
Nije valjda kako su samo Sokrat i još njih nekoliko mogli slobodno misliti u staroj Grčkoj.

Stara kuka
2 godine prije

Samo bih dodao svom prethodnom upisu. Jedan mali ispravak. Pao je Zagreb, a ne Hrvatska. Barem zasada još ne. Jer unatoč svoj centralizacijii koncentraciji, Zagreb i Hrvatska ipak nisu isto. Štoviše izgleda kao da se sve više udaljavaju jedno od drugog.

2 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
Lucija, prva
2 godine prije

“…SPLETOM OKOLNOSTI otpočelo je na zadovoljstvo gospodina Tuđmana i Hrvata iz dijaspore otimanje Hrvatske iz šapa Jugoslavije i stvaranje samostalne države. Slijed događaja manje-više svima je ZNAN. Međutim, izgleda kako su gospodi Tuđman, dijaspora i možda 500-tinjak onih koji su istinski odlučili bez razmišljanja dati svoje živote za Nju željeli slobodnu, samostalnu i suverenu Hrvatsku. Sve ostalo je laž.” Ne. I ovo je laž. To što su neki izvršitelji bili potpuno nesvjesni svoje uloge, ništa ne znači. Ne počinje povjest ’90. I teško da je svima znan slijed događaja. Čak i onih sitnih, po selima, a za koje smo neki saznali desetljećima poslije. Neki vjerojatno nikad neće saznati ni istražiti neke stvari. Ma koliko pametni bili, ostaju žrtve propagande formalnog obrazovanja i loših udžbenika. “Splet okolnosti”??? Dajte najte. Možda, za nekog. Neki su dirigirali neke procese kao i danas jednostavnim dovođenjem nekih ljudi na neka mjesta. Nikad se u pisanjima… Čitaj više »

Realno
2 godine prije

Rvacka, a što je to? Jel se to jede?

tuf
2 godine prije

Logičan slijed na temelju uzgoja soroševe hobotnice tijekom zadnjih 20-30 godina.
No pogledajmo njihovu nadolazeću strukturu u gradskoj skupštini, skupinu aktivista koji nemaju veze sa stručnošću a biti će odgovorni za odluke glavnoga grada:
https://www.vecernji.hr/vijesti/na-listi-23-zastupnika-tko-su-i-cime-se-bave-novi-skupstinari-iz-mozemo-1497516
Sve mi se čini da čak ni premoćno naklonjeni mediji neće moći zaustaviti smrad koji će se početi širiti na temelju njihovog ‘upravljanja’ gradom.

šeronja
2 godine prije

“Hrvatska je pala u Zagrebu na Dan državnosti”Da nešto padne dole mora biti bar na nekoj visini, ili bar stajati uspravno.

Zagor
2 godine prije

Bravo Gđo. Čikoš.
Samo je jedna utjeha, većina ih se je cijepila. Uključujući i one iz DPa.

2 godine prije zadnji put uredio Zagor
sdjfvnerzbaerzbfgzae
2 godine prije

Hrvatska je pala prije nego je prva puška pukla…………..

buga
2 godine prije

RH kao država definitivno je propali projekt. Propast je upravo i cilj onih koji vladaju državom čaK i bez genocida cjepivom Hrvati su narod u izumiranju bez drastične promjene propast je neizbježna.

KIt
2 godine prije

Znam da se Hrvatska, pardon ministarstvo, hvali da je prva europska država koja je uvela izdavanje i granicnu kontrolu covid digitalne potvrde, sve ostalo je pussy dim. A to mora tako, ipak je zmajolikog oblika drzava

Драгогост 屋
2 godine prije

Kao Srbin odnosno “ubojica hrvatskog življa, hrvatske dječice” nisam siguran da bih mogao da bezbedno letujem u Hrvatskoj, a kamo li da sa nekim mogu pronaći zajednički jezik protiv Novog Svedskog P. Za nas je NSP manje opasan, a Soroš i B. Gates potvrđeni humanisti.

2 godine prije zadnji put uredio Драгогост 屋
Lucija, prva
2 godine prije

I prije.
Nije ni trebao biti u toj baraci.

Slavko Gavranović
2 godine prije

Ko želi da zna šta je na djelu, neka pročita tekst na internetu pod naslovom “Kriptojevreji Balkana”, Protokole sionskih mudraca i knjigu Luja Ferdinanda Selina “Bagatele za jedan pokolj.” Braćo Hrvati, obiđite franjevački samostan Kreševo kod Sarajeva u kojem čuvaju sablju na kojoj je ugravirano ćirilicom: “Fra Grgi Martiću od Bana Jelačića,”Požurite prije nego što Kriptojevreji efendija Muftić, Izetbegović, Lagumdžija i dr. pošalju tekbir “specijalce” da je polupaju “ko Hrvati ćirilicu”. Rotšildska lisnica je u vašem džepu i američka puška o vašem ramenu. Vi ste, braćo Hrvati, kao i mi Srbi odavno popušili, a sada još poneku zapalimo. Čestitam portalu Logično i autoru ovog prilogu, a vama pratiocima ovog portala postavljam zadatak da pronađete ko je u Saboru, osim Pernara, Hrvat slavjanskog(ilirskog) porijekla. Uglavnom su Hazari, Sefardi, Mađaroni, Romani, Germani itd. Ante Starčević je po majčinoj liniji bio Srbin, ali po očevoj liniji nije bio Hrvat, već Hazar. Isti slučaj… Čitaj više »

Bok123
2 godine prije

Došlo je vrijeme promjena
Možemo i Tomislav su ponudili nešto novo, nešto drugačije. Imaju 4 godine i mogu pokazati što znaju i mogu. To je ono što muči našeg pisca. Što budu pronašli. Jer Zagreb je ono što vidimo. Lijepe fasade u centru, ali ako uđeš u haustor- neožbukana cigla i smeće. Zato se on tako brani argumentima koji možda i jesu ali ne mijenjaju bit – vrijeme promjena, novi ljudi, za sada ne podmitljivi, čvrste ličnosti koje su prošle svakojaka omalovažavanja i bezobrazluk jer im je jedini grijeh da misle drugačije i sada mogu raditi drugačije i bolje. A to je dovoljan razlog da stara siva eminencija počinje drhtati. Najradije bi ih potukli, i sigurno su već napravila 2,3 plana. Ali nije više ni 45. niti 91. Novo vrijeme .
Vrijeme promjena.

Toni
2 godine prije

Novinarka je svašta napisala jedino nije objasnila zašto taj ostatak od 71-77% nije izašao na izbore i odabrao drugačije. I ne vidim stoga razloga da vrijeđa većinu koja je odabrala.

Gnom
2 godine prije

Autor teksta:Hasanbegović,Zlatko

Gost.hr
2 godine prije

Da nisi Ivo Josipović?

Kroata
2 godine prije

Soroš i Tuđman su iz istog tima, tako da autorici ovog tekta nedostaju informacije, pa je bolje da ne lupeta.Šteta je da jedan odličan portal dopušta ovakvim amaterima da šire svoje nacističke ideje i pljuju po zemlji u kojoj nam je svima bilo bolje. Čak i meni, kojeg je s vremena na vrijeme UDBA hapsila.
Takozvani “nezavisni” brabonjci nastali razvaljivanjem države Jugoslavije stvoreni su tako što je 2.000 zatvorenika pušteno na slobodu, da bi nas 20.000.000 završilo u zatvoru. A najistaknutiji borci za tu takozvanu slobodu i rasturanje ozbiljne države, bili su upravo Tuđman, Milošević i Soroš. Tri ratna druga, koji su se pred kamerama svađali i pljuvali jedan na drugog. A autorica ovog tekst aje “popušila” tu njihovu predstavu za javnost.

Janko
2 godine prije

Kolike i kakve bljuvotine u ovom članku SilvaneČikoš,kojoj u Hrvatskoj nitko ne valja osim njezinih desničara i zagovornika kleronacionalističke ideologije.Gospođo ,ako želite dobro Hrvatskoj onda se prvo potrudite poštivati druge i drugačije sukularnih i vjerski nazora i nacionalnosti,jer ako one koji ne misle kao vi i nisu nacionalnosti kao vi vrijeđati i nazivate pogrdnim imenima,onda ne očekujte niti poštovanje ,a kamoli pažnju i uvažavanje vaših diskriminatorski stavova.

tri p
2 godine prije

Draga Silva,

Kada je to Pupavac ubio hrvatsko dijete, od kada je on ubojica?
Nemam ja nikakve afinitete prema dotičnom Miloradu, ali sačuvaj nas Bože da dođe dan kada ćeš nas Ti braniti.

Živili!

Ana
2 godine prije

Točno…+++++

Gost
2 godine prije

…”sklopio je pakt sa ubojicama hrvatskog življa, hrvatske dječice.”…Ova rečenica diskvalificira cijeli članak, a portalu Logicno.com ruši ugled.

Pero
2 godine prije

Što vrijedi? Pisalo se , govorilo i dokazivalo…ali jednostavno naš narod je politički nepismen. Da, tu je i Plenković, koji je vodio krvavi rat sa svim domoljubnim strankama, koristeći HTV, te dao ogroman prostor svim tim političkim kurvama da nas srozaju do kraja…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI