Iran savjetuje Armeniju da “bude opreznija” u odnosima s Izraelom

Bahram Kasemi iran
10 komentara

Tako je Teheran komentirao nedavni posjet armenskog ministra vanjskih poslova Eduarda Nalbandiana Izraelu.

Prema riječima predstavnika Ministarstva vanjskih poslova Irana, Bahrama Kasemija, nije svaki posjet istovremeno i zbližavanje.

Kasemi je rekao da su odnosi između Irana i Armenije su na vrlo dobroj razini, a Armenija je jedna od susjednih zemalja s kojima Iran ima najmanje problema.

Ne miješamo se u unutarnje poslove zemalja, ali znamo što je cionistički režim. Želimo reći da ovaj režim pokušava razbiti stabilnost u regiji. Mi savjetujemo Armencima da pažljivije pogledaju djelovanje Izraela u regiji Kavkaza. Općenito, sve zemlje regije trebaju obratiti pažnju na ovo pitanje”, kazao je Kasemi.

U svom intervjuu za javnu televiziju Izraela je armenski ministar posebno naglasio da veze Armenije i Irana nisu prepreka za razvoj dobrih odnosa s Izraelom. Izraelska strana nije komentirala izjavu Eduarda Nalbandiana.

Eduard NalbandianKavkaz
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
cigo
6 godine prije

gdje die ovaj svijet.jevreji koji su prosli najgore u 2svratu rade drugima koji za to nisu krivi isto.isto tako lobiraju po citavom svijetu i nanose mnogim neduznim nepravdu.osveta ili sta je??

davor
6 godine prije

Ha u pravu je, Izraelske obavještajne djelatnosti se pogotovo bave tim dijelom kontinenta, u Gruziji i Azerbejdžanu su posebno aktivni a i poznat je izraelski utjecaj na Pentagon

davor
6 godine prije

Bojim se da ne bi Armenac na povratku iz izraela teško obolio

forlan
6 godine prije

Znaju to sve Armenci. Nedavno su čak, pokušavajući prodati neko novo oružje Azerima (ne znam točno o kojem je oružju riječ – znalci neka kažu o čemu je riječ), cio-hijene isprobavale ga na liniji razdvajanja u Nagorno-Karabahu. Armenaca ima podosta i u Libanonu i Siriji, te jako dobro znaju tko je i što je Izrael. Bojao sam se stvarno da će im uspjeti destabilizacija Irana i Turske uspjeti preko iračkog Kurdistanan, ali srećom ta je prijetnja otklonjena.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI