Italija prevenirala jača elektromagnetska zračenja – čeka li i Hrvatsku štrajk glađu?

5G - Babilonska kula

Posljednje dvije godine svjedoci smo kako 5G industrija uživa veliku političku podršku na svim razinama. Ovdje se ne radi samo o kreiranju regulatornog okvira koji stvara pretpostavke za neometanu implementaciju 5G mreža – težnja da se ova tehnologija uključi u strateške projekte i tako oblikuje gospodarsku djelatnost i više je nego primjetna. Tako je Europska komisija svojim strateškim dokumentom prema sastavnicama EU naziva “5G za Europu – Akcijski plan” pružila smjernice (čitaj: upute) na koji se način treba odvijati implementacija 5G mreže u državama članicama EU.

Postoje i brojni drugi načini kontrole mehanizama izvršenja, poput projekta To-Euro-5G i zajedničke inicijative EK i europskog ICT sektora imenovane The 5G Infrastructure Public Private Partnership (5G PPP), koji prate uspješnost javno-privatnih partnerstva u lansiranju 5G tehnologije diljem Europe. Naravno, odredbe EU predviđaju maksimalnu uključenost nacionalnih struktura (vlada/parlamenata/resornih ministarstava i agencija) u realizaciji ovih smjelih planova. One bi u prvom redu trebale osigurati preduvjete za neometano uvođenje 5G na terenu, ali i mnogo više od toga. Primjerice, Vlada RH je na svojoj 203. sjednici donijela Zaključak o određivanju prvog hrvatskog 5G grada, a ta “prestižna” titula je dodijeljena gradu Osijeku. Politička podrška 5G projektu ogleda se i u Nacionalnom planu razvoja širokopojasnog pristupa, koji poseban naglasak stavlja na uvođenje 5G mreže po svim važnim kopnenim pravcima, što treba obuhvatiti i urbana i ruralna područja.

Slični scenariji vidljivi su i u drugim europskim državama, gdje se 5G tehnologija uvodi pošto-poto, često u suprotnosti s postojećim pravnim propisima, prostornim planovima, stajalištima lokalnih samouprava i izraženom voljom građana. Od posebne zanimljivosti je talijanski scenarij, budući da je vjerojatno najdramatičniji dosad, ali je također, s obzirom na našu geografsku, povijesnu i kulturnu povezanost s Italijom, poprilično moguć i u Hrvatskoj.

Talijanska vlada je početkom travnja ove godine na glasanje stavila nacrt strateškog dokumenta sugestivnog naslova – plan Covid oporavka. Inicijalna verzija ovog dokumenta je na mala vrata trebala progurati veće razine dopuštenog EM zračenja i to ni više ni manje nego za deset puta – sa 6 V/m na čak 61 V/m! Treba napomenuti da vrijednosti predviđene tim nacrtom nisu nasumične niti proizvoljne, nego su usklađene sa smjernicama ICNIRP-a (međunarodno regulatorno tijelo za razine EM zračenja) o pragovima za jakost elektromagnetskih polja kod uvođenja 5G mreža na novim frekvencijama. Prema ICNIRP-ovim smjernicama o RF spektru iz 2020., dopuštena jakost EMP-a zavisi od pojedinog frekvencijskog pojasa; kod 3,5 GHz (koji je u pravilu standard kod 5G mreže) ta jakost može ići do maksimalnih 61 V/m. Iz ovoga je jasno vidljivo, da je talijanska vlada pokušala realizirati uvođenje javno rasprostranjenih elektromagnetskih polja granične vrijednosti!

Podsjetimo, Italija je prva zemlja u EU koja je uvela operativnu 5G mrežu pa je uvođenje interneta u stvari i daljnja implementacija pristupnih točaka kratkog dometa logičan nastavak na prethodne aktivnosti. Ipak ostaje nejasno zašto bi za daljnji razvoj 5G mreže trebalo biti neophodno uvođenje upravo elektromagnetskih polja granične jakosti.

13. travnja 5G aktivisti diljem Italije započeli su organizirani štrajk glađu kako bi se suprotstavili ovom monstruoznom pokušaju radikalnog dizanja dopuštenih razina zračenja. Štrajku glađu pridružilo se više od stotinu ljudi, među kojima je bila i članica Zastupničkog doma talijanskog parlamenta iz redova nezavisnih zastupnika, Sara Cunial. Cunial je već poznata po svojim oštrim stavovima o mjerama protiv koronavirusa i cjepivima, zbog čega je na meti fact-checking organizacija. U svom govoru od 13. 4. ove godine u Zastupničkom domu izjavila je kako parlament rasprodaje zdravlje Talijana te je glasanje o prijedlogu komentirala na sljedeći način:

“Danas ste još jednom pogazili obećanje talijanskom narodu da ćete štititi njegovo zdravlje, pogodujući vladi i njezinoj nakani da podigne razine zračenja s aktualnih 6 V/m na 61 V/m. Ponovno ignorirate zabrinutost više od 600 talijanskih načelnika i gradonačelnika, koji se protive eksperimentiranju 5G tehnologijom. Čestitam Vam! Ovaj zahtjev dolazi izravno od ICNIRP-a, premda su talijanski sudovi zaključili kako se ova organizacija nalazi u sukobu interesa i kako ona ignorira dokumentirane biološke efekte.”

Očitovanje talijanskih sudova o radu ICNIRP-a kao organizacije nije iznenađujuće. U siječnju 2020. torinski prizivni sud potvrdio je odluku da je akustični neurom, bivšeg zaposlenika Telecom Italia, posljedica korištenja mobilnog telefona, što predstavlja šestu, u nizu odluka talijanskih sudova, kojima se potvrđuju štetnosti mobilnih uređaja. Također je znakovito da je prestižni talijanski istraživački centar, Istituto Ramazzini, 2018. publicirao studiju koja pokazuje povezanost bežične tehnologije i razvoja karcinoma. Nasuprot klasifikaciji WHO, koja je bežičnu tehnologiju smjestila u skupinu 2B, skupina istraživača s Ramazzinija uvrstila je G tehnologije u skupinu 2A, što je daleko iznad “opasnih” kiselih krastavaca i crne kave.

Štrajk talijanskih aktivista je u javnosti promovirala Talijanska Alijansa Stop 5G te je organizirala peticiju podrške, koju je potpisalo više od 62 000 ljudi. Cijela saga  završila je tako da je 27. travnja ove godine u Zastupničkom domu talijanskog parlamenta, a zatim i 28. travnja u Senatu izglasan izmijenjeni plan Covid oporavka.

S obzirom da je pomicanje dopuštenih granica jakosti elektromagnetskih polja odgođeno, štrajk je okončan 30. travnja, a na isti datum je cjelokupan zakonodavni proces poslan na ocjenu u Europski parlament.

U Hrvatskoj je otprilike paralelno provedena HAKOM-ova javna rasprava o dražbi za dodjelu prava korištenja RF spektra u pojasevima 700 i 3600 MHz te 26 GHz, koje bi trebala koristiti 5G mreža. Prema navodima na njihovoj stranici, postupak nadmetanja će se odvijati u srpnju, što bi moglo značiti da se komercijalna upotreba tih frekvencijskih pojaseva planira za zadnji kvartal 2021. Ove frekvencije mogle bi dovesti u pitanje trenutno važeća ograničenja jakosti EMP-a u prostornim planovima gradova i općina, koja onemogućavaju punu primjenu 5G tehnologije. S obzirom na konstatacije u HAKOM-u i Ministarstvu zdravstva kako su frekvencije tehnološki neutralne i da je nebitno o kojoj generaciji mreže je riječ, sve dok su ispoštovana ograničenja jakosti EMP-a, biti će zanimljivo vidjeti čime bi se pravdalo eventualno podizanje propisanih vrijednosti, osim možda dobro poznatom pričom o “gospodarskoj konkurentnosti”. Kako god bilo, osiromašeni hrvatski građanin nakon pune implementacije 5G mreže može jedino otići u svoj osobni lockdown, budući da će ga četvrta industrijska revolucija najviše doticati kada se slučajno nađe u snopu elektromagnetskog zračenja.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
320 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Legendarni Grk

5G daje velike brzine prijenosa podataka potrebne za IoT – Internet of Things i IoB – Internet of Bodies. S tim velikim brzinama će moći kao SkyNet iz Terminatora upravljati svih uređajima (IoT), kao i cijepljenim ljudima koji su spojeni na IoB. Već smo vidjeli definirani standard koji koristi promijenjenu… Pročitaj više »

Mlata

Dozimetar na carini zapistao jednu noć…došla ekipa iz Bg-a i pojačala ga, sad ne pisti tek tako, “bezveze”. Tako će i ovde biti, experti će utvrditi da je to sad po istraživanjima nova dozvoljena granica emg zračenja

Giki

Evo po komentarima se već vidi učinak svih gore u tekstu navedenih stvari. Jednostavno, tupa masa je u većini a malo je probućenih, osvešćenih i ZDRAVO LOGIČNIH.

Mr. sc. Arna Šebalj

Bravo Kris…., malo smo zapustili temu oko 5G, ali, moramo nastaviti.
No, ja sam uvjerena kako će mo ih sve “isključiti”, ima plan.
Uništiše mi ideju preseljenja u Samobor, pa pajser Beljak sve 5G-izirao, užas.
LP

Yugo 45

Sve pohvale za grafičkog dizajnera Logično,slika vrijedi 1000 riječi,opet kule Babilonske,opet ludilo “vladara”svijeta,opet nevine ljudske žrtve na žrtveniku sotoniziranih,i na kraju opet kazna Božja i za činjenje i nečinjenje,kako god okreneš …….

Legendarni Grk

Šokantna nova studija objavljena u New England Journal of Medicine otkriva da 82 % trudnica cijepljenih cjepivom protiv Covida-19 tijekom 1. ili 2. tromjesečja dožive spontani pobačaj. Ovo zapanjujuće otkriće, koje donosi NaturalNews.com, razvidno je iz podataka objavljenih u novoj studiji pod nazivom „Preliminarni nalazi sigurnosti cjepiva protiv mRNA Covid-19… Pročitaj više »

Legendarni Grk

Novo istraživanje otkriva da “potpuno cijepljene” osobe trpe osam puta veću smrtnost od necijepljenih. I zapanjujuće izvješće iz Velike Britanije otkriva da su 62% onih koji umiru od covida ljudi koji su cijepljeni. Ispostavilo se da covid cjepivo zapravo ne djeluje već ubija. Preciznije, ne pruža nespecifični imunitet ni na… Pročitaj više »

PlanetB

https://www.weforum.org/agenda/2020/06/internet-of-bodies-covid19-recovery-governance-health-data/ World Economic Forum jako lijepo govori o ‘Internet of Bodies’ , IoB koji slijedi nakon Internet of Things. Nakon ‘Internet of Things’ a to je glavni razlog za bjesomuncu trku sa 5G medju nasim robovlasnicima sada propagiraju ‘Internet of Bodies’ Revolucija u Zdravstvu sve vase zdravstvene informacije se prikupljaju… Pročitaj više »

Abe 04

Upravo vas stručnjak na HTV 4 uci da ne možete vjerovati sebi i svojim ocima. Sustav je tu da misli za tebe, ustekaj se u hub.

Zagor

“Italija prevenirala jača elektromagnetska zračenja – čeka li i Hrvatsku štrajk glađu?”
Čeka!!! Samo ne radi 5G, i neće biti dragovoljan.

Emiliano Zapata

Zapravo bi tako trebalo postupiti, mada tebi to izgleda kao korak unazad, zapravo za zdravlje je to ogroman korak napred!

fghndzhdsrthsrtgsegr

Martin L. Pol i Lena Pu su puno toga rekli o em zraćenju………………u Čemerici i Rusiji operativna je frekvencija koja ubija i ozljeđuje po potrebi od 25 do 30 Ghz, uskoro i u ostalim stvorovim tvorevinama u povečanje frekvencije do 100 Ghz…………

bumbar

Što kažu kabalistički mediji na činjenicu da je većina umrlih primila obje doze cjepiva?
Onako sotonjarski cinično, kažu da je to odlična stvar jer je to upravo ishod koji se očekivao od efikasnog, ali nesavršenog cjepiva.
Dakle, Zvijer nam se ceri u lice znajući da je ne možemo zaustaviti.
https://www.theguardian.com/theobserver/commentisfree/2021/jun/27/why-most-people-who-now-die-with-covid-have-been-vaccinated

Dejo

Sto ste naivni, pa nije 5g smisljen za vase telefone, vec za vas da se povezete na cloud. Odgledajte podcast sa Joe Roganom- Elon Musk je gost. Zasto je lansirano toliko satelita u zemljinu orbitu?!

Pero

Na mobitel se može instalirat aplikacija ako mobitel ima magnetski senzor koja mjeri intezitet elektromagnetskog polja.Ta se vrijednost kretala večinom oko 30 do 50 mikrotesli ali u zadnje vrijeme je često blizu 400 mikrotesli iako povremeno padne na normalnu oko 40 mikrotesli.Zna li autor ovog članka nešto o tome koji… Pročitaj više »

Max

Možda je 5G razlog pobolu,

Legendarni Grk

Prema Dr. Reiner Fullmich, Beroš, Capak i Markotić su se ogriješili o svih deset odredbi Nürnberškog zakonika, koji sadrže smrtnu kaznu za one koji žele prekršiti ove međunarodne zakone Tim od preko 1.000 pravnika i preko 10.000 medicinskih stručnjaka pod vodstvom dr. Reinera Fullmicha započeo je pravni postupak nad CDC-om,… Pročitaj više »

Krle

Portal je postao pravi magnet za lu.dake svake fele. Već je i dežurnim trolovima postalo neugodno od vjerskih i drugih fanatika. I dalje mantrate iste teme o virusu, cijepljenju i 5G. Nerijetko se debelo razilazite u mnogo čemu ali se držite skupa i podržavate i kad vam se samo jedna… Pročitaj više »

Legendarni Grk

Tadžikistan je prva zemlja na svijetu koja uvodi obavezno cijepljenje za sve starije od 18 godina:

https://bnonews.com/index.php/2021/07/tajikistan-becomes-first-country-to-make-covid-19-vaccines-mandatory/

Zanimljivo je da ne žele uvesti obavezan Ivermectin, kao što je to uvela Indija i to besplatno, što je dalo brze rezultate.

onaj najgl... Dalton

“Nema loše žene i dobre antene!” Nastavnik iz srednje A što je volio pelinkovac!! Gorki… zbog želuca… P.S. Video uradak na društvenoj mreži… Tatino i mamino zlato, simpatičan curetak neki, plavih okica, će: ”I još jedan dokaz da je komunizam bio loš…” ”Jel bilo u Jugoslaviji Ajfona? NE!!” ”A jel… Pročitaj više »

Kihot

zašto: Awaiting for approval? Stalno. Ko vam kroji Crnu Listu?

Na mailove mi ne odgovarate, a nick su mi već ukrali par puta. Nije da je previše originalan, ali opet…

bumbar

Priču o 5G možete pratiti iz “visokog” izvora tj iz Vijeća EU, zadnjih dana dok mu je predsjedao naš ćato Plenković. Koliko im je bitna ta priča govore nam Zaključci o izgradnji digitalne budućnosti Europe https://data.consilium.europa.eu/doc/document/ST-8711-2020-INIT/en/pdf VIJEĆE najavljuje REPRESIJU I ZATVOR za svakoga tko RAZOTRIVA OPASNOSTI ZA ZDRAVLJE od 5G… Pročitaj više »

Željko

OFF TOPIC
Aktualno je i zato postavljam link koji nema izravne veze sa temom !

https://www.rt.com/russia/528425-orthodox-church-anti-vaxx-sin/

Svijet je otišao u 3 PM !!

Praetorian

Za vrijeme najveceg i najstrozeg lockdowna, za vrijeme potresa u Zagrebu, radnici su punom parom postavljali 5g odasiljace. Radili su i dan i noc, oni nisu bili pod locdownom. Daje covjeku na razmisljanje da zasto im je to tada tako bilo vazno da tako u mutnom brzebolje postave antene. Uostalom… Pročitaj više »

Jadranka S

“Virus” je operacija psihološkog rata i vojna vježba za kasnije kada će zaista uraditi elektromagnetni napad. Opseg frekvencije će biti na nivou od 60GHz. Ovo će raditi samo kada su blizu i kada se vidi na koga pucaju i moći će pomoću kao laserske zrake da pogode nos i usta… Pročitaj više »

Komplicirano

Ok,ovaj portal koji je pozitivan u trenutnim okolnostima nažalost ne prepoznaje znakove i vrijeme.Može misliti što god tko hoće,ali,ja bacam rukavicu u lice svakome tko želi opkladu.Dakle,u vrlo kratkom periodu (nekoliko mjeseci pretpostavljam,ili ranije) očekujte poprilično kataklizmičke događaje,,,svugdje,,,,sjetit ćete se ,,,,sile su se pokrenule,definitivno.E sad,ma budala piše gluposti,tako će reći… Pročitaj više »

Komplicirano

P.S. Oni (satanisti ) znaju,,,,,i to vam je odgovor zašto tako mahnito žele cijepiti sve,,,,znaju da je vrijeme skoro isteklo.Šta više ljudi odvuku u propast, to im je cilj

zec

POVEZANE VIJESTI