Jesu li kirurzi beboubojice?

Beba s maskom

Dragi kirurzi, u vašem poslu se cijelo stoljeće prilikom izvođenja operacija koriste kirurške/medicinske maske. Zašto koristite te maske? Koristite li ih radi zaštite sebe od slučajnog špricanja pacijentovih tjelesnih tekućina ili ih koristite kako biste pacijente zaštitili od virusnih bolesti koje biste im mogli prenijeti?

Znanost je već odavno ustanovila da takve maske ne smanjuju vjerojatnost postoperativne zaraze kod pacijenata.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/1853618/

Iz toga bi se trebalo zaključiti da kirurške maske koristite kako biste zaštiti sebe, jer pacijenta one ne štite. U jednom od prijašnjih tekstova argumentirao sam da N95/FFP2 maske uopće nisu niti dizajnirane da bi zaštitile onoga tko ih ne nosi, i upravo zato se zovu POLUMASKE, jer su dizajnirane za zaštitu u jednom smjeru, za zaštitu onoga tko je nosi, a ne i u drugom smjeru odnosno onoga tko je ne nosi.

Protuzakonitost obveze nošenja maski

 

Primijetite i da je novinar teksta sa sljedeće poveznice isto svjestan da su FFP2 polumaske i da ne štite druge.

https://www.24sata.hr/amp/news/stroza-pravila-za-letove-samo-s-medicinskom-maskom-u-avione-753571

Međutim, uprava Croatia Airlinesa kaže da te maske, za razliku od kirurških, štite druge od zaraze i da bez FFP2 maski više ne možete u avione Croatia Airlinesa kako ne biste zarazili druge. Ako je to točno, onda su cijelo ovo vrijeme kirurzi ubijali bebe, djecu i sve ostale koje su operirali jer su nosili kirurške, a ne FFP2 maske.

Pa dragi kirurzi, jeste li beboubojice? Pretpostavljam da niste beboubojice. Znači da masku nosite da biste sebe zaštitili, a ne da ne biste zarazili pacijenta. Vidite, vi to niste tako objasnili narodu pa narod misli da vi nosite masku kako ne biste zarazili pacijenta. Dragi kirurzi, molim vas da se izjasnite jeste li beboubojice pošto ne nosite FFP2 masku ili ste samo pizde koje šute, i svojom šutnjom dopuštate da drugi siluju narod koji vama financira plaće?

Vjerujem da će narod znati valorizirati vaš doprinos kada za to dođe vrijeme. A ne morate se brinuti, doći će vrijeme valorizacije. Vi ste se nadali da će ključna 2 tjedna doista i trajati 2 tjedna, pa ste odlučili šutjeti. Međutim, ta dva ključna tjedna ponovila su se još 28 puta. I ponavljati će se još dugo, jer oni koji uspijevaju tako lagati cijeli svijet ne rade to da bi olako odustali. To će trajati jako dugo i dragi kirurzi, možete si postaviti pitanje hoćete li  šutjeti do kraja, jer ako ćete do kraja šutjeti, ovi će uskoro reći da niti dvije FFP2 maske nisu dovoljne, nakon toga će reći da smisla ima  jedino svemirsko odijelo, a nakon toga će vas građani pitati jeste li vi ubijali njihove najmilije jer ih niste operirali u svemirskom odijelu (kao da je to moguće). Svakim danom je narodu sve teže ukazati na činjenice. Svakim danom narod se sve više zombizira.  Niste odmah na početku narodu govorili da su to laži i da maska ne štiti. Hoćete li ikada takav narod koji ne mari za činjenice moći uvjeriti da maska ne štiti. Šutjeli ste na početku, i pitanje je zašto bi vam narod sada vjerovao.

I tako bi vi, dragi kirurzi, vrlo lako mogli postati beboubojice. Činjenice više nisu važne. Novonormalno.

Znate li da bi po dokumentima onih kojih su osmislili COVID projekt u svijetu trebalo biti samo 0,7 milijardi ljudi. A to znači da bi 90% stanovništva trebalo nestati. Što mislite kako to planiraju izvesti? To je jedino moguće ako svakog okrenu protiv svakog. E vidite, dragi kirurzi, mislite da neće doći vrijeme kada će mediji građanima početi tvrditi da ste vi ubijali njihove najmilije jer niste nosili svemirsko odijelo? Znate, oni u kovid bolnici nose svemirsko odijelo, a vi ne nosite. Tvrdit će i da se virus širi asimptomatski i da liječnici sa stranih skijališta donose smrtonosne sojeve koji se ne mogu detektirati. Dragi kirurzi, mislite li da ćete tada moći uvjeriti narod da maske ne štite i spriječiti narod da ne krene na vas?

A to vam je tako, vi niste imali hrabrosti govoriti protiv uprave bolnice u kojoj radite i protiv strukovne organizacije da ne biste ostali bez posla. A u budućnosti biste mogli ostati i bez posla i bez života. Kockali ste se i možda ste izgubili i više nego ste trebali. To vam je tako jer niste branili istinu. Svakim danom će sada biti sve teže i teže obraniti istinu. I vjerojatno ovo neće proći bez krvi.

Uprava Croatia Airlinesa smatra da FFP2 maske štite druge od zaraze, tj. oni smatraju da virusi ostaju unutar maske. Recimo da vi dođete sat vremena prije leta, i da vam let traje 2 sata. Oni smatraju da bi vi ta tri sata trebali nositi masku. Ali ta maska bi se najkasnije nakon 2 sata nošenja trebala zamijeniti drugom. U to vrijeme ste u oblacima skupa sa avionom. Uprava Croatia Airlinesa misli da ta maska sadrži potencijalno ubojitu koncentraciju virusa, tj. da je ta maska medicinski otpad. U tom slučaju Uprava Croatia Airlinesa treba osigurati zbrinjavanje tog otpada kako propisuje pravilnik o gospodarenju medicinskim otpadom.

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2015_05_50_989.html

Upravo Croatia Airlinesa, jeste li osigurali zbrinjavanje medicinskog otpada kada on nastane na 10 km visine u zrakoplovu? Ako niste, hoćete li vi biti odgovorni kada se svi u avionu zaraze zbog nepropisnog odlaganja respiratora?

Ujedno ima onih kojima je još gore nego putnicima, pa je nejasno zašto oni trpe takvu upravu i to zlostavljanje. Stjuardese i stjuardi respiratore nose puno više nego putnici pa je nejasno zašto pristaju na zlostavljanje od strane svoje uprave. Ako oni kažu da na to ne pristaju, ili nitko neće nositi maske ili ti avioni neće poletjeti. A mogu i nastaviti silovati putnike, pa će im se lijepo putnici zahvaliti i odlučiti na putovanje osobni automobilima, jer ionako CA ima najviše domaćih letova, a tu i putovanje automobilom nije neki nedostatak. Pa bi tako i stjuardese i stjuardi koji pristaju na silovanje mogli ostati bez posla, a tada će biti prekasno štrajkati.

BeboubojiceKirurzimaske
Pretplatiti se
Obavijesti o
203 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
3 godine prije

Tako je Danijele, zlato mamino – na lomaču sa lekarima! Zašto tu stati, o istom trošku se reširi i zločinačkih medicinskih sestara, pomoćnih radnika – i čistačicama u bolnicama!
Od srca ti hvala što si nam otkrio zaveru koja traje vekovima! Zamislite tu prevaru koja traje još od srednjeg veka!!!

Jeste da je i studija o štetnosti maski proizvod Rokfeler-Gejts kvazi-nauke ali ovaj put pišu našu istinu pa ćemo im verovati. Nema veze što su nekoliko zemalja zahvaljući merama, između ostalih i maskama, praktično zaustavile epidemiju – bitno je mišljenje osvešćenih, šta nas briga za iskustvo iz konkretnih primera…

Starina
3 godine prije

Ugled i novci koje dobivaju od naroda svećenici religije Moderne medicine su za njih motiv veći od istine. Svaka poganska religija je oduvijek zahtijevala žrtve na oltarima bogova plodnosti posebice mladih života. http://konzerva.hr/2018/05/06/kanibalizam-i-zrtvovanje-djece-su-ocita-zla-zasto-kulturni-relativisti-ne-zele-to-priznati/ Zato njima nije strana kultura smrti, jer tako ih uči njihova religija. A što reći za stjuardese koje su u istom položaju : konobarica u elitnoj uniformi, malo boljeg izgleda sa puno boljom plaćom nego “obične” konobarice . Istrenirane da ispiru mozak ljudima sa jednim te istim pričama. Korak do čuvarica koncentracionog logora. I jedni i drugi žive na deranju kože stoki sitnog zuba sa porezima. I jedni i drugi su financijski gubitaši svaku godinu, a ipak imaju nadprosječno velike plaće!? Krpelji vlastitog naroda!! Još glumataju da su elitni dio te stoke.. Profurali su mantru da društvo ne može živjeti bez gubitaških bolnica opremljenih sa bespotrebnom mašinerijom i gubitaških državnih avioprijevoznika. Puno je više zločina počinjeno slijedeći… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Starina
Nenad
3 godine prije

Croatia Airlines ionako treba zatvoriti jer su bunar bez dna u kojem završavaju naš novac nerazumnim političkom odlukama. A i kakvi su im avioni, sigurnije je voziti auto zatvorenih očiju u suprotnom pravcu u tunelu nego sjesti u njihove “futurističke letjelice”

ledeno doba
3 godine prije

kroejša ejrlajns ioanko nije u vlasništvu Kroejšije

već u vlasništvu onih koji su inscenirali plandemiju

ledeno doba
3 godine prije

vijest iz mainstreama koja nehotice otkriva padanje maski (onih nevidljivih):

Njemačka Zaklada “Patientenschutz” (Zaštita pacijenata) zahtjeva “brzi odgovor” na pitanje- DA LI CJEPLJENE OSOBE MOGU ZARAZITI DRUGE?

“Nepodnošljivo je da na ovo ključno pitanje , njemačka vlada još uvijek nije dala odgovor.”- rekao je Eugen Brysch, predsjednik ove Zaklade.

“Jedino podatci o tome od strane proizvođača cjepiva, su bez službne potvrde bezvrijedni. Zato što ovo na ovo pitanje još nje dat odgovor, — ograničene je previše prava na slobodu”. dodao je.

ledeno doba
3 godine prije

ovo sam vec objavio prije nekoliko dana, ali evo jos jednom,

Švicarski državni ured za zdravstvo BAG preproruča da se izbjegava nošenje maski FFP2 zbog štetnosti

https://www.bag.admin.ch/bag/de/home/krankheiten/ausbrueche-epidemien-pandemien/aktuelle-ausbrueche-epidemien/novel-cov/masken.html

Također i Institut za ekologiju iz Hamburga, upozorava na štetne maerije u maskama i neizbježno udisanje čestica mikroplastike,

https://tkp.at/2021/03/04/masken-umweltgefaehrdend-und-gesundheitsschaedlich/

Kos
3 godine prije

Iz Knjige Istine prorecene u Bibliji, a u koju nitko ne vjeruje .. 🙂 🙂 : 27. POZIV ZA ZAUSTAVLJANJE UBOJSTVA / ABORTUSA Četvrtak, 16. prosinca 2010., 13:10h Piši ovo, Moja kćeri. Smrt nevinih žrtava jedan je od najvećih grijeha koje čovjek može nanijeti svom bratu. Jedan je od najtežih grijeha tijela i uzrokuje Mi duboku bol. Nedostatak obzira prema ljudskom životu postaje sve očitiji u svijetu. Život je dragocjen Božji Dar. Nitko nema pravo drugome oduzeti život. Nitko nema pravo oduzeti život djetetu koje tek treba prvi put udahnuti prilikom rođenja. Ovaj zločin je gnjusan i neoprostiv. Sve duše dolaze od Mog Vječnog Oca i stvorene su u trenutku začeća. Malu djecu, nevine duše, ubijaju oni isti koji ih odgajaju – njihove vlastite majke, odgovorne za njih, niječu im pravo na rođenje. Zašto Moja djeca stoje po strani i ništa ne čine? U ime slobode ovi mali anđeli iz… Čitaj više »

Kažun
3 godine prije

URANAK1 | Država udarila na antivakserski lobi | Robert Čoban | Vladimir Vuletić

tedi
3 godine prije

Tantal, kralj Frigije (koji se takođe zvao i kraljem Lidije), bio je miljenik bogova. Živeo je i vladao u gradu Sipilu, na Sipilskoj gori. Kao Zevsov sin uživao je naklonost svih olimpskih bogova, koji su mu podarili sva bogatstva ovog sveta: zlatne rudnike u planini Sipili, rodna polja, vinograde i bašte sa predivnim rajskim plodovima, prostrane pašnjake na kojima su se množile svilorune ovce, bikovi i krave, brzonogi konji i mnoštva drugog blaga. Tako je kralj Tantal živeo u izobilju i raskoši. Mogao je do duboke starosti da bude srećan i zadovoljan. Bogovi su ga smatrali sebi ravnim. Često su posećivali njegove zlatne dvore i gostili se zajedno s njim. I on sam je često odlazio na Olimp, među .. pa je odlučio da iskuša vidovitost bogova i utvrdi da li oni zaista sve vide i sve znaju..Ubio je svog sina Pelopa i servirao Bogovima,koji su naravno to videli Za… Čitaj više »

Son of Alerik
3 godine prije

Dugovi u zdravstvu su narasli (ponovo) do te mjere da veledrogerije odbijaju dalju isporuku lijekova bolnicama dok se ne riješi barem dio starih dugovanja. Testiranja PRC testovima nisu besplatna, prateći pandemijski troškovi su upravo onoliki za koliko rastu dugovanja veledrogerijama na mjesečnoj i ukupnoj razni. Samo jednu bolnicu su veledrogerije spomenule kao onu kojoj će se isporuka lijekva nastaviti – onu u Lovranu. Zašto samo ta bolnica? Zato što plaća na vrijeme. Zašto plaća? Zato što nema korupcije, nema famoznih 30% nakalemljenog lopovluka. Mafija u zdravstvu je stvarna i godišnje obrće milijardu eura ukradenog novca posredovanjem države. Svi omaste brk, samo pacijenti ne dobiju uslugu za svoj novac. Što je s maskama i dobavljačima? Lako za to. Što s medicinskim otpadom? Nigdje eko udruga i Greta zabrinutih za spas planeta! Ajmo drugovi eko osviješteni – zahtijevati zbrinjavanje infektivnog otpada na odgovarajući način. U gornjem tekst je točno – što se… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Son of Alerik
Eto i mene
3 godine prije

Autor clanka je sam odgovorio na svoje pitanje – oni su pizde koje sute. Skupa s pilotima, stjuardesama, uciteljima, profesorima, lijecnicima, medicinskim sestrama, prodavacima, znanstvenicima, sluzbenicima na salteru i svima ostalima koji sve razumiju, ali ipak odabiru sutjeti i pokoravati se.
Zbog takvih i idemo u propast, a ne zbog one sake jada na vrhu koja kroji pravila…
I onda bi se nas 5% (ako i toliko) koji smo spremni nesto i poduzeti trebalo boriti protiv svega, da spasimo i njihovo dupe – nema sanse! Prvom iducom prilikom opet ce isti saviti kicmu za neke druge psihopate…

mislim
3 godine prije

nisam svatio, smatrao sam da kirurzi nose masku i peru ruke prvenstveno zbog pacijenata a ne obrnuto, ovaj tekst mi je napravio još veču “zbunjolu”.

Max
3 godine prije

Maske ne štite jer se inače nitko ne bi razbolio.

stopostoo
3 godine prije

Kirurzi su i inace poznati kao najnizi moralni sloj u zdravstvu, najpotkupljiviji, a ko krade taj i laze. Nije mi jasno odakle autoru uopce ideja apelirati na umove tog medicinskog smeca.

ledeno doba
3 godine prije

Mike Yeadon rekao: stvara se sistem, za depopulaciju svjetskog stanovništva!! Dr. Mike Yeadon je, vjerujem, već poznat svima na ovom portalu. Bivši šef Pfizera, koji je još lani rekao da su 90% PCR testova pogrešno pozitivni i da državnici proglašavaju 2. val samo na osnovu tih lažnih rezultata. I također je kritizirao cjepljenje.. U nedavnom, intervjuu 25.3. sa organizacijom America’s Frontline Doctors (AFLDS), Yeadon je rekao i ovo: “Mislim da veliki novac od farmaceutske industrije plus gotovinski novac od strane BMGF (Zaklada Bila i Melinde Gates) stvara takvu atmosferu u kojoj , reći “ne”, ne predstavlja opciju za kontrolne ustanove.”… “…Moram se vratiti na temu ponovnog docjepljivanja. i bojim se da će se taj narativ iskorisititi, da bi se zadobila besprimjerna ovlast nad nama… Molim Vas, upozorite svaku osobu na to da se ne docjepljuje! Nema absolutne nikakve nužnosti za to. Pošto docjepljivanje nije nužno, onda iz toga mogu samo zaključiti,… Čitaj više »

ledeno doba
3 godine prije

Nakon cjepljenja, čovjeku popucala i opala koža sa cijelog tijela!!! 74-godišnji Richard Terrell iz američke savezne države Virginia cjepio se sa cjepivom Johnson & Johnsona. 4 dana nakon toga, počeo je osjećati bolove pod pazuhom, nakon toga ga je počelo svrbiti po cijelom tijelu, onda je cijelo tijelo oteklo i zarcvenilo se.. Onda se koža upalila i gorjela, i počela pucati po cijelom tijelu i opadati… Morao je biti prebačen u bolnicu. Liječnici su dijagnosticirali jaku alergijsku reakciju. Liječnica koja je lijčila Terrella rekla je da bi on sigurno umro od toga, da nije došao u bolnicu. Masivne upale kože po cijelom tielu uništile su toliko tekućine i elektrolita, tako da bi on umro, prije ikli kasnije. https://unser-mitteleuropa.com/usa-mann-ging-nach-corona-impfung-komplette-haut-am-koerper-ab/ O svemu su izvjestili i mainstrem mediji New York Post i britanski The Sun.. pod ovim linkom koji sam naveo su i linkovi na NYP i The Sun Inače, Johnson & Johnson… Čitaj više »

Boba Lazarević
3 godine prije

Svaka čast autoru. Ovakve se članke nekada davno moglo čitati i u mainstream izdanjima. Gdje su nestala ta vremena.

Ali ne vidim toliki problem što je mainstream otišao u materinu, koliko u tome što je sve digitalizirano.

Za sada još možemo otići u bazu podataka poput researchgatea i sličnih, i naći argumentte koji nam trebaju. Ali koliko još dugo, pitam se. Tko čuva i održava te baze podataka?

jupiter
3 godine prije

da vec vidim …stavljrem moj komentar na cekanje i ….ne objavljivanje!!

hbfvhwebfrbwehrfwerf
3 godine prije

+

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI