Kanadska hokejaška momčad ima 40 % igrača pozitivnih na Covid iako su svi cijepljeni

Ottawa Senators
39 komentara

Značajna epidemija Covida-19 koja je ovog tjedna izbacila Ottawa Senatorse Nacionalne hokejaške lige – unatoč tome što je cijela momčad cijepljena – nosi upozorenje za nadolazeće mjesece profesionalnog sporta: čak i uz potpunu imunizaciju, poremećaji pandemije su daleko od kraja.

NHL je najavio suspenziju sezone Senatora do najmanje 20. studenoga nakon što su 10 igrača i jedan trener bili pozitivni posljednjih dana. Tim kaže da je potpuno cijepljen, ali nije precizirao koje su vakcine igrači primili.

Zbog broja igrača Ottawa Senatorsa koji su trenutno pozitivni na COVID-19, NHL je odgodio sljedeće tri utakmice momčadi, objavila je liga u ponedjeljak. Utakmica u utorak protiv New Jersey Devilsa, u četvrtak protiv Nashville Predatorsa i subotnja nadolazeća domaća utakmica protiv New York Rangersa bit će odgođena zbog epidemije.

NHL je rekao da je odluka donesena između NHLPA-ine medicinske skupine i liječničke skupine Senatora. Ove tri utakmice prve su odgođene zbog epidemije COVID-19 u sezoni 2021-22.

“Organizacija Senators ima, i nastavit će slijediti, sve preporučene smjernice usmjerene na zaštitu zdravlja i sigurnosti svojih igrača, osoblja i zajednice u cjelini koje su postavile NHL, lokalne, pokrajinske i nacionalne agencije”, stoji u NHL-u.

IZVOR: wsj.com

cjepivoCovidhokejkanadaOttawa Senatorsvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
39 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

da je sve ovo film,covjek bi se barem dobr zabavio.

Zoki
2 godine prije

Razgovarao sam sa epidemiologom koji radi naucno-istrazivacki rad sa profesorom za statistiku i vjerojatnocu. Uglavno tema rada je u svezi cijepljenja i preboljevanja. Jedan od zakljucaka je pripisivanje ucinkovitosti cijepiva obicnom imunuloskom odgovoru zdrave osobe zarazene Covidom. Statisticki podaci ukazuju na cinjenicu da ce od 1000 zarazeni 400 imati asimptomatsku sliku, da ce 400 imati blazu sliku, 100 jace simptome gripe, 50 tezu klinicku sliku sa upalom pluca, 45 hospitaliziranje i keseonicku podrsku, 5 potrebu za respitor s mogucim smrtnim ishodom od 50%. Analizom ucinkovitosti cijepiva koje smanjuje tezu klinicku sliku, na 1000 cijepljeni, 400 nece imati simptome, 400 ce imati blaze simptome, 100 ce imati jace simptome gripe, 50 tezu klinicku sliku, 45 ce biti na hospitaliziranju a 5 na respiratori sam 50% mogucnosti smrtnog ishoda. Za prvih 800 ce reci da je cijepivo umanjilo simptome i da su mogli teze proci iako bi i bez cijepiva ista slika… Čitaj više »

tihobl
2 godine prije

Zar jos neko igra hokej u Kanadi?
Bolje bi im bilo da uspisu studije o transregresivnim aspektima nebinarnog diskursa postkolonijalnog identiteta kako bi se mogli uklopiti u drustvo. Sto se ne ugledaju u svog premijera koji se uklapa u drustvo oblaceci haljinu? Hokej je za sirovine poput rusa.

Jery
2 godine prije

Neka, mašala!

stopostoo
2 godine prije

Da su mislili na zdravlje svojih igraca ne bi ih zrtvovali za kovid propagandu

Nene
2 godine prije

I što sad slijedi: okrivit će necijepljene gledatelje. MOja preporuka hokejašima: javno istupite protiv “cjepiva” i ne igrajte dok Trudeau ne da ostavku.

Poznavalac prilika
2 godine prije

Pričam danas sa poznanicom inače mojom strankom. Ima negdje blizu 60 godina i vrlo slabe živce. Ima i hrpu boleština od visokog tlaka, dijabetesa do raznoraznih psihičkih stanja. U travnju je preboljela kako kaže “teži oblik kovida” (nisam u pitao što to uopće znači) ali se svejedno prije mjesec i nešto cijepila prvom dozom. I sada mi priča kako joj je počeo divljati šećer, a tlak stalno skače gore dolje. Ona to pripisuje post-kovidu. Tako su joj doktori rekli. I sada, ženi su radili razne pretrage i između ostalog otkrili da ima jako povišenu razinu antitijela (mislim da je spominjala cifru 5.800 alinisam siguran). Njena obiteljska liječnica joj je preporučila da se ne bi trebala cijepiti drugom dozom jer, pazi sad, ne zna se kako će tako visoka razina antitijela utjecati na njeno već narušeno zdravlje. Isto joj je preporučila i medicinska sestra u Zavodu za javno zdravstvo. Izgleda da… Čitaj više »

mike
2 godine prije

sad se treba kladiti protiv ottawe ….

Emiliano Zapata
2 godine prije

Naravno da ima!
Sportasima je pao imunitet zbog cjepiva i tko zna od cega su zapravo bolesni.
Da ce se to desavati znali smo svi a kamoli ne zlikovci.
Isto tako sada znamo da ce NECJEPLJNI BITI KRIVI sto medu cjepljenim ima toliko oboljelih/umrlih itd. tako da ce od njih sada dolaziti PRITISAK na necjepljene!
Sto je cudno i sporno?
Zlikovcima ide sve po planu…

Greven
2 godine prije

Opet ista bajka. Nema nikakve pandemije. Takozvana pandemija takozvanog kovida19 je samo stvar nedavne promjene definicije sta je pandemija, i promjene imenice gripa u imenicu kovid19.

Naravno da je “40 % igrača pozitivno na Covid iako su svi cijepljeni”, jer je toku sezona sezonske gripe, i taj otrov, s kojim truju narod, ne stiti od sezonske gripe.

Ovi sto imaju zdrsvstvrne probleme, to su im posljedice trovanja “vakcinom”, a ne posljedice kovid19 kijavice.

sokre
2 godine prije

“a što bi tek bilo da nisu”

postenlopov
2 godine prije

Eto, sa krivom se vakcinom cijepili , sad moraju najmanje sa jos dvije plus buster, da isprave onu prvu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI