Kim Jong-un naredio hitno raspoređivanje protuzračne obrane

Kim Jong-un - hitno naređenje
13 komentara

Tijekom vježbi prošle godine, sjevernokorejska protuzračna obrana otkrila je niz propusta koje je korigirala, te kreće u masovnu proizvodnju novih sustava, javlja agencija KCNA.

Kim Jong-un je nazočio testiranju  novog sustava protuzračne obrane. Bez da govori o datumu testa, mediji čestitaju vojnom vrhu na efikasnom poboljšanju protuzračne obrane. Detekcija meta i efikasnost uništenja istih putem novog sustava protuzračne obrane je značajno povećano od prošle godine.

Pyongyang je već u travnju 2016. godine testirao novi sustav, međutim otkrivene su određene nepravilnosti. Ovaj put, prema agenciji KCNA, sve poteškoće su riješene, a novi sustav obrane je perfektan.

21. svibnja, Pyongyang je testirao raketu srednjeg dometa Pukguksong-2 u južnoj provinciji Pyongan. Raketa je preletjela 500 kilometara prije nego je završila u Japanskom moru.

Nakon uspješno završnog testiranja, Kim Jong-un je dao zeleno svjetlo za raspoređivanje novih sustava vrlo brzo i na cjelokupnom teritoriju Sjeverne Koreje.

novi sustavprotuzračna obrana
Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
F*Europe - America First
6 godine prije

Dakle, stara prica se ponavlja –
Kim Jong-un naredio hitno raspoređivanje protuzračne obrane, zeli se braniti.
Sad ce ga Amerikanci optuziti da se zeli braniti.

kepec putin
6 godine prije

naslov bi trebao glasiti: kim če primiti američku ********. :)))

Ratoborna gljiva
6 godine prije

Nista bez Kima the velicanstvenog.

Jure
6 godine prije

Seru rusi im dali ili kinezi vijerovatno neku slabiju inacicu

Brane
6 godine prije

Nema greške, dobili su varijantu S-300 na raspolaganje. Ovo je samo pokazivanje amerima što je u igri. Ne vjerujem da će nakon ovoga biti uletavanja zio-usa avijacije u sjevernokorejski zračni prostor, u najboljem slučaju tomahawci. A i to je upitno, za slučaj da su sjevernokorejci naglo razvili i vlastitu inačicu yakhonta i Iskandera.

Jupiter
6 godine prije

Zna bucko da će da ga peglaju sa daljine!Stiže i Nimic da pripomogne.

MilanCZ
6 godine prije

Sve su to americke igre,puno komentatora,obicnih naivaca nekuzi o sto ide.Trum svijesno putem svojih medija salje informacije da se rijesi jastrebova u svojoj vojsci,da srusi americku drzavnu elitu.Koliko puta sam pisao ali ocito neki misle da pisem gluposti,sva događanja trenutno u svijetu idu o ameriku,idu o to da trump preko geopoliticara u americi srusi americku drzavnu elitu koaj je 30 i kusur godina zivjela parazitskim nacinom od raznih ratova itd.Stvara se novi geopolticki sistem,ide na podjelu svijeta,ide na preformaciju svijeta,bilo to nekom dargo ili ne ali to ce se dogoditi,biti ce to za neke drzavice krvavo ali ce to biti,evropski,euroazijski,sjeverno americki sa juznom amerikom.Trum ima zadatak da amaericku drzavnu elitu potpuno unisti da nebi doslo do ekonomske,ekoloske katastrofe u svijetu.Bude nova evropa,nebude s ezvat evropska unija,bude put svile od kine.preko indije,rusije,njemacke do italije ,tocnije do venecije.Stvara se nova ekonomska sila,u kinu iz britanije po nalogu globalista ide centar finacijske moci,kina… Čitaj više »

Zlatko
6 godine prije

Dobro se je pripremati na odvraćanje neprijateljskih namjera sa naj savremenijim raketnim sistemima, koji sigurno pogađaju ciljeve posebno zapovjedna mjesta i admiralske brodove u svojim teritorijalnim vodama. Onaj tko se želi igrati kauboj-štine treba to skupo platiti. Da su Indijanci bili jedinstveni i vjerski ne zaluđeni nikad ih Cortez ne bi osvojio. Iz UN su Nesvrstane istrijebili i vijeće sigurnosti, koje ima zapadnu većinu donosi željene odluke pa makar one bile nebulozne, jer zapad misli još uvijek imam budala kao što su Hrvati indoktrinirani luzeri ,koji se zadužuju preko života 10 generacija pa možda i više, ali zaboravljaju da su ti resursi slabi i da se isti ne će stoljećima moći iskorištavati u interesu šake zapadnih nasilnika.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI