Kongres istražuje moguće tajno Pentagonovo korištenje insekata kao biološko oružje

krpelj
11 komentara

Kongres SAD-a podupro je amandman za američki proračun za obranu do 2020. godine, koji bi mogao potaknuti istragu zbog navoda da je Pentagon u tajnom programu koristio insekte kao oružje, uključujući krpelje.

Republikanac Christopher Smith, supredsjedatelj kluba Dom Lymove Bolesti (House Lyme Disease), postavio je niz teških pitanja o navodnom programu ‘bionaoružanja’ i njegovim mogućim nuspojavama, uključujući moguće širenje bakterijskih bolesti i infekcija.

“Amerikanci imaju pravo znati je li išta od toga istina”, rekao je Smith u priopćenju. – Jesu li ti eksperimenti uzrokovali mutaciju i širenje bolesti Lyme i drugih bolesti koje prenose krpelji? Tko je to naručio? Jesu li po dizajnu ispušteni krpelji? “

Zastupnici razmatraju hoće li uključiti Smithov amandman u konačnu verziju proračuna, koji će se na kraju predstaviti predsjedniku Donaldu Trumpu.

Amandman za House verziju Proračuna za obranu do 2020. godine, zahtijevao bi od Ureda glavnog inspektora Ministarstva obrane da objasni je li američka vojska doista eksperimentirala s krpeljima kao oružjem, te jesu li korišteni i drugi kukci u razdoblju između 1950. i 1975. godine.

Ako se utvrdi da je to točno, glavni inspektor mora Kongresu dostaviti informacije o punoj mjeri ovih istraživanja i njihovu opsegu.

Glasine su kolale godinama o tome kako su istraživači na otoku Plum u New Yorku. te Maryland u Fort Detricku provodili pokuse na kukcima, kako bi ih pretvorili u biološko oružje, iako nije pronađen nikakav uvjerljiv dokaz takvih programa. Još uvijek. Tko zna hoće li sutra biti pronađen.

Bio oružjekukciproračun za obranu
Pretplatiti se
Obavijesti o
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zen
4 godine prije

I tako, lagano ce sve teorije zavjere postati istina. Davno sam citao o lancu pedofilije u vrhu americke politike na cemu s Clintonovim. Isprali su e kao budalu. Pa neki dan lijepo izadje afera Eppstein, kad ono Clinton ov najbolji prijatelj maltene radio to i to, mislite da Clinton nije haha. A
Isto tako sam ovdje a i na drugim portalima i dokumentacija citao o tajnim laboratorijima sirom Svijeta gdje Ameri proizvode i testiranju bio oruzje. Na kraju ispada da oni to rade vec 50 godina. Ako su radili tada zamislimo sta sada tek mogu.
Vecina teorija zavjera je velika istina.
Al dobar su termin smislili, teorija zavjere, pa i samom laiku na prvu to zvuci neuvjerljivo.

Siniša
4 godine prije

Ništa značajno, samo sebi sami traže posla.

Amater
4 godine prije

Pa naravno da su to radili i da sada rade i vise … a ova farsa sluzi samo za zamagljivanje

eks
4 godine prije

Pentagon i CIA su van kontrole – otrgli se kontroli – zvaničnih institucija. Oni su u rukama Deep State mafije .

Lucija
4 godine prije

Lyme desease. Kod nas borelioza, po bakteriji BORRELIA… Uglavnom poznato…međutim, danas se sve više govori o ‘kroničnoj bolesti’, – nedovoljno argumenata, mada se povezuje s – kroničnim umorom… ALI, postoje još dvije vrste bakterija koje prenose krpelji: BABESIA, koja je tipično parazitsko oboljenje, kao malarija… I treće: Ehrichia. E, ova je zanimljiva. Jako brzo proizvodi mutacije. ” The Ehrlichia genome contains many different variants of genes that encode outer membrane proteins,[3] which have gone through intense modification over long periods of time.[4] The great diversity in outer membrane protein genes is thought to originate from gene duplication events, followed by the fusion and fission of resulting paralogs of the gene. These duplication, fusion, and fission events form multiple gene copies and fragments, which are able to accumulate mutations. These copies and fragments of membrane proteins can then recombine, through a process called gene conversion, resulting in a new gene variant…”… Čitaj više »

Weteran
4 godine prije

Insekti kao oružje?
Ništa novo!? Još od kamenog doba.
Dakle, nešto na našoj koži, iz Prve ruke:
Kukuruzna zlatica, Diabrotica virgifera, opasna i veoma velika i bitna štetočina u kukuruzu.
Velike probleme pravi u kukuruznom pojasu SAD, i još nekim velikim centrima proizvodnje kukuruza u svetu.
Ali ne i u Panonskoj niziji!?
Ne do 1991 godine!
Te godine je prvi put registrovana u Surčinu! Aerodrom BGD!?
Zatim se koncentrično širila, i za par godina je zaražena kompletna Vojvodina. I šire od toga danas.
Još jedan veliki svetski proizvođač kukuruza, konkurent, je sputan time !
Mogao je neko da doleti i iz džepa da istrese par desetina jedinki, ili …..
I to je biološki rat.

nessy
4 godine prije

Sto se tice teorija zavjere, izmedju deset istinitih ‘teorija’, ubaci jednu-dvije ocite budalstine, i sada, sve zajedno zvuci budalasto. Prosjecan citalac vijesti se ne zamara puno, odlucujuci sto je ‘fake’, a sto nije. Eto, to i je cilj, diskreditirati istinite izvore, dodavanjem gluposti.

nessy
4 godine prije

Pa kad procitas da u USA postoje tajni dokumenti kojima nema pristup ni predsjednik, zapitas se tko vlada tom zemljom.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI