“Macron, gotovo je!”: Villiers spominje predsjednikovu politiku i optužuje ga za “dvostruki diskurs”

Villiers i Macron
5 komentara

Bivši europarlamentarac kritizirao je politiku koju je vodio Emmanuel Macron, kojeg optužuje da drži “dvostruki diskurs” posebno u vezi s migracijskim pitanjima. “Francuska možda umire”, također je žalio.

Philippe de Villiers definitivno je prešao u tabor odlučnih protivnika predsjednika Emmanuela Macrona. Bivši europarlamentarac jedno je vrijeme imao uho šefa države, kada se isti preselio u Elizejsku palaču 2017. „Dugo sam mislio da mogu utjecati na njega – između ostalog – posebno o pitanju migracijskog izazova”, Objasnio je osnivač Puy du Fou na Radio Classique 20. travnja.

“Macronova slijepa točka su kraljevstvo, autoritet, sloboda nacije i države […] Dugo sam mislio da će me slušati”, nastavio je. Pokazujući na predsjednikov “dvostruki diskurs“, uvjeravajući da mu je isti rekao „sa strane da ćemo se boriti protiv imigracije“, prije nego što je učinio „suprotno“. “Razočarao me”, dodao je Philippe de Villiers, koji precizira da je neko vrijeme bio “spreman vjerovati u to”. „Posljednja iluzija te Kavijar ljevice zbog koje smo vjerovali u europsku suverenost.“

Suverenist je također dao svoju pesimističnu viziju budućnosti. “Svi potporni zidovi Francuske propadaju i Francuska možda umire”, upozorio je, procijenivši da je “pitanje predsjedničkih izbora 2022. pitanje civilizacijske politike”. Poruka Philippea de Villersa je: “Macron, gotovo je”.

“Posljednja je iluzija ove Kavijar ljevice natjerala nas da vjerujemo u europsku suverenost, u novoosnovanu državu, u sretnu globalizaciju, u globalne lance vrijednosti, u religiju tokova. To je to. “

emmanuel macronfrancuskaPhilippe de Villiers
Pretplatiti se
Obavijesti o
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Histrion
2 godine prije

Kasno Marko na Kosovo stiže…

JumpingJackFlash
2 godine prije

Onaj Hollande je na kraju mandata shvatio koliko je zabrljao, pa se nije više ni kandidirao za predsjednika. Ovaj sadašnji umišljenko će se vjerojatno opet kandidirati i onda će tek dobiti od naroda potvrdu o svoj veličini. On sad umišlja da je “bog i batina”, a nakon izbora 2022. će dobiti potvrdu da je obični “piškur”. (Za one koji ne znaju što je to, recimo da je to umanjenica od našeg domaćeg izgovora prezimena austrijskog kancelara).

Max
2 godine prije

Gospodin je u pravu , Ali trebao je prije reći

Praetorian
2 godine prije

Vrijeme je za Francusku Revoluciju 2.0

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI