Masivna eksplozija primijećena u Kaspijskom moru povezana je sa „Erupcijom vulkana“

Eksplozija-Kaspijsko more
7 komentara

Iako zvanični uzrok eksplozije tek treba da se utvrdi, azerbejdžansko Ministarstvo ekologije saopštilo je da je eksploziju možda izazvala erupcija vulkana.

Masivna eksplozija primjećena je u Kaspijskom moru u nedjelju, a neki izvještaji u početku sugerišu da bi mogla biti povezana sa obližnjom obalnom naftnom platformom.

Međutim, ovo je kasnije demantovala Državna naftna kompanija Azerbejdžanske Republike (SOCAR), objavivši da nije bilo nesreća registrovanih na obalnim platformama.

“Nije bilo nesreća na obalnim platformama i industrijskim objektima pod direktnom kontrolom SOCAR, a posao se odvija normalno. Ako otkrijemo dodatne informacije, obavijestit ćemo javnost”, navela je kompanija.

Ministarstvo ekologije zemlje saopštilo je da je incident pod istragom, a preliminarni uzrok je erupcija vulkana.

Video snimci koji se dijele na mreži prikazuju veliku eksploziju u moru, sa plamenom i dimom koji se diže iz vode. Neki snimci snimljeni su sa obale, dok su drugi snimljeni sa naftne platforme.

Jedan reporter podijelio je nekoliko fotografija eksplozije.

eksplozijaKaspijsko moreVulkan
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tomo
2 godine prije

tanap radi dalje ?

DobrotaJeIzbor
2 godine prije

Nitko na ovoj naslovnoj slici ne vidi glavu, lice i dio trupa iz profila, ka kad se gleda s desna? Oko, obrva, veliki kukasti nos, brada, obraz, čelo, uho se malo nazire. Vrat, rame, gornji dio trupa i ruke? Jeli reporter slučajno objavio baš takvu sliku? Zar se ono demoni ne smatraju vatrenim entitetima, ili barem oni viši među njima?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI