Milijuni američkih poreznih dolara još uvijek se šalju u 27 različitih kineskih laboratorija za izradu biološkog oružja

Biolaboratorij
6 komentara

Trenutno je na naslovnicama da se, unatoč svim osuđujućim otkrićima o Wuhanskom koronavirusu (Covid-19) i umiješanosti Sjedinjenih Država u njegovu izgradnju, novo biološko oružje još uvijek financira i razvija u laboratorijima za biološko oružje u komunističkoj Kini – i korumpiranom SAD-u.

Zapisi pokazuju da se deseci milijuna dolara još uvijek usmjeravaju u kineske laboratorije u kojima se izvode jezivi medicinski pokusi na životinjama. Od 2013. do sada, više od 15 milijuna dolara potrošeno je na ove pokuse na životinjama, koji se provode i u drugim stranim zemljama.

Neka od ovih istraživanja pod pokroviteljstvom SAD-a uključuju prikupljanje opasnih virusa ptičje gripe s prljavih kineskih tržnica i namjerno zaražavanje pilića, pataka i zamoraca s njima kako bi se virusi “napunili” i učinili ih prenosivijima i smrtonosnijima za ljude.

Iako tehnički nije protuzakonito – ipak se pitamo: ako je Kina neprijatelj, zašto onda vrijedni Amerikanci moraju plaćati da se tamo gradi biološko oružje? – takva istraživanja imaju tendenciju da budu sve dopuštena kada se provode u Kini jer postoji nekoliko etičkih i sigurnosnih protokola.

Slično tome, novac za donacije poslan u Kinu za provođenje ovog gnusnog istraživanja također je podvrgnut minimalnom, ako ikakvom, nadzoru. Koliko znamo, sva ta gotovina sliva se na privatne bankovne račune nekolicine ljudi dok su kineski robovi prisiljeni provoditi istraživanja biološkog oružja ili nešto drugo.

Zašto su američki porezni obveznici uvijek prisiljeni plaćati račune drugih zemalja?

Nikad zapravo ne znate s čime imate posla kada je u pitanju komunistička Kina i njezini “standardi”. Unatoč tome, američka vlada odlučila je da bi Kina trebala dobiti milijune i milijune dolara poreznih obveznika za stvaranje novog biološkog oružja s potencijalom pandemije.

Između 2015. i 2023. najmanje sedam različitih američkih subjekata koji su opskrbljivali Nacionalne institute za zdravlje (NIH) daju novac kineskim laboratorijima koji izvode pokuse na životinjama. Trenutno potrošeni iznos iznosi 3,306,061 USD.

Od fiskalnih godina 2021. do 2023., NIH je također dodijelio 15 potpora u ukupnom iznosu od 3,6 milijuna dolara raznim drugim institucijama u Kini koje izvode jezive pokuse na životinjama. U tom istom razdoblju, NIH je kineskim institucijama također dodijelio najmanje 92 podnagrade vrijedne 12,5 milijuna dolara.

Sve u svemu, NIH je potrošio najmanje 140 milijuna dolara na pokuse na životinjama ne samo u komunističkoj Kini, već i u 28 drugih stranih zemalja. Opet, zbog slabih standarda drugdje, američka vlada i njezini partneri iz privatnog sektora prebacili su te pokuse na životinjama u offshore kao dio fašističkog pothvata biološkog oružja koji se odvija pred nosom opće populacije.

Godinama je nadzorna skupina White Coat Waste Project pokušavala spriječiti vladu SAD-a da više ne šalje dolara poreznih obveznika u Kinu ili bilo gdje drugdje – a kako bi bilo da prestanemo slati milijarde kraljici socijalne skrbi Volodymyr Zelensky kad smo već kod toga?

White Coat Waste Project prvi je otkrio da je NIH poslao milijune dolara u Kinu i Rusiju za provođenje nenadziranih i opasnih medicinskih eksperimenata.

Prema skupini čuvara, takvi eksperimenti uključuju ugradnju elektroda u kralježnice i mišićno tkivo mačaka uz uklanjanje određenih dijelova njihova mozga. Mačke su zatim zaključane unutar metalnih okvira nalik na zatvor i prisiljene hodati po trakama za trčanje prije nego što su ubijene i secirane.

U drugom jezivom medicinskom eksperimentu koji su financirali američki porezni obveznici, lisice su podvrgnute istoj vrsti tretmana prije nego što su ubijene i secirane.

Biološko oružjekinalaboratorijaSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
8 mjeseci prije

Ovo je zaista poziv na ustanak čovječanstva.

Emiliano Zapata
8 mjeseci prije

Ma nevjerujem! Pa Kina je clanica BRICKSa! Oni na celu s Pjutinom nas trebaju spasit!?

Ivan Bgd
8 mjeseci prije

Biolosko oruzje je neophodno sa ocuvanje demokratije i americkog nacina zivota! Zato ovce poslusno daju pare za to! Nema veze sto je laz i sto su ovce.

Lucija, prva
8 mjeseci prije

Pa…ne mogu u USA.
Tamo je zabranjeno gain of function pokusiranje.
Drugo, tamo bi im skočila za vrat udruženja za zaštitu životinja.
Treće, sasvim je moguće da su ovi labovi u Kini bolje opremljeni i imaju bolju zaštitu.

Istraživanja je nemoguće zaustaviti.

Schwarze Hunderte
8 mjeseci prije

China je umnogome , bila i ostala dijelom Global Agenda ! No … Budu platili i oni cijenu i — plaćaju je 😎 .

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI