Mislav Kolakušić – Vrijeme je da se urazumimo

Mislav Kolakušić
55 komentara

U današnje vrijeme kada svi drukaju na rat, i novinari i političari i izmanipulirani narod, lijepo je čuti da još ima rijetkih glasova razuma.

Jedan od njih je svakako Mislav Kolakušić, hrvatski europarlamentarac koji u zadnje vrijeme oduševljava svojim govorima u kojima brutalno razotkriva političko-farmaceutsku zavjeru oko nabavke cjepiva u EU i čovjek koji je brutalno sasuo u lice kanadskom premijeru ono što ga ide, zbog potpunog uništenja demokracije u Kanadi.

U svom najnovijem govoru Kolakušić se pita kako to da EU misli da će sankcijama smijeniti režim najveće zemlje na svijetu, a istim sankcijama to pokušavaju već 70 godina na Kubi i u S. Koreji. On postavlja još logičnih pitanja, zato poslušajte što kaže. A mi se možemo zapitati zašto u EU nitko ne govori o miru i pregovorima (kao za vrijeme Balkanskih ratova) nego svi samo drukaju na rat i natječu se ko će više oružja poslati.

euEuroparlamentarachrvatskaMislav
Pretplatiti se
Obavijesti o
55 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Grdi
1 godina prije

Kolakusic for president ! ……

Selena
1 godina prije

Lep govor, koji će ostati da lebdi u eteru, jer kada vidimo neinteligentne entitete Barbokovu, Liz Tras, Bajdena, Makrona … možemo samo reći onu narodnu – Piši kući da ne kolju prase.

alexosijek
1 godina prije

Moram zamoliti sve vas koji ćete čitati ovo – odgovor na pitanje koje me muči duže vrijeme, i nema konkretno sada – ali, u biti, i ima veze sa Kolakušivevim obraćanjem. Pitanje: od početka ovog sukoba u Ukrajini čitam nepregledni broj komentara o tome Putin i KGB dva brata, komunizam, totalitarizam, itd…pa onda se sjetim: a kako drukčije je taj čovjek mogao odrasti u starom SSSR-u……tko je instalirao komunizam u svijetu? kako? zašto? Putin je postao veliki vođa velikog naroda, i baš me iskreno briga…ali, koga to svrbi? demokrate? borce za ljudska prava? poreznike na ugljik? i ponovo: Putin/KGB veza – qui bono od konstantnog ponavljanja te teze, iako je ona trenutno kriva? …jer, Putin je dokazano vjernik, kao i mnogi oko njega i da nije — sravnio bi Ukrajinu sa zemljom prvi dan, kao što naši saveznici preko bare uvijek rade??? (i da, dobro sam napisala pitanje, jer je… Čitaj više »

Atlas
1 godina prije

Mislav je danasnje dogadjaje u svijetu stavio iskljucivo u kontekst geopolitike, ne govoreci nista o javno proklamovanom tzv. Velikom resetu od strane centralno-bankarske, korporativne elite i trecoj, za sire mase, nevidljivoj strani koja ce jedina profitirati od ratova po staroj paroli koja i danas pali: “zavadi pa vladaj”. Imao je Mislav i boljih govora. U jednom je sigurno u pravu, a to je da bi trebalo teziti ka miru, medjutim ako narodi ne znaju koji ih napada i kakvim prevarantskim, manipulativnim metodama i s kojim konacnim ciljem, kako ce naci put ka miru?

Mila
1 godina prije

glas razuma u sveopštem ludilu…

Bogo
1 godina prije

…rat Rusije i Natoa moze zavrsiti kad se Rusija i Nato dogovore, Ukrajina je tu samo beznacajni pijuncic Natoa

Arkaj
1 godina prije

Kolakušić priča prilagođenu a ne pravu istinu. Je i on zna pravu istinu ali se čak i s sigurne pozicije evrozastupnika ne usuđuje da je javno izgovori.
Ukrajina je washingtonski proksi prvog reda čija je uloga da sagori u sudaru s rusijom. Evropa je washingtonski proksi drugog reda čija je uloga da svoje građane propagandno pripreme za preuzimanje ukrajinske uloge kad ova kolabira. Jedina šansa evropljana za preživljavanje je hitna smjena qvislinga i budalaša koji ih vode, prepuštanja režima Zelenskog niz vodu te rasformiranja NATO. Ako se USA želi igrati ratnih igara s rusijom neka to rade s svojim trupama u poljskoj i baltičkim patuljcima, oni izgleda jedva čekaju da i njima mečka zaigra ispred vrata.

petar schroder
1 godina prije

Biti ce onako kako kaze Klaus Schwab i ti demodi koji stoje iza svega ovoga Rat u Ukraini je poceo 2014 godine kada je Soros svrgnio izabranu vlast i kada je Amerika postavila svoje ljude na vlast Rusima koji su zivjeli u Ukraini su bila uzeta sva prava Nisu smjeli da govore Ruskim jezikom a u Donjecku su jedan dan spalili jednu skolu gdje se 60 djece ugusilo 15 tisuca su Rusa ubili Ukraina je bila Amerikancima masina za pranje novca To vidimo na sinu od BIDENA koji je bio zaduzen za bioloske labore i na tome milione zaradivao Sta se radilo u tim laborima? Zasto su Amerikanci te labore premjestili u Evropu? Dali je corona dolazila iz ti labora ? IMA PUNO PITANJA KOJE MUCE NAS GRADANE EU je trebala da nastoji da dode do mira a ne da PRIJETI RUSIJI I DA STALNO DONOSI NOVE SANKCIJE Evropa je… Čitaj više »

Karlota
1 godina prije

Željela bih da mi netko objasni kako se ispisati iz ovog portala koje me “bombardira ” svakodnevno na telefonu??
Jednostavno želim da mi oslobodi mjesto na telefonu za normalne vijesti.
Unaprijed hvala

Optimista
1 godina prije

Danas malo venzura radi, ha? 😞

Max
1 godina prije

Rat dovodi do izolcije i nestašice energenata a možda i do nuklearnog rata,

goran
1 godina prije

kolakušiću to morate vi u eu parlamentu dogovorit prekid rata,jer mi obični smrtnici nemamo pristup takvom mjestu a još manji pristup imamo kod onih eu dužnosnika kojima bi jebali sve po spisku zbog njihovog čmarenja amerima i englezima

Herc
1 godina prije

Dobar je Kolakušić ali još bolji mi je zemo Vukan pokažite malo njega kako u skupštini RS briše pod sa lopinom Dodikom koji se stidi šta je Bosanac.

Emiliano Zapata
1 godina prije

On prvi nebi bio za izlazak RH iz EU i Nato-a…

Ico
1 godina prije

Rat u Ukrajini je dogovoren po uzoru na dogovor Miloševića i Tuchmana u Karađorđevu, odnosno Tikvešu. Al’ se nekad dobro jelo ( i pilo )!

BordoDNK
1 godina prije

Kao i uvijek, gospodin Mislav je iskra u sve većoj tami, glas razuma. Sve dok ima ovakvih ljudi, ima i nade za ovaj bolesni, izvitopereni svijet, unakažen zapadnom globalstičkom agendom unipolarnog svijeta po njihovoj želji. Slava slobodnomislećem svijetu.

Fabijan
1 godina prije

Ništa novo i srednje rečeno! Ipak se radi o prevelikim potezima duboke države!

pero
1 godina prije

Kako je mogao prilikom kandidature odmah prosrati da bi si dao plaću 100 000 kn ako pobjedi?? Narod pamti samo to! Glupo do Boga. Inače dobro govori u tom EU parlamentu, ali sam je sebi pucao u nogu i ne vjerujem da može nešto napraviti u politici?

Otpornik
1 godina prije

Kako se nitko ne zapita, gdje su nestali mirotvorci, pacifisti? Cijelo vrijeme slušamo samo ratne huškače. Svijet je zaista poludio.

Samuraj
1 godina prije

Glasao sam za njega kada se kandidirao za predsjednika. Ovo je čovjek koji nam u ovo vrijeme treba. Ima muda i svaka mu čast. Ima moje poštovanje.

nessy
1 godina prije

E, moj lipi Kolakusicu, mislio sam za tebe da ces biti osvjezenje, napredak u hrvatskoj mocvari korupcije. Dragi moj, cim si dobio priliku, sprasio si medju beskorisne birokrate Brisela, na obilatu placu naravno. I sada ti nesto grmis sa govornice price, odavno prepricane i izlizane “kad bi Meksiko…”. U Briselu te nitko ne dozivljava, a u Hrvatskoj je vec svima jasno da si promasaj. Hoces mi objasniti da si otisao tamo, da bi pomogao narodu u Hrv.? A sto si konkretno ucinio za Narod kroz ove godine tvog mandata? Nista? Pokrij se usima, sacekaj kraj mandata, i vozi se u p…penziju. Tko od tebe nesto ocekuje treba psihijatra. Sramota je koliko su ljudi vjerovali u tebe, a ti si napravio, sto vec jesi. Mozes se sramiti, ako srama imas (tesko). Nisi nista bolji od HDZ lesinara, jakih na rijecima.

Partizan
1 godina prije

Mislav Kolakušić, ko je i da je, kojeg je roda, kojeg odgoja i obrazovanja, koje je ideologije, koje filozofije… al čovjek govori ono šta ja mislim 100/100. Samo, što sam ja to isto mislio i govorio i pisao još prije 20 godina i danas čvrsto vjerujem u to, danas još snažnije.

Bosanac
1 godina prije

Ovaj kad bi nam bio predsjednik (nama ovdje južnim slavenima) mi bi opet bili slavni (Mi-slav).

Rimtutituki
1 godina prije

Kolakisic je prvobitac,ustanik,heroj

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI