Misteriozni svjetlosni stupovi pojavljuju se u Ruskim gradovima

Neobican fenomen sirom Rusije

Neobični fenomeni prošle su noći uočeni u više ruskih gradova, uključujući Moskvu, Belgorod, Omsk, a neka izvješća spominju i Murmansk. Radi se o stupovima svjetlosti nepoznatog porijekla, a korisnici Twittera, gdje se objavljuju i dijele fotografije i video snimke, nagađaju radi li se o prirodnom fenomenu ili nečem drugom.

Neki spekuliraju da bi se možda moglo raditi o ruskom laserskom oružju, točnije sustavu “Peresvet”, koji je predstavljen 2018. godine, a navodno može onesposobiti satelite i druge elektroničke sustave na visini od 1500 kilometara. Neki tvrde da je moguće da se radi o protu-dronskom sustavu Zadira.

Jesu li to jedine mogućnosti ili je nešto treće u pitanju? Jer ova svjetla ne izgledaju baš kao laseri. Je li moguće da su ruski gradovi pod nekakvim napadom od strane zapadnih satelita?

Pogledajte slike i procijenite sami.

fenomenmoskvarusijasvijetlost
Pretplatiti se
Obavijesti o
123 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dragačevac
1 godina prije

Po telegramu se širi priča da je to peresvet i da služi za zaslepljivanje optičkih uredjaja neprijateljskih špijunskih satelita.
Verovatno ćemo uskoro saznati više.

dvokut
1 godina prije

Jedno pitanje istočnim susjedima nevezano uz temu.
Da li ima ikakvih informacija kod vas u SRB,MAK ili CG u vezi one horde migranata koju su prije 2 tjedna krenuli iz Turske prema Grčkoj.Ima ih oko 115.000 i prije par dana su stigli u Edirne.
Kod nas u HR po običaju potpuna blokada,ali austrijanci slovenci,mađari u Beogradu sa Srbima održavaju hitne sastanke po pitanju migracija.
Navodno je riječ o sirijskim migrantima,prpzvali su se “Caravane of light”.

SIRIUS
1 godina prije

laser? ak je onda nije na kakav smo navikli. meni zgleda ko zepterov izum za tretiranje bolnih mjesta žutim svijetlom 😉
niš, čekamo još slika i videa.. kaj je samo jedan Rus imal kameru? ili im je to tam normalno pa im se ni dalo vadit smartfone da posnime lajtšou?
u drugim vjestima, neki dan prvo uspješno cijepljenje čovjeka putem gmo komarca.
i zakaj nam kemtrejlovima blokiraju sunce? jer žele ubrzati nadolazeće ledeno doba.
ne ubrajajuči haarp Amerikanci imaju oko 60 razl.patenata tehnologija za umjetno stvaranje i promjenu vremena. to ti je tak kad pustiš Rokefelere i Rotšilde da budu glavni financijeri znanstvenih napora ove propadajuće “civilizacije”…
eto, želim ugodan dan

tihobl
1 godina prije

Nije Peresvet.
Uporedite snimke sa poligona kad su ga testirali. Nije bilo svjetlosti iz vidljivog spektra kad su rusili dronove i rakete.
Ovo je novo.

Markac
1 godina prije

Možda bi starlink mogao postati svemirsko smeće,

danjan
1 godina prije

to se sunce probija kroz oblake…

1 godina prije

Hazari se teloportiraju na matični stvor kabala matični brod nakon vakcinacije..
Nema šta drugo biti..

Гавран
1 godina prije

Ilon Mask, pod čijim imenom је poslatо 1000 vojnih satelitа u kosmos, je odjednom mekan ko pamuk, oličenje razumevanja i čovekoljublja.

Mlata
1 godina prije

U Nišu postoje dva komada

Alp Arslan
1 godina prije

Nadam se da je to neko rusko močno oružje koje može ugasiti američke sastelite..e onda bi ukronacisti ispušili debelo…

Kobac
1 godina prije

Kaze sestra juce ujutro u Beogradu 50 zrakoplova je zaprasivalo Beograd unakrsno svi u znaku x celo nebo puno otrova.Uvece pred zalaskom sunca svi oblaci CRVENI.Kao u paklu.

Emiliano Zapata
1 godina prije

To vi svi ne vidite dobro!
To su vam obicne teorije zavjere!
Naime Putin voli svoj narod i ne dopusta roditelje 1 i 2 ali zato dopusta ucjene vakcinama, mlati one koji ne zele nositi maske, uvodi videonadzor poput onog u Kini kao i socijalne bocdove, digitalnu valutu, 5G, duzi radni vijek, sprica Ruse podjednako kao i Nato svoje, itd itd gotovo sve isto kao i njegova zapadna braca u Canadi, Australiji, USA, NZ i sl. Osim ponavljam da se odnosi drugcije prema LGBLJAK da se moze prikazati drugcijim a zapravo radi veliki reset po receptu Klausa…

Tupko Glupko
1 godina prije

Preporučam Youtube kanal Ilije Benjka.

Murta
1 godina prije

Nije ti lako prijatelju, znam da bolest ne bira ali si ti brate u ekstremnom problemu.

winer67
1 godina prije

Onaj kaže : “Ne seri”
Ovaj kaže : “Želiš da dobijem zapetljaj crijeva i umrem?”

Ivan Ivan
1 godina prije

A jesi se i ti nabaljezgao…

Schwarze Hunderte
1 godina prije

Nije dobro , uopce nije dobro .. Jer prvi puta se isto javilo prije 200 godina po mnogim svjedocenjima , koja i danas postoje i lako ih pronac — NAPOLEONOVIH oficera i ljudstva ! ” Pojavila su se 2 BJELA sunca da bi se potom Moskva SVA zaoalila ! U bjezaniji , ostalo je zapisano da su konji skapavali , zubi konjima i ljudima ispadali , dlaka otpadala … PRIJE DVIJE STOTINE GODINA !!! Slicno se desilo i u odsudnim bitkama oko Stalingrada , takodjer , imate zapisano i mnogo je novija datuma !! Njemci su uz silne borbe , dost lako , slamali otpor bez obzira na blato i stravicnu hladnocu .No problem je iznenada nastao sa — LUFTWAFFEN ! Piloti su se masovno , poceli zaliti da im do data , superiorne letjelice — otkazuju poslusnost !!!! Projektili , lete bez veze i preciznih trajektorija te da upravljacki… Čitaj više »

C.F.
1 godina prije

Mislim da netko dobro trola cijelo covjecanstvo.
Sad ce biti teorija od biblije, vanzemaljaca, dimenzija, blu beama.. za svaciji ukus materijala koliko hoces..
Um je snazan alat kojim oblikujemo percepciju stvarnosti.

Mari
1 godina prije

Zvuči kao taktika – ubiješ neprijatelja smijehom. Upućujem na poučan video na Ytb – Monty Python: The Funniest Joke in the World 🤣

Optimista
1 godina prije

Bože, kako si ti pametan,
Idi radi nesto korisno, steta da resurse rasipas na komentare

Nena
1 godina prije

Ma to je uskrsnuce rusije …

Гавран
1 godina prije

Руси су поразили Наполеона а да ни једну битку нису добили.

ZZ Top
1 godina prije

Treba pitati peru stosica sto je to,evo citam njegovu kolumnu na imbex.hr, veli da rusi uskoro nece imati gdje pobjeci, sta mislite koliki je pera imao iz geografije?

Oki
1 godina prije

Ma to je neki koncert Deep Purple u Moskvi…

tata mata
1 godina prije

usro se biden na pojavu ovih lasera a izgleda i hiber ,sigurno razmislja gdje da nabavi jedan ovakav ,poblesavio mu himars u garazi

Max
1 godina prije

Sigurno upotreba nekog novog oružje možda hipersoničnog možda nešto protv Haarpa-.

tata mata
1 godina prije

ti ga seres ko da te uposlio index ili jutarnji ,nevjerojatno koliko su pustili potreban nivo inteligencije i sad doslovce uposljavaju retarde

dona
1 godina prije

aa uplašio se Musk za svoje satelite pa promijenio ploču

rz brzotrz
1 godina prije

Ajd ok,neki popili više brlje il kiselog vina pa bauljaju. Uglavnom simpa komentari.

1 godina prije

imamo zanimljivu rječ…..p a m e t a n…..i malo je razdvojimo…..PA……metan…..i svakako tu zuji po netu pa evo prilog uz podsjetnik o padanju jata mrtvih ptica i tone uginule ribe i u moru i na rijekama: osvanulo i na forumu………. Ovi laserski sustavi su “antisatelitski” utoliko što mogu “zaslijepiti” bilo koji izviđački satelit koji kruži unutar 1500 kilometara od Zemlje! [i s drugog] Peresvet: ruski mobilni laserski sustav za zasljepljivanje neprijateljskih satelita …… odgovor na komentare: Ove žute kule svjetla pojavljuju se u ruskim gradovima koji graniče s Europom, ali se još ne pojavljuju u istočnoj polovici Rusije. Da, kao što je Shadow of Ezra..naznačio, rusko Superoružje koje je sposobno zaslijepiti satelite bljeskom svjetlosti je u funkciji, ali ovi tornjevi žutog svjetla nisu Peresvet. Kao što šteta na cjevovodima Sjevernog toka pokazuje, Euroazija se razdvaja i ispušta tornjeve metana. Euroazija se proteže od zapadne obale Ujedinjenog Kraljevstva preko istočne… Čitaj više »

dona
1 godina prije

i Rusi su nakon 2 svj, rata vrbovali znanstvenike naciste dovlačili ih kod sebe kao i i ameri tako da ne sumnjajte u moć ruskog oružja

Rimtutituki
1 godina prije

Zna li itko idu li zraci odozdo hore ili obrnuto.? Po yome se odmah moze znati je li napad ili odbrana. Elon Musk 3 dana titra muda rusdima,da nije zabrinut za statlink?

Partizan
1 godina prije

Još jedna koska okusa “teorija zavjere” sa astala logicno.com raspamećenim komentatorima. U slast!

irina
1 godina prije

A možda su pod NADZOROM vanzemaljaca (dobronamjernih ili zlonamjernih, tko će ga znati, zasad!)?

Osam Šezdeset
1 godina prije

RL, RL, napušite se kurca jednom zauvijek!

Optimista
1 godina prije

Što gluplji članak, to vise komentara
Nelogicno, ali tipično
😀

1 godina prije

Kad se malo bolje zagleda , gore pri vrhu se vidi batmenov znak…

MKD
1 godina prije

Ustajte svi, fasisti okupirali selo !!!

Rudar
1 godina prije

Ajde ti nama objasni kako je jedna država od jedva 4 milijuna stanovnika imala mobiliziranih pod oružijem oko 300.000 i to u vrlo kratkom roku.
Gdi su spavali, što su jeli, koliko su dobili dnevnica, daj nas malo prosvijetli.
I sad je grupica od 200.000 mobiliziranih (ne neznalica već rezervista, tko je rezervista se valjda zna ili novonormalni vojni stručnjaci ne znaju?) neki, ne znam, skandal, problem, što li ?

Roccos
1 godina prije

Točno,ovo što si napisao su neoborive činjenice,ali što to vrijedi,istina odavno nije u modi.

Primat
1 godina prije

haj tehnolođi.

Lucija, prva
1 godina prije

Ne.
Presudna oružja su Sarmat, strateški.
I Cirkon. 9 puta brži od zvuka.

BTK
1 godina prije

serjoza polio vodkom rostilj

petar schroder
1 godina prije

Ovo mi izgleda kao geoinzenjering ,samo sto je druge boje Geoingenjering je zlocin koji se odvija nad nasim glavama O tome se malo govori a na tv i prese je zabranjeno govoritiTi avioni koji cjeli dan lete i prave umjetne oblake puni otrova i razni metala koji utjecu na susu na zemlji ili potop ,a truju sve na zemlji .ZASTO SE O TOME MALO GOVORI? TKO NAS TRUJE I TKO JE DOZVOLIO TIM AVIONIMA DA VISE NE VIDIMO SUNCE I PLAVO NEBO? DALI JE TO IDEJA BILL GATES? Kako je moguce da nas taj psihopat truje?

Fabijan
1 godina prije

“Svjetlosni stupovi su optički fenomeni koji se javljaju u ekstremno hladnim atmosferama, kada se ravni kristali leda formiraju blizu tla. Oni reflektiraju prirodno i umjetno svjetlo u stupovima koji se protežu kroz nebo.”

Гавран
1 godina prije

Баширов: Неутралисање сателита је добар одговор на дизање Северног тока у ваздух. Без сателита, амерички ХИМАРС су обичне Катјуше“,

petar schroder
1 godina prije

To je geoingenjering u BOJI a mi imamo sivo crni svaki dan nad nasim glavama koji nas truje

Гавран
1 godina prije

У америчким медијима појавили су се извештаји да су од украјинских власти почели да стижу сигнали о чешћим кваровима на Старлинк Интернету. Извештаји кажу да се поремећаји дешавају у бројним областима дуж линије контакта. То је посебно евидентно у херсонском правцу, као и западно од Доњецка.

GMO p
1 godina prije

Dok ne ljuljnu Rusi Antigravitacino bagra se neće smiriti.jbg..😘

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI