Moramo uništiti sve naše šume, polja, rijeke, ptice, šišmiše, piliće, svinje… Oni su naši ljuti neprijatelji, ideja je zla protiv čovjeka i Boga

Apokalipsa
130 komentara

Iz jednog ili više centara moći stižu naredbe za uvođenje maski, fizičke i društvene distance. Dokaz su vam sinkronizirana djelovanja na svjetskoj razini. Karantene, maske i razne druge mjere su gotovo identične u svim zemljama pod kontrolom raznih svjetskih i državnih institucija iza kojih pak stoje privatni interesi raznih pojedinaca i korporacija. Izjave javnih osoba otkrivaju buduće mjere, koje će još više distancirati čovjeka od čovjeka, a sve zajedno od prirode kojoj svi pripadamo.

Nedavno je Alemka Markotić izjavila “Priroda je najveći bioterorist“, što je uplašilo mnoge, a logične iznenadilo. Nadamo se da je Markotić ovu izjavu čula u zapadnim krugovima i da nije nastala u njenoj glavi?

Ako terorizam treba suzbijati, znači li to da i prirodu, koja nam prijeti, također treba ukrotiti ili uništiti? Autor koncepta priroda=bioterorist vjerojatno nije svjestan što uspoređuje, čak i da se radi o metaforičnoj izjavi za patogen zvan koronavirus. Izjava je čista autodestrukcija i cilja čovjeka i Boga tj. stvoritelja univerzuma kojem svi pripadamo.

Kako bi destrukcija uspjela, potrebno nas je izolirati, jer profani “žderači koji hodaju” postavljaju nezgodna pitanja. U međusobnoj interjekciji, žderači se približavaju momentu kada će maske pasti i žderači otkriti stvarni problem. Četnici, partizani i ustaše ne daju više željene rezultate kao prije, jer tko danas može reći za nekoga da je četnik, partizan ili ustaša? Godine i obrazovanje su učinile svoje, a nove lobotomizirane generacije o četnicima, partizanima i ustašama znaju manje nego o ilirskim ratovima od prije skoro 2500 godina.

Koronavirus je vjerojatno bila prva faza organiziranog kaosa kojeg su nam pripremili. Bez ove faze fizičko i društveno distanciranje ne bi djelovalo. Umjesto sukoba četnika, partizana i ustaša, umjetno se stvaraju sukobi između covcoida i logičnih osoba. Sličnu situaciju smo imali u post carskoj Rusiji, gdje su desetljećima šikanirani i ubijani oni koji su stvarali i radili, uz pomoć slične lobotomizirane i poslušničke rulje kojoj je obećan bolji i pravedniji svijet ili u prijevodu klasična utopija. U boljševičkoj Rusiji krava u dvorištu i pšenica u polju, bile su signal da takve treba eliminirati iz društva jer smetaju svojim izdvajanjem od okoline, a što je Rusiju kasnije skupo koštalo.

Danas za prepoznati osobu koja ugrožava zlo je vrlo jednostavno. Umjesto krava i pšenice u dvorištu, logične osobe posjeduju racio, bore se, žrtvuju svoju i obiteljsku egzistenciju, ne žele maske jer dobro znaju da se radi o destruktivnom konceptu kojeg psihopatološki profili osmišljavaju, dan i noć pokušavaju objasniti drugima što ne štima, padaju i uzdižu se…

Organizator kaosa je žderačima koji hodaju, proslijedio jednostavne retoričke fraze za diskreditaciju hrabrih: “Idi zarazi se u bolnicu”, “Ne noseći masku želiš ubiti naše bake i djedove”, “Za spas čovječanstva, izdrži tri mjeseca u karanteni”, “Nošenje maske nije bitna tema o kojoj se treba raspravljati”… Obavještajne i komunikacijske agenciju su osmislile odlične “argumente” za diskreditaciju oprečnog mišljenja. Pojedinci s kriminalnom prošlošću komentiraju i kritiziraju dokazano vrhunske liječnike i znanstvenike, koristeći odavno opisanu retoriku u djelima Arthura Schopenhauera.

Prekrivanjem lica maskama, skoro da se više ne prepoznajemo, unatoč tome što u većini zapadnih zemalja postoje zakoni o zabrani prekrivanja lica zbog terorizma. Kada se radi o agendi, sve je dozvoljeno. Istina, maske, cjepiva, lažne pandemije… nisu bitne u odnosu na ono što stoji iza agende, ali polemika o istima otkriva petu kolonu, lobotomizirane, interese, plan i izvedbu.

Kako im uspijeva?

Organizator kontrolira monetarnu kreaciju, tako da mu novac nije stvarni cilj. On ga ima u neograničenim količinama i može svaku krizu pretvoriti u prosperitet za 24 sata, međutim organizator ne može samostalno kontrolirati sve društvene procese, zato i financira cjepiva, oružje, obojene revolucije, ideologije, države, političare, korporacije, pojedince, kriminalce, Faktograf i slične mrvičare,…

Sve je ovo ugroženo dolaskom interneta, koji je trebao služiti za još bolji doseg do svih na planetu. Stvar se očito izmakla kontroli, pa sada imamo lažne pandemije i epidemije, koje su, iskreni da budemo, postojale od nastanka čovjeka. Virusi, bakterije i gljivice su dio našeg okruženja i bez njih život na Zemlji na bi ni postojao. Priroda ne poznaje greške, koje su u stvarnosti samo težnja prema savršenstvu.

Ako se pitate što je cilj ove lažne pandemija, odgovor je vrlo jasan

Otuđenje ljudi treba spriječiti našu suradnju i suprotstavljanje sustavu koji ne poznaje empatiju. Fizički i društveno distanciranje je već krenulo. Još svi ne nose maske za lice, a već nagovještavaju i maske za oči, jer su oči mjesto gdje virus također može ući u tijelo.

Ne bismo se začudili da uskoro uvedu maske i van zatvorenih prostora, kao što su pješačke zone, plaže, trgovi i druga javna mjesta koja ne predstavljaju nikakav rizik za gripu.

Vratimo se na početak ovog članka i na izjavu Alemke Markotić o terorističkoj naravi prirode, koja preko noći postaje naš najveći neprijatelj. Šuma, polje, more, rijeka, ptice, šišmiši, pilići, svinje… će preko noći postati najveći naši neprijatelji od kojih se treba distancirati ili ih uništiti, jer, navodno, prenose viruse na čovjeka.

Žderačima koji hodaju žele ograničiti hodanje i potrpati ih u visoko tehnološke gradove gdje će za disanje morati platiti porez. Žderači će morati raditi kao robovi, jer im očevi i majke neće slati meso, voće i povrće sa sela. Plan je paklen, ali stvaran.

Pitate se “Što činiti”?

Postavljate pravo pitanje, jer od njega ovisi život vas i vaše obitelji. Budete li sjedili, slušali covcoidinu većinu i političare, te čekali što će se dogoditi, vjerojatno ćete biti žrtva. Mnogi će ovaj članak proglasiti teorijom urote, nebulozom i tko zna čime. Neće nas pogoditi, jer na portalu Logično se ne želimo sviđati i ugađati. Imate na tisuće portala gdje vam obećavaju božji raj u skoroj budućnosti, a da ne trebate ni podignute stražnjicu. Respektiramo vaš izbor, čekajte i nadajte se, ali on nije u skladu s našim.

Želite li pak učiniti nešto za sebe, svoju obitelj, susjede i sve ljude dobre volje, ugasite televizor, razgovarajte, propituje, učite, udružite se, a što je najbitnije, distancirajte se od osoba covcoidnog profila. Rješenje za sve vaše probleme ovisi samo o vama, a ne o drugima.

Uskoro će se sve zemlje zatvoriti jer organizator kaosa upravo postavlja nove temelje i uvjete za otvaranje. Tko prihvati njihove uvjete, taj će moći izvoziti, putovati i raditi. Balkanske zemlje su središte europskog kontinenta, što je naša sreća.

Zatvaranje je donijelo i neke pozitivne stvari. U Brčkom, gdje se nalazi redakcija portala Logično, po prvi domaće voće i povrće je donijelo profit poljoprivrednicima. Jeftina i subvencionirana roba iz Poljske, Kine, Turske, Izraela… nije stigla do polica Bosne i Hercegovine. Otkupna cijena šljive je dosegla i do 3 puta veću cijenu. Velike količine se izvoze u Rusiju s kojom BiH ima povlašteni položaj u odnosu na druge zemlje.

Da politika BiH nije slušala slijepo zapadne manipulatore koji planski uništavanju konkurentnost Bosne i Hercegovine kroz povećanje akciza na visokotarifne robe i gorivo, danas bi Bosna i Hercegovina stajala daleko bolje nego druge zemlje.

Cirkularna ekonomija je rješenje. Proizvodimo, konzumirajmo i izvozimo domaće. Povezujmo se i ne dozvolimo da nas bitange svađaju koristeći ideologiju.

KaosKoronakrizaKrizaOrganizator
Pretplatiti se
Obavijesti o
130 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Perun
3 godine prije

Mislave Lave od Semberije i Posavine …..Logicno Hr ima srece sto pises za njih…. Povezujmo se i ne dozvolimo da nas bitange svađaju koristeći ideologiju…..Ovo ti vrijedi vise nego Federalne Rezerve USA i kompletna EuRopska ekonomija zajedno…..P.S. evo ti jedna pjesma od Tozovca ..
Cica Pece Rakiju

Cica pece rakiju, zatvorio avliju,
jedan bezobrazan sakri se za kazan
pa mu popi rakiju

Ja zabaci udicu da upecam curicu,
curica je mala pa joj ne da nana
da izadje na ulicu

Aoj mati, aoj ti
alaj ti je lepa kci,
da nema mladica
uzeo bih je za zenu

A i ja sam momak fin
kao da sam babov sin,
sedim, pijem, pusim i spricere rusim
narav mi je vesela …..

Siniša
3 godine prije

Jedno je sigurno…nema vas puno samo što dižete strašnu buku, mislim po vašem standardu “crno-belo”. U suštini mnogo je to kompleksnije jer postoji više od dve boje, meni je smešno što vi i neslanog ovna koji digne glavu i bez veze trka po toru trpate u grupu “logičnih”. I koronaši se hvataju za takve, dakle ništa niste bolji od njih.

Coban
3 godine prije

Da

Spacevoodoo
3 godine prije

U članku je relativmo dobro opisano kako izgleda psihološki odnosno specijalni rat koji se protiv čovječanstva vodi na globalnoj razini utjerivanjem straha od nevidljivog neprijatelja gdje bi svatko u svakome trebao vidjeti fizičku prijetnju.

Stara kuka
3 godine prije

Što se tiče izjave Alemke Markotić, i njene opsjednutosti bioterorizmom (kojeg ipredaje na faksu) meni se čini da je ona u zadnje vrijeme pomalo izgubila psihičku ravnotežu. vjerojatno pod utjecajem praktično neograničene moći koju kao članica plandemijskog stožera ima, a i sama je pala žrtvom zastrašivanja i ispiranja mozga kojeg primjenjuje na stanovništvu svaki dan.

A upravo nas sve u takvo stanje svijesti žele kabalistički psihopati putem svojih stožeraških slugu dovesti. U stanje konstantnog straha, nesigurnosti, neizvjesnosti. Nažalost kod mnogih su uspjeli, a iz izjava Alemke Markotić, Capaka i sličnih vidimo da ni sami izvršioci nisu imuni na taj stalni brainwashing.

Bepo
3 godine prije

Crkotićka, Papak, Seroš i Retardinović će odgovarati svom narodu za sve što su im priuštili,za sve šta su im nametnuli i za sve što su prešutili.
Ali najgore od svega je šta 2/3 ovaca, jedva čeka obraćanje tog protuustavno i VELEIZDAJNIČKOG tijela..
Slijepi kraj zdravih očiju, gluhi kraj zdravih ušiju..
Ali odgovara će i oni šta su im naredila da to sve u rade…
Zamislite kako se osjećaju liječnici koji znaju da je korona najveća obmana stoljeća(nakon američkog slijetanja na mjesec), i koji to ne smiju javno izreći jer će biti sankcionirani, izblačeni u javnosti, a nema nikoga da stane iza njih.. Iza njih stoje ratnici na tipkovnica a….
Jadni li smo majko mila, ništa bolje ne zaslužujemo

Dokurčilomi
3 godine prije

Samo, Alemka je zaboravila također nešto reći o prirodi. Sve bolesti iz prirode imaju i lijek u prirodi dok ove napravljene i modificirane većinom nemaju lijek samo ublažavaju simptome.

Trt
3 godine prije

Zlo ni u crtiću nikad do kraja ne pobijedi pa neće ni u ovom slučaju. Prvo uvijek povedu,kao Hitler recimo, ali uvijek se to izbalansira s vremenom i borbom nekako. Ma ove zlikovce je internet sabitirao…ajde da su u 17. st. globalnu prijevaru probali izvesti,ali danas…samo istinom u čelo a može i u jetru…dapače…

Son of Alerik
3 godine prije

Kaže, ideš ti na kavu? E. Aj’ onda donesi jednu cedevitu. Meni se neda ići u dućan. Ne mogu podniti maske i još kad vidin sve one, uvati me jeza. Dobro kažeš. Otkad su uveli ove mjere i otkad se tebi neda ići u dućan, uštedili smo priko iljadu eura. Samo da mjere potraju.hehe. Ne ideš pa i ne trošiš. Dođem ja. Na vratima stoji natpis Ulaz samo s maskom. Ja bez nje. Držim cedevitu i mislim Ako što kaže ova na kasi, odoh ja s cedevitom kući, bez plaćanja, nek trči za mnom. Nek zove policiju.Ali ona me gleda i smiješi se, navlači svoju masku, kaže i meni je pun k maske. Ostali čekaju u redu s maskama. Ali jbg, zaboravio kupiti rizle, to ću na povratku, u drugom dućanu. Uđem, prodavačica ima masku, daje mi rizle, plaćam, hvala, ali ulazi poznanik s maskom. Za tebe ne vrijede pravila?… Čitaj više »

Pipistrella
3 godine prije

Nekad mi je stvarno bolno promatrati svijet oko sebe, koliko je vecina podlozna manipulaciji i slijepom slusanju naredbi jer je tako lakse nego promisljati. Neka netko razmislja za nas. A sto ako nam taj drugi drugi ne zeli dobro? Nema veze,samo malo treba uplasit stado i sve je pod kontrolom. Putovala sam nedavno avionom u zemlju gdje ‘nije preporuceno ici.’ Morala sam nosit masku na aerodromu i letu i mogu samo reci da mi je nakon sedam sati nosenja maske koza izgledalo odvratno i nastala su mi 4 ogromna prista na nosu i bradi, to sto se vidi povrsinska posljedica nosenja. Pricam s dosta ljudi ovdje,izmedju ostalih jednim doktorom koji radi za vlasnike jedne velike farmaceutske kompanije. I on sam veli da su maske glupost, kao sto je i precesto dezinficiranje ruku jer time ubijamo dobre,zastitnicke bakterije. Nase tijelo trebamo odrzavati u dobrom stanju, jacati imunitet i to je to.… Čitaj više »

Kažun d.d.
3 godine prije

Anti-Zionist Writer Alain Soral Jailed, Jewish Lobby Overjoyed
GUILLAUME DUROCHER • JULY 30, 2020 • 400 WORDS • 35 COMMENTS • REPLY
Ili je na naplatu došao video o Žutim prslucima?Ima i svoje stavove o koroni.

ron unz

Stara kuka
3 godine prije

U potpunosti se slažem s ovim člankom. Sve navedeno stoji.Samo bih se na zadnji dio osvrnuo. Što učiniti. Mislim da savjeti o razmišljanju vlastitom glavom i gašenju televizije nisu potrebni većini čitatelja ovog portala, jer oni već to i rade a to se i iz upisa vidi. Ne bi inače ni bili ovdje. Ali ostali dio stanovništva se na neki način mora probuditi. A probuditi ih se neće ako ih se naziva glupim bezumnim ovcoidima i časti sličnim epitetima. Da se razumijemo, ja isto mislim o njima, ali sam svjestan da nikoga neće uvjeriti u ništa ako ga nazivate glupom ovcom. Samo ćete mu probuditi prkos i izazvati kontraefekt. I treba izbjegavati priče o pozadini događanja, velikim igračima stvarnim ciljevima kao što je totalna kontrola iostalo. Većini je to jednako nepojmljivo, kao inevjerojatno. Ne žele u to vjerovati. Neki iz gluposti, a neki iz straha da je to istina guraju… Čitaj više »

Promatrač
3 godine prije

neznanje
Zavidiš mu? Njega se sluša,čita,poštuje a tebe ne.

zlovacki zlotvor
3 godine prije

Ma zlo su Zlovaki !!

Mare Prpić
3 godine prije

Otkad je Alemka gostovala na HKRu (čak dvaput, ako ne griješim) ni njega ne slušam. Izuzev kad se moli krunica.
Alemka, Alemka, teško tebi kad staneš pred Lice Njegovo.

Vice
3 godine prije

Naslov kaže: “PRIPREMA ZA KAOS”, dakle prvo pojasnimo tko pravi kaos, tko su gospodari kaosao.
Dakle, gospodari kaosa su bankari hazari (čitaj je – v – reji) oni sve ovo stvaraju jer žele zavladati svijetom , ako već nisu.
E sada kad znamo tko to radi znam protiv koga s boriti.
Alles klar?

Etz Chayim
3 godine prije

Logično. com je top portal .Redakciji predlagam članek 10 teorij zarot ,katere so se izkazale za resnične. Kaj se tiče razodetja in 4 jezdecev apokalipse Ko se zlomi 6 pečat izpod oltarja pridejo vsi svetniki v” belih oblekah” .Človeštvo bi moralo bojl delovati v smislu transpersonalnega arhitipa NEOMEDEVEŽANI h katerem spadajo otroci in seveda tudi nekatere živali.Jezus pravi ,da ne prideš ponovno v nebesa .če se ne rodiš ponovno -postaneš otrok -ponotranjiš pravilno pet naravnih čustev in ne daš moči njenim 5 polom nenaravnim čustvom.

HEKPCT
3 godine prije

Plan im se raspada, a vi o apokalipsi.

Moreno
3 godine prije

Pozdrav Neznan ko ti je uvalija to ”Božja riječ” u opis logike jer su božja riječ i logika dvi skroz različite kategorije.
Ljudski um je ograničen i božji um ga po svemu nadilazi . . . ono šta je postojalo prij i nastavlja postojat iza fizičke stvarnosti je božji um, tako beskonačan da u sebi sadrži svu moć koja je potrebna kako bi se stvorilo sve šta ikad može bit stvoreno te potencijal za iskusit svaki najmanji dil toga šta je stvoreno.

Jurica
3 godine prije

Ova naša 4 jahaća apokalipse su sluge te iste globalističke kaste koja gura svijet u propast. Glavno pitanje je kako ćemo se mi kao narod odbraniti od ovih domaćih izdajnika Alemke,capeka, Božinovića i Beroša?
Bespogovornom poslušnošću nikako. I onda kašu srbi nas uništili i opljačkali, ma dajet molim vas…..
Gori je 1 domaći izdajnik nego 100 neprijatelja. Ovi koronoidioti koji uvode strah tj. koronizaciju hrvatske zaslužuju najoštriju kaznu.

Mucke
3 godine prije

Danas u Berlinu odrzani veliki protesti protiv nosenja brnjica i socijalnog distanciranja.Bez obzira na pokusaj MSM da umanje znacaj i broj ljudi na ulicama Berlina , na net su se probile snimke i izvjestaji koji govore o oko milijun ljudi koji su ucestovali u ovom protestu. Vlast je bila toliko prestrasena brojem sudionika protesta da je odmah naredila policiji da zaustavi i razbije ,prethodno odobrene ,proteste .
Ipak se krece?

emitter
3 godine prije

Moreno

kazes: prihvaćanjem bilo koje dogme, kako evolucionističke, tako i kreacionističke, upada se u konformizam, ono, neću puno mislit, ovako je kako je, ja ću se već nekako izvuć.

zanimljivo je da i takav nacin razmisljanja manje vise kod mnogih ljudi dobro funkcionira, ono, kad dodje vrijeme naci ce se i nacin, moguce da je i to uredjeno nama nepoznatim kozmickim zakonima, ne znam, al’ znam da ne mozes nikog povesti putem njegove istine, u najbolje slucaju mozes mu biti samo putokaz, jer duhovno prosvjetljenje nije pitanje trenda vec dubke potrebe, potrebe koja ajmo reci neizbjezno covjeka vodi u samocu ali ne i u usamljenost

Jomla
3 godine prije

Moreno,
Svaka ti dala!

Spartak
3 godine prije

…”i cilja čovjeka i Boga tj. stvoritelja univerzuma kojem svi pripadamo.”
Molim autora Mislava da svoja vjerska uvjerenja ne poopćava tako da obuhvaćaju sve ljudi, jer ja na primjer, i mnogi drugi ,ne mislim da “pripadamo nekom Bogu stvoritelju univerzuma”. Te bajke za djecu nama nisu potrebne. Možete si svoga Boga odnijeti kući kao kućnog ljubimca, nema ništa protiv. Ali ima nas koji smatraju da je ta izmišljotina vrijeđanje zdravog razum pa nemojte govoriti u ime SVIH.

Mario
3 godine prije

Kako sam napisao ovcoidi jednostavno nemaju prvenstveno duhovne karakteristike da budu svjesni. Mozemo ih promatrati kao ogorcenu ljutu djecu. No ta djeca odnosno rulja ukida nam slobodu i prijeti nam unistenjem. Predlazem udruzenje svjesnih ljudi u zajednice tipa eko selo, jer na pomolu je represija, nestasica, nezaposlenost, cjelidnevne maske, bodovi za lojalnost vladi, cjepljenje, cipiranje……odnosno diktatura novog svjetskog poretka. Treba u buducnosti osigurati samodostatnost sto dalje od gradova i ovcoida dok I’m se ne srusi zlicinacki plan jer ovo je vrijeme smjene svemirskih ciklusa gdje dolazi do sravnavanja svih racuna

Max
3 godine prije

Bravp Mislave P. Sve točno.

Max
3 godine prije

Inače redovno pratim portal a povremeno i stavim komentar, ono što ću sad napisati tiče se izjave Markotićke o prirodi kao bioteroristu odnosno interpretacije te izjave.
Ne postoji način s kojim bi lakše i jednostavnije pojasnio napisanu interpretaciju osim da kažem da je jedna od “najdebilnijih” koje sam pročitao u zadnje vrijeme.
Ženska uopće nije ni u primisli imala svo ovo smeće vezano za njezinu interpretaciju već je samo sažela sve smrti u ljudskoj povjesti u jednu rečenicu a čiji je uzrok bio virus ili bakterija.
Tako da sugeriram piscu ovog teksta da se malo opismeni kad je u pitanju razumjevanje Hrvatskog jezika
Ili da potraži posao na “Imbex-u” i onda prodaje njihovo propagandno smeće.
Ovom portalu ne treba takvo pisanje i izvrtanje potpuno bezazlene rečenice i činjenično 100% točne.
Braća srbi bi rekli “FULAO SI CEO FUDBAL”.

Šta su uništili ...
3 godine prije

bild.de/regional/berlin/berlin-aktuell/linken-demo-gegen-raeumung-von-berliner-kneipe-vermummte-zuenden-pyros-72176916.bild.html

Mucke
3 godine prije

Talijani su se tako masovno prestravili od plandemije u Bergamu da sad pice po cijelom mediteranu i prave genocid nad skampima i jastozima.

Daniel Plainview
3 godine prije

Otkako je krenula koronaludnica, dok su drugi bili zauzeti praćenjem livescore rezultata u vidu broja zaraženih, promatrao sam i slušao reakcije ljudi i shvatio da su olako spremni odricati se svojih prava, štoviše, osobno inzistiraju da se mjere postrože, ali ne znajući da na taj način političarima pružaju mogućnost da se igraju njihovim, a nažalost i životima svih nas, kao u serijalu Slagalice strave. Stave vas u četiri zida i osluškuju kako se ponašate, koliko možete izdržati izolirani od svega i lišeni užitaka vanjskog svijeta. Dakle, jedan društveno-psihološki eksperiment u globalnim okvirima da ustanove dokle su ljudi spremni biti poslušni u odricanju slobode, užitaka i prava, kako se ponaša čovjek i koliko može izdržati prepušten ograničenim sredstvima te koliko smo spremni odreći se i prihvatiti novo normalno kao nekakvu uvertiru pred strogom kontrolom ili nestankom resursa. Ljudima su isprali mozak do te mjere da su svoje bližnje i susjede počeli… Čitaj više »

Melita
3 godine prije

https://www.express.co.uk/news/uk/1317399/UK-coronavirus-local-lockdown-boris-johnson-army-riot-fears Vojska (u Velikoj Britaniji) će možda morati priskočiti u pomoć policiji uslijed straha da bi COVID-19 “zatvaranje” u UK moglo izazvati nerede, budući da su ljudi postali uznemireni zbog gubitka sloboda. Dokument koji je u srpnju objavila Znanstveno-savjetodavna skupina za vanredne situacije (Sage) upozorava da bi se mogao razviti ozbiljan poremećaj javnog reda i mira. Sadašnja nestabilna i vrlo složena situacija znači da će se Velika Britanija suočiti s ozbiljnim izazovima u održavanju javnog reda…Znanstvenici upozoravaju da su tenzije koje su nastale kao rezultat pandemije postale “neraskidivo vezane” sa strukturalnim nejednakostima i međunarodnim događajima…Autori primjećuju da su sve veći protesti, proslave i nelicencirani glazbeni događaji u porastu, dok su javnozdravstvene poruke postale manje jasne. Velik incident proglašen je kada su se u lipnju ljudi masovno okupili na plaži u Bournemouthu, dok je nastavak nogometnog prvenstva također doveo do velikih okupljanja i sukoba među navijačima. Sage je razmatrao članak “Javni… Čitaj više »

Tvrdi
3 godine prije

@Moreno , Svašta smo svi vidjeli na televiziji, a nekad su ljudi slušali radio i napali ih vanzemaljci.

Perun
3 godine prije

Simbol Cetveroprega je simbol Proroka Ilije ( Slavenskog Boga PERUNA )….strog i nepokolebljiv propovjednik etičkih vrednosti na kojima je zasnovana hrišćanska religija , a u narodu je poznat kao Ilija Gromovnik……Prema narodnoj tradiciji, Sveti Ilija se vozi u vatrenim kolima koja vuku četiri konja, iz čijih nozdrva izbija plamen, a grmljavina je tutnjava njegovih kola kojima se vozi po nebu i oblacima…P.S….Neka grmi nek se zemlja trese nek udara more u mramorje …..
..Slaven Bijelac Slobodan Strijelac…..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI