SPREMAJU NAM KAOS – Globalistički hrvatski političari planski uništavaju Hrvatsku – Jadni Hrvati šute

Andrej Plenković - George Soroš
232 komentara

U Zagrebu je danas zabilježen događaj koji stvara tugu i najavljuje početak kaotičnog vremena, već viđenog u europskim i anglosaksonskim metropolama. Kamera jednog Zagrepčanina zabilježila je masovnu tuču stranaca u centru Zagreba. Za trenutak smo pomislili da se radi o Parizu, Bruxellu ili Düsseldorfu, gdje neasimilirani stranici čine teška krivična djela mlaćenja, silovanja i prodaje narkotika. Srećom policija je na poziv građanina brzom intervencijom uhitila protagoniste kojima nije mjesto u Zagrebu, kao ni u bilo kojem gradu Balkana.

Zagreb polako ali sigurno postaje klasični globalistički grad u kojem već počinje kaos na ulicama i gdje nekontrolirani uvoz stranaca zamjenjuje domicilno stanovništvo. Snimka koju vam donosimo rijetko je viđena na ulicama hrvatskih gradova, osim kada su u pitanju navijačke skupine, koje također kontrolira globalistička politika. Jadni Zagrepčani nenaviknuti na slične scene ne znaju da je to samo početak kaosa kojeg za globalističku bagru planirano odrađuju političari ucijenjeni raznih aferama (korupcijom, pedofilijom i drugih kaznenim djelima).

Sve što se događa, pažljivo je planirano, a križaljka je višedimenzionalna, tako da je običan čovjek ili grupa ne mogu shvatiti. Mediji, pod kontrolom stranca i stranih obavještajnih službi, svojim lažnim natpisima o zapadnim astronomskim plaćama, lošem životu u balkanskim zemljama i lažnom zapadnom raju, prazne bogate prostore balkanskih država. Cilj je zamijeniti homogenu tradicionalnu populaciju, sposobnu na sve moguće izazove s novim kulturama i narodima, a što će u konačnici stvoriti višerazinske sukobe. Upravo je to ono što se dogodilo danas u Zagrebu. Strani nesretnici rješavaju svoj interni problem na sebi svojstven način, nepoznat hrvatskim građanima o čijoj sigurnosti vodi računa policija i pravosuđe – tako bi to trebalo biti.

Početak kaosa

Nažalost ovo je samo početak i najava novog doba kaosa i unutarnjih sukoba. Globalistička bagra je putem medija i novca poredala korumpirane političare koju homogenu populaciju žele pretvoriti u heterogenu i podijeljenu, nesposobnu za bilo kakvo organiziranje i reakciju na koruptivne radnje nesposobnih političara i perfidnih medija.

Politički poslušnici to nisu sami izmislili, nego su ih instruirale zapadne agencije svojim savjetima i specijalističkom psihološkom obradom. Analizirate li životopise većine aktualnih političara, uočite će te odmah osobe s propalim karijerama ili lažnim diplomama.

Što slijedi?

Nakon sličnih incidenata, uskoro ćemo gledati i slušati razne “nevladine” udruge koje će stati u obranu neasimiliranih stranaca. Govorit će o ljudskim pravima stranaca, ali te udruge nikada neće govoriti o pravima tih ljudi u njihovim zemljama, koje su ratovima protjerali njihovi zapadni financijeri. Kritična masa još nije dosegla razinu kada će se na ulicama Zagreba pojaviti teški i jeftini narkotici, koji su u stanju preko noći “časnu sestru pretvoriti u prostitutku”. Sve se to već događa u Americi i Europi, samo što to nitko ne prenosi.

Jesu li krivi poduzetnici?

Mediji već godinama daju riječ beskrupuloznim poduzetnicima, kojih je vrlo malo, ali su glasni, te zagovaraju uvoz jeftine radne snage koju ne mogu naći na domaćem tržištu s kojeg radnici bježe na Zapad.

Zamislite, imate domaćeg radnika na raspolaganju, a on odlaze vani, nakon čega uvozite jeftinu radnu snagu pogođenu ratom izazvanim od strane Zapada na kojeg izvozite robu. Ovu rečenicu treba triput pročitati i razmisliti.

Jedan mali dio poduzetnika se uživio u globalističku igru. Iskorištava agoniju stranaca u njihovim zemljama, plaćajući im minimalne plaće dovoljne za život prema stečenim navikama: život u malom prostoru, skromni obroci i rad od jutra do mraka.

Pitate se što je cilj? Jednostavno, globalistička bagra misli da previše dobro živite i da vam se treba smanjiti životni standard. Nudi vam se život u šupama i težak rad. Ako niste spremni, ima tko hoće, a vi selite dalje.

Poduzeća koja promoviraju takvu agendu treba bojkotirati i od njih ne treba ništa kupovati. Pazite, ne ona koja zapošljavaju strance, nego ona koja promoviraju takav nepravedan sustav.

Rješenje

Portal Logično od prvog dana govori o kupovnoj moći koja ne ovisi o visini plaće, već o stanju u gospodarstvu i domaćoj kupovnoj moći. Plaća od 1500 € neto mjesečno je za Hrvatsku odlična, ali u Švicarskoj ste s tom plaćom siromašan čovjek, jer vaša domaća kupovna moć nije dostatna za normalni život.

Nikada nije bilo bolje vrijeme za domaću proizvodnju, jer je sve postalo skupo. Zato smo ljuti na poduzetnike koji promoviraju globalističku agendu, umjesto da vrše pritisak na političare, kako bi se stvorili idealni uvjeti za maksimalnu zaposlenost domaćega stanovništva, što ovisi o cijeni rada i domaćoj kupovnoj moći, a ne visini plaće.

Sve dok balkanskim zemljama ordiniraju strani mediji i banke, mira u zemlji neće biti. Strani mediji i banke su Trojanski konj koji služi da detektira konkurenciju i uništi je, ako je ne može kupiti. Odličan primje je grupa BORG Andreje Plenovića.

Stvar je više nego očita. Strane medije i banke financiraju zapadne korporacije. Zašto bi one, putem tih medija i banaka, financirale svoju konkurenciju u balkanskim zemljama? Radi se zdravoj logici. Zbrojite dva i dva.

GlobalizamhrvatskaKaosstranciZagreb
Pretplatiti se
Obavijesti o
232 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nepoželjni
1 godina prije

Ma sve točno !

(ali hajde da konačno i policija zasluženo počne dobivati plaću;)

ime
1 godina prije

“Što slijedi?”
pa slijedi tužba bene sandrić, bore radić i tomislava toma ševića protiv snimatelja zbog rasizma i mržnje prema migrantima.

dajte najte s tim naslovima.

Tupko Glupko
1 godina prije

Baš je danas izašao tekst u Večernjem listu da je prosječna zagrebačka neto plaća 1.256 eura, odnosno bruto 1.733 eura. Izuzevši doktore, programere, inžinjere deficitarnih zanimanja i sl. je li drugima koji su otišli raditi vani toliko bolji standard vani kada plate režije za unajmljeni stan u stranoj zemlji? Da, znam, u Slavoniji, Lici i sličnim predjelima u Hrvatskoj plaće su daleko manje, ali razlog tome je centralizacija sustava (Zagreb sa petinom pučanstva proizvodi jednu trećinu proračuna) i neulaganje u nerazvijene krajeve što se sustavno radi već 30 godina. Slavonija je posebno bolna priča, pogotovo uzevši u obzir da od početka ove godine stranci mogu nesmetano kupovati poljoprivredno zeljište u Hrvatskoj, a Slavonci svoje nekretnine i zemljišta zadnjih godina doslovno prodaju u bescijenje. Sreća u nesreći jest da nam je standard mali u odnosu na druge države i da se izbjeglice i tražitelji azila ne žele zadržati kod nas, već… Čitaj više »

Drljo
1 godina prije

Slažem se s dijelom teksta koji objašnjava kupovnu moć. U Hrvatskoj je plaća od 1500 eura solidna i da se s njom lijepo živjeti. To govorim ako oba partnera imaju tu plaću. Problem jesu cijene koje su ppdjednake u cijeloj bivšoj Jugi. Tako da mi nije jasno kako netko može preživjeti s plaćom manjom od 1000 eura.

držnedaj
1 godina prije

Kad spremaj kaos trik, taktika je uvjek ista! ‘Modus operandi im je uvjek isti : ‘Problem-Reakcija-Rješenje’. Taktika koja se primarno koristi za suzbijanje stanovništva, pospješivanje širenja policijske države i korak dalje u geopolitičkim ciljevima Novog Svjetskog Poretka. To funkcionira ovako: Sile koje rade u pozadini potajno stvaraju Problem i zatim skreću pozornost masovna-hipnoza medija na problem, tako da se mediji moraju s time imperativno pozabaviti. Upamtite, morate kontrolirati samo vrh Piramide, jer je većina medijskog izvještavanja samo ponavljanje onoga što glavne novine i TV postaje izvještavaju. Problem može biti bilo što – rat, financijski kolaps, niz otmica djece ili teroristički napad… Mediji imaju moć dati ljudima krivu predodžbu o “velikom problemu” iako on zapravo možda i ne postoji. Primjer za to bila bi “epidemija” otmica djece iz 2002., koju su mediji namjerno poticali iako su službene brojke pokazivale da je godišnji broj otmica djece zapravo u stalnom padu od 1970-ih.… Čitaj više »

Jadranka S.
1 godina prije

To se vec duze dogada u Njemackoj, grupirano, toliko je eskaliralo da su djelove njemacke proglasili opasnim zonama.

Dux
1 godina prije

Polako ali sigirno, europa nestaje i mjenja se struktura stanovništva,….. što smo tražili dobili smo, ulazak u EU i NATO je duboko potkopala temelje državnosti, služničke strukture vlasti rade i djeluju u smjeru globalizma,….zna se …

Žena
1 godina prije

Političari bi trebali zastupati svoj narod a ne maltretirati ga.

tihobl
1 godina prije

Bas se nesto cudno desava kod nas u Srbiji nista ne propada i svi masovno odlaze. Gdje god portal pise da nesto propada tu se masovno odlazi kako bi se zaradio novac . EU po Vasoj prici vec trebala da gladuje a ono mi gladujemo ili idemo kod njih da zaradimo jer kod nasih nemozes zaraditi.

tihobl
1 godina prije

Dok su se ovakve iz videa i daleko gore stvari desavale oko autobuske i zeljeznicke stanice u Beogradi nisam vidio ni jedno slovo da ste pisali ..

Ivan
1 godina prije

Zalimo neizmjerno sto je onaj mali izginuo uzalud na Markovom trgu, a da nije oslobodio Hrvatsku ove bagre. Nedo bog da budala dode u NATO evo cijele EU i Hrvatske u ratu..

alexosijek
1 godina prije

Ok..dakle sve se opet, na početku i na kraju vrti oko toga što se zove novac (tzv kuponski euro, dolar koji do kraja godine neće vrijediti ništa) — sve se događa stotinama godina otkad je uveden nekakav papir koji kao na sebi ima neki broj, pa ti isti koji su na papiru odštampali taj broj su i odlučili koliko taj papir “vrijedi” – a ne vrijedi u stvari ništa…Što ćemo tek sada jako osjetiti u doglednoj budućnosti! Sa druge strane, ta orkestrirana operacija dovođenja migranata jest organizirana i to pokriva velika svjetska organizacija koja se bavi ljudskim i inim pravima po svim zemljama svijeta – UN..dakle, aparat čak ne bih ni rekla WEF-a (jer mi se čini kako je to samo još jedna velika dimna zavjesa)…Kada sjedneš kartati, koliko god dobar bio i koliko god te sreća poslužila, u jednom ćeš momentu odigrati krivu kartu (jer to je jednostavno tako)… Čitaj više »

Iva
1 godina prije

Ako je plata 1500 odlična i može pristojno da se živi, zašto ljudi odlaze?

U Srbiji su mnogo manje plate, većina živi na kartice i čekove, i upravo su mizerne plate jedan od glavnih razloga odlaska iz zemlje. Ako bi se ukinule kartice i čekovi (odloženo plaćanje) izbila bi revolucija. Domaće radne snage nema, a počeli su da stižu neki stranci (pre svega vozači).

3.14stolero
1 godina prije

Već sam neki dan napisao i bar je to po zg već odavno vidljivo, biće kaosa ljudi spremite se.

Rimtutituki
1 godina prije

Sve je twko kao sto ste napisali. Zivio sam21 god u italiji( nema nijedna stazione centrale da smije zena sama da kupi kartu) sad u njemackoj 15god,idem stalno ita-njem potpuno isti obrazac. Tacno tsko pocinje,i vidim nijemci,izbjegsvsju stanice,neke kvartove i tako dalje,znaci oni napreduju. Sta god mislili o Bosncim,Srbima,Makedoncims,na kraju cemo morat se pouzdat i cuvsti ledja jedni drugima,ovo nadolazi u talasima. Dogovoriti se sta nas spaja,Slaveni,svi se razumijemo,a etnicka ,religoizna i teritorijalna pripadnost,dodje kasnije,ako se spasimo. Niko ne gleda u buducnost,onaj svajcarac jedanrecw,bice krvi do koljena u europi,mnogi ce od nas poginuti,ako se budemo dobrooo borili,mozda uspijemo izaci na kraj sa ovim. Ovo je vece mnogo od lojalne mrznje,razmirica itd,obu ce svibu da nad kucsju na kriz. Nije jugomostalgija,jebat je,nego prijeti nama nestanak.jedva smo pretekli u malim grupama,kso autohtoi narodi,prije 3000godina,prije 1500, i ubijek,nije biöo dolaska slovens,oduvjek smo tu,bilo je samo ubijanja . 250000najboljih legionara, 20 godina,dok su sve… Čitaj više »

Schroder
1 godina prije

To se zove NOVI RESET Klausa Schwaba Sve je to bilo dugo planirano od Davosa Vladari koje smo birali oni slusaju demona Sorosa i Klausa Schwaba Hoce da uniste vjeru tradiciju obitelj Za te psihopate nema Boga Oni se klanjaju Sutoni Plenkovic je dobar sluga Davosa i njemu se smijesi dobro placeno mjesto u EUili Nato On je poslan da unisti zemlju Sve zivo da proda i da se na kraju odrekne kune i uvede euro Svi vladari koji su redovno isli u DAVOS su unistili svoje zemlje da se ispuni plan NOVOG RESETA-NECES IMATI NISTA A BITI CES SRETAN A ONI CE NAS DRZATI KAO ROBOVE Sada su izmislili gradove 15 minuta pa tako ces u buduce morati traziti dozvolu da ides u grad kao za vrijeme korone TREBA TIM DEMONIMA RECI DOSTA: TREBA SE UGLEDATI NA FRANCUSKU I NA ULICU

Onlaer
1 godina prije

Da se ovo desilo u Splitu, a ne u gradu mlohavih ćuna, ovi bi završili pod rivu sa bloketon oko vrata.

baltik
1 godina prije

Iznenadilo me sinoć sto je htv dao takvu emisiju – intervju:

razgovor s razlogom: gojko bežovan

imate na jutubu, preporučujem.

baltik
1 godina prije

youtube TOČKA com/watch?v=2Cu27fiG6l8

baltik
1 godina prije

van zagreba je to manje vidljivo ali neće proc dugo probudit ćemo se i mi ostali u drugačijem gradu. a za 20-30 i vise god, kad budem stariji, možda se neće moći normalno proći onim djelovima grada gdje smo odrastali i bez straha prolazili kao mali i veliki u svako doba dana i noći. pocetak toga traje već neko vrijeme. spora okupacija naših ulica i naše kulture, našeg načina života.

Гавран
1 godina prije

Hrvatska lisnica u hrvatskom džepu, hrvatska puška na hrvatskom ramenu.
Tada mi se činio kao pravi slogan za prave poteze i dobrobit naroda. Naravno umesto Hrvatska mislio sam Srpska.
Carevi propagande i magovi oblikovanja mozga sa zapada su i tada kao i sada nenadmašni, samo je stvarnost otišla svojim putem.

Večno ponavljanje basne o lisici i gavranu. Ti si pametan, ti si jedinstven… GRA. Ode obrok.
Jes bilo u socijalizmu nedinamično, prašnjavo i nemoderno, ali smo imali svoje vlasništvo nad sredstvima za proizvodnju. Zemlja, vode, fabrike, banke – sve je bilo naše-sada je tuđe a mi izbeglice u svojoj bivšoj zemlji.

Nit lisnice, nit puške.

Panonicus
1 godina prije

Drugar..,ne znam kako ce zadrani reagirati,ali bi prvi trebali biti kus.
Pogledaj brojke,poput porasta stanovnistva,cijene nekretnina,broj noćenja itd.
Priljev novca(razvoj) je poceo klasičnim kriminalom 90.-ih(npr dovoz “robe” u Sepurine i Zemunik),nastavio aneksima ugovora za Gazenicu2 i vezne ceste,a danas je vjerovatno preko “legalnih” poslova u gradjevinarstvu,turizmu i nekretninom biznisu.

Panonicus
1 godina prije

Ne trolaj!!,banaliziraj!!! i relativiziraj!
Mogao si uzeti i dva pijana zagorca,kako se mlate oko medje,kao benigan primjer.
Razlika je,sto oni nece silovati,paliti,ubijati…,kao ni 2 spomenuta purgera.

Damir
1 godina prije

Za opisanu situaciju, niti je kriva politika, niti su krivi poduzetnici, i jedni i drugi iznose ništa drugo doli običnih poslovnih ponuda (sve vezano za politiku, tzv. zakone, radna mjesta…, u današnjem društvu gdje je tzv. trgovina vrijednost broj jedan, sve je poslovna ponuda). Krivi su , kao i uvijek, oni koji se žale što netko drugi ne vodi njihov život na način kako bi oni htjeli, a zapravo niti sami ne znaju što je život, jer da znaju preuzeli bi za njega odgovornost. Stoga nije čudo što ljude danas tzv. elite promatraju i smatraju kao gojime, kao stoku, kad si je narod u većini slučajeva sam izabrao i izgradio takav status.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Ha ha pa to i je cilj da budete ljuti na poduzetnike a i oni medusobno plus da imate grupu ljudi kojima nesmijete nista ni reci a da vas nekazne toliko da nakon placanja idete spavat pod most!

Sve je tako podlo i lukavo namjesteno da ne mozete nista i svi ste svjesni toga jel da je suprotno, nebi ovdje svi skupa piskarali!

Max
1 godina prije

Točno.

mujica
1 godina prije

građaninu koji je snimio i koordinirao intervenciju svaka čast! realno…to je bila manja tuča…niš… kod mene u kvartu ista slika od 500 tinjak stanara nas 3 ćemo napraviti reda ili pozvati policiju,ostali šute ko pičke. možete recimo javno odbiti/ne koristiti usluge (wolt/glowo) svih poduzeća koji koriste garave kirurge kao radnu snagu i napisati gazdi email!

Miso
1 godina prije

plakat ce Hrvati za Bosancinama koji su otisli a zamjenit ce ih ovi

A neg.
1 godina prije

Kalergija, koji je inače slabo poznat javnosti, mnogi smatraju tvorcem Europske Unije. On je odabrao njenu himnu, a i sudjelovao je u izboru dizajna zastave s nekadašnjih 12 zvjezdica. Brojna načela Kalergija usvojena su kao temelj Europske unije. Međutim, Kalergija nije zanimala Europa ujedinjenih nacija, niti očuvanje njenog identiteta. Naprotiv, Kalergi je promovirao ideju rasnog miješanja Europljana s drugim rasama u cilju stvaranja miješane rase bez osjećaja pripadnosti, kojom bi vladajuća elita mogla jednostavno upravljati. Kako je Kalergi sam tvrdio, vladajuća elita bili bi Židovi, navodno jedina rasa za koju je tvrdio da posjeduje „duhovnu nadmoć.“

onaj najglu...Dalton
1 godina prije

Baba, da je Jole od tetke Anke diga kredit, a ne triba mu…
Je, da jednom prije neg’ umre vidi šolde na kamari.

P.S.
Indijcu platio u kineskim juanima…
Danas se barba Jerku čistač popiša u bazen.

XXY
1 godina prije

Bitno da je stoka bila u prvim redovima na misi za Uskrs na smrdljivom hrt-u!Banda sotonistička sluganska onoga čelavoga davoskoga bolesnika Schwaba,mater mu j.koja ga okoti!

Max
1 godina prije

I meni moji spremajui Kaos . Ubiše me leđa nitko ne da tabletu. A dok se ja znojim od boli ona otvorila prozore a ujak mi reče da šutim jer nije svim prascima kao bicku???? Ako Bog postoji zašto to dopušta?

nessy
1 godina prije

Kada te ljude gledam pojedinacno, bude mi zao, svaki od njih ima tuznu pricu, i sigurno nije dosao iz Nepala ovamo rado. Ipak, sve treba gledati sa udaljenosti, i na vrijeme zaustaviti situaciju koju mnoge bogate zemlje imaju sa imigrantima. No-go zone, kvartove u koje i vatrogasci ulaze samo uz pratnju policije, razbojnike koji zapale grad (u Francuskoj), jer je jedan njihov ubijen prilikom nasilne provale… Za sada se to jos moze prevenirati, ali kada ta ekipa dovede i zene, pa se pocnu radjati obojeni ‘Hrvati’, koje ne mozes ni deportirati, imat cemo golem problem. Za pocetak, ovu ekipu gore, redom deportirati, i zabraniti im ulazak. Ne samo one koji su se tukli, nego i ostale, koji to nisu sprijecili. I tako ubuduce, strogo ih sankcionirati za bilo kakav kriminal ili nasilje. Umjesto da vlada propisima poboljsa uvjete za domace, oni dizu kvote uvoza, a dobro znamo sto se dogodilo… Čitaj više »

kcjhabsdljkcg83247tr08
1 godina prije

istraživači…ajmo na google maps pa pronađite centralu Astra Zenece BV u WTC centru u Den Haagu…koje brojke vidite na satelitskoj snimci?

Jadranka S.
1 godina prije

Napisala sam i previse i objasnila zasto sam napisala koliko sam napisala.
Dala sam vam smjernice dalje istrazite sami. Sve se moze (saznati) kada se hoce (saznati).

CAN
1 godina prije

Sve stoji,autoru pohvale,a
isčezlima pozdrav.

Lucija, prva
1 godina prije

” ‘Ajde odite u vanjske kvartove Stockholma, Malmoa (policija ne ulazi unutra, samo vojska)!

Progresivno razmišljanje, ne žele kulturu i vjeru, ajd nije bed, ali zahtijevaju socijalke za karanje i doslovce štancanje djece.
Da ne pričamo o porastu ovisnosti i droga od kad se gamad naselila.
Prije dva tjedna specijalci pokušali uči u Rosengård, oklopnjake su im pogodili RPG-7 i ručno složene cijevne bombe.

VOJNI specijalci su napravili 180 jer im je premijer (eunuh) rekao da je to ok, dio prilagodbe na društvo i aklimatizacija na hladno vrijeme!
Problemi se rješavaju na izvoru. Mogu 99,9,% izbjeglica (😄) biti normalne ali se većina nikada neće prilagoditi i uvijek će biti problemi!
Kako znam?
Pogledam LIBERALNU Francusku i njihove probleme s muslićima iz Alžira i centralne Afrike.”, koment, fb, index, na eksploziju i pad zgrada u Marseilleu.

Lucija, prva
1 godina prije

“Middle value separating the greater and lesser halves of a data set
provides a better representation of the center. 

Median income, for example, may be a better way to describe center of the income distribution because increases in the largest incomes alone have no effect on median. For this reason, the median is of central importance in robust statistics.

1,2,2,3,4,7,9

Aritmetička sredina jest zbroj podijeljen sa 7.
Dakle, 4

Medijan jest 3.
Vrijednost koja razdvaja gornju i donju polovinu niza.
Samo primjer. Ilustrativno bi bilo računati za ovakve stvari medijan:
npr jedna firma koja ima
2 sa plaćom od 100000.
8 sa plaćom od 30000

I 30 s plaćom od 800€.
Ili, 100 s plaćom od 800€.
Vidite štos?

Koristite srednju vrijednost – koja vam treba.

Antikomunist
1 godina prije

Sve je istina. Dok se ne riješimo ove vlasti plenkovićeve nema napretka po svim pitanjima života u HD.

Lucija, prva
1 godina prije

Ova dva komentara sam skinula, mada ne tema na kojoj su bili posve druga. Ali nešto im je zajedničko: 😏 Dobro to zapamtite. LA je nick komentatora kojem odgovaraju. “Los Angeles, 10. april 2023 19:56) U tvom gradu ima nekoliko desetina hiljada beskucnika. A u celoj tvojoj drzavi se broje milionima. A da ne pominjem da imate vise od sedam miliona dece bez ikakvog zdravstvenog osiguranja. I to je po tebi Ok? Pa, liberalni kapitalizam, za to su i glasali! Ne moraš da plaćaš zdravstveno ili plaćaš ono osnovno, a to znači da moraju da te prime u hitnu pomoć, zakrpe, tu možeš da ostaneš najviše 2-3 dana, i onda te bukvalno izbace na ulicu da im ne zauzimaš mesto, jer stalno pristižu novi pacijenti. Za bilo kakvo privatno osiguranje treba poprilično novca, jer tu ako plaćaš ono najjeftinije, i nemaš neke vajde ako ti zatreba specijalista za nešto ozbiljnije,… Čitaj više »

Mamu im *bem americku-satanisticku
1 godina prije

United Balkan je resenje za tu bagru i …. tako dalje

R M
1 godina prije

Video sam to danas negde. Odvratno, da dalji svaki komentar je izlišan

slobodan
1 godina prije

nemamo mi što više zbrajati; kad smo se razdružili: janezi, hrvatine, muslimanija, srbadija, đetići… od 23-milionske zemlje, sa onakvom kulturom, raznolikošću, nepobjedivom jna, sa obećavajućom perspektivom nakon ekonomsko-kulturne reforme ante markovića (“sa ili bez komunista YU može postojati”, njegove riječi)… šta reći za njene pobrojane prebivalce? tek, “dobili ste što ste tražili” (na bosanskom: “zaiskali ste, evo vam ga”). dakle, nema lamentiranja nad lošim usudom… narednih stoljeća, dok slavjani ne ojačaju!

R M
1 godina prije

Ne mogu da pričam za Hrvate, ali kod Srba je bio zaista veliki državnik Miloš Obrenović. Druga su i bila vremena. Nije bio mala maca, ali je osluškivao glas naroda. Pa on pita svoje obaveštajce:
-Šta priča narod?
-Ma gunđaju strašno.
-Nema veze, steži još.
Kasnije
-Šta priča narod?
-Ćuti.
-Popuštaj, popuštaj…

Jadranka S.
1 godina prije

Odvratno.
Fuuuj.
Nalazimo se zadnjim vremenima……..

Lucijan
1 godina prije

Hrvatska ima već sada previše hotela jer nema raspoložive radne snage. Dizati kvalitetu a smanjiti “kapacitete”. Svaki veći novi hotel je + 50-100 migranata koji će se naseliti i trajno mijenjati demografski sliku, kulturu domaćih ljudi, koji će papirnato postati netolerantni, rasisti – krivi za sve. S druge strane prolazi rasistički zahtjev investitora da se ne uvozte Nepalcii Bangla…ci jer su fizički slabi a Uzbekistanci su bolji. Kome? Što znači da odlaze u Europu – a gdje smo mi? Trpamo migraciju, ne ispod tepiha već iz svojih leđa, u Europu.

Tim
1 godina prije

A svi se pitaju zašto se Hrvati masovno naoružavaju. Puške se prodaju kao bobi štapići, a streljivo svako malo nestaje i poskupljuje i to ne lovačko streljivo, već vojno. Ne bojim se ja za Hrvate. Mi smo mazohisti, budimo se i reagiramo burno tek kada nam kišobran do ručke zabijen u dupe i otvore. Tada počinje kaos, podižemo spomenik Danijelu Bezuku i uvodimo obavezne zimske gume i ljeti da ne kližemo po krvi tirana.

Perica iz Tresnjevke
1 godina prije

“Pametni” zagrebcani birali su Mozemo Globaliste i APa to ce ubrzati neminovno unistenje.

Pravnica
1 godina prije

Ja bih se vrlo rado vratila iz zapadne Europe, ali u Hrv. ne bih mogla preživjeti, čak ni da sama otvorim svoju firmu; već sam pokušala, raspitivala se, a nikakvog rezultata. To je razlog zašto se većina nas koji smo otišli neće nikada vratiti.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI