Musk najvaljuje objavu tajnih dokumenata o Fauciju

Musk i Fauci
15 komentara

Elon Musk je u nedjelju nagovijestio da će uskoro objaviti sljedeću grupu svojih “Twitter fajlova”, koji će se fokusirati na dr. Anthonyja Faucija, koji je vodio američki odgovor na pandemiju Covid-19.

Izvršni direktor Twitter-a objavio je novogodišnju poruku na platformi društvenih medija u nedjelju, rekavši: „Nadam se da imate sjajan dan 1. 2023! Jedno je sigurno, neće biti dosadno.” Kada je jedna korisnica odgovorila na objavu, rekavši da “čeka #FauciFiles”, Musk je odgovorio: “Kasnije ove sedmice.”

Milijarder je dugo bio kritičan prema Faučiju, koji je bio lice odgovora na pandemiju SAD-a i za vrijeme Trumpove i Bidenove administracije. Donedavno je bio i na poziciji direktora Nacionalnog instituta za alergije i infektivne bolesti (NIAID).

Prošlog mjeseca Musk je otišao toliko daleko da je predložio da doktora treba krivično goniti zbog navodnog laganja pod zakletvom o finansiranju istraživanja povećanja funkcije u laboratoriji Wuhan u Kini. Istraživanje povećanja funkcije može uključivati ​​uzimanje virusa koji bi mogao zaraziti ljude i učiniti ga prenosivijim.

U maju 2021., nakon što su ga republikanski zakonodavci pritisnuli po tom pitanju, Fauci je rekao da NIAID i Nacionalni instituti za zdravlje “kategorički” odbijaju da ikada finansiraju takva istraživanja.

Intercept je u septembru objavio dokumente koji pokazuju da su te dvije institucije usmjerile sredstva neprofitnoj organizaciji EcoHealth Alliance, koja je uložila u eksperimente s korona virusima slepih miševa u Wuhanu, gradu odakle je Covid-19 nastao.

Međutim, Bijela kuća se borila da brani Faucija, opisujući Muskove komentare kao “odvratne” i “razdvojene od stvarnosti”. Doktorov “rad na zaraznim bolestima, od HIV/AIDS-a do Covida, spasio je bezbroj života” , navodi se.

Nakon što je Musk završio svoj posao od 44 milijarde dolara o kupovini društvene mreže u oktobru, objavio je nekoliko paketa takozvanih “Twitter fajlova”, koji su ocrtavali prethodnu politiku cenzure platforme.

Dokumenti, posebno, bacaju svjetlo na navodne pokušaje Twittera da prikrije informacije koje štete Bajdenovoj izbornoj kampanji. Također su detaljno opisali očigledan dosluh platforme društvenih medija s FBI-jem da ukloni sadržaj koji je američka vlada smatrala nepoželjnim.

elon muskFauci
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
1 godina prije

“Twitter fajlova”
pisi kako vidis, pisi kako govoris. pa kako?

korisnik
1 godina prije

mask, samo se nemoj vozit teslom.

nonwo
1 godina prije

Twenty-Three Canadian Children Have Died in the Past Month, and No One Is Talking About It “We’re in a situation where hundreds and thousands of [Canadian] kids have been injected with potentially immune system-destroying mRNA vaccines.” RED VOICE MEDIA,Dr William Makis,Canadian physician, cancer researcher, and author of 100+ peer-reviewed medical publications. Dvadeset troje kanadske djece umrlo je prošlog mjeseca, a nitko o tome ne govori “U situaciji smo u kojoj su stotine i tisuće [kanadske] djece cijepljene mRNA cjepivima koja potencijalno uništavaju imunološki sustav.” Dr William Makis u videu zabrinuto primjećuje da je 23 djece u Kanadi umrlo u samo jednom mjesecu od gripe i/ili streptokok A infekcije od kojih su neki bili hokejaši/atletičari-znači izrazito zdrava djeca za koju je gotovo nemoguće da ih pokosi bezopasna bolest kao gripa ili izlječiva bolest kao streptokokni infekt. Kako su djeca sportaši morala biti cijepljena da bi se bavila sportom,dr William postavlja pitanje… Čitaj više »

Metabaron
1 godina prije

Fauciju je istekao rok trajanja, posluzio je svojoj svrsi i sad ga bacaju pod vlak sto je , uostalom i zasluzio ….no , pravi krivci ostaju nepoznati za siroke mase …

Schwarze Hunderte
1 godina prije

E. Musk NIJE spasioc vec GLASNOGOVORNI DJELATNIK one DRUGE Americe i kost u grlu , liberalna establishmenta ! Project Musk ( do 2015 slabo tko je i cuo zanj 😁) je POSLJEDNJI POKUSAJ – STEP BY STEP , ONE , STARE AMERICE DA UNORMALI SEBE !! Sto od svega bude , vrijeme ce pokazat no samo prisustvo E. Musk I JOS I VISE —- MOCNIH LJUDI — POZADI NJEGA ne doprinosi puno , pobjedi Atlantisa u prijedstojecem vrijemenu .. Ne ide se u globalni sukob , sasma izgledno — na dve fronte — sa ràzdjeljenom zemljom a PODJELA I MEDJUSOBNO NEPOVJERENJE U USA — SADA — JE TOLIKA !! DA PO PRVI PUTA U HISTORIJI USA — DJELI OBITELJI 😱 ! To vise , niti globalni rat , ujedinit nemre a kamoli … Paragrafi … Stoga se u predstojecem sukobu , naziru vec sasma jasno — dvije strane .. Jedna… Čitaj više »

1 godina prije

Ne radi se to tako Musk, prijatelju. Između najave i objave dokumenata moguće je da se oskljizneš i padneš pod autobus.
To samo objaviš a poslije neka si Fauci misli kako će se izvuć’!!

alexosijek
1 godina prije

Neki američki podcasti i analitičari koje tamo pratim su proglasili objavu tzv. ‘twitter file’-ova najznačajnijim događajem u Americi prošle 2022. godine. Količina objavljenih podataka je nevjerojatna i informacije koje dolaze samo potvrđuju većinom ono što se sumnjalo duže vrijeme – kontrola, CIA, FBI,…- svi ujedinjeni u zajednički zločinački pothvat nevjerojatnih raznjera. Dokumentacija sa dokazima za sud i zatvor! Nadam se kako se u 02/2021 pratili curenje i objavu dr Faucija sa svim svojim suradnicima i u Americi i u Wuhanu i u Genevi. Francuski nobelovac, prošle godine preminuli Luc M. je davnih godina uspio doći do razumijevanja što uzrokuje AIDS i počeo ga liječiti……kako je u Americi u to vrijeme ista bolest uzimala maha sve više i više, Luc M. je podijelio svoje nalaze i rezultate sa američkim kolegama. Veliki dr Fauci je iste zadržao i nije ih javno primjenio ni podijelio dalje…nego je 4 godine nakon toga izmišljenim dodanim… Čitaj više »

Max
1 godina prije

To je krupno.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI