Najmanje 4 američka vojnika ubijena nakon eksplozije vozila u sirijskoj Markadi – SANA

SANA
14 komentara

Prema Sirijskoj arapskoj novinskoj agenciji (SANA), eksplozija se dogodila u širem području grada Markada u nedelju, dok je vozilo sa američkim vojnicima prolazilo putem između Hasake i Deir Ezzora.

Četiri američka vojnika poginula su nakon što je njihovo vozilo raznešeno eksplozivnom napravom na širem području sirijskog grada Markada, izvijestila je SANA pozivajući se na civilne izvore. Nijedan zvanični komentar Pentagona nije pratio izvještaj.

Prema izvještaju, američke trupe su nametnule „sigurnosni kordon“ oko mesta eksplozije, a američki vojni avioni primećeni su na nebu iznad mesta.

Vozilo u kojem su se nalazili američki vojnici prolazilo je putem između gradova Hasaka i Deir Ezzor.

Deir Ez-Zorasirija
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ive
3 godine prije

Nije ih šteta, tko ih je zvao da dodju tamo. Pokojni Tito je rekao da je svaki nepozvani naoružan vojnik izvan domovine agresor.

3 godine prije zadnji put uredio Ive
Ime
3 godine prije

Bit će krvi u plićaku jer već ssd imamo 10tak konstantnih sukoba i ratova i kad dodamo još novih 10tak ode Svijet u kojem živimo.

3 godine prije zadnji put uredio Ime
hong kong
3 godine prije

Sva vojska koja rovari i pljacka po drugim zemljama treba biti potrovana idi kuci pa uvodi demokratiju na zalost sve su to zapadne pljackaske demokratske horde.

GoCro
3 godine prije

Ne bih se začudio da je ovo “false flag” akcija kako novi predsjednik ne bi rebao čekati na neki drugi povod od trenutka kada dade prisegu.

Istranko
3 godine prije

E moj S. Marković, ja sada moram ići guglati gdje se nalazi grad Markada i tko ga nadzire, pa napiši članak kako treba… Ionako se sastoji od četiri rečenice.

3 godine prije zadnji put uredio Istranko
pantagana
3 godine prije
3 godine prije zadnji put uredio pantagana
Stara kuka
3 godine prije

“Trumpeta”, Biden, “desničari i supremacisti”… Hajde majke ti malo pojasni što si to ovdje nadrobio.A i ovi što ti dadoše pluseve mi baš nisu jasni.

Max
3 godine prije

Počelo je ponovno

Alex
3 godine prije

Eto Trumponji povod za pokretanje rata…i ostanak na vlasti.

Ringo10a
3 godine prije

A bit ce toga jos…one su tamo okupatori i uljezi

iejfnviwerfvuewrfvwe
3 godine prije

Kad bi se gledalo sto su ciokaubojgusari uradili zemljanima u samo zadnjih 500 godina trebali bi biti ti teritoriji izbrisani sa lica zemlje.

BanOvan
3 godine prije

Ameri lete u nebo.

BanOvan
3 godine prije

Vi vec ustolicili onu izlapjelu ojebinu. Sto ‘no u vicu rece Perica “Polako qrve tek se temelji postavljaju” na njegovu izjavu da se u gradu pravi javna kuca.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI