“Najstariji Trumpov sin želi postati guverner New Yorka”

Donald Trump Jr.
8 komentara

Najstariji sin predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, Donald Trump Jr., govorio je o svojoj kandidaturi za mjesto guvernera savezne države New York, prenosi stranica Page Six.

O svojoj odluci je govorio u razgovoru s članovima elitnog kluba “F6 Labs Gun” u Hicksvilleu, New York.

“Donald Trump Jr. je izjavio kako je zainteresiran za kandidaturu, na primjer, guvernera države New York, a mjesto gradonačelnika New Yorka mu je manje interesantno”, rekao je jedan od sudionika u razgovoru, među kojima su bili visoki policijski dužnosnik Thomas Krumpter, vlasnik tvrtke za proizvodnju votke Marty Silver, odvjetnik i lobist Brad Gerstman i ugostitelj Chris Tsarsi.

Prema riječima jednog od sugovornika, sin Donalda Trumpa je dodao “kako ne želi postati jedan od 100 senatora i članova Kongresa, ali da mu je, nakon sudjelovanja u predizbornoj kampanji njegova oca, vrlo dosadan povratak na posao”, piše novinarka Emily Smith.

Donald Trump Jr.guvernernew york
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
subaru
7 godine prije

Oba sina imaju odabrane za žene, sestra im udata za odabranog prešla na judaizam, ja ne vidim ništa sporno za budučeg guvernera đujorka.

jale
7 godine prije

Kad te netko ovako razočara kao Trump sav slobodni svijet, sve slobodne ljude, onda ni njegovim potomcima ne želiš ništa dobro. Nek crkne sin krvoloka!

Zvrk
7 godine prije

politika je u tom slučaju atraktivnija od biznisa.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI