Nakon njemačke ljevice i desnica traži obnovu veza s Moskvom

AfD traži ukidanje sankcija Rusiji
9 komentara

Nakon njemačke ljevice, desnica se također izjasnila u korist boljih veza s Moskvom. Glavni kandidati za izbor u Bundestag iz stranke “Alternativa za Njemačku”, Alexander Gauland i Alice Weidel,  pozvali su na ukidanje sankcija protiv Rusije i da se aneksija Krima prizna kao legitiman proces, prenosi Die Welt. Prema Gaulandu, sankcije su “politički pogrešne i oduvijek ruski Krim se ne može se vratiti Ukrajini”.

Na regionalnom kongresnu glavnih kandidata za izbore za Bundestag u rujnu su najjača imena stranke “Alternativa za Njemačku” (AfD), Alexander Gauland i Alice Weidel,  pozvali na “zaokret u politici njemačke kancelarke Angele Merkel”.

Kako piše Die Welt, Gauland je pozvao na “ukidanje sankcija protiv Rusije i da se razumiju politike Vladimira Putina”.

“Kazne su je uvijek pogrešne, a oni su i politički nekorektne. Oni ionako neće vratiti pedalj krimske zemlje. Krim je izvorno ruski teritorij i ne može se vratiti u Ukrajinu”, rekao je njemački političar.

“Nakon raspada Sovjetskog Saveza je Zapad propustio priliku za izgradnju svijeta s Rusijom. Za nas, Nijemce, uvijek su bili povoljni dobri odnosu s Rusijom”, zaključio je čelnik “Alternative za Njemačku”.

Njemačka ljevica odbila osuditi aneksiju Krima i traži raspuštanje NATO pakta

AFDAlexander GaulandAlice WeidelAlternativa za Njemačkudesnicaobnova odnosa s Rusijomzahtjev
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Antonio
6 godine prije

Bude se Njemci. Lepo je to vidjeti.
Vasington ce pozvat Merkelku na “razgovor”. Normalno i CIA ce vise da radi u Berlinu.

NSU
6 godine prije

E moji Njemci, naljutit ćete Plenkyja, a šta onda?

Podravec
6 godine prije

Ajde lijepo je vidjeti da Njemci polako dolaze sebi, da se bude iz sedamdesetpetogodišnjeg sna!

Ravio
6 godine prije

Malo po malo svakom postaje jasno da ce doci na red od americke sake.

subaru
6 godine prije

Švabe su okupirane poslije Franačke, nemaju oni svoju politiku, tama tu vedri i oblaći.

tuf
6 godine prije

Nema to nikakve veze s ljevicom, desnicom. Radi se o gospodarskim interesima, a svi koji se javljaju imaju itekakve veze u kompanijama i sponzore koji njima upravljaju.

jale
6 godine prije

Obistinilo mi se ono što zazivam decenijama. Da ljevica i desnica odbace prijepore koji datiraju od prije 100 godina, da se fokusiraju na aktualnu politiku i probleme, da sagledaju realnost i ako ne ujedinjeni, nastupe barem složni oko toga da nas bankarska oligarhija maskirana u plave globalističke rukavice sa zlatnim zvijezdicama želi vratiti u feudalizam i poretvoriti u kmetove bezemljaše. Zašto bi mi željeli da budemo potpuno obespravljeni kao što su nekada bili naši pradjedovi? A koliko je samo ljudi iskrvarilo za ideje koje su i običnom čovjeku trebale osigurati sigurnu osnovnu egzistenciju i jednakost pred pravosuđem. Danas imamo pojam “regionalizacija” koja se gura pod reformama, koja je već iznjedrila neprikosnovene lokalne šerife koji vedre i oblače u svojim sredinama i pravosuđe koje nije narodno, nego državno, a državom upravljaju interesni klanovi i tajkunska oligarhija koja i postavlja te suce, advokate i državne pravobranitelje. Zatvoren krug apsolutizma.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI