Nakon Prigožinovih izjava, FSB je pokrenuo kazneni postupak za poticanje na pobunu

Jevgenij Prigožin
14 komentara

Nacionalni antiteroristički odbor rekao je da je nakon izjava Jevgenija Prigožina, FSB otvorio kazneni postupak zbog pozivanja na oružanu pobunu.

“U vezi s ovim izjavama, FSB Rusije pokrenuo je kazneni postupak o činjenici pozivanja na oružanu pobunu. Zahtijevamo hitno zaustavljanje nezakonitih radnji”, rekao je odbor.

Podsjetimo, kasno navečer 23. lipnja rusko Ministarstvo obrane izvijestilo je da sve informacije objavljene na društvenim mrežama o navodnom “udaru Ministarstva obrane RF na kampove PMC Wagner” ne odgovaraju stvarnosti. također je dodao da to nije ništa više od informativne provokacije. Ministarstvo obrane napomenulo je da ruski vojnici nastavljaju izvršavati borbene misije u zoni specijalne operacije.

Dmitrij Peskov rekao je novinarima da je Vladimir Putin upoznat sa situacijom oko Prigožina. “Putin je obaviješten o situaciji oko Prigožina i poduzimaju se sve potrebne mjere”, rekao je Peskov.

Često se u životu dogodi da osoba jakog ega krene u imaginarnu borbu protiv izmišljenog neprijatelja. Ego bez kontrole je vrlo opasna stvar, pogotovo u stresnim momentima. Jevgenij Prigožin nije običan lik, nego osoba od Putinovog povjerenja. Što se dogodilo s Prigožinom, to za sada nitko ne može objasniti.

Stvar će se ipak završiti vrlo loše po Prigožina, koji svojim javnim nastupima podriva vojni vrh Rusije, a to je namanje što Rusiji treba.

 

FSBJevgenij Prigožinpobunarusija
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
So baby talk to me
10 mjeseci prije

I treba da ga maknu. I onog idiota s nacističkim tetovažama isto

Schwarze Hunderte
10 mjeseci prije

Ništ se djesiti neće SEM što je silno ” ranjena ” SUJETA , Ruskih Generala na pristojnoj udaljenosti od ratnih dješavanja ( može tamo čovjek i poginuti u p.m. 👎 ) a koji , opet vole promatrati rata – poput nas – logičara 😁 – preko satelita 😁 … Namjesto da PREDVODE – PRVI svoju vojsku , komandom — ZA MNOM !!! Oni … Iz Moskve …. Daj nam najnovijih satelitskih prikaza da možemo izdat komandi … E PA ZAHEBI TO 👹 !!! Očevidno su postali svijet za sebe , država u državi a to tak ne ide !!! Prigozhin je 90% svoga vremena uz svoje vojnike – na prvim linijama što god tko o njemu mislio !!! Kakovi FSB , jurci – palci ??? Misle Generali , praviti putsch a ??? A dobiti će —- SMJENU NESPOSOBNIH !!! Rusi ne uhićuju ratnih heroja !Generali TO — NIJESU ! Toliko… Čitaj više »

MNK
10 mjeseci prije

Zar nije to maskirovka kako ste rekli prije nekoliko dana? 😀

nepoželjni
10 mjeseci prije

Hehehe… došlo Prigožinu iz .uzice u polupraznu tintaru ! …da pokušam ja objasniti … …ja Prigožina vidim kao lika gotovo prazne glave ali mooda velikih kao lopte za pilates… Naravno, velika mooda podrazumijevaju i brdo testosterona koja u kombinaciji sa manjkom sive tvari, daje lika koji je Putinu bio kao naručen da odradi prljav posao i ujedno da se riješi desetaka tisuća (pa i stotinu) najgoreg ljudskog otpada a ujedno odradi prljavi zadatak u kojem bi bilo šteta da strada toliko dobrih i poštenih Rusa… (moj naklon Putinu) Jasno, Prigožin nije znao ono što je Putin znao… …velika mooda i malo mozga tvore uvjete za maksimalni ego a takav ego podrazumijeva opasnu i štetnu samosvijest, pohlepu i iskrivljeni pogled na samoga sebe i svoju ulogu… Prigožin je sebi umislio da mu to što je “uradio za Rusiju” daje za pravo na neposluh do te mjere da može sebe postaviti na… Čitaj više »

Max
10 mjeseci prije

Logičan razvoj događaja.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI