Nastavljaju se prosvjedi diljem Hrvatske protiv Covid tiranije koju na mala vrata uvodi Plenković i klika.

Ne mjerama
122 komentara

Nakon što su Plenković i klika, kopirali sulude ideje zapadnih još luđih političara, glede totalitarističkih mjera, krenuli su prosvjedi diljem hrvatskih gradova.

Pojedinci i razne udruge organizirano, ali i spontano izlaze na ulice, nakon pošteno odrađenog radnog dana. Mainstream mediji nastoje stigmatizirati prosvjede, a nerijetko ih ignoriraju.

Zdravstvene propusnice koje uvodi Panković nigdje u svijetu nisu dale rezultate. Visoko procijepljene zemlje, muku muče s pozitivnim na Covid, iako su samo prije par mjesec govori o “magičnom” djelovanju svih cjepiva. Čak je i Plenković prije par mjeseci obećavao kako će procijepljenost od 60% riješiti sve probleme, dovesti do slobode i konačno skinuti sve maske s lice.

Istina, maske su skinute, ali ne s lica naroda. Poslušamo li zapadne mainstream medije, odmah uočavamo kako više nitko ne govori i zaštita drugih, nego o teškim posljedicama osoba koje nisu cijepljene. Dojučerašnje izjave plaćenika farmaceutske mafije, više nigdje ne možemo čuti. Bar ne na zapadu. Slogan cijepi se kako bi zaštitio druge više ne vrijedi, jer nam nove znanstvene studije potvrđuju kako cijepljeni nose viruse korone i zarazu šire drugima. Zdravstvena potvrda im daje lažnu sigurnost, čime su opasniji od necijepljenih koji se testiraju.

Ako cijepljeni mogu zaraziti kao i necijepljeni, zašto vlast želi cijepiti djecu koja korona prehladu prebolijevaju bez posljedica? Zašto od naše djece prave zamorčiće?

Nikada ne treba zaboraviti, čak što više treba stalno ponavljati, da korona prehlada nije ništa opasnija od obične gripe za većinu populacije. Koristeći klasično liječenje, poznato svim intelektualno poštenim liječnicima, a ne kriminalne protokole uvezene sa zapada, smrtnost od Covida nikada ne bi prešla neke druge korona prehlade iz prošlosti.

Stoga možemo reći da su prosvjedi građana opravdani i potrebni, kako bi hrvatski političari konačno štitili interese svog naroda, a ne farmaceutske mafije koja je svijet bacila na koljena.

Dragi naši Logičari, informirajte se o prosvjedima i dajte svoj doprinos. Mirni prosvjedi su legalno i demokratsko sredstvo pritiska na politiku. Nemojte gledati tko je tko na prosvjedima. Lijevi ili desni, vjernici ili ateisti, heteroseksualci ili homoseksualci, Srbi ili Hrvati… Danas imamo samo jednog neprijatelja, organizatora plandemije i njegove poslušnike. Taj neprijatelj pokušava unijeti razdor među prosvjednike. Stigmatizira pojedince, nastojeći kanalizirati energiju naroda u pogrešnom pravcu.

Budimo složni i raskrinkajmo manipulatore. Sloboda nema alternative.

andrej plenkovićhrvatskamjereProsvjedi
Pretplatiti se
Obavijesti o
122 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Spacevoodoo
2 godine prije

Nisu kopirali nego su dobili u zadatak, samo što su prilagodili korake.
Sutra je novi dan i interesira me što će to biti drugačije poslike svih prosvijeda ovog vikenda.

Toni
2 godine prije

Anemični briselski ćata – poslušni masonski učenik, je pravi primjer bijednog štrebera koji dosljedno provodi masonsku sotonsku agendu procjepljivanja nacije trashom koji mijenja ljudski genom. Klasična sotonska borba protiv Boga i njegovog djela.

Nina
2 godine prije

Danas je biotehnologija toliko mocna da naucnici mogu proizvesti sve sto zele, od lekova. Ako zele. Ali sad je taktika, praviti se glup. “Nema rezultata? Jao, pa virus je komplikovan… Nismo u stanju savladati ga…” “Ima nuspojava? Jao, upss, nesto smo pogresili, pazicemo ubuduce majke mi…” Itd. Isto je bilo kad je okupiran Irak. Opsti kaos je nastao, a Pentagon se pravdao da, eto, situacija je bila previse slozena…nisu se snasli…

Jery
2 godine prije

Odlican članak! A najbitnije poziv na prosvjede bez obzira na sve medusobne nesuglasice i ugrađene zablude koje produciraju uvijek isti zlotvori i to bas oni koji cijelom Svijetu namecu i prodaju “slobodu i demokratiju”!
Moramo biti uporni i odlucni! Ovo je zadnja prilika da se nešto promjeni!

Legendarni Grk
2 godine prije

Evo zašto je potrebna konkretna fizička akcija protiv umrežene psihopatske bande: “Njima – oligarhiji odnosno eliti koja ovo vodi – više NE treba ni obrazovni, ni zdravstveni, niti javnoupravni, niti bilo koji sustav koji je namijenjen srednjoj klasi.   NE treba im više ni srednja klasa. Jer imaju UI i robote.   Čak im više NE treba ni toliko vojske ni policije.   Oni znaju (temeljem matematičkih modela i projekcija) da im je dovoljno oko jedne petine sadašnje populacije.   I njih planiraju imati pod totalnim nadzorom (jer će biti nanočipirana ta preostala populacija).   I planiraju prisvojiti sve preostale resurse i nekretnine (država, tvrtki, obitelji, pojedinaca…), izazivanjem globalne, do sada neviđene ekonomske krize (u kojoj će se svi – i države i tvrtke i obrti i pojedinci –  zaduživati da bi još kratko preživjeli,  i davati u jamstvo sve što još posjeduju).   Imaju jasne ciljeve i imaju sredstva… Čitaj više »

Emiliano Zapata
2 godine prije

Poslusajte ideju
https://youtu.be/OtTbG5ZWcdM

Emiliano Zapata
2 godine prije

h ttps://youtu.be/OtTbG5ZWcdM

Irena
2 godine prije

NE PODJELAMA, NE PROPAGANDI, NE PRITISCIMA, NE PROPUSNICAMA!
Bilo nas je jučer nekoliko tisuća a ne nekoliko stotina kako lažu u medijima, samo u Zagrebu. O manjim gradovima ne izvještavaju jer su za ovu protunarodnu vlast nebitni.

Mike
2 godine prije

evo nešto drukčije posloženo: Mike – 12. studenog 2021 . Kako godine prolaze, tako se vibracije sve više povećavaju pomažući dušama na putu svjetla da se lakše razvijaju nego u bilo kojoj ranijoj prilici. Uzdizanje daje puno ohrabrenja i samo je nagrada za trud koji ste uložili. Istina je da što se više naviknete na to postaje lakše i nema načina da vas se zadrži. Nema razloga zašto duša koja odluči primati poruke ne bi bila uspješna. Važno je imati samopouzdanja za to i ne biti previše samokritičan. Mnogi od vas imaju talente kojih nisu svjesni i znat ćete kada budete pozvani da ih iskoristite. Obično ih nosite sa sobom iz jednog života u drugi, ali vam se mogu činiti novim. Intuitivno biste trebali znati što je moguće, osobito kada je riječ o onome što biste nazvali razonodom ili hobijima. Većina stvari trebaju biti dio vašeg života, ali ne nužno… Čitaj više »

Mike
2 godine prije

evo nešto drukčije posloženo: nastavak na prvi dio koji čeka admina pa navolju i njemu: Ne možete zamisliti koliko će se toga promijeniti na bolje i biti bez neprestanog uplitanja mračnih. Nakon što se riješite virusa, može početi Novo doba koje će vas odvesti u vrijeme Uzašašća. Nikada se nećete vratiti akcijama Mračnih koji će do tada biti prebačeni na drugačiji put kako bi odgovarali za njihov stalni napad na ljudsku rasu. Iako sada još morate raditi kako biste se riješili njihovih pokušaja da vas sputaju, njihove pristaše i dalje vam predstavljaju prijetnju. Međutim, na putu ste koji će vam donijeti uspjeh i ništa ga ne može spriječiti. Svjetloradnici su postigli izvanredan uspjeh u donošenju dovoljno svjetla na Zemlju, kako bi oslabili učinak akcija poduzetih protiv njih da bi se zaustavila njihova evolucija. Mračni će se tako reći boriti do posljednjeg čovjeka, ali uzalud, jer bitka je već dobivena. Njihov… Čitaj više »

4e 65 6b 64 6f 2e
2 godine prije

Ovdje se radi u puno dubljoj stvari, jer da bi spike protein bio obstojan oni dodaju/zamjenjuju dio njegovog koda sa nekim drugim molekulama. Zato kod prepisivanja, stvaranja novog proteina može dolaziti i dolazi do greški. To je povezano sa codonima i nepoznavanju njihove međuovisnosti u genomu. Znanstvenici su naime do nedavno smatrali, da je 99% genoma junk/trash, što nije istina. O tome je pričao i bavio se time Pjotr Garjajev. Codoni su slijed triju aminokiselina u DNK (recimo ACT ili ATA…). Te imaju različita značenja, ovisno na kojem mjestu u DNK se nalaze. Da stvar bude kompleksnija oni su u međuovisnosti sa susjednim codonima. Neki misle da se tu radi o 3, neki čak o 5 susjednih codona. To je otprilike kao kompresiranje ZIP fajlova ili MP3, JPG… Mijenjaš 1 aminokiselinu i može doći do potpune izmjene značenja tog dijela DNK. A pošto je po nekim saznanjima DNK vjerojatno i… Čitaj više »

petar schroder
2 godine prije

Plenkovic se hvali da je dobio peticu od EU jer sve bravo ispunjava sta mu kazu a i od WHO Njega ne brigaju gradani kojeg su birali , jer su njemu bitniji ti mocnici koji vise obecavaju i placaju, a narod ovce koje moras procjepiti, inace ne mozes ici na pasu Mi svi znamo da su neki pred kamarama dobili Placebo a gradani pravuTreba reci NE

Puž
2 godine prije

Ole? Polako do neke litice i O D J E B I U JELENJIM SKOKOVIMA

Tupko Glupko
2 godine prije

Već je bio link, ali treba povremeno podsjetiti:

Infodemija – Infodemija – Sve nebulozne izjave

Izjave osam naših znanstvenika od početka Covid-19 medijske histerije koji se forsiraju u našim mainstream medijima “iskačući iz paštete”, od toga pet njih radi u inozemstvu.
Našli nama da pametuju – valjda zato što ih nitko ne doživljava u njihovim novim domovinama.

Probrana ekipa – Đikić, Čačin-Šain, Rudan, Ban, Štagljar, Kolarić, Ambriović-Ristov, Trampuž.

Kada ih se hvata u lažima i kada pobijaju sami svoje riječi, skupa sa komentarima koji to dokazuju.

Neprocjenjivo.

Zozo
2 godine prije

Braco vidjet ćeš ti kako će ovo sve da završi!Vi pelcovani ćete da umrete a nama kako Bog da!

Mali Čovjek
2 godine prije

Jučer na riječkom prosvjedu: “U jednom trenutku, Vlada će poslati svoje plaćenike i infiltratore” i “Vlada će ispočetka prosvjede nastojati omalovažiti i blatiti (putem medija)” ili u ovom slučaju, korisnog idiota -dotičnog riječkog političara. Takvim ljudima treba zapamtiti lice kako bi im se u narednim prosvjedima kulturno reklo – Odlazi ili ostani. Ili si sa nama, ili si protiv nas. Dobrodošao si pridružit se našoj borbi ili odpuži ispod kamena iz kojega si izgmizao. P.S. Osvrt na zastavu sa slike. Zapitajte se – zar zaista želite da se svijet vrati na ono što je bio prije korona ere!? Nisam siguran. Jedina razlika u odnosu na ono staro jest, da zmija ne skriva svoje noge više. Zapitajte se sljedeće – ako kojim slučajem mi, mali pobijedimo, neće li trebati uspostaviti potpuno novi sustav na kojem ljudsko društvo počiva. Hoćemo li započeti njegovu gradnju tako što ćemo temelje natopiti krvlju naših dojučerašnjih… Čitaj više »

Tupko Glupko
2 godine prije

Plenković ponovo poziva sve na cijepljenje: Do sada je procijepljeno više od dva milijuna građana – Novi list

Citat:
“..  kazao je Plenković i dodao da se pri podizanjem rejtinga od Fitcha gledalo i cijepljenje.
Agencije prate što radimo kao društvo, jesmo li solidarni, odgovorni, je li razumijemo o čemu se radi.”

Razumijemo mi jako dobro o čemu se radi, kada ti jedna od tri glavne svjetske kreditne agencije (Fitch ima sjedište u VB i USA, druge dvije Moody’s i S&P sa sjedištem u USA) koja bi trebala gledati samo financijske pokazatelje države postane epidemiološka služba, tj. uvjetuje kreditni rejting brojkom ljudi koji su primili prva dva eksperimentalna genetski modificirana Covid-19 cjepiva.

Kraj
2 godine prije

Ne znam u kojim gradovima ste vi bili na prosvjedu, ali kod mene nije bilo nikoga. To mi je otvorilo oči da više nema pomoći. Kafići su bili krcati kao da se ne održava prosvjed, a to je zato jer su vjv neki od njih cijepljeni, a druge boli k jer im još ne gori pod uzicom. Žao mi je, ali po ovome što sam vidio, nitko se neće pobuniti. Savjetovao bi vam ako ne želite pečat da si odete kupit konzerve i sve što vam može duže trajat. Gotovo je, pobijedili su.

Tupko Glupko
2 godine prije

Još uvijek ima više preboljelih nego cijepljenih na dnevnoj bazi, što znači da smo sve bliži kolektivnom imunitetu.
Jer kada ti je 40-50% testiranih i PCR pozitivnih, znači da su brojke vejrojatno i duplo veće.

A ti se pitaj zašto unatoč broju preboljelih i cijepljenih nikada nisu bile veće brojke PCR pozitivnih nego danas.

Ili ste vi pobornici cijepljenja i mišljenja da će sve ovo proći sa cijepljenjem toliko zadojeni religijom cjepiva da ne vidite što vide i djeca od 10 godina?

Pogledaj što se dešava u Nizozemskoj, 86% odrasle populacije cijepljeno:

Nizozemska ide u djelomični lockdown na tri tjedna; premijer: ‘Donosimo vrlo neugodne mjere’ | Telegram.hr

45% hospitaliziranih (dakle onih sa težim simptomima) su im cijepljeni, imaju prosjek od 30-ak umrlih dnevno u zadnjih tjedan dana.

Generalštab JNA
2 godine prije

Prema naređenju vrhovne komande generalštaba JNA, svi pripadnici pete kolone osuđeni su na smrt streljanjem za izdaju Ustavnog poretka i svih naroda i narodnosti. Izvršenje komande stupa na snagu odmah. Odjeljenje OZNA-e. U potpisu, Ranković.

Vendetta
2 godine prije

Nastavljaju se prosvjedi ali i dalje mnoge subkulture koje su se godinama predstavljali kao antisistemaši i dalje šute. Di su ti navijači, bajkeri, alternativci i ostali….Danas u Splitu tekma 30 tisuca ljudi sa covid potvrdama, koliko je bilo na prosvjedima ovih dana u Splitu? Jos neki u komentarima pisu kao stožer na aparatima. Kakvim aparatima stožer je to dozvolio. Da je stožer rekao nema gledatelja nitko nebi A rekao niti se pobunio kak bi stožer stvarno mogao onda biti na “aparatima”: Sve u svemu dobro je sto se prosvjeduje, iako svi znamo da od ovakvih prosvjeda nece biti nista jer ovo je drugacija operacija koja ce zavrsiti samo u slucaju ogromnog sukoba ili ogromnog neposluha. Preferiram opciju broj 2 i nadam joj se iako se bojim da se opcija broj 1 nece moci izbjeci ali ce onda nazalost biti i mnogo nevinih zrtava. Mnogima je sada dosla voda do grla,… Čitaj više »

Poznavlac prilika
2 godine prije

Pa dobro tko je taj mozak koji je organizirao današnji tzv. “tihi bijeli marš” protiv kovid tiranije točno u vrijeme kad počinje utakmica Hrvatske i Rusije? Samim time su u startu barem prepolovili broj sudionika prosvjeda. I to kakvog “provjeda”. Takvog u kojem organizator ne dozvoljava nikakve poruke, zahtjeve i transparente nego samo nekakvo sterilno i imoptentno prešetavanje u tišini i u bijelom. Pa zbog takvog “prosvjeda” režimski psihopati neće se ni po guzici počešati. Jedini prosvjedi koji bi mogli postići nekakav efekt bi trebali ili biti masovni sa desecima tisuća ljudi, ili organiziranih na Trgu Svetog Marka i to kada su članovi vlade i saborski zastupnici tamo i pred kućama i stanovima članova vlade, “stožera” i istaknutih pobornika “mjera” iz redova liječnika, novinara i njima sličnih zločinaca. Naravno takvi prosvjedi bi neminovno povlačili mogućnost sukoba s policijom. Ali ovakvi patetični performansi samo šalju poruku bezidejnosti, nemoći i straha onih… Čitaj više »

Emiliano Zapata
2 godine prije

Kako onda najprocjepljenije zemlje uvode lockdown?

Ole kastriran dole
2 godine prije

Hahaahahahahahaha

Emiliano Zapata
2 godine prije

Moze ali neka prvo vrate sto su do sad ljudi uplatili pod obavezno zdravstveno!

Metabaron
2 godine prije

Moze , ako ti iz svog djepa placas lijecenje od posljedica cijepljenja .
Cijepio si se neprovjerenom kemikalijom ?
Imas nuspojava, posljedica, moras u bolnicu ? Onda si troskove plati SAM .
Ako si bio tako blesav pa nasjeo na propagandu , sad si sam placaj troskove .
Zasto bi netko drugi placao za tvoje greske?

bumbar
2 godine prije

O tome je na prosvjedu u Splitu govorio i Dr. Tomislav Domazet Lošo, našto su se na zadnje noge digli pravovjerni kabalini “znanstvenici”.
Treba im ovu švedsku studiju dati na uvid, jer oni osim direktiva iz kabalinog gnijezda, ništa drugo ne priznaju. A tamo piše:
“SARS–CoV–2 spike protein significantly inhibits DNA damage repair, which is required for effective V(D)J recombination in adaptive immunity. Mechanistically, we found that the spike protein localizes in the nucleus and inhibits DNA damage repair by impeding key DNA repair protein BRCA1 and 53BP1 recruitment to the damage site”
Kako ovo drTrobonjača prevodi?

Hulk
2 godine prije

Onda uzmeš Johnson ili Astra i to je to. Ali ti ne znaš razliku a pametuješ

promatrač
2 godine prije

Jučer cijepljenjo prrko 19000 novih
Sve vas je manje i time sve smo blize zavrsetku pandrmije

Pošto umirete na dnevnoj bazi i postajete teški invalidi rekao bih ipak, da je vas sve manje.

bumbar
2 godine prije

Oprosti, koliko puta se moramo cijepiti 95% efikasnim cjepivom?

promatrač
2 godine prije

Ah da, zaboravio si napisat da moramo i dalje prisilno uplačivati u zdravstveni sustav da se sa našim novcem vi lječite. Za vas nema ljeka ali sad to i vi znate, pa se tešite… Inače, tablete protiv ove prehlade su jako jeftine i bez recepta, barem su bile dok ih niste izbacili iz upotrebe kad se to saznalo.

Njegova Visost
2 godine prije

Admine, ne odmaraj metlu!

Ljudov
2 godine prije

Prema naslovu na vrhu problema u Hrvatskoj je Plenković i njegovi hajduci. Dakle pitanje svih pitanja je: KAKO ZAUSTAVITI – ELIMINISATI PLENKOVIĆa i NJEGOVE HAJDUKE??? Hajdemo dati jasan odgovor i krenuti u riješavanje nataj način, jeli možda riješenje dati mu otkaz i isplatiti plaću do kraja mandata, ili je riješenje biti okrutan i nasilan kao što je on prema Hrvatskom narodu.

Bosanac
2 godine prije

Od A(ID)S-a do COV(ID)-a 19 ubrzanim tempom se provodi “(po nihovom) popis i pretvorba ljudi u (kako sam Cow naziv kaze) goveda”, koja trebaju bit žigosana iznutra i kontrlolisana na (uslovno rečeno) daljinski i to ona koja prezive sav taj proces.

As (na engl. znaci Mi) a na nasem As, Ras, Rasa …i dodjemo do engl. Race.
Kako Englesko govorno područje naziva nasu mladju slavensku bracu Rusiju – Raša, Ruse – Rašn, šro bi se miglo prevesti kao Rasa, odnosno Rasan.

E zato onaj štakor Fauči jođ pd 80-ih sprovodi jednu te istu igru na sjebavanju rase. …..itd.

ledeno doba
2 godine prije

 je su li 70% kovid pacijenata na intezivnim njegama u Njemačkoj cjepljeni? evo još jedan primjer kako banda mulja, vara i manipulira i to u ovom primjeru prilično nevješto. i kako se banda zapravo sam faktički otkriva neovisni aktivisti i novinari su analizirali najnovije službene podatke Instituita Robert Koch (RKI) o broju navodnih pacijenata na odljeljenjima za intezivnu njegu u bolnicama Njemačke. To je, kako je mnogima poznato, u Njemačkoj državna institucija, koja ima otprlike isti status kao HZJZ kod nas. Dakle, RKI (kojemu je Gatesova zaklada donirala lovu i to se može vidjeti na portalu zaklade), vodi svakodnevnu statistiku o broju zaraženih, mrtvih, cjepljenih..itd nekoliko stvari su neovisim novinarima upale u oči. Najprije to da RKI u statistici o broju pacijenata na odjeljenjima za intezivnu njegu, i podatcima o njihovom statusu, da li su cjepljeni ili necjepljeni, očito namjerno vodi te poodatke, počevši od početka 5. tjedna u godini 2021.,… Čitaj više »

BTK
2 godine prije

Čuo sam sad ‘u boj u boj za narod svoj’ sa tribina Poljuda pa vise ne brinem ništa.

Greven
2 godine prije

>>> Zašto od naše djece prave zamorčiće? <<<

Jer im je u interesu, i zato što mogu, a mogu jer proleteri pristaju na klasnu podjelu u kojoj viša, vladajuča klasa ima totalnu vlast i moč. Rabe vašu djecu kao laboratorijske pacove, ne svoju. Logično i lako za shvatiti, zar ne?

ledeno doba
2 godine prije

na hebo prosvjede..
cjepljenje ovce idu na poljud gledati cjepljenje (sa placebom) milijunaše…
bljak, fuj…

Praetorian
2 godine prije

U isto vrijeme u Splitu se igra kruha i igala. Poslusnici novog nenormalnog ne zanima u sta se pretvara svijet u kojem zivimo. Njima samo daj lopte i neartikuliranog arlaukanja

ledeno doba
2 godine prije

kvazi liječnici odali kvazi biskupiće udruženje rokefelerovih i gejtsovih kasapina i dželata, koji sebe nazivaju liječnicima, zvano HUBOL, mnogo je uvred-jeno i iznenad-jeno na nedavno priopćenje, družine zvane Hrvatska biskupska konferencija. Iako je to priopćenj bilo jako mlako i suzdržano,–mesari u bijelim mantilima su se jako naljutili “…Bolnički liječnici oštro prozvali biskupe: ‘Iza vaših riječi su neznanje i mlaki, bljutavi, proračunati kukavičluk!’ HUBOL je pozvao sve koji su sudjelovali u pisanju tog teksta da dođu u covid-19 bolnice i “izađu iz svojih kula bjelokosnih”. “Cijepljeni ste, imate covid potvrdu, nema straha za Vaše zdravlje. Pogledajte u oči bolesnike oboljele od covid-19 bolesti, ali i bolesnike koji nemaju covid-19 no ne mogu dobiti zdravstvenu skrb jer bolnice trenutno nemaju mogućnosti o njima skrbiti. Pogledajte u oči zdravstvene djelatnike koji o njima skrbe i u dežurstvima često traže slobodan krevet više za oboljele. Oni će Vam reći da je cijepljenje najučinkovitija zaštita… Čitaj više »

Kill the Bill
2 godine prije

https://www.youtube.com/watch?v=r4i4XhUO74A

Highlights. Melbourne. 13.11.21

Lucija, prva
2 godine prije

Glupo 💩.
Da nema cijepljenih, davno bi ovo bilo gotovo.

Grom iz oblaka
2 godine prije

Evo dok hrabri ljudi prosvjeduju na ulici, svi glavni logičari griju guzicu u svojoj sobi i hrabro komentiraju na Logično portalu. Bravo!

Max
2 godine prije

Rado bih se priključio Kako i Gdje?

Slow motion
2 godine prije

lijepo te pozdravim bejzbol palicom po mozgu..

Šimo
2 godine prije

Krivo mi je što nisam došao na vrijeme, a samo zato jer je portal Logično objavio podatak da je okupljanje u 17.30h na Markovom trgu.
Došao sam na vrijeme kao i puno nas, no skup se razilazio jer je ispravano bilo okupljanje i povorka sa Trga Francuske Republike u 15h.
Drugo što zamijeram organizatorima, je to što sam objavu na portalu Logično pročitao tek danas.

A treće, organizatori su skroz fulali termin okupljanja,…baš ono u vrijeme nacionalne utakmice.

Hvala,
Šimo

Krle
2 godine prije

Nemam toliko vremena ni da pročitam sve a kamoli da komentiram, pa se izvinjavam ako je već bilo (nije loše pogledati opet). Za mene najbolja analiza situacije:
h ttps://uqload.com/ag81vfx874a8

Otpornik
2 godine prije

Gdje je anemična bitanga? Tresu mu se gaće?

Zoki
2 godine prije

Sorry, oni se bocaju od srca! U Sloveniji i tri srca !

Vanja
2 godine prije

Večeras sam gledao strim iz Splita sa rive i tamo je bilo zdravih ideja kod govornika,ali se gube u matrici starih bitaka.Ovo je neprijatelj koji prevazilazi shvatanje veterana koji ne razumeju da sada stradaju od prijateljske vatre i da smo žrtve “slobodnoga svijeta”kako je to Tuđman nazivao.Najlakše bi bilo da je stvar u Berošu i Plenkoviću.Ko god bi bio na njihovom mestu radio bi po befelu kao i oni i uvodio kovid potvrde.Kad si kolonija,drugčije ne može.U pauzama sam čuo muzički repertoar devedesetih,a morala bi da svira neka sasvim druga muzika,još nekomponovana.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI