Natalija Poklonskaja odgovorila na prijedlog Transparency Internationala

Natalija Poklonskaja
13 komentara

Natalija Vladimirovna Poklonskaja, pravnica i bivša vrhovna tužiteljica Ruske Republike Krim i aktualna zastupnica Državne Dume, pristala je pokazati svoju imovinu “međunarodnoj” organizaciji Transparency International, ali pod uvjetom da zaposlenici organizacije njoj prikažu svoju.

“Ja sam spremna pokazati svu svoju imovinu, ako glasni borci protiv korupcije kao odgovor pristanu pokazati svoju”, napisala je Poklonskaja na Twitteru.

Također je objavila audio snimku u kojoj kaže kako će sa zadovoljstvom pokazati kako i gdje živi.

“Pokazat ću čak i ormar, službeni automobil, uredski namještaj, roditeljski dom. Nažalost, ne postoji ništa više”, rekla je bivša tužiteljica Krima.

Međutim, Natalija Poklonskaja poziva “glasnu gospodu koja se bori protiv korupcije da pokaže kako i gdje žive, kao i njihova djeca i žene”.

“Ako su već rekli da imam jahte, prekrasnih palača, zrakoplov, helikoptere, možda bi oni htjeli da ja to zaista imam, a onda iznenada za sebe nađu bogatu nevjestu, a da ja to i ne znam”, ironično je zaključila zastupnica Državne Dume Natalija Poklonskaja.

Ranije je Natalija Poklonskaja, koja se kao vrhovna tužiteljica Krima pokazala kao izvrsna pravnica, predložila da se u iskorjenjivanju korupcije u zemlji provjere aktivnosti Zaklade za borbu protiv korupcije Alekseja Navalnog i ruskog ogranaka organizacije Transparency International.

Transparency International je 1993. u Berlinu  osnovao Peter Eugen, bivši direktor Svjetske banke za istočnu Afriku, a organizacija ima više od 90 nacionalnih podružnica.

Natalija PoklonskajaodgovorTransparency International
Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Antonio
6 godine prije

Natalija Poklonskaja je pravi poklon za Rusiju. Poklon na makedonskom je dar.
Nemamo mi na Balkanu puno ovakvih zena koje su pametne, borbene, patriotke…
Ili kad bolje pomislim, imamo, imamo, ali nase su korumpirane vlasti napravili da ih nemamo…
Zato su nam glavne face ovi iz Transparency International

Ola-ro
6 godine prije

Tko god je vjeran majci Rusiji, bio znastvenik, sportas, kapitalista, politicar, drzavni sluzbenik, glumac, umjetnik, pjevac…je proganjan od USA i njenih satelita.

Ana
6 godine prije

Bravo ! BRAVO!

skozelea
6 godine prije

nyas-myas

Zvrk
6 godine prije

Garantujem da je prije ove krize imala prezime Poklonska.
Jer kako su ondje nakon proljeća 2014. mahom postali prorusi, tako su im i prezimena postala posve ruska.

Georgij Žukov
6 godine prije

Lijepa zena , prirodna ,, prkosan pogled , odlucna a sto je najbitnije u ovoj prici ima licencu i odobrenje Putina za deratizaciju Transparency Internationa Petera Eugena u Rusiji,

eee
6 godine prije

Van teme a nije al ja jos nisna vidia nesto odvratnije. Ukrajnski film o tragedij djevojcice koja uzdise nad teskom sudbinom. A ta je da je rodjena 9 maja i morala je slavit rodjendane na groblju. Pogleda san par minuta i to je izavalo u meni nekakav gnjusan nezamisliv osjecaj ja neznan sta je to . To je nevjerojatno. Film je dobi nagradu na festivalu makarskoj. Evo ako ima neko odvazan da odgeleda tu gnjusobu od filma https://lb.ua/culture/2017/05/10/365881_mariya_ponomareva_esli_imet.html

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI