„NATO bez mozga“ je otišao predaleko, kaže Lavrov

Sergej Lavrov
37 komentara

NATO, kojeg je francuski predsjednik Emmanuel Macron svojevremeno nazvao ”mrtvim mozgom”, otišao je predaleko, sudeći po nedavnoj politici zapadnog bloka predvođenog SAD-om prema Ukrajini, izjavio je u petak ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov.

Obraćajući se na sastanku komisije Jedinstvene Rusije na međunarodnom forumu o ekološkoj politici i održivom razvoju, ruski najviši diplomata je rekao: “Macron je svojevremeno dijagnosticirao Sjevernoatlantski savez kao ‘mrtvin mozgom’. Sudeći po tome kako je blok njegovao kijevski neonacistički režim, bolest se već previše pogoršala.”

„Kao što znate, jučer je sazvan samit takozvane Evropske političke zajednice na inicijativu predsjednika Makrona, a nakon sastanka šef diplomatije EU Josep Borrell ponosno je izjavio da se sigurnosna struktura razvija bez uplitanja Rusije. Dakle, oni su se držali linije Kijeva, ohrabrujući lude fantazije onih koji tamo još uvijek imaju vlast”, rekao je ruski ministar vanjskih poslova.

Prema Lavrovu, Sjedinjene Države i njihovi saveznici su stoga odgovorni za “opasan skok globalnih tenzija”, budući da povećavaju isporuke oružja režimu ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog, “uprkos njegovim otvorenim nuklearnim ambicijama”.

LavrovmacronNATO
Pretplatiti se
Obavijesti o
37 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Xam
1 godina prije

Krimski most prdnuo u čabar.

Yugo 45neregistrovan
1 godina prije

E šjor Lavrov ,niko normalan se ne može načuditi ovolikoj bahatosti i gluposti “zapadnjaka”,posljedica je to morebitnog stoljetnog robovanja “odabranim”i njihovim namještenicima,a da šjor Lavrov probate sa onim što će sigurno razumijeti …..

mrdo
1 godina prije

Što više zapadne “pomoći” i zapadnog uružja, to je bivša Ukrajina sve manja i manja, hahaha! (ko nokia nekad)

Da opet trznem i parafraziram onog američkog ratnog zločinca i masovnog ubicu Henrija Kisindžera:

Biti neprijatelj Americi može biti opasno, ali biti “prijatelj” (sluga i podanik, u stvari) je pogubno.

(To be an enemy of America can be dangerous, but to be a friend is fatal)

Zoom
1 godina prije

NATO ili North Atlantic Terrorist Organization je dosao Rusiji ispred srca kroz Ukrajinu. Tu se nije nista moglo speijeciti ili promijeniti. Sjeme je posijano 1947.

Mrčikola
1 godina prije

Otvoreno!?
Šta NATO ima sa svim shranjima koja se rade zemaljskoj sirotinji…’ajde Lavrove lovit zmije.
Jučer pročitah da u parlamentu Rusije još uvijek nose “zaštitne maskice”…zna li netko jeli to istina.

tedi
1 godina prije

Američki general Džek Kin priznao je za televiziju „Foks njuz“ da je Vašington za svega 66 milijardi dolara uspeo da dobije „Ukrajinu koja umesto Amerike ratuje protiv Rusije“.
I DA DODAM ukrajina se brani satelitima Nato u realnom vremanu.RUSIJA MORA DA SE NALJUTI AKO ZELI DA SACUVA RUSIJU.

Optimista
1 godina prije

Nato, Zapad je veliko srnje, slazem se..
Ali,
Konkurencija je Pluskvamperfekt ljudskih odnosa
Ako ekipa zna što ta rijeci znaci
😀

Max
1 godina prije

Tukli su Krimski most i povećali pripravnost nuklearnih snaga na Drugi stupanj.

Mark
1 godina prije

Čudno kako onda nisu već do Moskve došli s svom tom Nato opremom i njihovom vojskom . Zeljenovski izgleda dobiva i velike pošiljke bjelog praha pa se umislio da je predsjednik cijele kugle.

ANTIFAŠISTA
1 godina prije

NATO BEZ MOZGA osnovan, živi i ubija diljem planeta.

Dtop_Cenzura
1 godina prije

Može li iko objasniti toliko pritiskanje USA za WWW III ???
Ne shvatam kako god okreneš

ANTIFAŠISTA
1 godina prije

Kada bi Jamerika imala dalekometna oružja kakva ima Rusija nebi se ni trenutak razmišljala upotrijebiti ih.

nessy
1 godina prije

Evo, da se povjerim. Svatko ima svoje zelje, kada bih dobio, recimo, Euro jack pot. Netko bi ovo, netko bi ono. Ja bih u skladu sa onom ‘misli globalno, djeluj lokalno’, platio trojicu-petoricu SAS-ovaca, da mi malo prorijede razbojnike koji imaju diskreciju da upravljaju drzavnim novcem, a kradu isti taj novac, nezajazljivo (sto ce nekome miljardu kuna, tj, 140 miljuna eura). Nakon prvih 5-10 ‘duznosnika’, koji bi pali sa prozora, ili popili ‘caj’, mislim da bi ostali malo razmislili. Iako, toliko ima te gramzive, korumpirane gamadi, da bi trebalo puno vremena da ih se prorijedi. Ali, polako.

nessy
1 godina prije

Rusija nikako da preuzne stvarnu inicijativu. NATO djeluje, Rusija odgovara. Nakon Kerckog mosta, mislim da je vrijeme, ne samo za uzvratne akcije. Netko od Ruskih duznosnika je izjavio nedavno, da bi na napad na Most, uzvratili raketiranjem Kijeva. Po meni, OK uzvrat, ali bez nuklearki, naravno. Strateske, takticke ili bilo kojeg drugog pridjeva.

BTK
1 godina prije

a najbolje eto da kapitulirate jer su oni otišli predaleko i spremni su na sve. jadni mi gojimi koji ništa ne razumijemo.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI