Nebitni hrvatski politički luzeri Grbin i Čuraj podupiru HDZ i zagovaraju radikalne mjere i cjepiva

Luzeri Grbin i Čuraj
98 komentara

Dva politička nebitna luzera, Peđa Grbin (SDP) i Stjepan Čuraj (HNS), zagovaraju oštrije mjere i cijepljenje. Politički luzeri su odavno su izgubili povjerenje biračkog tijela, a sada im je ostalo uvlačenje farmakomafiji koja zna nagraditi slične poslušnike ponekim tekstom u mainstream medijima. Ako ne prolaze političke ideje (čitajte manipulacije), najlakši način za doći u medije je promocija cjepiva i mjera, osmišljenih u agencijama sličnim McKinseyu, tvrde zapadni istraživački novinari.

Ministar zdravstva Vili Beroš najavio je novi set mjera za navodno suzbijanje širenja koronavirusa, među kojima će biti šira upotreba covid potvrda, te je indirektno najavio i zatvaranje, što od Hrvatske traže zapadne “demokracije”. Beroša u korak prate politički luzeri iz SDPa i HNSa – dva prirepka HDZa, jer agenda mora ići dalje. Hrvatska kasni i sada je prilika za ubaciti u petu brzinu, te stići zapadne demo(n)kracije.

Peđa Grbin traži da Vlada Republike Hrvatske danas 5. studenog, donese konkretne i odlučne mjere, jer ništa manje od toga neće spriječiti tešku situaciju s covidom u koju je Hrvatska došla zbog, kako je ocijenio, oklijevanja i nečinjenja Vlade.

„S obzirom na rekordan broj zaraženih koronavirusom, podupiremo Vladu u namjeri da restriktivnijim mjerama stavi pod kontrolu širenje zaraze. Prvenstveno tu mislimo na strožu kontrolu postojećih mjera kao i širu upotrebu covid – potvrda. Naš je prijedlog da se covid – potvrde izdaju i na temelju testa na antitijela, a takvi testovi za imunokompromitirane osobe moraju biti besplatni…HNS poziva građane da odlučnije vjeruju liječnicima i znanstvenicima te da se cijepe. Upravo je cjepivo jedan od najvažnijih načina da divljanje broja umrlih i zaraženih stavimo pod kontrolu, otvorimo bolnice ne-covid pacijentima i osnažimo oslabljeno gospodarstvo”, poručio je predsjednik HNS-a Stjepan Čuraj.

Čekamo i druge luzere koji će bezupitno dati podršku dodatnim ukidanjem sloboda, za koje su mnogi dali svoje živote tijekom hrvatske povijesti. Budimo jasni, ovo nije potpora Vladi od strane Grbina i Čuraja, nego podilaženje zapadnim organizatorima Plandemije. Ova dva politička luzera znaju kako doći na naslovnice mainstream medija. Na našu sreću, a njihovu nesreću, vrijeme političkih luzera polako prolazi. Portal Logično im ovo neće zaboraviti. Hoćete li im vi zaboraviti, iskreno vas pitamo?

LuzerimjerePeđa GrbinStjepan ČurajVili Beroš
Pretplatiti se
Obavijesti o
98 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Nagard
2 godine prije

Mozemo mi ovde pricat sto hocemo ali sistem je polako ali sigurno odradjiva sto mu je naredjeno.Znaci nikakakv kolketivan otpor nije moguc a pogotovo na balkanau jer ovde se ne prosvjeduje da lita goriva bude 5 eura nego se palamudi sa tastatura .Jedini nacin je sebe individualno spasiti a sve ostalo je iluzija .Svako dobro svima

KiHa
2 godine prije

Ljudsko smeće.

andrej
2 godine prije

Drže lojtre zločinačkoj, ljigavci svi do jednog.

Vranjo
2 godine prije

To govori samo jedno a to je da su svi u hrvatskom saboru domaći izdajnici.

Tupko Glupko
2 godine prije

Uskoro i na kravama maske na licu – ne zbog Covida, već zbog metana!

Kako spriječiti krave da emitiraju toliko opasnog metana? Napravili su im maske – Index.hr

Eto za što plaćamo Hinu, da nam piše ovakve vijesti, a Index je tu da ih popularizira.

Cilj je, naravno, nestanak govedine i mlijeka u trgovinama, zamjena sa GMO hranom, a razlog odstrela krava će biti da one zagađuju okoliš!
Ne znam kako do sada nisu već uništile svijet.

Svijet odlazi k vragu.

Sly79
2 godine prije

Nikada neću zaboraviti niti jednome od njih. Nikada!

Joe
2 godine prije

Idi curo poyebi se, bit će ti lakše…

Teorija istine
2 godine prije

Kladim se da i ovima Pfizer uplaćuje neku finu lovicu na ofshore,kao i vladi i onim kojekakvih Srićama i Činčin Šta ima i Trabunjačama

Laura od Boga
2 godine prije

Naravno da im nikad nećemo zaboraviti ovakvo zlostavljanje i psihičko maltretiranje!

Toni
2 godine prije

Dva politička slinava puža i dva debela bilmeza u službi globalističkog nametanja covid-diktature. Sva komunistička deca, beogradska agentura i orjunašine dobro znaju koja masonska agenda trenutno igra i svijetu kojoj se moraju ponizno priklanjati jer inače ništa od buduće sinekurice.

onaj najglu...Dalton
2 godine prije

Za svaki posao ti treba liječnički pregled…
Osim za politiku.
Tu možeš direktno iz ludnice…

A moš’ biti i šef klinike. 🙂 🙂

P.S.
Baba, kakvi je oni Grbin…
Koji Grbin!?
Oni šta ga niko ne je*e u SDP-u…
Taj laže i kad pjeva Tompsona!!

Joe
2 godine prije

To su obične propalice, niškoristi.

ledeno doba
2 godine prije

cjepljena austrijska političarka kolabirirala u austrijskom parlamentu ovo se desilo početkom listopada. Za vrijeme govora u parlamentu, zastupnica austrijskih socijaldedmokrata, Eva-Maria Holzleitner iz grada Wells, se srušila, kolabrirala je. Pa su joj morali davati pomoć i odvesti u bolnicu. Situacija sa njom je sada stabilnija, stanje se nešto pčoboljšalo. Ali mnogi su odmah posumjali da je to posljedica cjepljenja. Vijest i snimak, zastupnice koja se srušula u parlamentu, objavljeni su tada u mnogim državama. Poznato je da se ona zalagala za cjepljenje i napadale je kritičare kao “teoretiačre azvhere” Ona je objavila na Fejsu, 17. rujna poruku slijedećeg sadržaja: “Kao mlade političarke, Claudia Plakolm, Barbara Nessler, Claudia Gamon i ja, imamo povjerenje u rezultate i provjere znanosti. Sumnja u to, da se od zaštitnog cjepiva protiv korone, može postati neplodna, je neutemeljena! Mi smo cjepljene! Cjepljenje je bitno, da bi zajednički i solidarno, savladali pandemiju. Važno je da postoje jednostavne, lako dostupne… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

još jedan primjer zadhebilizranog goyimluka članica grupe “Kelly Family”, Patricia Kelly, dobila koronu iako je već jednom preboljela i 2x cjepljena 51-godišnja Patricia Kelly ponovo je dobila koronu, iako ju je već lani bila preboljela i iako se 2x cjepila. Ona je 19. listopada o tome osobno javila na instagramu. Da je opet oboljela od korone i čak je morala u bolnicu. “Tri dana sam išla kroz pakao, ali podrška i molitve moje obitelji i najboljih prijatelja pomogli su mi u tim teškim trenutcima. Još sam u bolnici, Osjećam se nešto bolje, ali još me muči jak kašalj i sa tim povezani jaki bolovi… Sa mojim prethodnim oboljenjem koje sam imala, pripadam rizičnoj grupi i osobno sam beskrajno zahvalna, što sam se cjepila. Jer inače bi danas možda bila u sasvim drugačijoj situaciji..” obiteljska irsko-američka grupa Kelly Family, vjerojatno je poznata i mnogima u Hrvatskoj i regiji. Velika američka obitelj irskog… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

Zašto je sve više cijepljenih koji se ipak zaraze koronavirusom: Stručnjaci kažu da nisu iznenađeni... U Njemačkoj je, primjerice, od veljače od covida umrlo 1076 cijepljenih osoba Glasnogovornica Bijele kuće Jen Psaki i glazbene zvijezde Jon Bovi i Bryan Adams posljednji su u nizu poznatih osoba koje su se zarazile koronavirusom premda su cijepljene. No, stručnjaci kažu da ih takvi slučajevi 'proboja' virusa SARS-CoV2 ne iznenađuju. Posljednjih tjedana sve češće čujemo o slučajevima proboja virusa - među prijateljevim prijateljima, slavnim osobama, političarima..., osobama koje su pozitivne na testiranjima iako su u potpunosti cijepljene.  Neki među njima razviju simptome covida, ali većinom blage. Institut Roberta Kocha (RKI) u Njemačkoj je od početka cijepljenja u veljači zabilježio više od 117 tisuća slučajeva proboja virusa, odnosno zaraze sa simptomima. Stručnjaci to ni u kojem slučaju ne objašnjavaju neučinkovitošću cjepiva, koje i dalje dobro štiti od teških simptoma makar bile potrebne i 'booster' doze… Čitaj više »

Nenad
2 godine prije

a da proglasimo da je recimo turistička sezona i svima da nam odmah bude super?!

Žvuž
2 godine prije

Za Grbina ne znam iz prve ruke iako je zapravo sve jasno o kakvom ljigežu se radi, ali Čuraj je podkapacitirani jado kojeg je okupacijski namjesnik Plenković uhljebio u nekom ministarstvu jer se presložio u onoj antologijskoj prevari birača kada su HDZ i HNS izyebali Hrvatsku. Majmunko nema dana radnog staža van političkog uhljebljivanja, a u Osijeku je uspio biti ultraneuspješan direktor jednog opskurnog gradskog poduzeća. Njegovi retardirani “poslovni poduhvati” su ušli u gradsku legendu.

Davor drugi
2 godine prije

To je i to će biti buduća politikantska stvarnost ne samo u nas nego u svijetu:
vladajući i njihova oporba u strašnim sukobima u biranju i sprovđenju načina borbe protiv ove i svih budućih već najavljenih pandemija i u organizaciji sto bržeg globalnog imunosnog odgovora stanovništva planeta, odnosno njegovog redovitog cijepljenja. Prevedeno na prost seljački narativ: teška borba poltikanta i njihovoh vzija u ulizivanju i pušenju farmakomafiozima za stvaranje što boljih zamisli za što lakše i brže prodavanje njihovih proizvoda.
Na farmakomafiozima je samo da odluče kome da daju povjerenje da im ga najdublje i efikasnije primi.

sebastian
2 godine prije

Nema zaborava niti oprosta.Ako ikada jednog dana dođe do procesuiranja i kažnjavanja zločinaca koji su kreirali i provodili ovu plandemiju jedino drakonske kazne dolaze u obzir.
Sve ispod toga bi bilo pokazivanje vlastite slabosti i ne imanja moralnog integriteta.To je i ono minimalno što je potrebno učiniti kao dug prema brojnim nedužnim žrtvama ovog farmakomedicinskog masakra.

Trsje
2 godine prije

Ljevica je uvijek na jeziku bila za slobode, a u svakoj prilici kada bi prigrabila moć to se pretvaralo u slobodu gulaga. Demokrati su branili robovlasništvo, republikanci bili protiv. Danas su stranke ljevice ii desnice legalizirane podružnice duboke države, a najnesposobniji i najodnarođeniji nagrađeni su položajima vođa, predvode u nekritičnoj ambiciji biti na vrhu. Demokratske institucije su obezvrijeđene, pogledajte sabor, a mediji i prodavači magle nam predstavljaju ljudski talog željan vlasti i moći kao tobožnje predstavnike narodne volje.
Ispiranje mozga od strane moralno najgorih među nama, ići će dalje, na svakom od nas je takvima reći:”Dosta je!”
Ne bojte se!

petar schroder
2 godine prije

Jutros stoji na jednim novinama gdje pise da je momentalno ovaj soj slican SVINJSKOJ GRIPI Istina jer je SVINJSKA GRIPA BILA PREVARA STOLJECA, KAKO SU NOVINE PISALE ;KADA JE TA AFERA BILA OTKRIVENA. Moram da priznam da su ovoga puta bolje sve napravili, jer su kupili prese tv i vladare.Kada je afero o svinjskoj gripi otkrila jedna Danska novinarka i jedan i jedan EU politicar kako je grupa farma lobista platila WHO da proglase pandemiju tada nisu kupili medije i TV a danas su sve kupili. Glavni urednik Bild mnogo citanim novinama u Njemackoj se prije nekoliko mjeseci izvinio svojim citaocima za sve lazi o koroni sto je plasio gradane kako on kaze morao je, onda su trazili nacin da ga smjenu ,pa su izmislili nekakve ljubavne afere kako je seksualno iskoristavao mlade kolegice u redakciji Bilda i na KRAJU GA MAKNILI

petar schroder
2 godine prije

Sinoc slusam u jednom tok na zdf kao svakog cetvrtka,gdje uvjek nastupaju korona iste face.Bilo je tu politicara Merkl savjetnik i jedna doktorica koja bi najrade samo bila na tv i jedan ekspert politicar SPD koji je svaki dan na tv, i mozda su mu dali sobu da tamo spava .Bila je diakusija ZASTO SE LJUDI NE CJEPE; ? I ZASTO IMA TOLIKO POZITIVNI U NJEMACKOJ? Ova doktorica koja je cjeli dan provela pred ogledalom jer se umislila da je ona sada star KAZE ; KRIVI SU NECEPLJENI Kako ona kaze dosta je 2 i ti si zasticen cjeli zivot, kao IZRAJEL.Poslije toga javlja se jedna novinarka iz Izrajela da kaze kakva je situacija u Izrajelu Kada je rekla da u Izrajelu ne mozes nigdje da udes ako nisi primio trecu vakcinu , jer dvije vise nisu dosta da dobijes korona novi pas ova doktorica u studio se pobunila i… Čitaj više »

Bruno
2 godine prije

Loš pravnik misli da virus zna čitati, pa neće napadati one sa potvrdom. Što ti ljudi imaju umjesto mozga.? Nije im valjda vakum u lubanji?

Slow motion
2 godine prije

Anka je MRAK..ali onaj sto ti padne na oci kad je vidis i cujes..

Max
2 godine prije

Neću

Ico
2 godine prije

Ima li razlike između istarskog boškarina i čuraka?’v

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI