Nizozemska vlada u zavjeri s WEF-om kako bi pokrenula Veliki Reset

Nizozemska
37 komentara

Član nizozemskog Zastupničkog doma podnio je zahtjev za slobodu informacija (FOI) za dokumente, za koje sada znamo da povezuju nizozemsku vladu sa Svjetskim ekonomskim forumom (WEF) i njegovom zloglasnom agendom “Velikog Reseta”.

Zemlja je bila domaćin događaja Tajništva globalne koordinacije (GCS) za svjetsku mrežu “Hubova za inovacije u hrani”, što znači umjetnu hranu poput one koju financira milijarder, eugeničar Bill Gates. Jedan sudionik, Foodvalley, objavio je članak o događaju, povezujući ga sa Zakladom Billa i Melinde Gates i drugim ključnim igračima u industriji lažne hrane.

“Više od 20 organizacija već surađuje kao Food Innovation Hubovi u Kolumbiji, Indiji, Europi, jugoistočnoj Aziji i nekoliko zemalja u Africi”, objavio je Foodvalley.

“Zaklada Bill & Melinda Gates pružila je višegodišnju potporu za razvoj Food Innovation Huba u Indiji, a nekoliko partnera iz javnog i privatnog sektora izdvojilo je sredstva u naturi za potporu razvoju središta u raznim regijama.”

Ono što je Foodvalley propustio spomenuti jest razlog zašto je Nizozemska ugostila GCS, jer nizozemska vlada u potpunosti namjerava financirati njenu agendu, koja uključuje “ključne tehnologije za omogućavanje” kao što su “Digitalizacija, umjetna inteligencija, Internet stvari, biotehnologija i mikro i nanotehnologija u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.”

Hoće li Nizozemci uspješno spasiti svoju zemlju od preuzimanja WEF-a ili je već prekasno?

Ovo je veliki razlog za prosvjede nizozemskih poljoprivrednika, koji uključuju tisuće traktora, koji voze zemljom prosvjedujući protiv mjera nizozemske vlade protiv poljoprivrede. Čini se da je Nizozemska već na putu da postane pakleni krajolik bez mesa i bez obiteljskih farmi, osim ako ovaj ustanak građana ne bude učinkovit. U ime ”zelenih” Nizozemska se suočava s time da postane beživotna distopija, u kojoj će samo umjetno meso i kukci biti na tanjurima ljudi.

Država može Pepijnu van Houwelingenu, članu nizozemskog Zastupničkog doma, zahvaliti za otkrivanje istine. Osim što je dobio inkriminirajuće dokumente putem FOI-ja, također je prošle jeseni nizozemskom premijeru Marku Rutteu poslao 42 pismena pitanja u vezi s uključenošću zemlje u WEF.

Jedno od pitanja odnosilo se na članove kabineta WEF-a i je li tim članovima pristupio WEF ili kako su se uključili u globalističku organizaciju. Njen vođa, Klaus Schwab, tip je koji je izjavio da u budućnosti obični ljudi, ne uključujući njega, neće posjedovati ništa i da će biti sretni. Ono što je van Houwelingen dobio kao odgovor bili su različiti dokumenti koji sadrže prepisku između WEF-a i mnogih članova nizozemske vlade, uključujući Ruttea.

Prije službenog potpisivanja pisma namjere, nizozemska vlada napisala je pismo WEF-u “u ime nizozemskih ministara za ekonomska pitanja i klimatsku politiku te poljoprivredu, prirodu i kvalitetu hrane s Regionalnom agencijom za hranu Oost NL.” Čini se da je plan u tijeku već neko vrijeme.

“Čvrsto vjerujemo da će uspostava GCS-a u Nizozemskoj biti obostrano korisna i dokaz velike koristi za učinkovitost i utjecaj globalne mreže Food Innovation Hubs”, dalje je navedeno u pismu.

Pismo je potpisao Eric Wiebes, nizozemski ministar gospodarstva i klimatske politike, 08. prosinca 2020., a zatim WEF 05. siječnja 2021. „Nizozemska inovacijska i poljoprivredna politika vrlo su u skladu s temama koje WEF smatra ključnima za transformaciju prehrambenog sustava. Misije su definirane u skladu sa SDG-om koji se bave temama kao što su održivost, kružna poljoprivreda, sigurna, zdrava i pristupačna hrana za sva klimatska neutralnost kao i ponašanje potrošača”, nastavlja se u pismu.

Bil GatesNizozemskaWEF
Pretplatiti se
Obavijesti o
37 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
1 godina prije

2.najveci izvoznik hrane na planeti duboko upetljan u planove velikog reseta..tko bi rekao..ja sam ocekivao Trinidad i Tobago da budu predvodnici u agendi kad ono,sve drzave koje imaju veze sa energentima i hranom..zanimljivo.hvala.

petar schroder
1 godina prije

Valjda nam Bill Gates nece reci sta cemo jest? Covjek neka jede crve ili bube a neka nas ostavi na miru .Dosta nam je ovog covjeka koji misli da moze kupiti cjeli svijet.Pusta otrove iz labora za koje ima i patent.Kupio je WHO da rade iiikako on kaze .Te njegove vakcine dolaze iz istog labora kao virus Bill stvarno te je dosta DRAGI FARMERI NE DAJTE SE DA VAM OVAJ COVJEK UNISTI SVE STO SU STVARALI VASI PRADJEDOVI

Emiliano Zapata
1 godina prije

Sad je bitno da nam svaki tjedan otkrijete po jednu prevaru vezanu uz globalno zagrijavanje i nestasicu hrane a mi cemo se tome cuditi, biti ogorceninl u komentarima ili hrabriti jedni druge kako “nece jos dugo” , “kako su razotkriveni”, “Kako su gotovi”, “kako ce ih Bog kaznit” i sl. dok cemo istovremeno skapavat od gladi i jos se dodatno cudit gdje je ovaj ili onaj komenatator …

Vendetta
1 godina prije

Danas Eindhoven dobio novog gradonacelnika, lik iz WEF ha ha ha ha..

NL je vjerni sluga wefa tako da tu je sve jasno…

Sto se tice prosvjeda farmera sve mi lici na to da su vodje farmera tj oni koji su odlucili da samo blokiraju distribucijske centre zapravo kao i u vecini slucajeva igraci vlade koji su tu da usmjere u smjeru koji je zeljen da bi se na jesen moglo reci da nema hrane zbog farmerskih prosvjeda, puno mi je nesto tih prosvjeda odjednom ali niti jedan nema neku svrhu niti ozbiljnost

btw hrane nije nedostajalo u Nl, ako ste vidjeli prazne police to je mozda bilo u nekom mjestu 1 dan i to namjerno ne napunjeno s obzirom da trzni centri i ogromni konglomerati koji drze pod kontrolom jumbo albert heijn aldi dirk su u vlasnistvu kabale

Vendetta
1 godina prije

Uz to bitno je napomenuti da je Nizozemska odabrana da bude glavni food hub za Europu.

Malo googlajte food hub wef, ako vec niste vidjeli a vecina garant je.

izmedju ostalog plan je napraviti u NL megacity tzv Randstad XL, pokrajina Randstad okuplja 4 najveca grada i plan je kada se protjeraju farmeri i ovo malo zelenila unistiti i graditi zgrade.

jedan od problema u nL je taj sto korporacije trebaju zemljista da bi gradili svoje ultraskupe nekretnine, ali to nije najvazniji razlog udara na farmere, svima nam je jasno sto je ne treba se ponavljat ko papagaj.

Nizozemci nisu naivni kontaju oni sve znaju oni da ova lgbt propaganda u drzavi nema smisla ne podrzavaju je, ne podrzavaju masovnu imigraciju, ne vole sto su im se gradovi pretvorili u gheta, i sto drugi stvari ali jbg prevelik konzumerizam i hedonizam su. uradili svoje,

nekoime
1 godina prije

Inovation Food vjerojatno treba završiti ono što je cjepivo započelo.

Max
1 godina prije

zato i napadaju farmere.

JA,ja
1 godina prije

Sve te smrdljive sugavce narod treba zgaziti!!!

tihobl
1 godina prije

Da li ste primjetili da na “domacim” TV i radi stanicama vijesti pocinju temparaturama u Britaniji? Glavna vijest su temperaturni rekordi u Engleskoj. Pola dnevnika zauzeli su prilozi o tome i price o globalnom zagrijavanju.
Po tome najbolje se vidi ciji su to mediji (ja pratim medije koji ne pominju englesku razonodu, ali slucajno sam juce saltao kanale, a prije toga u autu radio stanice i primjetio).

BTK
1 godina prije

Nekad su tekstovi ‘nikad kraja’, a nekad kao ovi, pročitaš uvod, zagriješ se, kad – nema vise.

Kalle balle
1 godina prije

Sad je svima jasno zasto je Hitler pustio bogate kabala degenerike u ameriku a spalio sirotinju.
Kometa je spas za ovu bolesnu planetu.

1 godina prije

Zapad je odavno zreo za reset …Ne znam šta se čudite ?!
E sad što taj reset neće baš da se svidi
” zlatnoj milijardi ” nije problem ostalih 7 milijardi…

1 godina prije

Evo i Putin govori o “” velikom resetu ”

Govoreći na Forumu ASI u Moskvi u srijedu, Putin je rekao da Zapad ne može ponuditi vlastiti model budućnosti…
Takodjer je naveo da je zapad svoju
” veličinu ” stekao pljačkom Azije i Afričkih zemalja …

łedeno doba
1 godina prije

vlade svih zemalja koje su sudjelovale u mjerama plandemije i kontrole ljudi- sudjeluju u planovima velikog reseta. sve ostalo je iluzija. ne kažem, da sve sudjeluje dobrovoljno, mnoge su vjerovatno ucjenjene, jer okultna kabala ima gadnu moć, ma koliko mnogi ovdje, posebno oni koji žele sve objasniti sa racionalnošću geopolitike, ne žele ništa ni čuti o nekoj nadnaravnoj dimenziji. oni državnici, koji nisu htjeli sudjelovati u tome-platili su to glavom. međutim vlada nizozemske, kao i njemačke, Italije, Španjolske, Francuske, SAD-a. Kanade, australije, Kine..itd.. nisu prisiljene na to. Već sujdjeluju dobrovoljno u planovima velikog reseta. Jer su glavni likovi u tim vladama i sami uključeni u okultnu luciferijansku kabalu:Rutte, Draghi, Merkelica, Sanchez, Biden, Blinken, Trudeau, Jacinda Arnett (Švabovi uečnici)..itd.. i naravno Xi Jinping, koji pripada vrhovima okultne kabale. Nizozemska, kako sam ranije već nešto rekao, ima poseban položaj, jer je to država grupe Bilderberg. Koja je tu osnovana 1954. a prvom… Čitaj više »

Ico
1 godina prije

Umjetna hrana je smeće, kao i Kill Bill

Lucija, prva
1 godina prije

“Freedom of Information (FOI) is a concept that broadly refers to the principle that individuals and the public at-large have the right to access information that is pertinent to their interests. The United Nations recognizes freedom of information as a fundamental human right.”

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI