Nova analiza otkriva da je Hunter Biden postao multimilijunaš tijekom samo pet godina

Hunter Biden
10 komentara

Kad bi se bilo koje od djece Donalda Trumpa ponašalo kao pokvareni sin Joea Bidena, Hunter Biden, takozvani “mainstream mediji” to bi dočekali na nož. Međutim, kako se ispostavilo, Trumpovi sinovi su pristojni, ugledni, odgovorni ljudi koji su sami po sebi ostvareni, tako da se uopće ne bi ponašali kao Hunter Biden.

Za razliku od Huntera, oni nisu postali drogeraši; nisu očijukali sa skupim prostitutkama; nisu se neprimjereno ponašali oko maloljetnih djevojaka; nikad se ne bi pomirili s udovicom pokojnog brata; i nisu trebali sklapati sumnjive poslove sa sumnjivim likovima povezanim s korumpiranim vladama, koji bi jednog dana mogli postati neprijatelji naše zemlje prodajom tatinog imena i pristupa.

Do tog posljednjeg trenutka, Hunter Biden postao je prilično bogat, zaradivši 11 milijuna dolara u samo pet godina, prema novoj analizi NBC Newsa i sve dok je tata Joe bio potpredsjednik predsjednika Baracka Obame.

Ono što je zapravo još vrjednije pažnje je oštar ton koji su NBC News obično prijateljski zauzeli s korumpiranim prvim sinom:

“Biden i njegova tvrtka donijeli su oko 11 milijuna dolara kroz njegove uloge odvjetnika i člana uprave jedne ukrajinske tvrtke optužene za mito i njegovog rada s kineskim poduzetnikom, koji je sada optužen za prijevaru”, navodi se u izvješću i dodaje:

”Dokumenti i analiza, koji ne pokazuju što je učinio kako bi zaradio milijune od svojih kineskih partnera, postavljaju pitanja o nacionalnoj sigurnosti, poslovnoj etici i potencijalnoj pravnoj izloženosti. U prosincu 2020., Biden je u izjavi priznao da je bio predmet savezne istrage o njegovim porezima. NBC News prvi je izvijestio da je bivši poslovni partner upozorio Bidena da bi trebao izmijeniti svoje porezne prijave kako bi otkrio 400.000 dolara prihoda od ukrajinske tvrtke Burisma. Kongresni izvori GOP-a također kažu da će, ako republikanci ove jeseni vrate Dom, zahtijevati još dokumenata i ispitati je li ijedan Bidenov prihod otišao njegovom ocu, predsjedniku Joeu Bidenu.”

Otprilike 5,8 milijuna dolara Bidenovog prihoda, što čini više od polovice u dodijeljenom vremenskom okviru, došlo je od samo dva posla koja su uključivala komunističke interese Kine. Najunosniji od njih dvojice bio je pseudo-konzultantski nastup s nekoć vrlo moćnim kineskim biznismenom povezanim s ChiComovima koji je sada nestao, Ye Jianmingom. Njegova tvrtka, CEFC, isplatila je više od 4,7 milijuna dolara Bidenovom Owasco PC-u tijekom otprilike jedne godine. Kineskog poduzetnika na kraju su tužitelji optužili da je počinio “gospodarske zločine” 2018. godine, a od pritvaranja nije viđen u javnosti. Mislite o ovome kako želite.

“Na njega se ne odnose nikakva etička pravila vlade”, rekao je Walter Shaub, bivši ravnatelj američkog Ureda za vladinu etiku koji je sada stručnjak za etiku u Projektu za nadzor vlade. Dodao je da je “imperativ da se nitko u DOJ-u i nitko u Bijeloj kući ne miješa u kriminalističku istragu u Delawareu”.

Shaub je u nedavnoj prošlosti postavio pitanja o vrlo unosnoj prodaji “umjetničkih” Huntera Bidena, koja se čini samo još jednim kanalom za prodaju njegovog imena i pristupa njegovom sada predsjednikom ocu.

Također, prema Franku Figliuzziju, bivšem FBI-jevom pomoćniku direktora za protuobavještajne poslove, postoji rizik za nacionalnu sigurnost kada se ChiComs uspiju približiti ološima poput Huntera.

“Sve je u pristupu i utjecaju, a ako nekoga možete kompromitirati i pristupom i utjecajem, to je još bolje”, rekao je Figliuzzi i dodao: “Još bolje ako je ta meta već ugrozila samu sebe.”

Osim što je raskošno trošio na drogu i prostitutke, Hunter je nakon razvoda postao veliki zabavljač, trošeći goleme svote novca na otmjene hotele, automobile i nekretnine; sve je uzelo svoj danak.

Zapravo, stvari su postale toliko loše za prvog sina da je holivudski odvjetnik Kevin Morris, koji je počeo savjetovati Huntera 2020., dogovorio otplatu oko 2 milijuna dolara duga Poreznoj upravi, iako stručnjaci kažu da on još uvijek nije spreman za bilo kakvu potencijalnu kaznenu odgovornost.

Bez sumnje, Hunter Biden je devijantno ljudsko biće; rizik za nacionalnu sigurnost naše zemlje i odgovornost; sve ono što sinovi Donalda Trumpa nikada nisu bili i nikada neće biti.

BidenBogaćenjeHunter BidenSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
1 godina prije

Zbog mućki s tatom i Ukrajincima.

tihobl
1 godina prije

Sad ce Djuro reci: sta je 11 miliona prema putinovim milijardama…

Hahahaha
1 godina prije

Nermine, pročitaj prije no objaviš google prevod. Potpuno nerazumljivo.Ovo pas s maslom ne bi polizao.

onaj najglu...Dalton
1 godina prije

Čista je slučajnost da su djeca Bidena, Pelosi, Kerryja i Romneyja dobila unosne poslove u Ukrajini…

P.S.
Ljubi ga majka, na parkingu firme, udario gazdin auto.
Par godina će otplaćivati štetu…
Al’ bar ima zagarantiran posao.

ANTIFAŠISTA
1 godina prije

Toga Huntera treba svakako nagraditi recimo da 12,7 nasred junačkih grudi.

ogo
1 godina prije

Ukrajina najveca zitnica Evrope trazi sezonske radnike koji dobro barataju motikom
A vi navalili na covjeka odakle mu novci zaradio u 5 godina okopavajuci kuruze.
Nekad novinari zaista pretjeruju.

banana
1 godina prije

ameriken drim .. začinjen ukrainom. 🙂

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI