Novinarka CNN-a priznala kako je “umorna” od vijesti o Rusiji i Trumpu

Alisyn Camerota - CNN
9 komentara

Alisyn Camerota, jedna od vodećih novinarki američkog medijskog diva CNN, rekla je u radijskom intervjuu kako je već umorna od neprestanih vijesti o vezama između Donalda Trumpa i Rusije, prenosi The Hill. Dodala je kako se nada da će temu Rusija konačno zamijeniti druge vijesti.

Novinarka je u intervjuu za radio WABC 77 rekla je “kako joj je dosta informacijske politike kanala koja pokriva veze između izbornog stožera američkog predsjednika Donalda Trumpa i rusko uplitanje u izborni proces”.

“Razumijem vaš umor zbog Rusije i dijelim ga s vama”, izjavila je Alisyn Camerota u tijekom razgovora s kolegama programa radio stanice u New Yorku

“Znate,… dolazim na posao ujutro i molim se da ‘ruski trag’ zasjene ostale vijesti”, rekla jedna od vodećih novinarki CNN-a.

Istaknula je da zbog gomile takvih vijesti zaposlenici CNN-a osjete sve veći razdor između predsjednika Trumpa i američkih medija, jer potonji i dalje pokrivaju teme kao što su istrage o “ruskom uplitanju u američke izbore”, osobito o “mogućim vezama” između Trumpovog tima i Moskve.

The Hill podsjeća kako je Donald Trump nedavno pooštrio retoriku protiv medija, poglavito CNN-a i da je više navrata rekao kako je postao žrtva na “lova na vještice”.

Alisyn CamerotaCNNIzjavaruska veza
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Hahahahaha
6 godine prije

I mi smo umorni, ali ne pada snijeg da pokrije selo, nego da zvijeri zametnu tragove…

Tadmur
6 godine prije

Umorni ste?Pa,umorni ste zato što vas niko sa gramom mozga neće više da sluša.Dosadili ste i Bogu i đavolu i ljudima …na kraju i sami sebi.Zato ste umorne licemjerne gadure.

EU dismr
6 godine prije

I kao što kaže drug Deny Gllover, istaknuti holivudski djelatnik: “I am too old for this sheet..”

Ante
6 godine prije

Sada će još ispasti da će od države tražiti naknadu za PTSP sindrom 😀

jale
6 godine prije

Istina ispliva sama po sebi, a za održavati laž na površini treba mnogo energije, vremena, resursa, nerava…

davor
6 godine prije

iiiiideš

mate
6 godine prije

Puno je lakše istraživati uplitanje ruskih vlasti u američke izbore nego istraživati uplitanje brače Koch u američke izbore. I odluke Saudijskog kralja o američkim izborima…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI