Optužen muškarac za pokušaj ubojstva djece nožem, događaj koji je izazvao nerede u Dublinu

Osudjenik-Zatvor
9 komentara

Tijekom odgovaranja na optužbe, optuženi je za sebe govorio da je ”bolestan”

Irska policija optužila je 50-godišnjeg muškarca za pokušaj ubojstva troje male djece u napadu nožem, koji se dogodio u Dublinu prošlog mjeseca. Incident je izazvao široke nerede u glavnom gradu Irske.

Riad Bouchaker, za kojeg se navodi da je alžirski državljanin koji je živio u Irskoj posljednja dva desetljeća, pojavio se pred Okružnim sudom u Dublinu u četvrtak. Obraćajući se sudu, policijskom službeniku koji ga je uhitio, detektivu naredniku Padraigu Clearyju, Bouchaker je na jednu od optužbi odgovorio: “Ja sam bolestan čovjek”. Petogodišnja djevojčica ostaje u bolnici u teškom stanju nakon napada koji se dogodio na trgu Parnell u Dublinu 23. studenog. Drugo dvoje djece u međuvremenu je pušteno iz bolnice. U napadu je teško ozlijeđena i djelatnica vrtića Leanne Flynn Keogh.

Bouchaker nije komentirao ostale optužbe za pokušaj ubojstva protiv njega, rekao je Cleary. Također se suočava s optužbom za napad i nanošenje ozljeda. Pravni zastupnik optuženog je rekao da je njegov primarni jezik arapski, dok je sud osigurao prevoditelja.

Bouchakera su prolaznici priveli na mjestu prošlomjesečnog napada. Njegovo pojavljivanje na sudu u četvrtak dolazi usred izvješća da mu je potrebna značajna liječnička pomoć nakon napada. Sud je dobio informacije da je oružje koje je koristio Bouchaker bio kuhinjski nož od 36 cm.

Njegov branitelj zatražio je neka mediji ne identificiraju Bouchakerov pravni tim radi zaštite njihove sigurnosti. Krajem prošlog mjeseca, irska novinska web stranica Gript netočno je identificirala osumnjičenog u izvješću. Irska policija je nakon toga rasporedila postrojbe kako bi zaštitila nedužne muškarce od mogućnosti opreznog napada. Sigurnost na irskom dvoru također je bila pojačana uoči Bouchakerova pojavljivanja. Napade nožem koje je počinio Bouchaker doveo je do vala društvenih nemira u Dublinu u noći 23. studenog, nakon čega su mnogi pokazali izrazili nezadovoljstvo migrantima.

Prosvjednici su opljačkali brojne objekte oko glavne gradske prometnice, ulice O’Connell. Zapaljeno je nekoliko vozila, uključujući policijske automobile te tramvaje i autobuse javnog prijevoza. Od tada je više od 40 osoba uhićeno zbog umiješanosti u nemire, a 30 od njih već se pojavilo pred sudovima.

DjecaDublinoptužbaUbistva
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Schwarze Hunderte
4 mjeseci prije

Ta … Ak je lud u zatvorsku ludaru na doživotnu hospitalizaciju 🤷

Max
4 mjeseci prije

Očekivano,

Faust
4 mjeseci prije

Proći će bolje na sudu nego oni koji su nakon njegovog nedjela opravdano pop….. i razbili pola grada.

NALET
4 mjeseci prije

I tih Riada je u evropu ušlo od 2000..do danas,dovoljno da izbije aveopći kaos…planirani naravno,naručioci su;
UN(UJEDINJENI NOSONJE)
WHO(WORLD HELL ORG.)
…PRIVATNE SEKTE SU TO!

Lucija, prva
4 mjeseci prije

“…oružje koje je koristio Bouchaker bio kuhinjski nož od 36 cm.”

Bio lood ili ne, ovo ukazuje na NAMJERU.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI