Papa Franjo “ne voli Europu i Francusku”, smatra Eric Zemmour

Papa Franjo
71 komentar

Papa Franjo, koji je izrazio zabrinutost zbog popularnosti stranke “Nacionalnog skupa”, izazivajući bijes Marine Le Pen, bio je predmet polemike filozofa Michela Onfraya i novinara Erica Zemmoura u emisiji Face à l’info. Potonji je tvrdio da suvereni pontifik ne voli Europu i Francusku.

Govoreći u petak, 26. ožujka, suočavajući se s informacijama o Cnewsu, Eric Zemmour dao je svoje mišljenje o papi Franji nakon što je isti podržao šiitski islam u Iraku početkom ovog mjeseca, a zatim sredinom ožujka, bio zabrinut zbog rastuće popularnosti Nacionalnog skupa tj. bivê strance Front national.

Nakon što je njegov sugovornik Michel Onfray ustvrdio da suverenom pontifikatu “duboke države” koji je branio univerzalnu Crkvu, nije baš stalo do Europe koja je za njega demografski izgubljena, i koristio argument Kine, Eric Zemmour izjavio je da François I ne voli Europu i Francusku: “Prije svega, ne voli Europu, ne voli Francusku, on je Južnoamerikanac. Puno je Južnoamerikanaca koji vole Francusku i koji vole Europu, ali to nije njegov slučaj”, tvrdi Zemmour.

Polemičar je tada pokušao objasniti gledište Svetog Oca u vezi s budućnošću Europe: “Mislim da prati tendenciju Crkve koja misli da je kršćanstvo ono što je stvorilo Europu – a to mu ne možemo zamjeriti – a budući da se Europa dekristijanizira, Europa mora umrijeti.”

Prema esejistu, logika suverenog pontifefa je “dati Europu islamu, kao zalog da će islam dopustiti da se kršćanstvo proširi na Afriku i Kinu.”

“Važna stvar je cjelokupna vizija”

Pisac je povukao paralelu između glavnog junaka svog omiljenog romana Simone de Beauvoir i Pape. U njemu je mladi renesansni condottière, koji je popio napitak vječne mladosti, postao besmrtan i uzeo se za Boga, izgubivši svako suosjećanje s ljudima. Tisuće i milijuni mrtvih ne tiču ​​ga se, budući da ima velik plan.

“I mislim da je Papa pomalo takav. Ima neku vrstu velikog geostrateškog projekta, da se Europa podvrgava islamu. Ne smeta mu globalna vizija svijeta.  Kršćanstvu nudi toleranciju pred islamom, misleći da će koristi imati negdje drugdje”, zaključuje Eric Zemmour.

Papa je zabrinut

U ponedjeljak 15. ožujka, papa Franjo primio je nekoliko francuskih osoba kako bi razgovarali o okolišu i politici i sa zabrinutošću govorio o usponu Nacionalnog skupa, stranke koju vodi Marine Le Pen: “Ne želim biti nepristojan niti reći vašoj zemlji što treba učiniti. Ali to je zabrinjavajuće. […] Zabrinut sam zbog porasta populizma”, izjavio je Papa.

Istog dana, Marine Le Pen odgovorila je putem Twittera, pozivajući suverenog papu da brine o onome što se događa u crkvama, a ne na glasačkim kutijama. “Neka svatko radi ono što treba”, zakucala je Marine Le Pen koja je uvijek bila bliska Crkvi.

europafrancuskaPapa Franjo
Pretplatiti se
Obavijesti o
71 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Žvuž
3 godine prije

Ne voli taj nikoga, psihopata. Čim sam vidio da su po izboru ovog lika za papu svi zapadni režimski mediji počeli o njemu pisati panegirike i praviti mu reputaciju kao da je Isus glavom i bradom, bilo mi je jasno da su kabalisti uvalili svoga popa na vrh katoličke crkve.

Jack
3 godine prije

Odmah pošto je bio izabran za Papu, Bergoglio je posjetio tada još živog Fidela Kastra, zatim Hugu čaveza u Venezueli i produžio do Bolivije, gdje se je susreo sa Evo Moralesom. Tako je Papa jasno i nedvosmisleno pokazao, koju političku liniju preferira. Za razliku od recimo, pape Ivana Pavla II, koji je čini mi se, čak 3 puta posjetio Hrvatsku, ovom Papi to ne pada na pamet. Već u početku svog papinskog mandata, posjetio je većinom muslimansko Sarajevo, a da Hrvatskoj, preko koje je letio avionom, nije poslao ni pozdrave, kako to nalažu običaji i diplomatska praksa. Zatim je posjetio nekoliko muslimanskih država a nazadnje i Irak, a kako se govori planira posjet Srbiji, a Hrvate i Hrvatsku je nekoliko puta spmenuo u prilično čudnom, moglo bi se reći čak u negativnom kontekstu. Neka mu Bog oprosti i što prije ga pozove k sebi i dodjeli mu ponajbolje mjesto u… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Jack
Tera Torot
3 godine prije

Ovakav okreceni grob je Isus imao na umu kad je govorio o moralnim nulama i prijetio im paklom.

nekoime
3 godine prije

Papa Franjo generalno ne voli samo katolike.

Legendarni Grk
3 godine prije

On je zabrinut da ne propadne njihov masonski globalistički plan koji uključuje lažnu pandemiju i veliki reset. Više puta je rekao da se što veći broj ljudi na svijetu mora cijepiti, pa čak i sam zabranjuje u Vatikanu ljudima zaposlenje ako nisu cijepljeni! Postoji stara irska knjiga iz 1923. godine gdje je objašnjeno kako je nastala vatikanska priča o izmišljenom Isusu koji nikada nije postojao, niti je živio na Bliskom Istoku, a australac Tony Bushby je nakon 20 godina istraživanja i kopanja po originalnim povijesnim dokumentima Vatikana i Bliskog Istoka ponovo dokazao da se u svim tim starim državnim spisima nigdje ne spominje nikakav Isus. Cijelo je kršćanstvo je od samog početka jedna velika prevara u kojoj su iskombinirali spise iz irske i indijske tradicije u tzv. Novu Knjigu, koju neki danas zovu Novi Zavjet. To su napravili 325. na koncilu u Nikeji, kada je car Konstantin pozvao predstavnike svih… Čitaj više »

Joe
3 godine prije

Što voli Vranjo? Pa crnačku manganelu!

bumbar
3 godine prije

Jorge Mario Bergoglio je žestoki globalist. Ideja koja stoji iza globalizma je “Ein Volk, ein Reich, ein Führer”. Zato svaka pomisao na suverenost nacionalnih država, kakvu zastupa Marine Le Pen, njemu zvuči kao svetogrđe. Bergogliovi globalistički pajdaši žele “popraviti” čovjeka i pretvoriti ga u kiborga, a sam Bergoglio “popravlja” nauk Isusa Krista. Novom svjetskom poretku želi prilagoditi Novi Zavjet. Otk 13, 11-12: 11 I vidjeh: druga jedna Zvijer uzlazi iz zemlje, ima dva roga poput jaganjca, a govori kao Zmaj. 12 Vrši svu vlast one prve Zvijeri, u njenoj nazočnosti. Prisiljava zemlju i sve pozemljare da se poklone prvoj Zvijeri kojoj ono zacijeli smrtna rana

Legendarni Grk
3 godine prije

Prava istina o Isusu Kristu je daleko drugačija od vatikanske lažne verzije. Papa Leo X je to potvrdio kada je rekao:   „Kako dobro znamo koliko je ta bajka o Isusu bila unosna predrasuda za nas i naše prethodnike.“   U Irskoj je 2600 godina prije Nove Ere živio veliki Prosvijetljeni čovjek po imenu Iesa Chriost. Vatikan je ukrao Irsku Bibliju, izmijenio originalni tekst, prekopirao ime i smjestio Isusa na Bliski Istok – to se danas zove Copy-Paste metoda. Tako je nastala Nova Knjiga, tj. Novi Zavjet, koji do tada nije postojao. Likovi Josip, Marija i ostali su fiktivni i ubačeni u priču na Bliskom Istoku, a čuda koja je izvodio Iesa Chriost su sačuvana i prepisana Isusu. Zato ne postoji niti jedno „ukazanje“ Marije – sve je to podmetnuto od Vatikana i njihovih Jezuita, pri čemu je financijski dobitak vrlo bitan dio cijele priče – isto tako se križ… Čitaj više »

Max
3 godine prije

Ima tu nešto.

Stara kuka
3 godine prije

Fratelli e sorelle buonasera Vrlo ožalošćen čitam vaše komentare o mojem liku i djelu i vidim da imate vrlo malo dobrih riječi za mene što mi pokazuje da ste vi svi ovdje gomila.prezira vrijednih nevjernika koji će svi zasluženo završiti u paklu o kojem piše i Učitelj Damir-Kristijan Rogina. Vi koji ne dijelite moju vjeru u Novonormalno, koji odbijate primiti nove Svete sakramente maske, PCR i antigenskog testiranja i cijepljenja, koji sumnjate u riječi najnovijezavjetnih proroka Sv.Billa, Sv.dr.Anthonyja, Sv.dr Christiana Dorstena kao i vaših lokalnih blaženika blaženog Vilija, blaženog Bože zvanog Pendrek, blaženog Krune zvanog Papak i blažene Alemke od Pfizera spremite se na strašne muke u paklu gdje ćete cijelu vječnost na respiratorima okajavati svoje grijehe. Vi griješnici koji ne dijelite moju viziju multikulturne garave Europe, koji odričete našoj homotranslezbo braćii sestrama pravo na nježne igre s djecom koju toliko žele, vi koji moje najbližer suradnike i bliske prijatelje… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
ROBERT MILIČIĆ
2 godine prije

NE VOLIMO NITI MI PAPU,JA GA OSOBNO NE PODNAŠAM,JER JE LAŽOV I HERETIK.ARGENTINA IMA INTERPOLOVU TJERALICU ZA NJIM,JER JE U ARGENTINI ZA VRIJEME VOJNE HUNTE,PRODAVAO DJECU PEDOFILIMA,ZATO I NE IDE U RODNU ZEMLJU.ON JE ANTIKRIST.

Joe
2 godine prije

Vranja voli samo crnački kujac

Ivan Grozomorni
2 godine prije

Papan ga voli u stražnjem izlazu.

Mrki
2 godine prije

Vuk u janjetijoj koži sve je samo nije papa antikrist modernog vremena lažac služi lažcu biskupi i kardinali ista smrad nema tu kristovi slijedbenika sve obmana i laž služe kapitalu moci klanjaju se zlatnom teletu reci cu vam jedno riječ svi riječi vaše vrijeme je prošlo dolazi vam kraj antikristi ito brze nego šo mislite Amen

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI