Paul Craig Roberts – Demokrati su stvorili nacističku državu u SAD

Paul Craig Roberts - Nacisticka Amerika

Nacistički ministar propagande Goebbels i šefovi Gestapoa Goring i Himmler živi su i zdravi u Demokratskoj stranci. Mediji izvještavaju ono što Demokratska stranka želi da se objavi i ništa drugo, a FBI služi kao politička policija koja namješta afere republikancima dok odbija istražiti laptop Huntera Bidena i e-mailove Hillary Clinton.

FBI je rekao Marku Zuckerbergu iz Facebooka da ne dopusti komentiranje laptopa Huntera Bidena jer je to ruska dezinformacija. „Suckerman“ je škljocnuo petama i rekao “Jawohl.”

FBI i Ministarstvo pravosuđa odbijaju odgovoriti na pitanja republikanskog američkog senatora Rona Johnsona, rangiranog člana Stalnog pododbora za istrage. Senator Johnson želi znati zašto su DOJ (Ministarstvo pravde) i FBI produbili istragu informacija o prijenosnom računalu Huntera Bidena, kao što su zviždači FBI-a prijavili američkom Senatu. Korumpirani DOJ tvrdi da bi istraga informacija o prijenosnom računalu ugrozila istragu ureda američkog državnog odvjetnika u Delawareu o ispunjavanju poreznih obveza Huntera Bidena. Ovo je, naravno, lažna isprika. Neki podaci o prijenosnom računalu pomogli bi poreznoj istrazi ako je ona doista u tijeku. Ostale informacije na prijenosnom računalu, kao što svi znamo, tiču ​​se sasvim drugih stvari koje zahtijevaju vlastite istrage, istrage koje ni na koji način ne kompromitiraju poreznu istragu koja je navodno u tijeku, a koja bi zapravo mogla biti samo isprika za nepostojanje istrage.

Sotonski demokrati koriste novu taktiku protiv onih čije mišljenje ne odobravaju. Pokušavaju ih ubiti specijalcima. Republikanska predstavnica SAD-a Marjorie Taylor Greene kaže da je netko zvao 911 u 1 ujutro i da su rekli da ona maše pištoljem i drži taoce. Policija, sumnjajući na prijevaru, ipak nije ispalila šok granate kroz njezine prozore i razbila vrata.

Zagovaratelj muških prava Andrew Tate imao je slično SWAT iskustvo. Policiji je rečeno da žene drži zatočene protiv njihove volje. Policija je ponovno postupila oprezno i ​​Tate je oslobođen optužbi.

Ovo se radi zlonamjerno, a rezultat može biti policijsko nasilje koje rezultira ozljedama ili smrću. Slanje SWAT tima u nečiji dom način je da ih ubijete. Jasno, to je ono što su demokrati namjeravali Greeneu i Tateu.

Objavljeni su medicinski podaci iz cijelog svijeta te veliki i sve veći broj recenziranih znanstvenih otkrića koji uvjerljivo pokazuju da su cjepiva protiv Covida mRNA daleko smrtonosnija od Covida, protiv kojeg ne pružaju nikakvu zaštitu. Demokrati koji su prisiljavali ljude na cijepljenje sad traže zaklon. Fauci je brzo podnio ostavku, Walensky iz CDC-a priznala je velike pogreške u vezi s liječenjem Covida i cjepivima. Demokrati koji su nametnuli karantene koje su uništile ekonomski život Amerikanaca i prisilili injekcije štetnog i smrtonosnog neprovjerenog “cjepiva” školskoj djeci, američkoj vojsci i zaposlenicima privatnih korporacija i državnih službi traže nekoga koga će okriviti. Pogodite koga su pronašli. Da, Donalda Trumpa.

Trump je, savjetovan od strane Faucija, glupo napustio svoju obranu HCQ-a i ivermektina kao lijekova i naglasio svoju ulogu u stavljanju smrtonosnih cjepiva u upotrebu. Postavio se kao meta demokratima koji su sada na njega bacili cijelu svoju propagandnu kampanju za Covid.

Demokrati koji kontroliraju odabrani pododbor Zastupničkog doma za krizu izazvanu koronavirusom optužuju Trumpa da je vršio pritisak na Upravu za hranu i lijekove da u “političke svrhe” odobri neprovjerena “cjepiva”. Dakle, ne samo da demokrati tvrde da je Trump odgovoran, već i da to nije učinio iz zdravstvenih, već iz političkih razloga.

Ono što je Trump zapravo učinio bilo je boriti se za priznanje, sada univerzalno priznatih lijekova (osim kod američkih demokrata) hidroksiklorokina i ivermektina kao dokazano učinkovitih. Svatko tko je imalo svjestan toga sjeća se kampanje demokrata/kurvinskih medija/Big Pharme protiv dva utvrđena lijeka koji bi spriječili “autorizaciju hitne uporabe” cjepiva koja donose novac. Poznati lijekovi su potisnuti kako bi Big Pharma i njeni korisnici, kao što je Fauci, mogli financijski profitirati i kako bi vlade mogle nadjačati zaštitu ustavom i ponašati se kao neodgovorni diktatori.

Činjenica je da je “pandemija” Covida koja je projektirana federalnim novcem u američkim laboratorijima koji su stvorili virus, a prostitutska medijska kampanja, koja je stvorila potreban strah da se zaradi novac od “cjepiva” i izvrši kontrola nad slobodom, bila je 100 % Washingtonska produkcija.

Washington obrazlaže da je američka i cijela zapadna javnost toliko glupa da ako se Washington može izvući s ubojstvom dvojice Kennedyja, Martina Luthera Kinga, Ruby Ridgea, Wacoa, Tonkinskog zaljeva, 9/11, Husseinovog “oružja za masovno uništenje”, “Assadovo korištenje kemijskog oružja”, izvanredne laži protiv Gadafija, Russiagate, vrata za opoziv, pobuna 6. siječnja, invazija FBI-a na dom predsjednika Trumpa, Washington se također može izvući s pripisivanjem štetnog i smrtonosnog cjepiva Trumpu.

Tko će ih zaustaviti? Na vlasti su demokrati koji kradu izbore. Neće dopustiti američkom narodu da ih glasanjem skine s vlasti.

Ono što doživljavamo u Americi je uspon novog Trećeg Reicha, ali daleko opasnijeg zahvaljujući digitalnoj revoluciji, koja je božji dar za tirane.

Nacistička vlada se ponovno rađa pred našim očima. Demokrati žele moć, ne za američki narod, već za seksualnu izopačenost, imigrantske osvajače i lažljivce.

Neprijatelji su im bijeli Amerikanci, posebno heteroseksualni muškarci, koji su “tlačitelji žena i čovječanstva”. Državne škole uče bijelu djecu da mrze sebe i svoje roditelje. Diplomiraju kao “tlačitelji” koji zaslužuju da budu gurnuti u stranu od strane imigranata-osvajača. Obrazovni sustav crpi svu snagu iz muškaraca upravo kako kaže Andrew Tate.

I ova oslabljena, izdubljena Babilonska kula misli da se može nositi na vojnom planu sa jednom Rusijom, Kinom, i Iranom.

Kakvu šalu živimo. Očito su Amerikanci zadovoljni životom u Matrixu u kojem su im umovi zarobljeni.

FBIHunter Bidenmark zuckerbergSADTrump
Pretplatiti se
Obavijesti o
125 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Selena
1 godina prije

Poslednjih nekoliko dana ukrajinski gubici na frontu su ogromni, a u Kijevu se vodi rasprava o gej brakovima, jer problem je kad peder ode na front(?!) i pogine, nema supruga(e) da pokupi telo. Čovek sluša i ne veruje. Sve je rastureno, oni starci, deca u zbegovima, strašno. Postoji i snimak ukrajinskog vojnika koji priča kako ranjenicima vade organe. Dobio je 170 dolara da okrene glavu. Proces vađenja organa se znatno ubrzao nakon dolaska holandske doktorke-hirurga na 10-15 min. Svojima vade…na Kosovu i Metohiji su barem Albanci, kojima je rukovodio turski hirurg (podneta je tužba sa dokazima – naravno nikom-ništa) vadili neprijateljima Srbima.

LZN
1 godina prije

efbiaj = gestapo

gim ttr
1 godina prije

Moramo se zastititi od zla, jezive stvari nam i rade i spremaju nam tek.

mrdo
1 godina prije

Ono što doživljavamo u Americi je uspon novog Trećeg Reicha, ali daleko opasnijeg zahvaljujući digitalnoj revoluciji, koja je božji dar za tirane. ———————– Kad iskombinuješ kapitalizam i digitalnu revoluciju, dobiješ robovlasničko društveno uređenje. Digitalizirano društvo omogučava kapitalistima, robovlasnicima u nastajanju, totalnu kontrolu nad narodom, proleterima, odnosno bespravnim robovima u postajanju. Narod ne želi besklasno društveno uređenje, pa jedino što preostaje jeste klasno društveno uređenje s kojim, naravno, upravlja viša, vladajuća klasa i određuje kakva će mu forma biti. Logično je i normalno da će kapitalisti, koji imaju totalnu kontrolu i moć nad ostatkom, nastojati da oblikuju društvo onako kako najbolje odgovara njihovim interesima, to jeste forsirati varijantu klasnog društvenog uređenja koje najbolje odgovara njihovim interesima, a to je, logično je i normalno, – robovlasništvo. Robovlasništvo pod plaštom brige, jel’ te, za narod i borbe protiv “globalnih pandemija”, “globalnih klimatskih promjena”, “globalne ruske opasnosti”. Od svih tih “globalnih opasnosti, jedina istinska… Čitaj više »

Bu!
1 godina prije

Nacisti, nacisti, nacisti svuda oko nas…!
Eno Hitlera, eno Goebbelsa, eno Mengelea, aaaaa zli nacisti su svudaaaaa…..!!!

Da nije tuzno, bilo bi smijesno.
Najmracniji totalitaristicki boljsevizam ih udara u celo svom snagom, ali svi oni vide samo zle “naciste”.
I sad da ja vjerujem tako sizofrenicnom liku…?!

Schwarze Hunderte
1 godina prije

Mr. Roberts je djelomicno u pravu no , nikako ne treba smetnuti s’ uma da je tijekom vladavine President Reagana donresena uredba ” O LOBIRANJU LEGALIZACIJA CISTE KORUPCIJe, koja je — otvorila vrata — upravo , ovom , danas i stvaranju , neogranicene moci Hedge Fundings te svim , ovim LUDILIMA na socioloskom planu ! Reps su to sa lakocom mogli sprijeciti , buduci da su tada imali neogranicenu moc i jakog Prijedsednika i sto su ucinjeli ??? OTVORILI VRATA PAKLA ! SVE – potonje je PROIZISLO — IZ TOGA ! Tek malobrojni su se usudili , primjetititi da je time AKTIVIRAN MEHANIZAM — SAMOUNISTENJA — USA !! No – America , tada , samoopjjena uspjesima ( tudjim slabostima ) , takove je ismjevala . SADA JOJ SVE DOSLO NA NAPLATJ !!!!! Nije ovo NACIONAL – sicialism . America kao nacija se naprosto — RASTOCILA !! Nije niti socialism ..… Čitaj više »

petar schroder
1 godina prije

Na vlast su dosli ljudi iz Davosa koji su kod Klausa Schwaba zavrsili demonske kursevi i pripremali se godinama za ovo sto nam se dogada .Trebali su se desiti VIRUSI-VAKCINE -RAT -SUSA -POSKUPLJENJE GORIVA -INFLACIJA I NA KRAJU GLAD I SMRZAVANJE:To je sve bilo planirano od ove demonske elite u Davosu.Trebalo je nesto izmisliti da nas uniste,Sada im rat dobro dode jer sada mogu reci nestanak goriva ,poskupljenje i smrzavanje za sve je kriva Rusija Nadam se da ih narod vise ne vjeruje Ti mediji su svi isti ,isvi govore isto.Bill Gates je sve medije kupio i tv, pa oni moraju da govore kako im oni kazu ili ce dobiti otkaz U Njemackoj je puno novinara napustilo TV ILI SU RADILI ZA POZNATE TJEDNIKE; Bili su pod velikim pritiskom da rade samo sto im se naredi, pa su mnogi presli na YOUTUBE KAO BIVSI UREDNIK BILD GDJE GA SADA NA… Čitaj više »

Darko
1 godina prije

Dovoljan je jedan spremnik pa da se ta banda počisti uz trošak od nekoliko desetaka USD. Samo trebaju imati volju umjesto što tamane nedužnu djecu po školama..

Vojni analitičar
1 godina prije

Evo ga još jedan “lovac na naciste”. Ovaj puta američki. Ali sjajno bi se uklopio u ljutu “antifašističku online borbu” koju vode brojni komentatori i autori na ovom portalu. Demokrati su stvorili nacističku državu kaže on mrtav hladan. I još trkelja o Geobbelsu, Goehringu i Himmleru. A gdje je demokratski Hitler? Njega je zaboravio? A o čemu se radi? Ponajprije o nastavku višedesetljetne dresure tupave javnosti. Totalitarizam ne može biti totalitarizam ako nije “nacistički” je li? Zlo prosječni goyim ne može prepoznati i pojmiti ako mu nije objašnjeno da je to zlo “nacističko”. Ne postoje totalaitarizam, tiranija i zlo izvan “nacizma”. Ako je netko zao, psihopat i tiranin on je sigurno “nacist”. Nema druge mogućnosti. Samo “nacisti” mogu biti takvi. Jer svih tih pojava nema izvan “nacizma”. I tek kad se doda atribut “nacistički” tupavi goyim je sposoban shvatiti da nešto ne valja i da je zlo. Bez “nacističke” etikete,… Čitaj više »

Vojni analitičar
1 godina prije

Nastavak iz prošlog upisa Ali okrivimo za sve “naciste”. Pa ako konačno gladnoj i potlačenoj goyimskoj rulji prekipi i krene tražiti krivce, “naciste”, ustanovit će da tih strašnih “nacista” nigdje nema. Sve sami “napredni antifašisti” koji se cijelo vrijeme “bore protiv nacista”. A u toj njihovoj “borbi stradamo mi, naši živote, naša prava i slobode. Ali goyimi su ionako samo topovsko meso i bezvrijedni pijuni koje je lako žrtvovati. A to na kraju krajeva znači, nema “nacista”, nema krivaca. U nedostatku “nacista” nemamo koga optužiti i kazniti na naše teškoće. Dakle nitko nije kriv pa dragi naši goyimi, ako ste se malo ispuhali, možemo nastaviti gdje smo stali. A kad zagusti opet ćemo vam iz naftalina, grobova i ropotarnice povijesti izvući kosture prošlosti odnosno “naciste” i servirati ih goyimima kao Pedra kojeg mogu okriviti za sva zla ovog svijeta. Pa će se onda glupi “antifašistički” goyimi opet pjeniti na “naciste”,… Čitaj više »

Max
1 godina prije

4 Reich na Potomacu, Sve uništeno.

dulebg
1 godina prije

Nikako ne uspevam da se nateram da brinem o američkoj unutrašnjoj politici ((

Mrčikola
1 godina prije

U tijeku je ritualno žrtvovanje na žrtveniku G.R…Amerika je kao bik pripreman za koridu.
Uz pompu i fanfare ušla je u arenu ne znajući ono što svi, izuzev male djece i blesavih, gledatelji znaju…da je došla do kraja “puta”.

tihobl
1 godina prije

Lukasenko je ispricao kako je odbio soroseve udzbenike istorije i postao diktator. Kazao je: “pogledajte Ukrajinu i pribalticke zemlje koji su ih prihvatile”.
Predate skolstvo Sorosu da vam stampa knjige i za 30 godina imate nacisticku drzavu.

Lucija, prva
1 godina prije

Moram vam reći da je P. Craig Roberts APSOLUTNO u pravu. Ma, k’o da sam ja pisala… Ponovimo: ovo više nije (samo) kapitalizam. Osnovni pokazatelj je bio kada je Obama uzeo novce poreznih obveznika i podmirio gubitke banaka. Ono, gubici zajednički, dobitak samo moj. Ovo nije kapitalizam. Zašto? Zato jer bi se u kapitalizmu pobunili baš kapitalisti. I to oni koji su platili POREZ. Ovo je drugi bitan pokazatelj. Ovdje ima par tekstova o tome. Više plaća poreza neka medicinska sestra nego neki bogataš. Ako se želi pratiti politički razvoj svega ovoga, samo treba pratiti poreznu evaziju. Jadan Amazon koji eto, ostvaruje grdne profite, a kad se dođe do poreza…ma i pomoć mu treba. Dakle, sad dolazimo do bitnog. DRŽAVA. Država, zapravo ne postoji. Korporacije su je potpuno preuzele odnosno ona djeluje isključivo u interesu korporacija. Primjer: neprovođenje zakona, ne samo o oporezivanju, nego npr i o monopolima. Google kupio… Čitaj više »

Ico
1 godina prije

Osoblje ESLJP ima u genima ugrađen fašizam, to je dobro jer vodi u raspad EU!

goran
1 godina prije

svi mi znamo kako se riješavaju nacisti,imamo jedan primjer sad sa ukrajinom.

trebalo bi se udružit par jačih država poput rusije kine indije i još par manjih i opalit po nacistima u americi,da i europa jednom kroči na američko tlo pod punom ratnom opremom,odnjeti ima rat u njihovo dvorište i očistit tu nacističku državu ko za vrijeme 2svj rata.

Jere
1 godina prije

Reuters danas naslov clanak, IAEA delegation arrives at Russian-controlled Zaporizhzhia nuclear plant….Demokrati se ne mogu dogovoriti tko kontrolira elektrana.

Sardelino
1 godina prije

Ne nacističku već fašističku.
Izvornu definiciju fašizma dao je sam Mussolini. On je fašizam definirao kao spregu korporacija i države.

1 godina prije

Tako je! Povešajmo Demokrate i Republikanci će nas na čelu sa Trampom odvesti u raj – ne samo Amerikance već ceo svet!

Sve super ako zaboravimo da Amerikom vlada (kobajagi) “jednopartijski sistem sa dve struje” što sada već decenijama pratimo.
I ako nekako uspemo da zaboravimo Džona Mekejna, imenjaka mu Boltona i možda najbitniji od svih Lindzi Graham.
————————–
Propagande je uvek bilo ali u (pred)ratno vreme ona dominira. I Demokrate i Republikanci, raznorazne organizacije, pokreti… nisu ništa drugo nego alat Moćnika. Ne shvatam svrhu napadanja goreg kad je “bolji” samo za nijansu bolji – ako i za nijansu. Još nekako da se zaustavimo na napadanju goreg nego počinjemo da navijamo za “boljeg”?!?
Dok ne postavimo stvari na njihovo mesto vodaće nas kao mečku na lancu.

Roccos
1 godina prije

Paul Craig Roberts već dugo prilično jasno i glasno kaže u šta se pretvorio SADistan,međutim okrivljavati samo demokrate za takvo stanje ne pije vode.Te dvije stranke koje vječno vladaju su samo isto s.anje drugo pakovanje.Da situacija tamo izmiče kontroli,bar u megalopolisima,govori i vijest koju sam danas pročitao da teško oboljeli rocker Ozzy Osbourne(boluje od Parkinsona) želi što prije iz L.A. da se vrati u UK jer,kaže da od svakodnevnog nasilja,ubojstava i terora ne može više disati i ne želi da umre u tom kaosu.Njegova žena Sharon kaže da se USA više ne može prepoznati i da je nad opasnom provalijom i takođe želi što prije vratiti se u UK.Dodao bih da ih ni kod kuće neće dočekati bajna situacija pa bi mogli biti gadno iznenadjeni i uvredjeni.

nessy
1 godina prije

Ako je stvarno tocan podatak da 80-85% USA omladine nije fizicki sposobno za vojnu sluzbu, to je totalna tragedija. Za sto jesu sposobni? VR games? Koristenje dizajnerskih droga? Covjek koji nije sposoban za vojnu sluzbu, nazalost, je invalid, nevazno po kojem osnovu. Jadna je buducnost takve drzave. Uskoro ce kod njih podjela biti na one koji mogu istrcati 400 metara, i one koji trceci dobiju srcani udar. Strasno, sto je USA nekada bila, i u sto je metastazirala. Imaju cca 20 obavjestajnih agencija? Koje se uglavnom bave domacom situacijom? Katastrofa. Vojna hunta na djelu, po svemu, osim po imenu.

Rudar
1 godina prije

Tko je copavi bravar? Ti si njegov nasljednik ?
Otac tvoj jedini ?
Ne razumim ja tebe kume

Lucija, prva
1 godina prije

Svima koji tvrde da ovo što Craig Roberts
nije nacizam…nekom igrom slučaja to su isti koji tvrde i da Azovci nisu nacisti…

Sada ćete lijepo objasniti što je za vas/ po tvom mišljenju nacizam. Ili fašizam.

DAKLE, ŠTO JEST.

Ovo je odavno pravilo: dokazuje se pozitivna tvrdnja.
“Čajnik”. Mislim Russellov čajnik. Whatever.

Naime, Paul Craig opisuje zašto jest nacizam.
Vi tvrdite, a bez ikakvih argumenata da – NIJE.
Tragikomične spodobe.

Lucija, prva
1 godina prije

“Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski iznajmio je Rusima svoju luksuznu vilu u Toskani za mesec avgust, objavio je u utorak italijanski list Il Tireno, prenosi RT.

U međuvremenu, Zelenski je pozvao lidere EU da uskrate vize ruskim turistima 😁 Ruski par sa londonskom adresom iznajmio je vilu za mesec avgust, platio je šokantnu sumu od 50.000 evra, piše list. Vilu, koja se nalazi u primorskom gradu Forte dei Marmi, Zelenski je kupio za četiri miliona evra dok je ukrajinski lider još bio glumac, dodaje se u izveštaju.”

Iza Staljina su ostale dvije uniforme.
Eto. Toliko.

ANTIFASISTA
1 godina prije

SAD je NAZISTICKA od 1945 kada su abolirali prve naciste.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI