Pitanje Vladi i premijeru Andreju Plenkoviću

Andrej Plenković

Piše tako Jutarnji listi 15. siječnja 2021. kako Vlada ima – zamislite molim vas – akcijski plan!

A što nam to donosi taj eksperimentalni uradak nazvan akcijskim planom?

„Uvodi se strogi protokol za praćenje pojedinaca i grupa koji u javnom prostoru šire netrpeljivost!“

Strah je vrag! A vlast je evidentno i opravdano u strahu. Dovoljno ih je vidjeti zamantijane raznoraznim modnim detaljima zvanim maske, pred kamerama (koje tako obožavaju ), a stručnjaci za neverbalnu komunikaciju uvijek im skloni do sada mijenjaju „ploču“. Već je i njih sram tih donedavno njihovih ljubimaca.

Zašto su vladajući u strahu? Iz mnogih razloga, osobito onog glavnog, treba izvršiti zadano svojim nalogodavcima jer nalogodavci su – više sam nego sigurna- to odlično platitili a plaćaju i dalje, po učinku! Zato su sad i ubrzali, gube kontrolu, lamaću rukama, gestikuliraju na sve načine, ovako nanovo ugojeni pitam se jesu li zdravi uopće? Mentalno zdravi!

A pitam se i jesu li to ti isti ljudi s početka ove „priče“ s nepostojećom epidemijom a kamo li pandemijom. Samo može biti pLandemija, a to je i evidentno po svim relevantnim mišljenjima eksperata diljem svijeta. No, istini i znanosti nema mjesta.

„Tri mjeseca nakon „napada na Banske dvore“ Vlada je u javnu raspravu uputila dokument koji precizno definira postupanje institucija.

Vlada je u javnu raspravu uputila “Protokol o postupanju u slučaju zločina iz mržnje”. Cilj je donošenja protokola, kako stoji u tome dokumentu, unaprijediti rad policije, Državnog odvjetništva, sudova i drugih tijela nadležnih za suzbijanje, otkrivanje i progon zločina iz mržnje.

Središnje tijelo za praćenje i objavu podataka o toj vrsti zločina i donesenim presudama bit će Vladin Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina. Taj Ured će pratiti tijek postupka u svakom pojedinom predmetu zločina iz mržnje, objedinit će statističke podatke i objavljivati ih na svojoj službenoj stranici, a podatke će dostavljati i Uredu za demokratske institucije i ljudska prava Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OSCE-u)“- kaže Jutarnji.

Kako lijepo, opet nekim meta jezikom EU, podučavaju nas kako oni misle pošteno. A što zapravo žele? Ma koja mržnja i nacionalne manjine! Ja s tim nemam problema.

Ja imam pitanja:

1. Što je definicija netrpeljivosti!?

Hvatam se dobrog starog rječnika Bratoljuba Klaića mojih pokojnih roditelja, još iz 1974., izdanje ZORA Zagreb, a tamo kaže: netrpeljiv, nesnošljiv prema tuđem mišljenju je netolerantan! Znači, netrpeljivost je nesnošljivost prema tuđem mišljenju, prava netolerancija?

Zar smo do toga došli? Pronalazite novi „model“ kako kontrolirati onaj mali broj neistomišljenika koji vas ugrožavaju. Slijede li analize praćenja i popisi?

Otvoreno vas pitam: jesam li JA na crnoj listi jer NE napadam manjine, nego privilegiranu nekompetentnu vladajuću grupaciju slugana svjetskih covid i inih profitera, bijelu privilegiranu soroš-gates izdajničku većinu?

Vi se kakti nominalno brinete za seksualne manjine, Srbe, Rome… Ja surađujem sa istim tim manjinama, Srbima, raznim „Romima“, čak i sa mnogima koji postadoše seksualna manjina jer nisu – „homići“! Ja napadam, prozivam vas i sve uz vas, bijelu privilegiranu soroš-gates izdajničku većinu!

2. Tko vam zapravo smeta, što vam je cilj ?!?

Znate vi jako dobro da ništa uvest više ne možete, vi ciljate na IZAZIVANJE nemira … s ciljem uvođenja ratnog stanja… Upravo onoga o čemu sam pisala, a omogućili ste si to izmjenama par riječi (reklo bi se na simboličnoj razini za neuke) u Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti i jonizirajućeg zračenja. Kako lukavo, i, koja podvala.

A to je sve u svojoj suštini, RATNI ZLOČIN.

Spremate li nam ovo:


Gledamo vas kako kao hrpa ofucanih potrošenih aparatčika TONETE u totalno ludilo… Čak vam i član takozvanog nekog znanstvenog savjeta okrenuo leđa, bježi čovjek pred odgovornošću, ali ne, ne, nema oprosta za takve.

Sad sam više nego sigurna kako ste toga već i sami svjesni, no, vi posao zadani morate odraditi do kraja, pod cijenu života. A o onoj drugoj vašoj cijeni biti će vremena za istraživanje, dokazivanje, procesuiranje i kazne.

To vam narod neće oprostiti. Svima vama u hijerarhiji vlasti, kao i onih uz vlast, do najniže razine. Dajte konačno prestanite govoriti svi skupa, pa i ovaj u sukobu interesa Vladin znanstveni savjet, kako sve činite za dobrobit i zdravlje nas, hrvatskih građana. Prestanite to činiti! Ne želim da brinete o mojoj dobrobiti i mom zdravlju.

Što se događa sa zaboravljenom OPĆOM DEKLARACIJOM O LJUDSKIM PRAVIMA, čiji članak 19. kaže:

„Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.“

3. Zašto informacija poprima toliki značaj? Zašto postaje superiorna, i to globalno? Zašto je istina postala nebitna? Zašto je postala opasna? Zašto se bojite istine?

Malo je onih koji žele znati, koji se žele pozabaviti činjenicom kako nam globalna informacijska dominacija preuzima svakodnevnu stvarnost, nameće svoju dominaciju nad stavovima i mišljenjima. Stvarajući javno mnijenje svojim globalno umreženim dominantnim utjecajem. Nekoć je nacionalna moć svake države bila prije svega diplomacija, vojska i gospodarstvo.

Još krajem 20-og stoljeća pojavila se i informacija, ali danas je postala najvažniji instrument nacionalne ali i globalne moći.

Stoga se ne čudimo kad vlast osjeti nemoć poseže za represijom i potpunom kontrolom.

andrej plenkovićhrvatskaVlada Hrvatske
Pretplatiti se
Obavijesti o
171 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Trooba
3 godine prije

“Moćnik” planira, Bog intervenira.

B7ranko Spehar
3 godine prije

Nema straha hrvatsko pravosuđe samo ovrhe sirotinje brzo sudi,ostalo desetke godina.

Pero
3 godine prije

Ovaj puta se slazem sa gospodjom!

Ali, ako ne trazim puno…
Moze li
Jedan tekst o tome da su BiH i Srbija jedine dvije zemlje u Europi gdje se komentari validiraju prije objave
I jedan tekst o profi botovima koji pisu komentare i lupaju pluseve u Srbiji
Hvala!

Eto i mene
3 godine prije

“narod nece oprostiti” pise negdje u tekstu…
Nazalost ovaj narod je dokazao da ima pamcenje zlatne ribice, tako da ce ne samo oprostiti, vec i zaboraviti… Svaki dan nova afera ispliva na povrsinu, isti dan se zaboravlja ona prethodna…

Vesa Golubica
3 godine prije

Super članak, pametnom dosta, probuđenom jasno. Uskoro ostavke i pad vlada na svetskom nivou kako javljaju neki izvori.

Faust
3 godine prije

Svi u Hrvatskoj koji nisu na “progresivnoj” liniji i koji se usude na portalima ili bilo gdje u javnom prostoru kritizirati aktualni režim su odavno locirani i identificirani.Slijedeći korak je uhićenje i transfer.

navijala
3 godine prije

Tko ne sluša nalogodavce biva eliminiran,a to se njima ne dopada,rađe teroriziraju vlastiti narod…

tucker carlson
3 godine prije

mislim da se na ovu temu pitanja i neodgovaranja na njih nema vise sha pisati.treba samo vidjeti tko ce se jos pokusati izmigoljiti poput lauca.hvala.

Puž
3 godine prije

Uhljebljena i podmetnuta gamad, kao i mutava stoka koja im zavidi i prati ih, bi rado da imamo još jaču policijsku državu. Tako da još lijepše mogu pokušati sakriti svoju narcisoidnost, lopovluk, nerad i mržnju prema rodnoj grudi.

3 godine prije zadnji put uredio Puž
Blaza
3 godine prije

Nema se tu više što reći, dok nam se tlo pod nogama doslovce urušava on trkelja…ako se osjeća ugroženim zato što je narod nezadovoljan njegovim radom neka da ostavku, nije se rodio u banskim dvorima, neka ide… drugi premijeri odlaze umjesto da se prijete narodu

Mali Mujica
3 godine prije

I ja imam jedno malo pitanjce;
Kada najveci anemicni seronja medju hrvatima namjerava dragovoljno otici u povijesnu ropotarnicu nesposobnih politicara, ili ceka da ga narod istjera iz BANDITSKIH DVORA?
Za odbranu mu nece pomoci nikakvi akti i odredbe o prisilnom ugnjetavanju.

Pera Kojot
3 godine prije

Jedna sadasnja sutkinja ustavnog suda (poznata po obozavanju dugih cijevi) je svojevremeno u EU parlamentu na najstravicnijem engleskom ikad izriganom u tom parlamentu (a bome i sire) izbljuvala onu sad vec cuvenu : PIPOL MAST TRAST AS (People must trust us!)!!! Kucka se ocito nije zajebavala kad je poput puckoskolke sastavljala zadacnicu u kojoj je trebalo iskazati svoje razumijevanje i predanost ciljevima zacrtanim u vise ne tako tajnim agendama njezinih nadredenih joj NWO sotonista i pedofila…

Emiliano Zapata
3 godine prije

Jooj kad citam ovo ; “u strahu su, gotovi su, otkucava im” i sl dode mi da povratim…
Vise se vol na muhe obazire nego oni na narod.
Da se boje nebi nikad radili ovo sto rade, vec bi pokupili oteto, ukradeno i opljackano te na pusti tropski otok gdje ih nitko nepozna…
Evo stvarno bez provociranja molim komentatore da podjele samnom te informacije na kojima temelje svoj optimizam pa da i ja jednom mirno zaspim?
Hvala unaprijed

bumbar
3 godine prije

Dakle, članovi partije na vlasti (Vladin Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina) će instruirati policiju i pravosuđe koga treba hapsiti i suditi!
Ovo je očito ukidanje trodiobe vlasti. Jedino što još preostaje je PRIJEKI SUD za svako drugačije mišljenje, za svaki neposluh vladajućoj kliki.

Sena
3 godine prije

Vrhovni je sud SAD-a presudio: I govor mržnje je sloboda govora.
“Ideja da bi vlada mogla ograničiti govor ili izražavanje ideja koje vrijeđaju…pogađa Prvi amandman u samo srce. Govor koji vrijeđa na bazi rase, etničke pripadnosti, spola, religije, starosti, invaliditeta ili na nekoj sličnoj osnovi je govor mržnje, ali najponosnije u našoj sudskoj praksi slobode govora jest to da štitimo slobodu izražavanja mržnje”, napisao je vrhovni sudac Samuel Alito u obrazloženju.

Ive
3 godine prije

Cijeli ZLOCINACKI HDZ i svi clanovi vodstva od osnutka su UDRUZENI U ZLOCINACKI POTHVAT protiv hrvatskog naroda a sve u interesu podobnih i nesposobnih sto najbolje dokazuje trenutni premijer A.Pljenkovic.

3 godine prije zadnji put uredio Ive
norman
3 godine prije

Na dnu, otkup zlata poštom, malo iznad T-mobile (neka akcija kažu) ali sad nema veze što nije najzdravije po zdravlje ljudi (ako plate nek se reklamiraju ;), i šećer na kraju 75kn na dar ako potrošite 750kn. (malo dobronamjernog sarkazma, neka ga) Pa dobro morate i Vi od nečega živjeti (još malo) Baš mi je sad lakše nakon 5min izljeva gnjeva prema tamo nekim vladajućim tipovima (kome to oni vladaju) iz Zagreba. Što im se manje pridaje pažnja, tim bolje za zajednicu, pa nitko me ne može uvjeriti da tih 160 likova željnih moći i položaja meni kroje moj život. Ajde, neka imaju 20 000 poslušnika sa plavim kapama koji će provoditi ideje nadređenih (ako treba i silom), ali opet do koje mjere? Pa i oni su samo ljudi, koji se kriju iza uniforme i prodaju priču kako samo rade svoj posao (lakše je tako nego razmisliti svojom glavom, al… Čitaj više »

Stara kuka
3 godine prije

Gledamo vas kako kao hrpa ofucanih potrošenih aparatčika TONETE u totalno ludilo…

Da i niste ništa drugo napisali ovo je više nego dovoljan opis aktualne situacije. I u Hrvatskoj, ali i skoro ucijelom svijetu.

Ankica
3 godine prije

Kako se ne birajuci sredstva odrzati na vlasti, to je njihov akcijski plan.

Simon
3 godine prije

Vlast je u strahu i od svojih gospodara i od svojih pòdanika. Vlast nije isključivo dobro plaćena, postoji i dio onih u strukturama vlasti koji su ucjenjeni, hiper pohlepni, postoje i oni koji se u nekoliko dana s nekom poluistinitom aferom bace u nemilost. Nebi sve trebalo gledati tako crno jer je hrvatska vlast tek na primitivnoj razini i većina onih u strukturama vlasti se drži na uzici pomoću direktne materijalne naknade koja se ostvaruje iz različitih pravaca, te je manji dio onih koji se drži pod kontrolom ucjenama kao u razvijenim demokracijama gdje postoje specijalizirani departmenti tajnih službi koji se s tim bave i od kojih su poznati slučajevi Pizzagate i Epsteinov “Lolita Island” na kojeg je letio “Lolita Express”. U Hrvatskoj je prije par godina bio nekakav nemušti pokušaj foto uratka ministra s prostitutkom u naručju što je bilo amaterski napravljeno za razliku kakp se to profesionalno radi… Čitaj više »

Stara kuka
3 godine prije

 “Protokol o postupanju u slučaju zločina iz mržnje

Pomahnitali aparatčici bi najprije trebali dobro proanalizirati izvore i uzroke mržnje nekoga prema nekome. Mržnja nikad nije iracionalna. Nitko ne mrzi bez razloga. Mrzi se onoga tko ti čini zlo. A za istinsku mržnju potrebno je jako puno povoda i puno zla. Psihopat iz Banskih dvora i banda njegovih podrepaša bi prvi trebao o tome razmisliti jer teško u Hrvatskoj ima čovjeka koji je toliko velikom broju ljudi učinio toliko zla i dao toliko razloga za mržnju.

Mržnju se ne može iskorijeniti “akcijskim planovima” i represijom. To ju samo hrani i povećava. Ona se uklanja uklanjanjem uzroka koji su do nje doveli a ne dodavanjem novih.

Simon
3 godine prije

Jasno piše kako se uvodi protokol za praćenje pojedinaca koji šire netrpeljivost, a VI upravo to radite, širite netrpeljivost prema vlasti i lijepo piše kako ćete po protokolu biti praćeni. Tu nema ništa nejasno. Ako VI ne shvaćate “demokraciju” kao što to shvaća vlast i postavljate pitanje da li su protokoli praćenja u skladu sa zakonom onda VI ne razumijete kako kontrolno sistem funkcionira. Ako baš hoćete već prvi dan nakon saborske zimske pauze vlada će saboru predložiti odgovarajući zakon koji će u proceduru po hitnom postupku kako bo bio izglasan prvog slijedećeg petka. Onima koji budu nešto, ne samo sa ulice ili medija, nego i u saboru pitali odgovor Plenković već danas ima. Zadnja rečenica odgovora glasi kako je on demokratski izabran i do slijedećih izbora će on raditi što želi. Završetak Plenkovićevog odgovora biti će da li nekom nešto nije jasno. Pa tako stvari funkcioniraju već 30 godina.… Čitaj više »

Suzy
3 godine prije

Jadan veliki vođa
Ocito je potpuno izgubio kontrolu nad nama..
Lose moj Plenkoviću
Pomisli ti perje a uskoro Ce i sve ostalo

gostgost
3 godine prije

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/kako-stati-kad-se-krene-putem-epidemioloskog-totalitarizma-politike-lockdowna-ne-nude-dokaze-da-su-ucinkovite-15043137?fbclid=IwAR02wxCnriyIJPcU_TcIfPwxVO841sabnMQKRIutZzFrjhhXfdn2vTpmJdQ

Cuomo otvara restorane i kafiće diljem države New York, Lori Lightfoot škole i fakultete u Chicagu, Norveška pokreće istrage zbog smrti od cjepiva, WHO korigira IFR, PCR i “cause of death” podatke, Iran odbija sva zapadnjačka cjepiva, Peru stopira Pfizer, jutarnji preispituje lockdown (kroz kapaljku naravno), članovi vladina znanstvenog savjeta prelaze u “opoziciju”, komentari u mainstream medijima pretrpani “ravnozemljašima” itd itd itd.
Da li se radi o unaprijed planiranom pranju od odgovornosti ili činjenici da dolazi američka inaguracija (20.01.) i sa njom radikalni zaokret u američkoj politici (i svjetskoj)?

3 godine prije zadnji put uredio gostgost
... ....
3 godine prije

Pa ako mislite i dalje pisati kako ste pisali do sada samo dajte na početku napomenu tipa (ako se obraćate npr. Andreju): “Plenkovicu, junače koji se boriš dan-noć i braniš i hraniš narod svoj, dobro zdravlje i dug život u miru i blagostanju želim tebi i tvojima, zoro majska, i neka su ti staze posute ružama (bez trnja!), ali počuj nešto bih imao/la za reći, ne zamjeri, evo što tišti mi grud.” – i onda dalje napišete kao i dosad.

branimir zrilić
3 godine prije

Čitajući gornji članak i par donjih komentara teoloških prepiranja prisjetih se traktusa .(Wittgeinstein)”Ono što se uopće može reći može se reći jasno,a o čemu se ne može govoriti o tome se mora šutjeti”.Dakle o Bogu ili bogu moramo šutjeti a o ovoj globalnoj ,>europskoj >nacionalnoj>lokalnoj,kuron(j)a epi(z)demiji moramo govoriti jasno.Pogotovo stoga što je raznim velikim i malim političkim kreaturama korištenjem ove panaceje koja je zatomila sve druge bolesti i probleme dato nemjerljivo sredstvo za provođenje njihove autoritativne volje .

3 godine prije zadnji put uredio branimir zrilić
Njemi Svjedok
3 godine prije

Stiglo je naređenje ili ti befel iz Faterlanda.
Poštujte smernice zajednice.
Dresden: “Corona-Knast” für Quarantäne-Brecher und Verweigerer.Prvi FEMA kako Njemci kažu: Das ist ein Konzentrationslager.
Da netko ne pomisli da pričam gluposti link je ispod možete pogledat.
https://youtu.be/4whfhbosJXQ

2i2=5
3 godine prije

Zašto oni i dalje grozničavo sprovode ove luđačke mjere?
Čini se da su svi oni, ne samo kod nas, već u svim državama, koji su na čelu i prave ove mjere, kao opsjednuti, začarani sotonističkom magijom, pod kontrolom sotonista, pa kao da moraju činiti to to što čine, kao da moraju činiti da se ispuni proročanstvo. I da nas sve luđački žele odvesti u ponor.

Evo zvjeri sada sve više otvoreno otkrivaju svoje lice:
Njemački ministar vanjskih poslova, rekao je da, se oni koji se cjepe, moći otvoriti svoje radnje, ali da će u te radnje (restorani, prodavnice i slično), moći kao kupci ulaziti, također samo oni koji se cjepe.
Maas je dakle prvi izrekao u javnosti, faktički ono što piše u proročantsvu Ivanova evanđelja, u knjizi Otkrovenja. Da, nitko ne može ni prodavati ni kupovati, bez žiga zvjeri
Da to je doista pakleni plan u pravom smislu te riječi..

grunf
3 godine prije

Narod čeka da se pojavi novi tip mobitela,i da pošalje kakvu slikicu lažnog života na facebook i ostale tzv.društvene mreže…Narod koji traži da netko za njega “zamaže” ruke da mu bude bolje,ne zaslužuje bolje sutra.To su uglavnom ljudi “mačke”…žive 8 tuđih života i jedan svoj bijedni..uglavnom.

čudila se aman ja
3 godine prije

Prije nešto više od godinu dana rečeno je da se protiv HR vodi hibridni rat- e, sad tko je protiv nas, tko je s nama…”nemam znanja, zato pogađam”

Protoncic
3 godine prije

Pitanje za portal logicno a mozda i za sve koji ovdme komentiraju; sta je porrtal logicno poduzeo da zastiti identitete svih onih iz Hrvatske koji iznose svoja misljenja a koja su u suprotnosti sa vladom? Kako mogu biti sigurni da Hrvatska vlada nece od vlasnika servera zatraziti ip adrese svih onih koji ovdje pisu nesto protiv vlade i da ih nakon toga nece posjetiti policija?
Ovo je medan od rimetkih portala gdje se jos uvjek moze slobodno komentirati.
Stvarno bih volio vidjeti odgovor redakcije.

Slonica
3 godine prije

Ako netko zna koliko točno vremena ne moraš primiti cjepivo ako si bio pozitivan.(prebolio covid)
Sve se više javne osobe ističu da su preboljele pa su oslobođeni od igle.
Prebolio sam koronu -odgoda cjepiva jedno vrijeme.

2i2=5
3 godine prije

Ima tu doista nešto đavolsko, sotonsko, i tako se mora posmatrati. Od prvog trenutka. I oni koji su ateisti, moraju to konačno uvidjeti, jer se ovolika količina luđaštva i hladnog psihopatstva sa kojim, odgovorni državnici i njihovi stožeri sprovode ovo sve, ne može objasniti racionalno. Jedino tako- da su njihovi gospodari, koji vuku konce u ovoj plandemiji doista mračni, fanatični sotonisti. Da su toliko okrutni i strašni. Međutim, ipak se postvalja logičko pitanje, kako mala grupica tih mračnih ljudi (ako ih uopće možemo tako nazvati), može uliti toliki strah svim državnicima i držati ih pod kontrolom? Mislim na većinu državnika, stožeraša, virologa i ostalih koji sudjeluju u ovoj doista sotonističkoj igri. Jedan dio onih glavnih državnika i virologa, kao Fauci i Drosten su naravno i sami dio sotinističke bratije i upućeni u tu igru. Jedini logički odgovor je da oni- gospodari, mračni sotonisti koji upravljaju ovom plandemijom, iza sebe doista… Čitaj više »

2i2=5
3 godine prije

Da li se oni boje? pitaju se neki diskutanti ovdje? Osobno mislim da. Mislim da se oni očigledno boje, da će im glavni plan cjepljenja (žigosanja) propasti. zato sada ovoliko prave blesave reklame za cjepljenje u svim državama, pritisak i ucjene i pokušavaju sa podmuklim ponudama,- da će samo onaj tko se cjepi moći imati normalan život. Očito nisu očekivali, da će, ipak nekako prevagnuti taj ljudski nagon za oprezom, za samoodržanjem, kad bude stani pani. Naravno, jedan dio idiota će se cjepiti, ali mislim da većina neće. Ovi koji su dosada cjepljeni su velikom većinom jadni, nemoćni starci u staračkim domovima, oni koji se ne mogu braniti, te dio bolničkog osoblja. Čak mislim da oni lažu i pretjeruju sa ovim podatcima, koje iznose da je i to uveličano. Evo kod nas kažu, da se dosad cjepilo oko 46.000 građana (što bi otprilike bilo nešto više od 1% stanovništva), U… Čitaj više »

2i2=5
3 godine prije

U Norveškoj još 6 starih osoba umrlo nakon cjepljenja.

Praetorian
3 godine prije

Jedan vrhunski video jednog vrhunskog strucnjaka, svjetskog glasa. Tu je sve jasnije objasnjeno
https://www.facebook.com/100007195302191/posts/2776775165905633/

learzi
3 godine prije

Ako nečeš ti ubiti plenkovića, on če ubiti tvog dedu, baku, oca i mater. Ako to dozvoliš, ubiće i tebe. Mi smo u ratu, i to treba razumeti.
ps: šta je iznenadno sa novinarama, kriju se kao papagaji.

Mitra Mitar
3 godine prije

bravo

Elvis
3 godine prije

https://www.bitchute.com/video/EyTHCgJOawjo/

vijest koju svi presucuju / talijanski restorani rade unatoc zabrani

Elvis
3 godine prije

molim Mr. sc. Arnu Sebalj ili neku drugu strucnu osobu da provjeri ovu info o dokazu da virus ne postoji i nikad nije izoliran, Gospodja iz video klipa drzi dokumente u ruci

https://brandnewtube.com/watch/covid-19-proof-the-virus-does-not-exist-gemma-o-doherty-important-actual-scientific-proof_gDdtPGbxaJQkh8y.html

hvala

Mladen
3 godine prije

Uzalud vam trud tamburaši, kaj ste tamburali, svoje ste odsvirali. U strahu su velike oči. Plenki, izbezumljeno pogleda više niš ne vidi. A vidi da se kraj bliži. Jeste se zapitali kako je talijanska vlada pala, isto tako nizozemska, onaj iz estonije nestao, a merlelica dala petama vjetra, samo malo kasno. Više ništa neće biti isto sljedećih 10 dana bit će drmanja u cijelom svijetu.

Krmak
3 godine prije

Veliki vodja nas vodi sigurno u svijetlu buducnost. Blagostanja, meda i cokolade. Strpite se malo ne moze odmah. Radi se na tome.

Buzz
3 godine prije

Ma tu jedino batina pomaze jer se vase psihopate samo nje i boje. Pisanje, apeliranje na zdrav razum, covjekoljublje itd itd ne pomaze. U svakom slucaju ne kreneteli vi batinom na njih, krenut ce oni na vas. Upravo novim legislativama prave alibi za taj scenario. Vasi zivoti njih ne interesiraju niti im uopce ista vrijede. Sreca je vasa sta ste puni oruzja, a nesreca je sta ga jos niste kako valja upotrijebili. Pa sad kako god hocete. Ali visoku cijenu vec placate. Bogu fala pa to odavno vise nije moja drzava niti moja vlada. Ali narod i zemlja jesu i uvik ce to biti. Iskerni pozdravi i postovanje vasoj novinarki gdji Arni Šebalj.

3 godine prije zadnji put uredio Buzz
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI