Plenkoviću, gdje ćeš bježati?

Nekidan smo opet imali prilike čuti Plenkovića kako se bahati po medijima, promovira cjepiva, i poručuje oporbi kako će ostati oporba do 2024 godine i kako je „važno da svatko zna što ga čeka“. Pa možda je vrijeme da Plenkoviću damo malu lekciju iz povijesti, pa da i on bolje shvati što ga čeka.

Plenkovićevu izjavu možete pročitati ovdje. https://www.novilist.hr/novosti/hrvatska/protiv-nas-su-se-ujedini-krajnja-ljevica-i-krajnja-desnica-mogu-oni-traziti-ostavke-ali-oni-su-oporba-a-mi-smo-vlast

Povijest je zbilja najbolja učiteljica života, i zbilja se ponavlja, ali samo zato jer ne učimo dovoljno iz nje. Autor ovih redaka strastveni je proučavatelj povijesti, to je valjda suđeno kada se prezivaš Klaić.

Naša povijest je, što je tipično za male nacije, prepuna raznih izdajnika i kolaboratora velikih stranih sila. Ako pogledamo noviju povijest Hrvatske, možemo napraviti malu ranglistu.

3. IVO SANADER

Na trećem mjestu se svakako nalazi Ivo Sanader. Čovjek koji je od zemlje napravio korupcijsku hobotnicu, istovremeno se hvaleći borbom protiv korupcije. Izvlačio je novce kroz crne fondove, a državnu naftnu kompaniju predao drugoj naciji, što u suštini predstavlja veleizdaju.

Uhvaćen je u bijegu na Austrijskoj granici sa avionskom kartom za SAD u džepu. Služi dugogodišnju zatvorsku kaznu.

2. ANTE PAVELIĆ

Na drugom mjestu se nalazi Ante Pavelić. Diktator koji je surađivao sa fašističkim okupatorom, činio brojne zločine nad vlastitim narodom, ali počinio ono što većina povjesničara smatra najvećom izdajom u povijesti – poklonio Italiji ogromna područja hrvatskog teritorija.

Uspio je pobjeći u Argentinu, gdje su ga jugoslavenske službe pronašle i napale, umro je od posljedica ranjavanja. A njegov Berlinski prijatelj izabrao je najbrži način bijega, tzv. bullet-express.

1. ANDREJ PLENKOVIĆ

Na prvo mjesto probio se sadašnji premijer Andrej Plenković. Čovjek koji aktivno surađuje sa stranim zločincima i bespogovorno sluša njihove naredbe. Čovjek koji je svoj narod prepustio tim lešinarima, da u njihov krvotok stavljaju svoje otrove koji imaju mogućnost izmjene ljudskog genoma. Čovjek koji po naredbi tih zločinaca uništava ekonomiju i budućnost svoje nacije kroz potpuno besmislene mjere, kojih se ne pridržava ni on ni njegovi kompanjoni. Tjera poduzetnike u prisilno siromaštvo, i baca zemlju u depresiju. Stvara novu generaciju djece, koja će odrasti u anksioznosti i sa teškim psihološkim posljedicama. A sve to zbog navodnog virusa, koji niti malo ne utječe na opću stopu smrtnosti. To mu sve ide na dušu.

Ako se možda ne slažete s gornjim poretkom, pojasnimo logiku. Ono što je Sanader radio je grozno, ali ipak novac je samo novac, i INA je samo jedna firma. Puno je gore ono što je uradio Pavelić, poklonio ogromne dijelove teritorija drugoj državi. Ali opet, i teritorij je samo zemlja i kamenje, i uvijek se može povratiti, kao što smo uostalom i uradili. Ali kad čovjek na vlasti proda svoj narod, u smislu da njihova tijela preda na korištenje stranim medicinskim fašistima, za ubrizgavanje otrova i eventualnu manipulaciju DNA strukturom, za to ne postoji riječ. Nije dovoljno reći veleizdaja.

I ove optužbe nisu bez temelja. Andrej Plenković aktivno promovira agendu bande iz Davosa, i tzv. „Četvrtu industrijsku revoluciju“ koju je izmislio zločinac Klaus Schwab, osnivač Svjetskog Ekonomskog Foruma. Na službenom linku Vlade možete vidjeti njegovo promoviranje tog procesa (https://vlada.gov.hr/news/plenkovic-in-davos-it-s-important-to-join-4th-industrial-revolution/25186). Tu izjavu je dao još u januaru 2019., dakle puno prije dolaska korona virusa. A ako niste sigurni što je to Četvrta industrijska revolucija, na službenim stranicama Ekonomskog foruma piše (prevedeno): „digitalna revolucija spajanja tehnologija koja će zamagliti granicu između fizičkog, digitalnog i biološkog“. Baš lijepa izjava od onih koji nas žele cijepiti genetskim cjepivima. (https://www.weforum.org/agenda/2016/01/the-fourth-industrial-revolution-what-it-means-and-how-to-respond/)

Ali vratimo se mi na našu povijest. Ako znamo ove povijesne lekcije, moramo se zapitati, kako Plenković misli da će ovo završiti, da li on stvarno vjeruje da će se izvući? Možda misli da je bio dovoljno tajnovit u svojim planovima protiv hrvatskog naroda, da se to neće saznati i da ga njegovi suradnici neće izdati (to je recimo Sanader mislio). Možda misli da će mu njegovi moćni prijatelji iz inozemstva pomoći, sa svojim oruđima i oružjima (to je Pavelić mislio). Možda se uzda u svoje policijske i sigurnosne snage, i vjeruje da će ga one zaštititi od naroda koji ne shvaća što se zbiva zahvaljujući kontroli medija (to je mislio Slobodan Milošević). Spomenimo i Miloševića, još jednog diktatora iz regije koji je činio zločine nad svojim narodom, i koji je umro u betonskoj ćeliji.

I na kraju vratimo se na Plenkovićevu izjavu sa početka ovog članka: „Važno je da svatko zna što ga čeka“. Slažemo se Andrej, to je važno znati. Da znaš povijest svoga naroda i ove regije, ti bi itekako znao što te čeka. Ako si pametan, imaš pod krevetom spreman i napunjen… kofer.

andrej plenkovićhrvatska
Pretplatiti se
Obavijesti o
278 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
alterego
3 godine prije

-Ima li koji politicar u exyu a da ne zastupa interese krupnog kapitala?I ne radi u interesu istog?

Vakcinacija je svuda u svijetu a ne samo u HR.

Po vasoj logici bi svi politicari u svijetu trebali da imaju spakovan kofer!

Ne stoji napisano.

Poredjenje kakvo ste opisali bi moglo da stoji sto se tice nepotizma, korupcije i standarda.

Hrv
3 godine prije

Kofer za Kanadu?

Marko Cindrić
3 godine prije

Portal Logično ni kod vas nema slobode govora u koji se kunete. Nikoga nisam uvrijedio samo sam na par članaka lijepo pital gdje su vijesti i afere iz Srbije? I komentar mi se uredno briše. Za sve da znaju o slobodi govora na Logično.

Suzy
3 godine prije

Clanak povijesno utemeljen..autor nije otkrio toplu vodu samo nas podsjetio da ne sutimo vise.
Povijest se ponavlja samo su varijacije na temu.
Primitivno je voditi ratove, paliti ljude u komorama kao Hitler pa su se dosjetili sofisticiranog nacina “cjepiva” u ime ocuvanja zdravlja nacije.
Da, Plenković je uljez koji izjeda sve.. no Taj uzorak od covjeka je tu gdje je jer smo mu to MI dozvolili.
Plenković ubija sve.. zato je placen i ubacen ali Ce to raditi Sve dok moze
Kad nas u oci lazu a mi se smijemo onda nesto sa nama nije u redu
Slozan narod ovog crva iz mračnih hodnika Bruxellesa maknu sto kazes keks
Njihova Moc nasa je iluzija nemoci

The Who
3 godine prije

Radiš loše stvari a nadaš se dobrim, tako nekako razmišljaju tvorci NSP, a s njima i ovaj naš što ga ovdje opisuju, sreća naša da je ovaj svijet podešen tako da to u konačnici ne može proći, naravno sada to izgleda jako dobro iz njihove točke gledišta, puno su planirali i sve ide po planu međutim u svakom ovom pohodu postoji točka preloma, koju nikako ne mogu predvidjeti. Šta će to biti vidjet ćemo, kada ?

Son of Alerik
3 godine prije

U čemu je problem s ovim optimističkim vizijama o budućnosti iščitavanjem povijesti? Povijest bi nas trebala naučiti kako…sve završava s happy endom, kako na kraju herojski narod ustaje protiv okupatora, tiranina i smješta ga u carstvo mrtvih ili u uzništvo. Iako romansirani, takvi povijesni obrati su bili mogući u stvarnosti koja je trajala do jučer. Sadašnja stvarnost je nova. Nova. Potpomognuta tehnologijom. Do jučer sluge sustava nisu posjedovali tehnologiju s kojom bi mogli upravljati čovječanstvom. Danas imaju. Zato je Plenković siguran u svojoj bahatosti. Neće završiti kao Sanader (a upitno je i je li Sanader završio u uzništvu zato što je odbio postati Plenković), već kao pripadnik počasnog anemičnog EU voda u Bruxellesu. Nije on učio francuski, engleski, sisao očev Uvod u politologiju (‘vijesti stvaraju elite’) da bi tavorio u kakvom kazamatu, nego na tronu.. Aktivni otpor vidimo ne vodi ničemu, ako nije masovni, tipa onog koji je moći riješio… Čitaj više »

Jelena
3 godine prije

Zemlja je okrugla. Svaki kraj je novi početak a svaki novi početak biti će i novi kraj, a bitak sa sadržajem i formom uvijek ima dva lica. (Tama i svjetlo, pozitivno i negativno te vjera i nada u vječnost duše kao neuništive energije.)

Samo istina
3 godine prije

Nisam bas siguran za bullet exspres

Kio
3 godine prije

Pisite o Balasevicu i spontanom okupljanju naroda u njegovu cast. Pisite o ljudskosti koja se tako manifestirala i o covjeku vrsti ljudi koji odumiru…o tome sto je bitno u novoj realnosti..

ledeno doba
3 godine prije

Imaju oni svi spremne avione, a glavni bunkeri nalaze se negdje u pustinjama Arizone i Nevade, ili u planimaa Colorada. Glavni kabalisti odavno imaju tamo podzemna skloništa na tajnim mjestima. Poput onog skloništa kod Jablanice u BiH, za najviše partijske funkcionere, koje je sagrađeno u najvećoj tajnosti negdje 60-ih i 70-ih godina, a prema glasinama, koštalo je 3 milijarde dolara. Samo što su ova skloništa kabina još daleko uređenij, sa najmodernijom opremom, Inače, sjetih se lani je bio izvještaj na jednom portalu o tome, da Gates i njegova obitelj u svojim podrumima imaju velike zalihe hrane… Što li Bože? Inače i kvazi domoljubi kao Stjepo Bartulica iz DP-a očito ubačeni agent duboke države, lijepo reklamiraju genocid vlastitog naroda u kojega se toliko kunu. meni je najsmješnije kada pogledam jad i čemer nekih kvazi domoljubnih portala, onih centrističko-hadezeovsko-vatikanske linije, koji objavljuju vijesti o tome, kako su Hrvatska i Hrvati ugroženi od strane… Čitaj više »

Herc
3 godine prije

A đe je doktor sa lažnom diplomom i đeneral krivousta lopina, taj je van svake konkurencije.Taj je za sve kriv ,bez njega ne bi bilo ni Sanadera ni baruna von Plenkowitza
Od negdašnje industrijske velesile SR Hrvatska postala rvacka zemlja za kaste bran¨telja,uhljeba i lopina koji žive svoj rvacki san, Kome se ne sviđa takva rvacka u rangu afričke diktature sa strujom marš napolje u Irsku, kod poluđele babe ili najbolje u 3 lepe materine.

nekoime
3 godine prije

Kada već pričaš o povijesti, pogledaj što su to Rapallski ugovori i tko ih je potpisao. Dr. Pavelić je te krajeve vratio u sastav Hrvatske nakon kapitulacije Italije, a onda je najveći zločinac i izdajnik u povijesti Hrvatske, Josip Broz, prepolovio Hrvatsku i njezine dijelove poklonio Srbiji, Sloveniji, tzv. BiH i Crnoj Gori.

Stara kuka
3 godine prije

comment image?skj2io4l

3 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
Komunjara
3 godine prije

Plenković nas je uveo u postdemokratsko vrijeme. Vrijeme u kojem je vladajuća klika toliko zavladala svim porama društva da su izbori postali nebitni, jer se njima ne može promijeniti ništa. U to se uvjeravamo slušajući ih i gledajući kako bez ikakvog straha i srama sprdaju ovaj narod, ponižavaju ga, ismijavaju…a uz to se ozbiljnih lica hvale poštenjem. Ne. Nikada Hrvatska nije imala ovakvog bahatog narcisa na svom čelu, niti će zadugo imati osobu toliko lišenu morala, kulture i samokritike. Ne vjerujem u pravdu niti ikome išta znači neko buduće desetogodišnje suđenje jednoj umišljenoj ništariji. Ali eto, formalno ne bi bilo loše

Velikimeštar
3 godine prije

U šarmantnoj pozi;

moderni poganac;

najmio ga stranac,

da nam metne lanac.

Taj klatež, što o pravdi blebeće,

on za korist tuđu laže, kleveće

Mar jol
3 godine prije

MOZE BJEZAT OD NARODA I BOLJE DA BJEZI NAVRIJEME DALI CE POBJEC OD BOGA NEVJERUJEM SRAM IH SVIH POLITICARA SLUGE SOTONSKE I LAZOVE OSTACE DOK POSTOJI COVJECANSTVI USLI SU U POVJEST SLUZENJA SOTONAMA UZASNI SU

grom iz vedra neba
3 godine prije

Dobro zapažanje, ali nisu samo naši političari u tom udruženom zločinačkom pothvatu. Većina zapadnih političara je tu udruženo…

... ....
3 godine prije

„..digitalna revolucija spajanja tehnologija koja će zamagliti granicu između fizičkog, digitalnog i biološkog“ – ne vjerujem da je ovo nešto što on zna dokučiti, sto je na stvari i o posljedicama. Niti je ostvarenje ovih ideja njemu u primisli. Više mu je to kao seminar na 1. godini. Prezaposlen je češljanjem ega i slaganjem eurića. Napuhani ego u pravilu ide sa zlom. Jednom sve pukne.

ledeno doba
3 godine prije

jučerašnja izjava Merkelice na skupu 7 vazalskih država globalnih internacista, bila je faktički javno priznanje da je pandemija izmišljotina sa ciljem potpune kontrole svjetskog stanovništva. Ona je rekla, da će pandemija biti završena, tek onda, kada se svaki stanovnik kugle zemaljske bude cjepio. Da, u ovoj rečenici se faktički krije otvoreno priznanje da je: 1)pandemija lažna i 2)- da je cilj svega, kontrola i porobljavanje svjetskog stanovništva. Jer, da se radi o stvarnoj pandemiji, nitko, nijedan stručnjak, ne bi mogao prognozirati i reći da će ta i ta pandemija završiti, samo ako svi budu cjepljeni.  Dakle, ona je faktički ovdje rekla: vi bijedni crvi, nema vam kraja pandemije i nema vam nikad više normalnog života, ako se ne cjepite. Mi odlučujemo kada će biti kraj pandemije. Ova njena izjava jučer nije bila slučajna. Naravno da je ona, kao jedan od najisturenijh igrača sotonjarskih internacista,– dobila instrukcije od glavnih gospodara za takvu… Čitaj više »

Legendarni Grk
3 godine prije

Uzroci propadanja balkanskih banana državica: novac je pretvoren iz sredstva za razmjenu dobara, u sredstvo za stvaranje duga. “Trkači” za profitom su smislili najveću svjetsku prevaru, pretvarajući novac iz sredstva za razmjenu dobara, u sredstvo za stvaranje duga, i time su izbjegli prirodni limit profitu i svom neograničenom bogaćenju. Ovdje je Ivan Pernar uhvatio Rohatinskoga i Bohačeka na krivoj nozi i raskrinkao je njihovu prevaru: https://www.youtube.com/watch?v=PCgw8uIZab4 – 03:12 Face koje su ovi prevaranti namještali na TV i njihovo izmotavanje jasno pokazuju da su bili duboko iznenađeni neugodnim pitanjem koje ukazuje na to kako su bankari i političari sve ljude pretvorili u robove. Montague Keen: „Oni su stvorili NOVAC i tako stekli kontrolu nad svakom zemljom. Kroz novac, oni su vas pretvorili u svoje ROBOVE, da radite satima kako bi kupili hranu i imali utočište. Vraćajući se kući samo da sjedite pred svojim vlastitim zatvorskim čuvarom,TV, njihovim najuspješnijim aparatom KONTROLE UMA,… Čitaj više »

Goran
3 godine prije

Čuj Ante Pavelić prodao Istru I Dalmaciju talijanima. Uguglajte Rapalski ugovor i vidjet ćete ko je dao Hrvatsku zemlju talijanima. Očigledno vaši prijatelji srbi koje štitite i lažete u njihovo ime. Ne štitim i branim A. P. Ali pišete gluposti.

Ive
3 godine prije

Od 1808. godine jedino su dvojica A.P. poglavnik i dvoglavnik uspjeli od Banskih napraviti BANDITSKE DVORE. Dvojica QUILINŠKIH SLUGU koji izdaju Hr. nacionalne interese, zato u pisati povijest o njima dvojici treba izbjegavati pisati ime i prezime te dati samo inicijale.

3 godine prije zadnji put uredio Ive
Žac
3 godine prije

Aj ne blebeći o istraživanju povijesti kad se nisi makao od wikipedije,sjedi jedan

pirat sa kariba
3 godine prije

pa iz prijasnjeg iskustva ,juzna amerika je dobar izbor ,a u ausraliju i novi zeland ne primaju ko prije

mboirdbgfedgfrbiedfg
3 godine prije

Sandi je sa Plivom i Inom uradio ono što su zahtjevali oni koji su ga postavili ko totem plemenu. Kad se Sandi ogriješio osjetio je moč tame koja je natjerala SVE oko njega da da ga pribijaju na križ. Plenki je poslušan đak, on će se držati direktive i nikad mu nalogodavci neće podmetnuti ono što su Sandiju.

renato
3 godine prije

Autor članka da je imalo proučio povijest onda bi znao da je 2. studenog 1920. potpisan u malom gradiću kraj Genove Rappalu ugovor između Antante, Kraljevine Srba Hrvata i Slovenaca kao i Kraljevine Italije po kojem je Italiji pripojena Istra, Zadar, Lošinj, Lastovo, Palagruža i Sušac i Trst. 1941. godine, u jeku II. svjetskog rata,dolazi do uspostave NDH. Već tada je veliki dio Dalmacije međunarodnim ugovorima bio pod državom Italijom. Da je Pavelić taj stari međunarodno važeći ugovor pokušao odbiti, značio bi potpuni pad Nezavisne Države Hrvatske jer je ugovor imao međunarodnu snagu.NDH bi doživjela okupaciju i aneksiju širokog pojasa Hrvatske prema liniji Karlovac – Mostar jer talijanske vojske je već tada bilo blizu 150.000 na tom teritoriju i Pavelić se tada našao u vrlo teškoj dilemi, popustiti ili izgubiti cijelu državu, pošto je Njemačka držala čvrsto stranu najvećeg europskog saveznika Italije. Stoga su 18. svibnja 1941, u tim i… Čitaj više »

Melita
3 godine prije

Dužnosnici Pentagona u srijedu su izdali priopćenje da je otprilike trećina pripadnika američke vojske odbila primiti cjepivo protiv Covida-19. Ovo je prilično neobično za vojnike koji inače bespogovorno prihvaćaju cijepljenje. Međutim, general bojnik Jeff Taliaferro istaknuo je na saslušanju u Kongresu da ministarstvo obrane SADa cjepivo protiv Covida -19 nema u obaveznom programu cijepljenja, budući da cjepivo nije dobilo puno odobrenje od Savezne uprave za lijekove. Glasnogovornik Pentagona John Kirby, tvrdi da nivo prihvaćanja cijepiva u vojsci otprilike odgovara onom u općoj populaciji. Po njegovim riječima do sada je oko 1 milijun vojnika cijepljen je protiv Covida 19. Ono što ih spriječava da ovo cjepivo uvedu u obavezni program cijepljenja za vojnike i njihove obitelji, je činjenica da cjepivo trenutno ima samo privremeno odobrenje za hitnu uporabu. Dakle, nemaju zakonske osnove da prisile vojnike da ga prime. Da se vratimo u naše okvire, jednako tako različiti „stručnjaci“ i vladini dužnosnici… Čitaj više »

ledeno doba
3 godine prije

https://2020news.de/whistleblower-aus-berliner-altenheim-das-schreckliche-sterben-nach-der-impfung/ https://2020news.de/videos/20210213_online_Ad-hoc_6_Impftod_in_Berliner_Altenheim_.mp4 Potresni izvještaj zviždača iz jednog staračkog doma u Berlinu pokazuje da se nad jadnim starcima faktički vrši eutanazija cjepljenjem. Kao u vrijeme nacizma 30-ih godina u Njemačkoj. Ali tada se to i zvalo tako, – eutanazija za “unwertes leben” (bezvrijedne živote) . Danas se to naziva “zaštita starih osoba”. Zviždač, jedan bolničar koji radi u staračkom domu “AGAPLESION Bethanien Havelgarten” u berlinskoj četvrti Spandau,– u videu je ispričao šokirajući postupak “cjepljenja” nad nemoćnim starcima u tom domu. On je bio svjedok i očevidac. Taj bolničar je to ispričao poznatom odvjetniku dr. Reineru Füllmichu (onaj koji je pred međunarodnim sudom predao tužbu protiv WHO-am Gatesa, Faucija, i svih ostalih glavnih bandita) i odvjetnici Viviane Fischer. Füllmich i Fischer su članovi “Odbora za koronu” (Corona-Ausschuss), skupine nezavisnih njemačkih i drugih aktivista, liječnika, pravnika, odvjetnika, novinara.. i drugih, koji se bore za raskrinkavanje plandemije. U roku od 4 tjedna u tom domu je dosada umrlo… Čitaj više »

max
3 godine prije

krasan clanak

Kmet
3 godine prije

Ne sekirajte se nismo najjadniji u EU. Bugarska je zadnja. Jippppiiiiii.

Krmak
3 godine prije

Momci i bakice iz svakog stozera u svakoj drzavi bi trebali preuzeti odgovornost oko svih nuspojava svakog sugradjanina. Radi se o zdravlju ljudi.

Mladen
3 godine prije

Logično.com, stvarno ste podbacili sa ovim tekstom pod brojem 2. Ante Pavelič, nije Pavelić ništa prodao niti poklonio ono za što optužujete Pavelića poklonili su 1.12.1920.,u ime Kraljevine SHS (Srba, Hrvata i Slovenaca), premijer Milenko Vesnić, ministar vanjskih poslova Ante Trumbić i ministar financija Kosta Stojanović, potpisali su Rapalski ugovor kojim je Italiji pripojen Trst, Gorica, Gradiška i dio Kranjske, Istra, grad Zadar, otoci Cres i Lošinj, Lastovo i Palagruža.

Plus Ante Pavelić nije ubijen u Argentini več je umro u Španjolskoj tamo je i zakopan. Bilo bi stvarno lijepo od vas da ne lupetate ili širite LAŽI……

Pero
3 godine prije

I što ako ode Plenković? Što će mo sa ostalim ljigavcima i ovim ogavnim medijima. U Otvorenom Nađvinski zove Maldinija, Macana i ispiru narodu mozak, veličajući lik i djelo predsjednika. Na svim TV kanalima vidimo mahom sve staru isprepadana populaciju preko koje se stvara lažno javno mijenje.

Vladimir Vukušić
3 godine prije

Bilo bi dobro da se za ove tvrdnje navede vise dokaza.S obzirom na sile pred drugi Sv rat Rimski ugovori su bili iznuđeni jer je Pavelic sačuvao veliki dio prostora Hr i dobio granicu do Drine.To je bio taktički potez a padom Italije u Drugom Sv ratu Pavelic je hrvatske zemlje pripojene Italiji Rimskim ugovorom a prije Rapalskim ugovorom za vrijeme predratne You,pripojio Hrvatskoj i Hrvatska je tada poslije Tomislava bila u svojim najvećim granicama.Možete se vi služiti floskulama ali to je povijesno i geostrateški točno .

Mali Mujica
3 godine prije

Može pokušati bježati ali metku je teško pobjeći

Max
3 godine prije

Bravo Danijel.

Bobi
3 godine prije

Odakle je došao, grom iz vedra Bruxellesa, oni ga postavili, njima služi, on ne zna što je to narod niti ga zanima…. On izgleda ko robot

Donko
3 godine prije

E jeste se izasrali o Paveliću. Očito nema veze a namjera je jasna!

Ana
3 godine prije

Izvrstan clanak!

Drago
3 godine prije

Za veleizdajice kao on, vakcina 7.62 iz raja izašla.

vetmaniac
3 godine prije

neće on nigdje bježat, bježe hrvati iz hrvatske nažalost, a kad odu—sudan pakistan magreb kozojebi stižu

Dj80
3 godine prije

BRAVO ZA SVAKO NAPISANO SLOVO!!! DOCI CE I TAJ SUDNJI DAN!!!🙏🙏🙏

Darko Marić
3 godine prije

A kad je to Pavelić prodao hrvatski teritorij? Prodala ga je Kraljevina SHS, kralj Aleksandar, rapalskim ugovorom 1920 god. A kad je kralj uveo diktaturu, Pavelić je organizirao Ustaše koji su se borili protiv toga. I smakli su Aleksandra 1939 u Marseill-u. Pavelić je 1943. nakon kapitulacije Italije pripojio Dalmaciju i otoke Hrvatskoj. Nije to učinio Tito kao što vi komunisti lažete. Mi Hrvati znamo našu povijest.

B7ranko Spehar
3 godine prije

Zašto bi on bježao kad iz Hr bježi sve što vrijedi.

Zorule
3 godine prije

Obradite malo temu Peruanskog suda sto je okrivio Gatesa, Rockfellera i Sorosa za nastanak pandemije

https://bestnewshere.com/breaking-covid-19-pandemic-started-by-bill-gates-george-soros-and-rockefeller/

niki
3 godine prije

Važno je usporediti nakon osamostaljenja koliko su HDZ dinastijedirektivama EU zatvorile poduzeća i ukinula radnih mjesta,promjene BDP i broa.j stanovništva a koliko su otvorila?
Problem je što izgleda imamo velik broj veleizdajnika kao i onih koji ih podržavaju.Ako krenemo sa giljotinom ?Gospodine tko će ostati?

L Luka
3 godine prije

Tako je Klaiću ima pored kreveta joši cipele i otvoren prozor ali neće grom u koprive!!😊😊

Fitcher
3 godine prije

Sličnosti između Plenkovića i Sanadera su što su obojica umišljeni, prepotentni i postavljeni od strane Europske birokracije da sprovode njihove interese u Hrvatskoj. Ali za razliku od Sanadera koji se oteo kontroli Plenković zna svoje “mjesto”, i granice koje ne smije prelazit da se nebi zamjerio svojim EU gazdama. I samim time je puno inteligentniji od Sanadera.

Taugo
3 godine prije

Vazna je dusa…u dusi razdvajas istinu od lazi..tko izda svoju dusu ..najveci je izdajica …kako vidimo iz prilozenog u Hrvatskoj ne fali izdajica najgore vrste ..
Napomena…na svaki clanak se ovdje ljudi potpisuju punim imenom i prezimenom ..za razliku od indexa gdje stave “redakcija indexa”-u prijevodu redakcija Sorosa i kompanije …

Marinko Baljak
3 godine prije

Klaić piše bljuvotine! Uspoređivati Plenkija sa ovom dvojkom, može samo idiot.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI