Policija blokirala cestu kako bi zaustavila Američki konvoj slobode na putu za Washington

Konvoj Slobode US
12 komentara

Ako ste se pitali što se dešava sa brojnim američkim konvojima slobode, koji su po uzoru na kanadski planirali se okupiti na velikom meeting u glavnom gradu Washingtonu, čini se da polako stvari postaju sve jasnije. Vlasti koriste razne metode blokade autocesta ralicama i policijskim barikadama ne dopuštajući konvojima da se približe. Pritom su im prijetili uhićenjima, iako ne rade ništa ilegalno, voze se po autoputu. Istina, vozila im stoje na cesti, ali samo zato jer je policija blokirala cestu i time sama uzrokovala zastoj. Ovo je još jedan primjer američke licemjerne demokracije, koju tako revno uvode po svijetu i dociraju drugima.

Nakon još jednog pokušaja narodnog konvoja – američke verzije prosvjeda kamiondžija Freedom Convoy koji se dogodio u Kanadi – koji je pokušao ući u Washington, D.C., prosvjednicima je prijetilo uhićenje jer su pokušali ući u glavni grad zemlje.

Konvoj, slično kao i Konvoj slobode koji je otputovao u Ottawu, poziva saveznu vladu u SAD-u da ukine mandate cjepiva i hitne naredbe.

Washingtonska policija, prema uputama Odjela za domovinsku sigurnost, učinkovito je koristila kamione dampere, ralice i policijske automobile kao barikade kako bi spriječila ulazak narodnog konvoja u grad. Ova vozila korištena su za blokiranje svih izvan rampi s autocesta koje vode u Washington, uzrokujući izvanredne poremećaje u prometu lokalnim vozačima.

Danas, dok su prosvjednici pokušavali iskoristiti svoja prava iz Prvog amandmana na slobodu govora i ulazak u glavni grad, policajac ih je upozorio da će biti uhićeni.

“Moj šef će mi na kraju reći da počnem hapsiti ljude”, upozorio je policajac koji je razgovarao s grupom prosvjednika. Na pitanje na temelju čega bi mogli biti uhićeni, policajac je demonstrantima rekao da “ometaju autocestu”.

“S vašim vozilom zaustavljenim ovdje”, nastavio je policajac, “ne poštujete zakonsku naredbu da uklonite svoja vozila s kolnika.”

IZVOR: rebelnews.com

Freedom ConvoykonvojKonvoj slobodeSADWashington
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Fitcher
2 godine prije

Ah da. Blažena demonkracija. Dok su oči ovaca uprte u Ukrajinu “zaštitnici slobode i demokracije” mogu neometano sve više i više uvoditi ” Orwellovu 1984.”

Max
2 godine prije

Pogledajte što svojim ljudima rade zaštitnici Ukrajinske demokracije.

bruegel the elder
2 godine prije

Ruska,kaže pelosa.

nekoime
2 godine prije

Prokleti diktator Putin.

Živojin Mirić
2 godine prije

šta se dešava u Kanadi trenutno? 🤔

Samuraj
2 godine prije

Licemjeri jedni, pročitana ste knjiga. Ne dajte se slobodni ljudi, ponosni smo na Vas. Mi smo većina, upamtite to. Volim Vas!

Fidel
2 godine prije

To je ta demokracija i sloboda. To je to ovcice koje stavljate parole i zastave Ukrajine. To vam je uzor? Jer to sto vlada tamo preko bare, to vam vlada i u E U i u Ukrajini. Sutra to ceka i vas i vasu djecu. Umirat cete vi i najdrazi vam od otrova koje su vam ubrizgali, jer ste bili budale i mislili da vam te sotone zele dobro

Dokurčilomi
2 godine prije

“Prokleti Rusi” rade sranja i u Americi.

Miroslav
2 godine prije

Polako.Probudit će se ljudi.

ogo
2 godine prije

A sad bi valjda vojska trebala maknuti policijsku blokadu autoceste

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI