fbpx

PR Macrona – Protiv Le Pen pokrenuta Facebook revolucija

Cenzura Facebook

Predizborna kampanja za francuske predsjedničke izbore u kojoj se svim sredstvima napada Marine Le Pen je postala poligon za testiranje novih PR tehnologija dizajniranih kako bi se na jesenskim izborima u Njemačkoj osigurala pobjeda Angele Merkel. Do takvog zaključka je došao američki analitičar Phil Butler, koji je otkrio kako funkcionira elektroničko “Ministarstvo istine” u Francuskoj.

Trenutno je internet na Zapadu počeo blokirati sve pozitivne publikacije o Marine Le Pen. Na drugoj strani je pokrenuta agresivna kampanja u narušavanju imidža čelnice Nacionalnog fronta, objavljujući opscene i uvredljive karikature u stilu časopisa Charlie Hebdo.

Karikutara - Marine Le Pen

Karikutara – Marine Le Pen

Međutim, glavna inovacija je blokada bilo kakvih pozitivnih mišljenja o Marine Le Pen na društvenim mrežama.

Konkretno, Phil Butler je otkrio nepoznate IT stručnjake koji na Facebooku blokiraju sve pozitivne članke o Marine Le Pen. I sam je pokušao podijeliti jedan članak o Le Pen, ali nije uspio.

Butleru je blokiran članak u kojem je Marin Le Pen u pozitivnom smislu usporedio s Charlesom de Gaulleom.

Prema Philu Butleru, za uspostavu ove tehnologije treba imati suglasnost globalnog “Ministarstva istine”, koji u Francuskoj provodi radnje potrebne za budući reizbor njemačke kancelarke. U Njemačkoj 99% masmedija kontrolira vlada, a sada se razvijaju alati za praćenje i utjecaj na društvene medije.

Ministarstvo istine” surađuje s Facebookom, kako bi se podigao sustav za filtriranje svih poruka koje nisu na “liniji stranke”.

Osim toga, Phil Butler otkriva da u izbornom sjedištu francuskog kandidata Emmanuela Macrona rade spin doktori obrazovani u Sjedinjenim Državama. To su isti ljudi koji su poklonili pobjedu Baraku Obami 2008. i Françoisu Hollandeu 2012.

Postoji velika vjerojatnost da su u sve uključeni visoko obrazovani stručnjaci koji su putem društvenih mreža 2011. pokrenuli prosvjede kojima su počela “Arapska proljeća” na Bliskom istoku.

“Opasnost” leži u činjenici da zapadna oligarhija sebi jednostavno ne može priuštiti da Emmanuel Macron izgubi izbore, kao ni Angela Merkel na predstojećim izborima u Njemačkoj, koja zbog migracijske krize koju je izazvala u Europi ima sve manje šanse za pobjedu.

Međutim, agresivna propaganda i spomenute metode kojima se služe PR stručnjaci Emmanuela Macrona potvrđuju razinu frustracije elite u borbi za kontrolu nad Europom.

FOTO – Otkriće blokade sadržaja:

Dokaz cenzure

Dokaz cenzure

 

0 0 vote
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
14 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Srba
Gost
Srba
3 godine prije

industrija lazi mora da se odrzi na visokom nivou…globalisti moraju sebe cuvati…

Bobi
Gost
Bobi
3 godine prije

Ako se zlo zlim vraća, neka njima bude blokiran ulaz u raj

Tomica
Gost
Tomica
3 godine prije

Ako sve to ne upali i ne dovede do željenog rezultata, ide priča o ruskoj umiješanosti i hakiranju izbornih rezultata.
Ankete pokazuju da veliku prednost ima Macron ali se ne navodi ko je radio ankete te na kolikom i kakvom uzorku. One su isto dio upravljanja i kontroliranja izbora.
Sami izbori postaju arena, gdje se u borbi koriste najprljaviji trikovi a jedino pravilo je: “Pazi da te ne uhvate”.

Foo
Gost
Foo
3 godine prije
Reply to  Tomica

Ovdje se nalazu ankete i tko ih provodi:
https://en.wikipedia.org/wiki/Opinion_polling_for_the_French_presidential_election,_2017

Ankete za prvi krug izbora su bile skoro u postotak tocne!

Arhiva prijasnjih anketa (zadnjih par mjeseci):
https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Opinion_polling_for_the_French_presidential_election,_2017&oldid=776875810
Razlika je uvijek negdje oko 20%

rodoljub
Gost
rodoljub
3 godine prije

Korporativna mafija, koju nazivaju “liberali”, postala je monstrum po metodama prljavog rata protiv slobodoljubivog sveta, tu prljavstinu i podlost ce primeniti u u kampanji za “demokratske” izbore . Znacenje pojma “demokratski” na zapadu moze svako tumaciti kako mu odgovara . Videli smo tu i takvu demokratiju u Makedoniji . Ono sto zapadnim psihopatama odgovara, to je “demokratsk”i . Ono sto im ne odgovara, to je “diktatorski”.

Nikola Turajlić
Gost
Nikola Turajlić
3 godine prije

Kreatori političke i društvene stvarnosti, za račun Imperije kaosa stvaraju moduse operandije kojima se osigurava kontrola pohlepnih i proždrljivih svinja, koje već “skiče pored polupraznih korita i počinju rovati po svojem toru”. Istorija kao učiteljica života ovima pruža uspješne modele. Tako su komunisti (a ne samo oni) koristili cenzuru medija, dok promoteri slobode, demokracije i ljudskih prava, pored autocenzure (političke korektnosti) novinara i javnih poslenika u mainstream medijima i publikacijama, sada zavode cenzuru na internet medijma.
Od totalitarnih sustava i režima moglo se naučiti i o izbornom inžinjeringu, a prije svega o manipulacijama sa brojanjem glasova. Kako će se budući moderni demokratski izbori provoditi elektronskim putem, za očekivati je da će se rezultati izbora kreirati prema želji onih koji kontroliraju izborni proces, tj. mogućnosti manipulacije ovim su neograničene, a kontrola rezultata će biti isključena.
Dakle nema kuda, jer imperijalna vojska je svuda!

Tvrtko Maras
Gost
Tvrtko Maras
3 godine prije

To je jako, jako dobra vijest, da postoji internetsko “ministarstvo istine”. Uskoro će ljudi, zbog spoznaje da se radi o kontroliranim izvorima informacija, uspostaviti vlastite komunikacijske kanale i metode provjere izvora informacija, i postati potpuno otporni na “ministarstvo istine”. Između bi se mogao dogoditi još jedan društveni podproces koji neću ovom prilikom spominjati. U svakom slučaju, što oni više stežu, brže će se urušiti.

bato
Gost
bato
3 godine prije

to više nisu demokratki izbori nego oligarhično nameštanje vlasti

Slagerpjevac
Gost
Slagerpjevac
3 godine prije

Da. Francuzi će istinu tražiti po nekim drugim domenama.. na iranskoj ili kineskoj.

jale
Gost
jale
3 godine prije

I onda će ovo netko još imati hrabrosti i gluposti nazvati demokratijom… 🙁

milan
Gost
milan
3 godine prije

Kontrola interneta nije sama sebi svrha, bila i nece ni biti! Postoji razlog zasto se to sve kontrolira i ima svju zadacu!Problem je u kontrolnim mehanizmima. Kako mogu da se trose novci poreznih obveznika na pojedine protuustavne radnje drzavnih sluzbi ili su i to donacije tipa “Soros”, ili USAID itd? No na kraju ce se sve to iz-spinovati i optuziti za sve Rusija jer, eto da nema tako jake ruske propagande ne bi bilo potrebito ici na te prtivustavne rabote! Francuzi ako su pali na glavu ostace u zecijoj rupi koju su im iskopqli oligarsi. MORAJU usvojiti da je promjena zivot, makar ponekad, na prvi pogled i izgledala losom! Sve je laz i svi lazu! Amerikanci uvode brutalni protekcionizam i istovremeno ostalom svijetu namecu liberalizam i otvorene granice svega! Koje su to mentalne akrobacije koje se cine u Europi da bi se birace uvjerilo da je to sve za njihovo dobro! Pitanje svih pitanja je: Da li ce francuski biraci prepoznati zamku u koju ih uvlace oligarsi? Ako udju u zamku eto ih u kolonijalnom polozaju!

Moreno
Gost
Moreno
3 godine prije

Šta se tiće Njemačke tamo je za globalnu elitu povoljnija situacija jer Merkelica ne mora dobit izbore jerbo je tu Shulz, donedavni predsjednik EU parlamenta, dok je antiglobalistička strana slaba.

Osoba C
Gost
Osoba C
3 godine prije
Reply to  Moreno

@Moreno
Po meni ste u pravu. Francuzi žele promjene, samo je pitanje koliko njih želi promjene. Obzirom da Imperija uzvraća udarac i nastoji na sve načine onemogućiti Le Pen, bojim se da stvari nisu još toliko loše da bi se većina okrenula prema njoj. Nijemci ne žele promjene, oni žele stabilnost, tako da se tu neće ništa promjeniti, ostati će ista koalicija na vlasti, a Merkel je jača politička ličnost, pa je za očekivati da će ona nastaviti jahati.

Ana
Gost
Ana
3 godine prije

Nije li lijepa zapadnoeuropska demokracija!!!!!

POVEZANE VIJESTI

Izbornik