Prizemljena teroristička letjelica sa improvizovanim bombama

bespilotna letjelica dron sirija

Snage Sirijske arapske armije su se suočile sa napadom terorističkih grupa na vojni položaj u dolini al-Ghab u provinciji Hama, bespilotne letelice, koje su neutralisane bez prouzrokovanja bilo kakvih žrtava. Vojni izvor je rekao agenciji SANA da su se odbrambene snage vojske 6.9.2019. suočile sa pokušajem terorističkog napada na vojni položaj u dolini al-Ghab, dodajući da je napad trebalo izvesti sa tri bespilotne letelice opterećene bombama. Dve bespilotne letelice su  uništene, a treća je prizemljena, a municija je demontirana, a da nije prouzrokovala nikakve žrtve među pripadnicima SAA, navodi izvor.

Ako vam se članak svidio, podijelite ga ->

najnoviji najstariji najviše ocjenjeniji
Obavijest
Mister x
Gost
Mister x

Ovo kao da je sklepao Grumf iz Alan Forda!

Neko ime
Gost
Neko ime

Saveznicka pipa presusila…deviza je, snadji se, druze!…

Ante
Gost
Ante

Mister x. Ja sam se bavio modelarstvom kada sam imao 10 godina. Izrađivali smo avione od tanke šperploće, to je bilo laminirano drvo ne znam kako se danas zove to drvo. Uglavnom avioni su jako lijepo izgledali, ali zapravo ih se može izraditi i na ovaj način kao da ih je Grunf sklepao, samo treba elektronika za upravljanje. Mi smo prije 40 godina u te makete stavljali male benzinske motore , upravljanje je bilo preko radijske frekvencije.

Cirkon
Gost
Cirkon

Svaki veći grad u YU je imao aeroklub i modelarsku sekciju koja je izrađivala modele letjelica pa i one sa radijskom kontrolom (RC). Ogromna je razlika u nosivosti te upravljanju tj navođenju takvih letjelica. Upravo tu tehnologiju su dobili sa Zapada što će im se prije ili kasnije obiti o glavu.

Stribor Panov
Gost
Stribor Panov

Drvo se zove Balza i veoma je lagano.

Segota
Gost
Segota

Uprokos tome izgleda su ucinkoviti….🤔

Neko ime
Gost
Neko ime

Učinkovito prizemljeni😂

GRUNF
Gost
GRUNF

Ne vrjeđaj. Ono što ja sklepam-radi !
PS. “KO LETI VRIJEDI – KO NE LETI NE VRIJEDI”

Ante
Gost
Ante

Sada je samo pitanje vremena kada će ti teroristi koji su naučili proizvoditi te avione to jednog dana iskoristiti za napade po Europi. Onda zapadni slobodni demokratski novinari reći da su za napade krivi Rusi.

mosha
Gost
mosha

dobre…jel su to one što ih sklapa erdoganov tast ?

POVEZANE VIJESTI

Izbornik