Profesor François Raffi priznao krivnju za zastrašivanje profesora Raoulta i osuđen na navčanu kaznu od 300 €

Didier Raoult - Octopus
19 komentara

Francuski liječnik, profesor i šef odjela, François Raffi, optužen za izricanje prijetnji profesoru Didieru Raoultu, te je osuđen da plati novčanu kaznu od 300 eura.

François Raffi, voditelj odjela za zarazne i tropske bolesti Sveučilišne bolnice u Nantesu, koji je prošlog ožujka uputio zlonamjerne pozive profesoru Didieru Raoultu , kažnjen je s 300 eura, javlja njegov odvjetnik.

Prema Me Francku Boezecu, kojeg navodi AFP, njegov je klijent prihvatio prijedlog na novčanu kaznu od 300 eura u kaznenom sudu. “Za odštetu smo predložili 500 € odštete od 100.000 € koliko je tražio gospodin Raoult”, dodaje odvjetnik.

Ranije u siječnju profesor François Raffi priznao je da je autor zlonamjernih poziva Didieru Raoultu u pozadini rasprave o klorokinu. Priznao je da je vrijeđao kolegu, ali porekao je da je prijetio smrću. Tužiteljstvo je tada navijestilo da je otvorena istraga zbog “djela zastrašivanja”.

Ja Franck Boezec naglasio sam da je M.Raffi doista uputio “zlonamjerne telefonske pozive” , ali ni u kojem slučaju “prijetnje i još manje prijetnje smrću”. Štoviše, liječnik iz Nantesa napisao je pismo isprike 31. ožujka 2020. profesoru iz Marseillea, kaže odvjetnik.

Didier RaoultFrançois Raffifrancuskapresuda
Pretplatiti se
Obavijesti o
19 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
057
3 godine prije

Može i u Francima, ostalo mu negdje koje nije razmijenio i dobro. Simbolika na 2

Umpah Pah
3 godine prije

Kuku majci !Bolje da ga nije ni rodila !
300 eura ?

Sir Oliver
3 godine prije

može i u bananama.Ovo je primjer DEMONKRATIJE i poštenog suđenja.

Sir Oliver
3 godine prije

Jadno

Max
3 godine prije

Poraz pravde i i zakona.

Dokurčilomi
3 godine prije

A sada put Strasbourga jer ako su našu presudu od 300kn za LGBT djevojku jer je vrijeđana, poništili jer je omalovažavajuća onda će i ovu poništiti i dosuditi veću odštetu.

Bosanac
3 godine prije

Skuplje je ne nosit masku u Francuskoj nego zastrašivat (prijetit) drugima 🙂

Ivica
3 godine prije

300 mu šalje Bill Gates putem paypala

Puž
3 godine prije

Mogli su rađe 30 eura. Nemreš vjerovat… zapravo možeš! Pa šta se kod nas u HR (a sigurno i u susjedstvu) ne otimaju ljudima nekretnine i tjera ih se da budu poslušni upravo mobingom. Tko ima veze po sudovima u HR i dobar si je sa odvjetnicima ima zeleno svijetlo da ljude utužava na osnovu teške izmišljotine. Jedna od taktika ju odugovlačenje da bi se napumpala kamata i odvjetnički/sudski troškovi slučaja. Javnim dražbama koje se namjeste tako da tek u trećem krugu, kada vrijednost padne na 25%, dođe kupac. Da, tim divnim i milim, na naše gorko iznenađenje, institucionaliziranim “zastrašivanjem”. Prestao sam vjerovati da ovdje (ili bilo gdje) možeš legalnim kanalima istjerati bilo kakvu pravdu za sebe kao osviještenog pojedinca kada je bilo isplivalo da su nam počeli u legalnim dokumentima imena pisati isključivo velikim slovima i zašto. Kad je to ono bilo? Jel je prije 12 godina? Nek me… Čitaj više »

nepoželjni
3 godine prije

… a onda mi kažemo da je naše pravosuđe u .urcu !?

dinko grgat
3 godine prije

Kikiriki od kazne.U Hrvatskoj bi platio barem 15000 kuna.Stvarno sprdačina od sudstva i pravde.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI