RIJETKOST: Rap za Trumpa protiv Deep State – Duboke države (Video spot)

Rap grupa za Trumpa - The Qanon Song #WWG1WGA
20 komentara

Dolaskom interneta u naše kuće manipulacija stada je dosegla vrhunac. Svaka riječ, slika i ton imaju samo jedan cilj: iskoristiti “inteligenciju” stada i podrediti ga svojim interesima. Tuđim radom i trudom osigurati lijep ovozemaljski život – parazitirati. Sjedinjene Američke Države su mjesto gdje je manipulacija dosegla svoj vrhunac. Sve što doživi vrhunac, osuđeno je na pad, jer iznad vrha nema dalje. Slično je i sa Sjedinjenim Američkim Državama gdje interesne skupine već desetljećima dominiraju i uživaju tuđi rad zahvaljujući manipulaciji na svim razinama.

Rap glazba je vrsta verbalnog izražavanja potlačenih, nastala početkom 70-tih godina u getoima Sjedinjenih Američkih Država. Svoju popularnost doživljava tijekom 80-tih godina. Interesnim skupinama je trebalo samo deset godina, da narodni bunt i želju za bolje sutra kanaliziraju prema konzumaciji. Oko rapa danas gravitiraju novac, dekadencija, kriminal i velike potrošačke marke. Rap je postao projekt interesnih i opskurnih skupina koje bespogovorno podržava salonska kvazi ljevica.

Pitate se kakve to veze ima s Donaldom Trumpom? Ima. Upravo se pojavio video spot rap grupe koja pokušava objasniti što se dešava u SAD-u i zašto se stigmatizira predsjednik Donald Trump. Jedni govore da Amerika doživljava zadnje dana, dok drugi govore o velikom povećanju zaposlenosti. Nitko ne zna što je prava istina, jer smo svi izmanipulirani. Zato je bitno čuti i drugu stranu, iako ona bila u obliku rap glazbe koja teži idejama Donalda Trumpa.

Prenosimo vam jedan mali amaterski video spot koji pokušava pronaći svoje mjesto u medijskom prostoru. Spot otkriva borbu američkog predsjednika Donalda Trumpa sa snažnim interesnim grupacijama. Ovo je samo nastavak započetog procesa pri otkrivaju lokalnih i globalnih manipulacija interesnih skupina zbog kojih mali čovjek ne može živjeti od svog rada i truda.

duboka državaRAP
Pretplatiti se
Obavijesti o
20 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
TheRapeOfJustice
5 godine prije

Trump=Cionist ,Deep State=Židovi ,Q=još jedna njihova fake operacija kao alex jones ,alt right idt…

Danas nemožeš biti predsjednik amerike ako prvo nisi poršao na AIPAC-u

pingpong
5 godine prije

tja, tako treba, nadam se skorom repanju naseg ivana pernara…………

GetRiddicked
5 godine prije

Pernar će početi o Hanžekoviću.

Izbavitelj (Žukov)
5 godine prije

ppp a da ti nisi hanibal lektor ? ne znam hoce li proci ovaj komentar , nisam spominjao njegovo velicanstvo pernara , mozda admin zazmiri na jedno oko .

Kolega 105
5 godine prije

UNITED SHIT OF AMERICA.
Odraz njihove kulture je vidljiv ako samo pogledamo zensko finale US Opena, to je realna slika.

Dub Miroslav
5 godine prije

Trump za prosječnog amerikanca uopče nije loš predsjednik!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI