Rusija spremna da preduzme nove antiameričke mere ako se eskalacija nastavi

Sergei Lavrov
57 komentara

Rusija je spremna da preduzme novu odmazdu protiv SAD ako Vašington nastavi eskalaciju, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

“Sve je rečeno u našem odgovoru na najnovije neprijateljske korake SAD. Najavili smo sve mere koje su preduzete i spremni smo da nastavimo sa novim merama ako se ova eskalacija nastavi”, rekao je Lavrov.

Rusko-američki odnosi značajno su se pogoršali nakon Bidenovog ozloglašenog intervjua za ABC News kada je rekao da će Moskva morati da “plati cenu” zbog navodnog mešanja u američke izbore uputivši omalovažavajuću opasku o predsedniku Vladimiru Putinu. Tada je povučen ruski izaslanik iz SAD Anatolij Antonov, koji se vratio u Moskvu na konsultacije. S tim u vezi, on je u ruskoj prestonici od 21. marta.

Bela kuća je 15. aprila najavila više sankcija protiv Rusije. Moskva je uzvratila potezima “tit-for-tat” (ekvivalentne odmazde) 16. aprila.

LavrovrusijaSankcije
Pretplatiti se
Obavijesti o
57 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Alen
2 godine prije

Rusija nema nikakve snage za uvođenje bilo kakvih mjera protiv Usa.

toodom
2 godine prije

treba vratit aljasku materi

Milance
2 godine prije

Rusi nek se poklope po ustima jer mogli bi uskoro dobiti jako po tim svojim usima a Putko Ce uskoro biti bivši predsjednik Rusije

Juzernejm
2 godine prije

Napred “ovi”! Dole “oni”! Itd, itd, itd…
U međuvremenu, i “ovi” i “oni” pedantno, strpljivo, vredno i u slozi rade na totalnoj kontroli nas – navijača. Kao u fudbalu. Igra se kao neka liga, a uvek isti u vrhu i na dnu. Novac uvek teče u istom smeru. Na kraju prvenstva “ovi” su pobedili “one”, pa dogodine sve ispočetka. I tako unedogled. Hleba i igara! A sad isprobavamo da l’ može i bez hleba!
Nego, gde sam ono stao… A da!
Napred “ovi”! Dole “oni”! Itd, itd, itd…

2 godine prije zadnji put uredio Juzernejm
Max
2 godine prije

Logičan odgovor.

Dokurčilomi
2 godine prije

To, istom mjerom, reciprocitet kako bi to ameri rekli.

yale
2 godine prije

S jedne strane, Rusija je nitko i nista, jad i bijeda …iz istih anglo-glava Rusija je neprijatelj broj jedan Americkom imperijalizmu.
Gdje je tu logika?

Mrčikola
2 godine prije

Legendarni, dobar je ovaj presjek predrevolucije i revolucije ali da se Rusi nisu riješili Lenjina i da vodstvo nije preuzeo brkati Gruzijac mi danas problema sa korona cijepljenjem ne bi imali, a ostaci ostataka Rusa bi pijani bauljali ruskim stepama.

Nino
2 godine prije

Vrlo jednostrano napisano pa su onda i zaključci netočni. I francuska i ruska revolucija su posljedica prevelike socijalne nepravde i siromaštva. Ma cijeli tekst je jedna obična budalaština. Nacionalno porijeklo velikih povijesnih ličnosti jesu bitna stvar ali ne i presudna u njihovim životima i djelovanju. Lav Trocki jest porijeklom Židov ali i veliki ruski revolucionar. Vladimir Iljič Lenjin (obiteljsko ime Uljanov) je Rus, porijeklom iz ruske plemićke obitelji. I sam je Lenjin isticao da obiteljski nema veze sa Židovima. I u vrijeme Sovjetskog Saveza bilo je pokušaja da se Lenjinu poslije smrti prikrpa da ima židovske krvi, tako je njegova sestra 30.ih godina 20. stoljeća navodno našla na tavanu jedno pismo njegove bake po mami iz kojeg se moglo pomisliti da je iz židovske obitelji ali da sam Lenjin nije to znao. Njegova sestra, tada već u godinama imala je onda nekih problema i pitanje je da li je to… Čitaj više »

Netkoizmase
2 godine prije

Odličan tekst , slažem se od prve do zadnje riječi.
Zato je važno da ljudi shvate da je geopolitika najvažnije.Rat tamnih sila protiv velike Asije(odnosno Vedske civilizacije ili Srpsko Ruske ili Slavenske)vodi desetinama tisuća godina,i njihov glavni cilj je naš nestanak i zatim totalno porobljavanja svih na zemlji.
Još od rata Velike Asije protiv Atlantide.
Znamo da su i Napoleon i Hitler (morali)da idu na Rusiju .
I sada imamo Rusiju protiv Atlantskog saveza!

seifvniesvunergfvaew
2 godine prije

Odprdi varane, koga ti muljaš……………nastavite isporučivati ciokaubojima motore a ciogusarima izbacivati satelite u orbitu…………sitiju treba još zlata………povlačite se i dalje kad vam isti ciogusati šalju noasć zrakoplova sa još šest brodova u Crno more da mogu pljunuti na Krim koji je u pravom ratu neobranjiv bez dubine sjeverno i zapadno od sebe stotine kilometara………….

2 godine prije zadnji put uredio seifvniesvunergfvaew
Sonja
2 godine prije

Dobro se sjecam kako su bile zestoke borbe kad su rusi prije 7-8 godina preuzimali Krim. Amerkanci su se najvise zrtvovali u obrani a nisu daleko bili ni hrabri englezi i da ne pominjem ostale. krvavo je bilo..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI