Ruske snage pokrenule akciju zaštite Donbasa i Luganska, uništavajući ukrajinske vojne ciljeve – Amerika i EU više ne znaju što činiti

Vladmir Putin - Raspad SAD
508 komentara

Rusko Ministarstvo obrane objavilo je rano jutros da su ruske snage preciznim oružjem gađale ukrajinsku vojnu infrastrukturu, te jasno daju do znanja ne izvode udare na ukrajinske gradove.

Vladimir Putin je u novom govoru upućenom naciji u noći s 23. na 24. veljače najavio početak “specijalne operacije” za “zaštitu stanovnika” Donbasa.

Ruska vojska naknadno je uvjeravala da gađa položaje ukrajinskih snaga “visoko preciznim oružjem”. Pojasnila je da civilna infrastruktura nije ciljana.

Svi civilni letovi su otkazani u četvrtak u većim gradovima na jugu Rusije u blizini Ukrajine. U pozadini ovih najava, Moskovska burza objavila je u četvrtak da će obustaviti trgovanje.

Informacije s terene govore da ruske oružane snage ne gađaju ukrajinske gradove, tako da nema prijetnje za civile, priopćilo je u četvrtak rusko Ministarstvo obrane.

Precizno oružje samo neutralizira vojnu infrastrukturu, mjesta protuzračne obrane, vojne zračne luke i zrakoplovstvo Oružanih snaga Ukrajine, naglasila je obrana.

Postrojbe ukrajinske vojske masovno napuštaju svoje položaje, ostavljajući tamo oružje, tvrde ruske izvidničke jedinice, koje citira Ministarstvo obrane.

Također je kao “laž” opisao izjavu vrhovnog zapovjednika ukrajinskih oružanih snaga Valerija Zaluznija o gubicima zrakoplova i oklopnih vozila.

Pokrenuvši u četvrtak ujutro “specijalnu vojnu operaciju” usmjerenu na “zaštitu” stanovnika narodnih republika Donbasa, čiju je neovisnost Moskva upravo priznala, Vladimir Putin je uvjerio da okupacija Ukrajine nije planirana.

U iznenađujućem obraćanju naciji, naglasio je da je cilj ove operacije “demilitarizacija” i “denacifikacija” Ukrajine, što je samo odgovor na zahtjev za pomoć republika Donjeck i Lugansk.

Očigledno su Rusija i Vladimir Putin procijenili da više nema vremena za čekanje i da Amerika želi pod svaku cijenu stvoriti sukob između zapadnih i istočnih Ukrajinaca.

Dogovor iz Minska 2 je potkopala Ukrajina, samo što se to ne spominje. Koncentracija zapadnog oružje natjerala je Putina na ovaj radikalan, ali vjerojatno razumljiv potez.

Vladimir Putin je imao dva izbora: ostaviti narod Donbasa i Luganska pronacističkim snagama koje su stvorile i financirale zapadne obavještajne službe ili spriječiti pokolj, što je upravo učinio kao i za Krim.

Svaka normalna osoba postavlja pitanje, jer li Putin djelovao legitimno i u skladu s međunarodnim propisima? Koje su posljedice ovih vojnih akcije? Hoće li Vladimir Putin, ohrabren nemoćnošću Zapada ići dalje?

Nitko na ova pitanja nema konkretan odgovor. Vladimir Putin je dokazao da je veliki strateg i da čini ono što je odavno najavio u Minhenu, gdje su ga američki i izraelski političari ismijavali, zaboravljajući na onu narodnu “tko se zadnji smije, najslađe se smije”.

Uskoro ćemo opširnije o svemu…

donbasLuganskRatrusijaukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
508 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
drago
2 godine prije

Oslobodite ovaj planet jednom od fasizma

Uskok Marko
2 godine prije

Osjećam veliku tugu što Slaveni opet ratuju međusobno.

DEDA
2 godine prije

AMERI,FRANCUZI,BRITIŠI,NISKOZEMCI,BELGIJANCI,IZRAELCI I OSTALI TERORISTI NIKAD NIKOG NISU OKUPIRALI.TAKVA SVITA NEKAJ TRABUNJA RUSIMA A HRVATI NA STRANI TERORISTA.RATOVI SE VODE ZBOG PARA.PARA IMA 1% STANOVNIŠTVA A RATUJE ONIH 99% SIROMAŠNIH.KOLIKO STOLJEĆA TREBA PREJTI DA VAS 99% SKUŽI.

hiber
2 godine prije

Sve su Biden i Putin kao globalistički pioni dogovorili. Jedino im račun mogu pomrsitu Ukrainci. EU ce odgovoriti sankcijama jer putinovi zrakomati ne postuju euronormu 7, a tenkovi nisu barem na hibridni pogon. Doce im Greta Thumberg ocitati bukvicu. Inace clanak vam je dno, dna. Kao da ga je Gebels napisao. Istina da su Putin i Biden blokirali informacije iz Ukraine, ali ne mogu zaustaviti istinu pravih Rusa koji su sokirani, ali daju prave informacije. Za sada ginu Ukrainci ali ginu i Putinovci. Ako ne pokleknu pod defatizmom zapadnih medija, jer je cilj globalista pokrenuti izbjeglički val i podjeliti Ukrainu, kao sto su nacisti Francusku.

Prangijaš.
2 godine prije

Ukrajinci nebojte se stiže Plenković von Anemični on će nagnati cijelu Rusiju u bjeg, on ima iskustva iz domovinskog rata kao aktivni dezerter.

Alen
2 godine prije

Kako ne znaju , mogu da kmeče recimo..

Svi smo mi ljudi
2 godine prije

Putin je napravio identicnu stvar kao i AH 1939.
Poslusa li se govor jednog i drugog, identican je. Samo treba zamjeniti Ruse i nNemce i pokrajine.
Identican!
I da, VVP je u pravu.

Gorki šećer
2 godine prije

Žao mi je Ukrajinaca, prevareni i opljačkani od strane vlastitih političara, a na kraju su ih uveli i u rat. Uistinu se nadam da Rusi gađaju isključivo vojne ciljeve i da će se sve brzo završiti.

Alen
2 godine prije

” Uskoro ćemo opširnije o svemu…” – svaka čast ! 🦾👍👍👍👍

Kornel
2 godine prije

Ispravnije bi bilo kako SAD i EU političari neznaju što činiti. Ali postoje oni koji točno znaju što radi SAD, EU i Rusija, pa čak znaju što i Kina misli.
Postoje čitači misli.
That is magic.

Kornel
2 godine prije

Ajde baci oko na Index, možda je Perica pronašao malu Banu u Kijevu.
A možeš i staviti bijelu kacigu na glavu i put pod noge pa u Kijev.
Kad je manipulacija u pitanju, mala djeca su najzloupotrebljavanija tema, a sad upravo ti zloupotrebljavaš malu djecu.

Nostradurus
2 godine prije

Tipičan Izraelski način reakcije na problem. Čačkate mečku? E pa da vidimo kako ćete kad vam razorimo kapacitete za čačkanje? Rusija je nešto naučila od Izraela.

Nena
2 godine prije

E ovo treba da bude taj NOVI SVETSKI POREDAK !!! Da se zna ko je novi gazda !
A ne onaj poredak gde će satanisti pobiti ljude i ostaviti par stotina miliona čipovanih poslušnih robova

Ime
2 godine prije

Nova epizoda serije “Novi svjetski poredak” je na sceni. U HOLOGRAMU medijske civilizacije gdje je svjetsko pucanstvo podvrgnuto masovnoj HIPNOZI posle (ili za vrijeme) nepostojece tzv. pandemije u hologramu je na sceni inscenirani sukob tzv. Zapada i tzv. Istoka, a Klaus Svab (de Rotsild) tvrdi javno da su njegovu skolu (Svjetskog “gospodarskog” foruma) prosli i tzv. Zapadni i tzv. Istocni “lideri”, a Rajner Filmih daje slicnu izjavu: ” ‘Nase’ vlade preuzeo je Svjetski ekonomski forum”. Skoro svi vidljivi “lideri” svjeta pa i sam “Ruski car” priznali su “pandemiju” i zdusno se zalagali da sto veci broj njihovih podanika prima “spasonosnu” “vakcinu” – Internet of body. Stice se utisak da bi predstavnici gojimskih “vlada” rado potpisali potpunu predaju suvereniteta i potpuno razmontiravanje gojimskih tzv. drzava u svrhu formiranja Svjetske vlade, ali problem je kako ubjediti narodne mase koje jos uvijek misle da imaju nekakve nacionalne drzave i koje znacajnim dijelom ne… Čitaj više »

Capone
2 godine prije

Ustaj Hitler,nastavi gdje si stao..znao je on koga treba srediti.

Vendetta
2 godine prije

Dajte ljudi pa cemu ovo navijanje za Rusiju pa sta je vama, pa kako mozete navijati za bilo koju sutra, u ratu nema pobjednika, u ratu nema heroja, osim onih kojih koji su se borili da do rata ne dođe, cemu slaviti kidanje jedne nacije za ime interesa istoka i zapada, pa nismo li upravo mi platili najvecu cijenu u politickim igrama jednih i drugih…

Ne ne ne mogu razumiti ne ovo opravdati….Neka Putin ide u rat, neka Sojgu ide u rat, sta je , ako su takvi heroji neka idu u rat oni, neka biden stoji u ravu, merkelica,rute,johnson,na drugoj strani vlado sojgu xi, neka bankari idu u rat, mocnici, elita, nee oni nece vidjeti dana rata, oni se sad naslikavaju po Londonu Parizu iz svojih vila i smaraju po instagramu da se zastiti ukrajinu istu tu koju su oni pokrali i izdali i doveli tu di je

hiber
2 godine prije

U svakom slučaju nisu ih docekali cvijećem.

Ja to onako
2 godine prije

Cuj amerika i eu neznaju sta im je ciniti, otici u crkvu uplatiti misu i moliti oce nas i zdravo marijo.

Babaroga
2 godine prije

Tko se veseli ovome nije normalan. Dok je budala biti ce i rata, a bogati ce se tako i onako pobrinuti za sebe. Njihova djeca ne ratuju nego studiraju po “poznatim” americkim, britanskim i inim fakuletima.

ledeno doba
2 godine prije

nadam se da će nekima sada konačno biti jasno, da nema dobrih državnika i da svi rade za satanističku kabalu. I da nas sve posmatraju kao goyime i beskorisne izjelice, protiv kojih oni vode rat. Terorizmom, ISIL-om,…plandemijom, cjepljenjima,.. neprestanim revolucijama, krizama, oružanim sukobima…itd u kojima stradavaju obični ljudi, a ne oni. Važno je da se gine, umire…da umiru goyimi na sve strane u svim dijelovima svijeta. ako netko sada zaista ne uvidi da se nalazi u Trumanovom šouu, onda neće nikada.. Neki naravno neće to uvidjeti ni sada, ni nikada. Oni koji se nalaze mentalno zaostali negdje 50 godina unatrag u doba geopolitike hladnog rata i trabunjaju nešto o imperijalizmu, nacizmu i ostalim izmima, oni koji viču, bravo Putine, razbij ukrajinske naciste i slično.. “nacisti” neće stradati, već obični ljudi, Ukrajinci- Slaveni, kao i na drugoj strani Slaveni-Rusi takozvani Zapad kmečio je već tjednima; Rusija priprema invaziju na Ukrajinu. I… Čitaj više »

burt
2 godine prije

Putin hoće proširiti teritorij separatista uz granicu Rusije ali to je mogao jednostavno napraviti 2014 kad je u Ukrajini vladalo bezvlašče, kaos, dezertiranje, mijenjanje strane a većinu Ukrajinske vojske su činili petokolonaški elementa ali sada to pokušava kad je mobilizirano 20000 nacionalista i neonacista, 200000 regularne vojske, 100000 rezervista, 50000 nacionalne garde, 80000 teritorijalne obrane, balističke rakete, 12000 oklopnih vozila a S-300 su u funkciji i prvi put djeluju i već su oborili nekoliko ruskih aviona

Realno
2 godine prije

Nemaju ni što činiti smr.adovi cionistički. Nisu njihova posla da se mješaju gdje god mogu,primjer ex yu, iako su im usr.ani nosevi duboko u ukro zemunici ukopani. Nema veze, sad im je Putko malo podšišao dlačice i polomio hrskavice.

Lopata
2 godine prije

…”Gospodine Schwab, dragi Klaus, [. . .] Bio sam u Davosu mnogo puta, prisustvovao događajima koje je organizirao gospodin Schwab, čak i 1990-ih. Klaus se upravo prisjetio da smo se upoznali 1992. Doista, tijekom mog boravka u Sankt Peterburgu, posjetio sam ovaj važan forum mnogo puta. [. . .] [Teško je previdjeti temeljne promjene u globalnoj ekonomiji, politici, društvenom životu i tehnologiji. Pandemija koronavirusa [. . .] potaknuo i ubrzao strukturne promjene.”… —> virtualni sastanak Svjetskog Ekonomskog Foruma Davos 2021 obraćanje predsjednika Rusije Vladimira Putina Video Švaba (uistinu Rotšilda) o Putinu kao pitomcu SEF-a: vimeo.com/ondemand/theforumvod/510154188 …”Gospođa Merkel, Tony Blair, svi su bili, čak i predsjednik Putin, svi su bili mladi globalni lideri.”… Zar zaista i dalje pušite žvaku geopolitike? Dokazi o korona zločinu koji se nemilosrdno vršio i u Rusiji su počeli isplivavati na površinu i ekipa je odmah iz ladice izvukla najjače oružje za zamagljivanje umova malenih ovaca diljem… Čitaj više »

Realno
2 godine prije

Da te bar autobus obriše sa lica zemlje na pješačkom, da vidiš tek onda slavlja.

BTK
2 godine prije

Ne bih ja bas predstavljao zapad kao oni su zbunjeni, gl.pi, nemaju pojma. Oni su jedino zli i podli.

ledeno doba
2 godine prije

“Ruske snage pokrenule akciju zaštite Donbasa i Luganska, uništavajući ukrajinske vojne ciljeve – Amerika i EU više ne znaju što činiti” ovo se zove samozaravaranje i samolaganje samom sebi amerika i eu ne znaju šo činiti… naravno da pukneš od smijeha..namješteni šou je tako jeftin…Kofol kmeče, prijete sankcijama i slično, ali će, kako je dogovoreno, pustiti Putinu da uzme cijele ove 2 oblasti (jer proruski ukrajinci drže sada samo male dijeliće ovih dvaju regija, može se vidjeti na karti na vikipediji, link na sliku sam jučer objavio), plus dopustit ćemu još i luke Odesa i Mariopolj.., što zajedno sa Krimom, čini ukupno negdje oko 100.000 km2.. Cijeli ostali ostatak Ukrajine, oko 500.000 km2, (po čemu je ona 3. najveća zemlja Europe, iza Rusije i Francuske), ostaje Ukrajina i bit će primljena u NATO i EU. Već viđeno na Cipru 70-ih i postoji skoro 50 godina: Turska zauzela sjeverni Cipar, na… Čitaj više »

Mrčikola
2 godine prije

Jedino što EU i USA političare zanima u vezi ovih ratnih operacija je to hoće li im, uslijed svega, plaća sjesti “prvoga”, a njihovi gazde su već učinili što su trebali i sad vjerojatno s uživanjem isčekuju prve rezultate.
Gazde njihovih gazda rezultate već znaju i bave se nekom svakodnevnom zanimacijom.

Realno
2 godine prije

Štite ti mater da se opet ne poj.ebe s nekim ret.ardom, a ti dobiješ abominaciju od brata ili seke.

farree
2 godine prije

Ovim KinoRusija povlaci crvene linije. Samo do ovdje smijeti i ne dalje i to je sve. Ako glupi NATOizovani mediji i jos gluplji NATOizovani narod ne razumije da je ovo posljednji pokusaj da se sprijeci direktni WWIII u kojem nece biti tko da slavi, onda nam stvarno nema spasa. Samo vi slusajte Velikog Inkvizitora i bit ce vam sigurno dobro (skoro kao Ukraincima od 2014). Rat je vec u 10 bio zavrsen, nakon sto su Rusi preuzeli kontrolu nad vazdusnim prostorom Ukrajine. Predstava da ce Rusi (a i Kinezi) pod cijenom atomarnog rata dozvoliti da im u Ukrajini postave rakete je bezmozgna i nastrana. To dobro zna ko je ikada uzeo u citao Brzezinskog ili Mackindera. Sreca NATOvce da jos uvijek ima dovoljno ljudi koji uopce ne citaju

Dule
2 godine prije

Kada vojska jedne međunarodno priznate države djeluje na teritoriju druge međunarodno priznate države to se zove agresija. Možete to sad zamotati u kakav god hoćete celofan u boji, ali tu činjenicu nemožete promjeniti. Već vidim komentare tipa: Nije go*no nego se Putin p*sro.

Mrčikola
2 godine prije

“Mala Bana je uslijed pustog posipanja brašnom razvila alergijsku reakciju na gluten i praktički je neupotrebljiva u novim operacijama”; sa žalošću je, vlasti u Kijevu, izvijestio agent male Bane. 😁

Roccos
2 godine prije

Koga je nato štitio u Libiji,Iraku,Siriji i dalje na pola zemaljske kugle?Ajde ne dosađuj svojim nebulozama.

Kornel
2 godine prije

Tako su i Hrvati štitili ostatke svojih perzijskih prapredaka u Afganistanu 😀

Alen
2 godine prije

Evo taman ide posljepodnevna kafa pa da vidimo presjek stanja..

” Kako je precizirano, onesposobljeno je 11 aerodroma Ratnog vazduhoplovstva Ukrajine, tri komandna mesta, baza Ratne mornarice Ukrajine, kao i 18 radarskih stanica PVO sistema S-300 i „Buk M-1“.

Perun
2 godine prije

Poslanik Vrhovne Rade Ukrajine Ilja Kiva zatražio je ostavku Zelenskog, rekavši da je on kriv za krvoproliće. Kivina video poruka objavljena je na njegovom Telegram kanalu. Kao građanin Ukrajine, kao narodni poslanik Ukrajine, apelujem na predsednika Zelenskog. Ti si taj koji je kriv za današnje krvoproliće, ti si onaj na čijoj su savesti danas ljudski životi, ti si taj koji je moju zemlju doveo u rat –rekao je Kiva.Poslanik smatra da bi Volodimir Zelenski trebalo da podnese ostavku na predsednička ovlašćenja. Danas bi predsednik Zelenski trebalo da, ako ima i trunke savesti i zdravog razuma, da ostavku i ostavku – rekao je Kiva……Druga strana je saglasna da treba da dodje do pregovora….Kremlj ne vidi prepreke za organizovanje razgovora predsednika Ruske Federacije i Ukrajine Vladimira Putina i Vladimira Zelenskog( ako ga prije toga ne uhapse sami Ukrajinci), ali samo ako je Ukrajina “spremna da razgovara o bezbednosnim zabrinutostima Moskve”, rekao je… Čitaj više »

rokaj
2 godine prije

Bravo putine i bravo zelenski rokajte se do iznemoglosti i poslije toga opet nastavite da imamo za koga navijati …

preseren3
2 godine prije

Dojadilo mi…
Sve ista imena, za koja ionako znam, da pojma nemaju.
I kao što je pisac postavio pitanje, dali je napad u skladu sa međunarodnim propisima, tako je raja zabezeknuta…..
Kad je NATO okružio Rusiju, dovukao 1000 aviona vojne tehnike, pretvorio Ukrajinu u vojnu bazu, a niko nije primetio, tako sada niko ne shvača, da je to LOGIČKI potez Putina.
Več i brojčani odziv kaže mi, da ni ovdje nema više pameti.

Schwarze Hunderte
2 godine prije

CLEAN CUT !!!!! BRAVO RUSSIA !!! Ukro forces bjeze u totalnom rasulu , bacajuc naoruzanje !!! Postrojbe , koje Rusi uoce da bacaju oruzje – NE GADJAJU sa svojim cruise missiles ! Belarus se umjesali , udarom sa svoga teritorija , udarom sa 3 cruise missiles !!! European Union PREKLINJE Belarus da ostane po strani ” glede toga sto bi I involviranost Belarus , totalno izmjenulo kartu Europe ” ???!!! Centrala NATO u Monsu , Belgium u POTPUNOJ KONSTERNIRANOSTI !!! Da ih samo mozete vidjet sada !!!!!! Ponasaju se poput robota , komu je puk’o software pa se vrti u krug !!!! USA forces su vec na Ruskoj granici !!! Russija za sada odbija STOTINE DRAGOVOLJACA IZ INOZEMSTVA za borbu , primarno sa US Army , ponajvise ih je doletjelo iz raznih Arapskih zemalja , Irana ali i Kine . BUDE INTERESANTNO , jedno je sigurno !!! U ovom ratu… Čitaj više »

tnt
2 godine prije

Svim rusima i ukraincima zelim da sto duze zive u ratnim igrama kako bi ispunio zelju ovih navijaca iz srbije .

glava u pijesku
2 godine prije

ovdje neki stalno spominju ko su sve hazari i cionisti među američkim političarima i među ukrajinskim, Blinken, Zelenski, Jacenjuk… ovaj i onaj, ali čudno, niko ne spominje da je i Putin ustvari hazar, ili polu-hazar. Majka mu je bila hazarka.
Eh sada, neka svako iz ovoga izvuče zaključak kakav hoće

abc
2 godine prije

Neka pati kome smeta….
Franc ne budi žalostan…

mari klep
2 godine prije

Logično ???? Logično je tenkovima upasti na teritorij druge države???? Hitleru, Staljinu,šepavcu Valteru i sl. je to logicno….koji portal… fasisticka/komunistička smetja=SOTONISTI…Putina jedino mores usporedit z Hitlerom vu vreme WW2 … i Firer je imal opravdanje svoje invazije…. cist kaj suzica

mislim
2 godine prije

jbg, ako ti neko zgazi pedeset puta”crvenu liniju” preko koje nečeš preći.
onda ispadaš obična “zdapi”.
putinu se izgleda ne sviđa da ispada svaki put “zdapi,” i sad pokazuje “imam muda”
njesra će biti ako i drugi sad kažu i ja imam “muda”

ZriBra
2 godine prije

U ovom novonormalnom sukobu sputnika i pfizerra ,nažalost stradavaju od njih proglašeni bolesni ,a to su kao i uvijek svi obični,normalni ljudi.

x12
2 godine prije

Jadan onaj koga Engleska hrani a
Amerika brani.
Ukrajinci su najg-luplji narod u Europi. To su mogli izbijeci.
Samo su trebali pristati na neutralni status.

Rusija je spasila svijet od treceg svj. rata.
Za pet godina Ukrajina bi imala atomsko oruzje i usla u NATO.

grom iz vedra neba
2 godine prije

Primjećujem da ovdje mnogi iznose pogrešnu paralelu, pa bih htio iznijet i ispravnu paralelu:
Ukrajina=Jugoslavija,
Donbas=Hrvatska.
Narod Donbasa bori se za slobodu protiv ukrajinskog državnog terora i ukrajinske vojske, kao što se i hrvatski narod borio protiv YU vojske.
Razlika je samo u tome što Dombasu (srećom) ima ko pomoć, a mi smo bili sami, bez ičije pomoći.

Antee
2 godine prije

Mene interesiraju vojni pomaci trupa.
Jesu li Rusi igdje dosli na tlo Ukrajine?
Jesu li si iskrcali na ukrajinsku crnomorsku obalu?
Jesu li krenuli prema Mariupol?
Bez Odesse nema kontrole obale.
Imaju li sanse Rusi doci na Dunav?

Boba Lazarević
2 godine prije

Ja sam se prevario u procjeni. Bio sam uvjeren da neće biti nikakvog napada. Još uvijek vjerujem da neće doći do okupacije, ali ovo, nažalost, i nije tako daleko od nje.

Dalekosežne posljedice su neizbježne, za sve nas. Na kraju neće biti bitno tko je kriv. Svi vide da su Rusi udarili prvi i snažno. Jesu li postupili opravdano, tko zna. NATO se širi bez kontrole i obzira tamo gdje ne bi trebao, ali to više neće biti važno nikome.

Znam da se više ne može vjerovati ni jednima ni drugima, jer sada propaganda na obje strane radi na najjače. Ali vidi se da je John Mearsheimer u pravu: Putin će radije pretvoriti Ukrajinu u krš, nego li je predati Amerima.

Air Brush
2 godine prije

Treba provjeriti je li to igrokaz. Ukrajina ima ogromno američkih laboratorija za skrb za javno zdravlje kao u Wuhanu. Ljudi koji su gledali snimke kamera iz njihovih mjesta kažu da ljudi žive normalno. Hellywood snima srceparajuće snimke užasnih žrtava u okolici Černobila. Zašto bi mediji koji su do sada lagali o svemu najednom postali objektivni???

fiume
2 godine prije

Zaredom se javljaju politicari iz EU i kazu da ce ovo sve skupa pogoditi ekonomiju EU.
Dakle u redu je kad oni udaru po ruskoj ekonomiji a sad cvilu. Gdje im je bila pamet do sada?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI