Ruski zastupnici žele zabranu ”LGBT propagande”

LGBTQ zastava
36 komentara

Zakonodavci daju preliminarnu potporu zakonu koji bi, ako bude usvojen, zabranio promicanje istospolnih odnosa i pedofilije

Ruska državna Duma, Donji dom parlamenta, dala je preliminarno odobrenje za nacrt zakona, čiji je cilj suzbijanje ”LGBT propagande”. Ako bude usvojen, zakon bi uveo velike novčane kazne za širenje takvog materijala ili opravdavanje pedofilije. U četvrtak su zastupnici Dume jednoglasno podržali prijedlog zakona, koji mnogi smatraju nastavkom na zakon donesen 2013., koji zabranjuje širenje ”LGBT propagande” među mlađima od 18 godina.

Novi zakon bi se primjenjivao na medije, internet, književnost, ”audio-vizualne usluge”, filmovi i reklame. Kršenje novih propisa koštalo bi do 400.000 rubalja (6.500 USD) za fizičke osobe i do 5 milijuna rubalja (81.500 USD) za pravne osobe. Povrh toga, strani prijestupnici bili bi protjerani iz Rusije.

Odvojeni dijelovi prijedloga zakona pozivaju se na pozamašne novčane kazne za one koji promoviraju i “opravdavaju” pedofiliju, kao i širenje informacija koje bi mogle potaknuti maloljetne Ruse na promjene spola.

Komentirajući predloženi zakon, Vjačeslav Volodin, predsjedavajući državne Dume, rekao je da “još ima posla do drugog saslušanja”, sugerirajući da bi kazne mogle biti čak i veće.

“Trebali bismo dati sve od sebe da zaštitimo našu djecu, onu koja žele voditi normalan život”, ustvrdio je. Alexander Khinshtein, predsjednik Duminog odbora za informacijsku politiku, pojasnio je da zastupnici ne žele staviti LGBT izvan zakona, već “pobrinuti se da nema propagande”.

Prema Khinshteinu, predloženi zakon je još jedan dokaz “civilizacijske konfrontacije Rusije sa Zapadom”. Zakonodavac je zaključio da su nova pravila potrebna za zaštitu zdravlja i demografije Rusije.

dumaLGBTrusija
Pretplatiti se
Obavijesti o
36 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Realno
1 godina prije

Tako je. Zabranit sve te genetske abominacije, a dotične deportirat na neki osamljeni otok, ostavit im tone brzog ljepila pa nek se rokaju i štrajkaju glađu, lijepe dlanove i kurčeve o guzice.

Filip
1 godina prije

A naši izdajice u politici promiču tu LGTB degeneraciju…

Nekoime
1 godina prije

Sad će Ursula zabraniti izvoz šarenih zastava i vazelina u Rusiju. Neće Rusi uživati u blagodatima slobodnog svijeta!

Keks
1 godina prije

“civilizacijske konfrontacije Rusije sa Zapadom”????? Pa sve “jebachi malo jachi”, pederluk je samo agenda smanjenja populacije, da nije “zapad” bi ga zabranio (promociju), ovako se uklapa u narativ psihopata koji žele smanjiti populaciju, cijepiti ih, uključiti u računala i plandovat kako su važni. A ostalo u Rusiji??? Pa žive u srednjem vijeku, imaju OLIGARHE (plemiće) i CARA PUTINA….gluma demokracije. Zapadni psihopati će kad tad odgovarati , a Ruski???

mrdo
1 godina prije

Sad’ će Mladen da još više mrzi Rusiju.

Nego, gdje nesto Hiber? Nije ga valjda strefio pelcitis iznenaditis.

pero
1 godina prije

tako treba zabranit propagandu, a ko voli biti peder neka slobodno bude peder, ali neka drugima ne nameće svoje

He,he,he,he
1 godina prije

Naj novije u RH u šifrarnicima HZZO-a su oznake za spol:M,Ž,N i X. Na upit održavateljima programa o oznakama ispalo je da ni oni nisu sigurni što ta dva slova znaće ( nedefinirano, pacjent nije siguran itd.).Biološki spol vs psihološki spol(?) u dokumentima!?! Tko je tu lud a kome noge smrde?

Ha,ha,ha,ha
1 godina prije

Potrebno je izvršiti operativni zahvat na vanjskom spolovilu muškarca koji se deklarira kao žena. Što napraviti?

Max
1 godina prije

Ako nema LGBT+ onda nema ničeg sa zapada . Jer je sve zapadno takvo.

tihobl
1 godina prije

Na ruskim telegram kanalima mogu se naci snimke tuca ruskih trandzi sa homicima. Mlate ih trandze tobicama, a pedercici udaraju ko curice. Cirkus zivi.
Ovi snimci su bolji od snimaka ka vragolijama majmuna.

imee
1 godina prije

debeli i hibler na aparatima.
ad stra u šok sobi.

1 godina prije

Duma je već prije nekoliko dana donijela zakon o zabrani LGBT propagande koliko ja znam tj. ko vrši LGBT propagandu među odrasilm bit će kažnjen sa 5 miliona rubalja a ko to isto radi među djecom sa šest miliona rubalja !!!

onajnajglu...Dalton
1 godina prije

Kad je litos bila parada ponosa u Splitu…
Ispa’ mi takuin iz džepa.
Nogon sam ga riva do kuće…
Veli punac mi Jozo.

giovani
1 godina prije

E Rusi, sad nećete dobit pomoć iz europskih fondova, zašto ste takvi?

Lol
1 godina prije

Slažem se da treba tu propagandu zabraniti, isto zabraniti im udomljavanje djece.

BordoDNK
1 godina prije

Potpuno ispravna odluka, mama i tata, muškarac i žena začnu i odgajaju dijete. Na tome počiva civilizacija, tako je od postanka svijeta. Sve ostale devijacije, nametnute i ohrabrivane, promovisane od bolesnog i u zlu ogrezlog zapada, treba pod svaku cijenu spriječiti. Rusija ne dozvoljava sotonističko idolopoklonstvo na svojoj teritoriji, ima na to pravo, i svaka im čast. Nakaradni devijanti nek’ svoje bolesne nagone upražnjavaju u svoja četiri zida, i nikom neće smetati, dok svoju pogan ne nameću ” paradama ponosa”, ” ugroženošću” i nametanjem svoje poremećene agende. U Rusiji to sigurno neće… Slava zakonu.

Bokan
1 godina prije

Nemamo se šta čudit fašistima.

Alp Arslan
1 godina prije

Allah te nagradio Putine, ko brani moral i Božje zakone taj mora pobjediti!

Rimtutituki
1 godina prije

Lgbtq je uperena samo protiv bjelaca.svaki grad u eu patsda, pa parsda a nigdje geypride u cijeloj africi,kina,koreja,japan,indonesis,india,brasil,samo gdje je bijelo stanovnistvo. Vidi se to,nismo ludi

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI