Ruski zdravstveni promatrač izjavio da Covid-19 pokreće proces prirodne selekcije, jer je broj preminulih starijih građana sve veći.

Covid-19 smrt
23 komentara

Službenik zadužen za zaštitu prava ruskih bolničkih pacijenata natuknuo je kako je Rusija, kao i ostatak Europe, odabrala “jadnu karantenu” kao rješenje za širenje koronavirusa.

Maksim Starodubcev, šef nadzorne službe za javnu zaštitu “Health Care”, rekao je u subotu novinarima da se zdravstveni sustav bori s porastom broja slučajeva zaraženih i preminulih. “U takvoj je situaciji uključena prirodna selekcija. Odnosno, najveći broj smrtnih slučajeva zabilježen je kod pacijenata u poodmakloj dobi, pacijenata s kroničnim bolestima, kao i kod onih pacijenata koji ne mogu dobiti adekvatnu zdravstvenu pomoć zbog prenatrpanosti bolnica.”

Tvrdio je da je kineski pristup zaključavanju čitavih metropola, u slučaju otkrivanja i samo nekoliko slučajeva bio “najhumaniji”, ali da je danas pristup mnogih drugih zemalja takav da se odnosi na čekanje dok se ne razvije prirodan imunitet stanovništva.

Broj ruskih žrtava virusa u petak je dosegnuo novu razinu, sa 601 smrtno stradalom osobom od posljedica Covida-19, broj koji je službeno zabilježen 24 sata ranije. Kako raste i broj pozitivnih testova, moskovske vlasti utrkuju se s implementiranjem Sputnjika V, prvoga na svijetu registriranog cjepiva protiv Covida-19.

Prošlog su se tjedna u Moskvi otvorili centre za cijepljenje u kojima su se mogli cijepiti zdravstveni i prosvjetni djelatnici, ali u praksi se čini da su se mnogi ljudi mogli doći cijepiti, bez obzira na zanimanje. Sudionici se prijavljuju putem interneta, a zatim odlaze u jednu od 70 specijalističkih klinika. Formula se prvo mora odmrznuti iz zamrzivača prije nego što se može ubrizgati, a cijeli postupak traje nešto manje od sat vremena. Potrebna su dva cijepljenja; drugo se cijepljenje obavlja 21 dan nakon prvoga.

COVID-19rusija
Pretplatiti se
Obavijesti o
23 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mahatma
3 godine prije

Mirovinski fondovi će odahnut na kratko, taman do uvođenja digitalnih valuta centralnih banaka. A onda bonanza.

3 godine prije

“… Maksim Starodubcev, šef nadzorne službe za javnu zaštitu “Health Care”…” Ovdje se samo radi o jos jednom idiotu te pseudo-nauke zvane “epidemiologija”. Takvi idioti – zaposjedaju uviek polozaje u Cionistickoj izmisljotini zvanoj “javno zdravstvo” kojoj je jedina svrha postojanja – baviti se “zarazama”… Takvi idioti – nakon njihovog “teskog fakulteta i specijalizacije” (po 7-9 godina bubanja na pamet idiotskih gluposti o “zarazama”) – zaposjedaju te “drzavne” (Cionisticki predporogramirane) pozicije, a sad je upravo doslo njihovih 5 minuta. Idiot – zasigurno na tim “vrlovisokim skolama” – nikad nije niti spomenuo Eksperiment Rosenau. Zasto bi… Pa cionisti kontrolisu tzv “modernu epidemiologiju” vec vise od 100+ godina… Ista banda je napravila i “revoluciju” u Rusiji. U opste me ne cudi da pseudo-nauka u Rusiji po totalnom kontrolom PINova – sto se odmah vidi po imenima direktora i glavnih “istrazivaca” instituta koji je razvioi Sputnik5. Sve “cistokrvni rusi”… Dakle ovaj idiot (cionisticke) pseudo-nauke,… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Žx
shumadinac
3 godine prije

A Ameri od sutra počinju sa vakcinacijom uz pomoć vojske. Za šta im je potrebno angažovanje vojske? Da ne dođe do nereda zbog navale za vakcinu :))))))) – pa pola stanovništva se izjašnjava da je neće primiti.
Navode i transport kao razlog – mora se transportovati na niskoj temperaturi. Ali za to će gotovo sigurno koristiti civilne frižidere…

Da ne mlatimo praznu slamu nego odmah nagradno pitanje – zašto i Ameri ali i Britanci koriste vojsku u ovoj operaciji? Da vidimo da li portal opravdava naziv.

p.s. Nagrada je tri meseca besplatnog boravka u Iranu – kad Pentagon parkira 3 nosača aviona u Crvenom moru.
Novčana nagrada je u željenom iznosu (koliko god dobitnik da traži) ali se isplaćuje isključivo po povratku iz Irana.

NAPOMENA: Nagrada se neće isplatiti ako se nagradno putovanje pre vremena prekine iz bilo kog razloga :)))))))))))))))))))))))))

Li Sek
3 godine prije

Нека умре Педро, јер Педро је он а то нисмо ми!

https://www.youtube.com/watch?v=l-yXQt5hD50

rimtu
3 godine prije

Po mojem viđenju ti si trol (pratim diskutante kada mi “zasmrde”), a netko iz redakcije briše moj komentar.

3 godine prije zadnji put uredio rimtu
RENEW
3 godine prije

Bi dohtar raje umetno? Me prav zanima učinek njegovega cepiva, če se prikaže original SARS.

bauštelac
3 godine prije

prirodna selekcija je kad se umire po redu kad ti dodje vrijeme a ne da požuruješ i pomažeš da umre što prije niste sablasni kosci

Max
3 godine prije

Možda je to i bio cilj.

Ivex
3 godine prije

Prirodna selekcija vise ne postoji jer se ne razmnozavaju fizicki najaci s najzdravijim genima kao u životinjskom svijetu i proslosti vec papcine slabici razni jadnici time kvare zdravi zenski gen. Uglavnom zdravi tj vojno sposobni muskarci s najboljim genom poginu u ratovima jer u 1 i 2 svj ratu samo 10% je poginulih uspjelo prenijeti svoj gen 99% je ginulo muskaraca bijele rase zato danas imamo toliku degenericnost bjelaca pogotvo na Zapadu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI