SAD: Rusija se upliće u američke predizbore i treba je sankcionirati

Bernie Sanders komunist
98 komentara

Ako ste mislili da je s izvješćem specijalnog istražitelja Roberta Muellera zaključena priča s „ruskim uplitanjem u američke izbore“, prevarili ste se. Pred nama je mučno i teško razdoblje do izbora i studenom, a onda sve ispočetka i iznova kreću priče, napadi, optužbe, sankcije i sve što slijedi za „uplitanje“ u američke izbore u kojima kandidata mora potvrditi cionistički lobi AIPAC, a ne Vladimir Putin, kako tvrdi histerična Amerika.

Kako ne bi gubili vrijeme, tri demokratska senatora su Sjedinjenim Državama već poslala čelnicima State Departmenta i ministarstva financija, Mikeu Pompeu i Stephenu Mnuchinu, tražeći sankcije protiv Rusije i ruskog predsjednika Vladimira Putina zbog “miješanja u američke izbore”.

TASS prenosi kako su pismo potpisali vođa demokratske frakcije u američkom Senatu Chuck Schumer, član Odbora za vanjske poslove Senata Robert Menendez i senator Sherrod Brown.

„Odrediti i uvesti sankcije svima koji su odgovorni za kontinuirano miješanje u naše izbore, uključujući Vladimira Putina”, navodi se u pismu.

Naime, prema medijskim izvješćima, ničim potkijepljenim, strane obavještajne službe su Kongres već izvijestile o navodnim dokazima o ruskom uplitanju u predstojeće američke predsjedničke izbore. Donald Trump je ovu dezinformaciju pripisao demokratima, a zanimljivo je da nitko ne navodi čije su to „obavještajne službe“ i jesu li možda ukrajinske ili baltičkih zemalja, ili možda neke „ozbiljnije“ zemlje EU, poput Bugarske i Poljske?

Ali ova priča neće stati ovdje, jer stupanj idiotizma u američkim izborima i dalje raste. James Carville, istaknuti demokratski politički strateg, rekao je da je na izborima Demokratske stranke u Nevadi pobijedio Vladimir Putin.

Carville je poznat po aktivnom sudjelovanju u pobjedničkim izbornim kampanjama Billa Clintona, Tonya Blaira, Ehuda Baraka,afganistanskog predsjednika Ghanija i tako dalje.

Prema Carvilleu, Kremlj posebno favorizira Sandersa kako bi protiv Trumpa gurnuo najslabijeg demokratskog kandidata, jer će Sanders sigurno izgubiti od moćnog milijardera.

„A spasiti Trumpa za drugi mandat je glavni cilj Kremlja“, rekao je Carville i zbog toga se se Sandersova pobjeda u Nevadi i Bidenov poraz pretvaraju se u raspravu je li Vladimir Putin manipulirao tim izborima.

Osim toga, James Carville je također pozvao sve demokratske kandidate da se ujedine protiv Sandersa i spriječe Kremlj u provedbi njegovih planova.

Ono što je smiješno, ova priča ima čak i neko činjenično opravdanje i demokrati su našli nekog djeda iz Nevade, koji je uvijek glasao za republikance, ali se sada upisao u Demokratsku stranku i podržava Sandersa.

“Glasajte za pobjedu Sandersa i osigurajte pobjedu Trumpa, jer ako Trump ne može pobijediti nekog poput Sandersa, onda mu sigurno nije mjesto u Bijeloj kući”, izjavio je gospodin Chuck Muth, čiju priču prenosi Raw Story.

Uhvatili su se za ovu priču i sada demokratska štampa vrti narativ da Trump i Putin svim silama žele da Sanders bude kandidat Demokratske stranke, tako da Trump ostane u Bijeloj kući još četiri godine.

Vama to može izgledati smiješno, ali Amerikanci koji podržavaju Demokratsku stranku u to vjeruju.

S druge strane, republikanci ističu da je CIA, preko CNN-a i Washington Posta, dan prije glasanja u Nevadi izjavila da Rusija podržava Sandersa, i to usrkos standardnih optužbi da je Sanders nekakav „komunist“. Tako su htjeli zataškati Sandersove veze s Kremljom, kao što je to bilo s Trumpom i umanjiti mu šanse na izborima. No glasači su potkopali „plan“, što je rezultiralo još  većom histerijom demokratskog establišmenta koji je stvorio monstruoznu sliku o izborima u kojima bi sa Sandersom dva glavna kandidata bila povezana s Kremljom.

Sve je to izgledalo tako smiješno da je Sanders pobijedio s još većim samouvjerenjem, na užas onih koji su Carvillea angažirali da radi na promicanju „uglednih kandidata“.
Istodobno, izlaznost na izbore je bila samo 4% i to bi bio problem na kojeg bi se trebali fokusirati demokrati

Ali ne, oni i dalje idu u svom stilu, a ostatku svijeta ostaje oda ocijene intenzitet ove idiotarije koja se vrti kroz glavne televizijske kanale i medije.

I za kraj, Bernie Sanders, milioner i definitivno jedan od najbogatijih političara u Americi, za mnoge više nije ni „demokratski socijalist“, kako sam sebe naziva, iako nitk one zna što bi to trebalo biti, već je u tren oka postao „komunist“ kojem je namjera uništiti socijaldemokraciju. Gluposti koje nisu vrijedne komentara, što govori i karikatira objavljena na tu temu.

FOTO: Sanders „komunist“ proganja „socijaldemokrate“

Bernie Sanders komunist
Bernie Sanders komunist
Berni SandersIzbori 2020.KomunistSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
98 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Histrion
4 godine prije

Trump ostaje. Opklada u sanduk Corona pive?

Alex
4 godine prije

Što je Ameri više sankcioniraju,to Rusija više napreduje🤣🤣🤣

Kaj ti
4 godine prije

Samo da ne pobjede rusi na kraju.

no name
4 godine prije

Samo lopov viče držite lopova!
Tako i ameri, mešaju se kao vegeta u sve izbore po svetu a onda drže drugome lekcije?
Fuj!

Admin
4 godine prije

Poštovani,

Pa bez Amerikanaca, Rusa i Kineza se ništa ne događa. O čemu da pišemo? Plemenu s otoka Borneo, kako su izroštiljali jaja svog susjeda?

Svako dobro…

eks
4 godine prije

Izgleda da su ovi iz “Deep State” postali “Društvo klovnova” .

eks
4 godine prije

Ipak jesi amerofil, kada ti smeta raskrinkavanje pohlepnih psihopata – vladara Amerike. Amerika je omperija zla i o tome treba svakog dana pisati, možda se otrezne i ovcoizirani Amerikanci, pa shvate to .

Rolling Bluesman
4 godine prije

Komentar za nulu, sjedni.

X60
4 godine prije

@U razdeljak te ljubim

Nemaš ti pojma.
I uzaludno bi bilo elaborirati ovaj zaključak. Jer da si sposoban shvatiti, već bi i sam bio svjestan.

mmne
4 godine prije

ne boj se zbog minusa…ovakve gluposti, kao tvoja sto je, niko i ne cita…..

Siniša
4 godine prije

Berni Sanders….
“” Iskreno, nije me briga koga Vladimir Putin želi da vidi kao predsednika. Moja poruka je jasna: Ne mešajte se u američke izbore i kao predsednik pobrinuću se da tako bude. Rusija je tokom 2016. koristila propagandu putem interneta za stvaranje podela u našoj zemlji i koliko sam shvatio, oni to čine ponovo 2020. Neke stvari na Internetu, pripisane našoj kampanji, možda ne dolaze od pravih pristalica – rekao je senator.

Kako je dodao, za razliku od Trampa,on Putina ne smatra dobrim prijateljem, naprotiv.
On je autokratski razbojnik koji pokušava uništiti demokratiju i srušiti protivnike u Rusiji. Budimo jasni, Rusi žele da potkopaju američku demokratiju razdvajajući nas, i za razliku od aktuelnog predsednika, čvrsto se protivim takvim naporima i bilo kojoj stranoj sili koja želi da se meša u naše izbore – rekao je.”

tuf
4 godine prije

“Bernie Sanders, milioner i definitivno jedan od najbogatijih političara u Americi” – mda?
Sanders je težak oko 2 milijuna dolara. Iznad njega postoji čitav niz političara koji imaju stotine milijuna ili milijarde dolara. Definitivno nije jedan od najbogatijih:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_richest_American_politicians

Ivi.tz
4 godine prije

Psihopate su neumorni…ali svemu dodje kraj.

Ringo10
4 godine prije

Amerika je fakat jedna bolesna zemlja.

Malivz
4 godine prije

Pa zar nije previše portala koji veličaju anglo-saksonsko- cionistički žgadiju i dobro je da netko piše i o drugoj strani medalje, a ako želiš čitati o poduhvatima zapadnih kolonijalnih sila koje šire mir i demokraciju po cijelom svijetu otvori bilo koji drugi portal i uživaj do mile volje svi su u njihovoj službi tako da ne možeš pogriješiti….

nije bitno tko
4 godine prije

Američki mediji su iz naroda stvorili drogirane zombije, kojima političari mogu lagati koliko hoče i o čemu hoče. Američka javnost je toliko zombizirana, da od političara ne traži ni dokaze. Američka medijska rusofobna paranoja, koju planski šire mediji i političari, postala je čak oružje u političkim obračunima republikanaca i demoNkrata. Sve u stilu, da ko surađuje sa Rusijom, taj je negativac i taj misli Americi slabo.

nije bitno tko
4 godine prije

Grupa bogatih sionista vlada kompletnim USA i kroji vlast po svojim pohlepnim apetitima. Američki izbori su farsa in reality show, sa več unapred montiranim izhodom.

ruski dijasporovci
4 godine prije

ruska dijaspora se umjesava u sve narode … ne samo SAD … i u Srbiji ima rusa

Frenky
4 godine prije

Jedna jedina riječ-idiotarija, ovo je na razini da bi je jedan prosječan desni hrvatski krkan zapitao da li je istina. Daleko sam od simpatizera Trumpa ali budimo iskreni mediji ga razvlače zbog totalnih pizd*rija kao npr. dok su se svi zgražali jer je Melaniji za rođendan napravio čestitku umjesto da joj je kupio tko zna što, ili sjetimo se samo koliko su ga mediji vrijeđali (čak i na osobnoj bazi) neposredno nakon izbora ili dok su ga svi ismijavali jer je na nekom sastanku o uraganima hipotetski pitao jel bi bilo moguće uragan uništiti tako da ga se bombardira(naravno čista glupost ali najbolje da se narugao svakom tko postavi glupo pitanje i da onda dobijemo društvo u kojem se svi boje nešto pitati da ne ispadnu glupi) Naravno da ne poričem da je na razini trogodišnjaka i da svakih par mjeseci ispali neku glupost koliko je dug i širok i… Čitaj više »

Joza
4 godine prije

Majka budala je uvjek trudna.

Umberto Coronelli
4 godine prije

@U Razdeljak te ljubim zaista jedan zdravorazumski i objektivan komentar kakve je rijetkost sresti općenito a ne samo na ovom portalu. Nažalost pojavom interneta novinarstvo je palo na svoje najniže grane. Ostaje nam da sami rasuđujemo na temelju informacija koje dobivamo van zatrovanog prostora. A ovi minusi meni djeluju kao da na sajtu Jehovinih Svjedoka pišeš protiv Jehove pa ti lupaju minuse. Od mene svakako plus za razborit i inteligentan komentar iako ti plusevi i minusi ne govore ništa o kvaliteti komentara.

eu kolonija
4 godine prije

svi koji su optuživani da im rusija pomaže pobjeđuju na izborima u americi. prvo trump a sada I sanders. izgleda da amerikanci više vole ruse braću po mnogo čemu od clintonovih, bajdena I drugih terorista okupljenih oko njih.

Nino
4 godine prije

U ovom članku je pri kraju teksta namjerno plasirana jedna velika laž i dezinformacija koja je lako provjerljiva. “I za kraj, Bernie Sanders, milioner i definitivno jedan od najbogatijih političara u Americi”. Iz jednog članka od prije 6 dana izvukao sam podatke o bogatstvu ovih osam kandidata koji trenutalno sudjeluju u izborima kandidata Demokratske stranke za glavne izbore (članak se poziva na izvore Business Insider, New York Times, Forbes. Pete Buttigieg $100,000 , Tulsi Gabbard $500,000 , Amy Klobuchar $2 million , Bernie Sanders $2.5 million Joe Biden $9 million , Elizabeth Warren $12 million , Tom Steyer $1.6 billion , Michael Bloomberg $64.2 billion Dakle, po čemu je Sanders “definitivno jedan od najbogatijih političara u Amerci”? U Americi je dosada bilo puno bitnije koliko donacija možeš prikupiti za svoju kampanju od osobnog bogatstva ali se od pojave Trump-a i sada Bloomberg-a pokazuje da se izbori mogu jednostavno kupiti vlastitim… Čitaj više »

Max
4 godine prije

Ma kakva Rusija zna se tko vodi kolo u SAD u milijarderi masonske lože fakultetska brattstva i sestrinstva aipac i adf.

LNT_Iluvatar
4 godine prije

@guest_371182 Čovjek treba iskazati pristojnost i ako kao gost dođe u pastirsku kolibu. Krajnje nekulturno bi bilo da domaćinu počne prigovarati na slamnatom krovu. Isto tako krajnje je nekulturno doći na portal i dijeliti savjete tipa: “vlasnik ovog portala je izgleda toliko postao opsesivan da cak Amere i sanja,ujutru mu izlaze iz paštete. Pokušavam biti objektivan,ali uredniče,jedno pitanje za Vas: Izađite malo na zrak,otiđite do prve planine sa prijateljima i popijte koju pivu i raspalite roštilj. Vjerujte da pomaže,jer toliko se zauzimate za jednu stranu da to postaje smiješno” Imaš li prigovor na tekst ? Smatraš da informacije nisu točne? To možeš napisati ali kompletnu uređivačku politiku na ovaj način dezavuiratii je krajnje nekulturno. Još usto sebe narcisoidno samoustoličuješ kao meritum stvari. Portal prenosi informacije i bavi se temama koje su raritet na mojem govornom području. S time mi pruža mogućnost da razmijenim mišljenje s ljudima koje te specifične teme… Čitaj više »

jean valjean
4 godine prije

Svaka cast, dobar marketng.. ovo bi moglo preokrenut vagu na ostale kandidate s obzirom kakva je histerija u Usa prema rusiji.. ja sam mislio da ce sanders jednostavno imati neku nesrcu u autu, helihopteru, avionu. Ali prvo ce ga ovako probati deklasirsti na ove mekane nacine, pa ako ne uspije ce ga rijesiti na manje suptilan nacin. Nisu samo balkanci inovativni 🙂

ejofvibaewfrbaewbfriherwfew
4 godine prije

Ove gluposti o izboru krokodilskog namjesnika ne pratim još od Klingtona, pa tko to još šipu…………

imalijosnade
4 godine prije

Joj, u kojem su mentalnom stanju ..??!
Gdje se 80to godišnji starac upliće da bude president. Sve govori o stanju u kojem su… i boje se Rusije da im nebira i postavi svoga kandidata.. sumrak svjetova..

Perun
4 godine prije

USA se uplice u izbore svim Balkanskim drzavama a Europskim vazalima namece obaveze u Nato-u ….Famozno povecanje troskova za odbranu i analiticki rad u Nato-savezu….P.S .Pljackaju sto stignu i mogu opljackati…..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI