Sat Sudnjeg dana

Sat Sudnjeg dana

Iako o onom danu nitko ne zna, ni anđeli na nebu, ni Sin, nego samo Otac, to nije smetalo skupini istraživača pod nazivom Chicago Atomic Scientists, koji su sudjelovali u projektu Manhattan (američki razvoj atomske bombe) utemeljenje Sata sudnjeg dana. Eto, oni će staviti sat koji upozorava čovječanstvo na dolazak sudnjeg dana i onda mu kazaljke micati sad naprijed, sad natrag.

Znali su namještati sat na pet do dvanaest, petnaest do dvanaest, a sad su ga stavili na minutu i pol do dvanaest. Nuklearni rat samo što nije otpočeo, javljaju nam iz Chicaga. Budući da nam to odbrojavaju Amerikanci, logično bi bilo da cijeli svijet strepi. Kad Amerikanci prijete, onda se sve na Zemlji trese.

To je bilo nekad, dok je trajalo američko stoljeće svjetske hegemonije. Da su na vrijeme postavili hegemonijski sat, mogli su i sami saznati da im je vrijeme nadmoći isteklo i da je njihova ponoć prošla, a da se svijet nije sunovratio u svemirski bezdan. Netko, očito iz Azije, bi to trebao javiti Amerikancima i njihovim vazalima u Europi.

Nije to bilo tako davno kad se dogodila nulta godina – 2014. u kojoj se činilo da je sve kako treba biti, Puč u Ukrajini uspio, američki plaćenici ISIL-glavosijeci u Siriji napredovali, čekićima tukli po zidinama najstarijeg naseljenog grada na svijetu Alepu, Assad na rubu poraza.

Da, i sankcije Rusiji. Zašto? Zato. Malezijski zrakoplov koji nije smio letjeti nad tim dijelom Ukrajine se srušio iznad Donbasa aktivacijom tempirane bombe, a Zapad pad zrakoplova pripisao ruskom rušenju raketom buk sa Zemlje. Napad kličkoizirane države na Donbas i Lugansk je rezultirao ruskom okupacijom Krima. U tom trenutku je to bio maksimum kojeg je ruska država mogla učiniti u zaštitu ruskog naroda u Ukrajini (ne zaboravimo da je u ukrajinskim napadima na pokrajine koje su odbile pučem nametnutu nacističku vlast od 2014-2022 ubijeno preko 15 000 ljudi, uglavnom civila).

U rujnu 2015. se projektilima ispaljenim s brodova na Crnom moru na ISIL-ove položaje Rusija uključuje u sirijsko-američki rat (posrednici u Siriji su im islamski ekstremisti). Rusija procjenjuje da se na sirijskom prostoru može suprotstaviti američkim plaćenicima te da će sukob u Ukrajini riješiti mirnim putem. Kasnija tumačenja Angele Merkel Minskih sporazuma govore da Zapad nikad nije namjeravao te sporazume ispoštovati, nego kupovati vrijeme za pripremu, naoružanje ukrajinske vojske.

Rusija, zasigurno omađijana američkom vojnom moći i holywoodskom rambovštinom, isplaćuje Francuskoj 1,2 milijarde eura za izgradnju dva nosača helikoptera Mistral. Projekcija vojne moći preko nosača zrakoplova se tad činila nenadmašnom. Za razliku od SAD, koja ih je imala 12, Rusija je posjedovala samo jedan nosač zrakoplova i to Admiral Kuznjecov, koji je nosio 15 zrakoplova, Migova 29 i Suhoja Su-33 te 10 napadačkih helikoptera Ka 52.

Uslijedila su ponižavanja Rusije. Francuska joj odbija isporučiti već gotovi i plaćeni Mistral, nosač helikoptera. Razvrgavaju ugovor i nakon nekoliko mjeseci otezanja vraćaju Rusiji uplatu, a Mistrale prodaju Egiptu.

No, Admiral Kuznjecov kreće na put prema Siriji 2016. Prati ga Zapadni podsmijeh, otvoreno ruganje. „Na put ne ide bez tegljača u slučaju da se pokvari, nepouzdane turbine i kotlovi, stara kanta, katastrofalne vodovodne i sanitarne instalacije, izvana ulašteni, iznutra užasni. Prolaskom kroz La Manche zadimio pola Engleske. Loši motori.“ Ni u jednu europsku luku Kuznjecov nije smio uploviti, doliti gorivo. Pitaj Boga kako se dokopao Sirije, nekako jest.

Rusi u Siriji na strani Asada i suverene Sirijske Arapske Republike spašavaju Assada i državu od propasti, a Amerikance svode na obične pljačkaše sirijske nafte.

„Ruska superiorna vojna moć uspjela je promijeniti dinamiku na terenu u Siriji relativno brzo. Iako je proklamirani cilj njene operacije bio borba protiv “terorističkih” grupa, ruska je vojska, zajedno sa sirijskim saveznicima, prvo usmjerila pažnju na grupe umjerene opozicije koje podržava Zapad, a koje su u to vrijeme patile od internih podjela i koje su se morale boriti na dva fronta – protiv Damaska i ISIL-a.

Manje od godinu kasnije, ruske su čete, zajedno s milicijama koje podržava Iran i sirijskim vladinim snagama, opkolile istočni Alep i do novembra su natjerale opozicione naoružane grupe da se predaju i napuste grad. Ovo je bila prijelomna točka u ovom sukobu, jer je obilježila stalno povlačenje opozicijskih snaga i uvela novu osovinu između Rusije, Irana i Turske, tražeći načine da riješi sirijsku krizu dok isključuje Zapad i arapske sile.“

Ono što je počelo nulte godine, te 2014. je potvrđeno 1.ožujka 2018 kad je Putin izjavio: “Završeno je ispitivanje hipersoničnog zrakoplovnog raketnog sustava, koji nema pandana u svijetu. Od 1. prosinca 2017. godine sustav je stupio na borbeno dežurstvo u Južnom vojnom okrugu. Njegova raketa, koja leti hipersoničnom brzinom, također manevrira na svim dijelovima putanje, što omogućava izbjegavanje svih PRO sustava. Ovaj sustav je dobio ime ‘Kinžal’.“

Od tog dana Rusija postaje jedina svjetska vojna supersila. Svi drugi postaju drugorazredni. Svi američki nosači aviona postaju kinžalu poput glinenog goluba na streljani – laka meta. I tako se cijela američka prednost u ‘projekciji moći’ putem nosača aviona anulirala preko noći.

Smijeh zapadnih novinara i izrugivanje s ‘Admiralom Kuznjecovim’, naglo je prekinuto ruskom demonstracijom ‘projekcije moći’ u ožujku 2023. kad su u napadu na položaje ukrajinske vojske korišteni kinžali. Jedan od ukupno osam ispaljenih projektila je u blizini Lavova pogodio zapovjedni centar NATO-a, smješten u bunkeru 120 metara ispod zemlje, pri čemu je uništeno oko 200 NATO časnika (“većina njih Britanaca i Poljaka, ali bilo je i Amerikanaca te predstavnika privatnih tvrtki koje održavaju komunikaciju i prijenos podataka”). NATO-u je postalo jasno što bi kinžal napravio nosaču aviona.

Hipersonično oružje, kao iskaz ruske vojne nadmoći i nedostižne prednosti nad NATO-om je vojni dio priče. Ali to nije jedina dimenzija na kojoj se rat vodi.

Kao što je Zapad imao vojnu nadmoć nad Rusijom, imao je i financijsku. Putinov neposluh, odbijanje klečanja pred moćnim Zapadom, k tomu drskost suprotstavljanja, aneksija Krima, Donbasa i Luganska u ustavno-pravni poredak Rusije je valjalo kazniti jačim sankcijama. Otimanje ruskih deviznih rezervi, embargo na uvoz ruske nafte, plina i ostalih sirovina je po zapadnim stratezima moralo dovesti do rasula u Rusiji. Naime, desetljetna ruska pozicija u kojoj mijenjaju energente i sirovine za zapadne robe činila se lakom metom. Uzeti im dolare/eure, izbaciti iz SWIFT-a, ostaviti ih bez zapadnih roba o kojima ovisi rusko gospodarstvo i cijela država, po tim stratezima je moralo dovesti do urušavanja rublje, gospodarstva, socijalnih nemira koji će srušiti Putina.

U godinu dana, u povijesti neviđenih sankcija jednog bloka država prema jednoj državi, pokazalo se da dolar/euro i izolacija Rusije nema hipersonični potencijal. Na Zapadu je suveren onaj koji ima monetarnu suverenost, a to su vlasnici američkog FED-a i njima podložni vlasnici komercijalnih banaka, kojima su opet podložne sve zapadne države i njihov živalj. Za razliku od njemačke, francuske i sličnih nekad suverenih država, Rusija je svoj monetarni suverenitet sačuvala i kroz zapadne sankcije pokazala što znači valuta podržana sirovinama, industrijom, energentima i patriotizmom!

Ruski energenti koji su do jučer stajali ispod gospodarskog prosperiteta Europe, danas Kini daju krila. Kina je najprije iskoristila pohlepu Zapada i dokopala se njegovih tehnologija, a onda financijsko oružje s kojim je Zapad podjarmljivao cijeli svijet iskoristila za izgradnju Puta svile – svog ekonomskog širenja na dio svijeta koji nije Zapad, istovremeno čineći Zapad ovisnim o svojoj proizvodnji.

Sukob financijske ‘industrije’ i industrije koja proizvodi stvarnu robu izvjesno završava ovisnošću neproizvodnih zemalja o onima koji proizvode. Jučer su to bili simbiotički udruženi Europa i Rusija, danas su u simbiozi Rusija i Kina. Sjeverni tok 1 i 2 su bile zadnji osigurač opstanka industrijski jake Europe, ma je taj osigurač izvučen, američke bombe na cijevima Sjevernog toka 1 i 2 eksplodirale.

Dakle, Zapad je izgubio i financijski rat protiv Rusije, a sankcije Rusiji, prepletene s prijetnjama Kini su doveli do povijesnog zbližavanja Rusije i Kine pa je Putin zamijenio sintagmu ‘naši zapadni prijatelji’ s ‘naši kineski prijatelji’. Umjesto rasula ruskih financija, događa se slom američkih banaka, a dolara se više ne boji ni Saudijska Arabija koja više ne igra na kartu zapadne moći, već tu moć prepoznaje u udruženom Iranu, Kini, Rusiji, Indiji.

Čini se da je Putin tu suradnju s Kinom, koja je dovela do toga da Lada i Moskwich imaju istu ili bolju tehnologiju od mercedesa i audija i svakako bolju perspektivu, morao platiti predajom hipersonične tehnologije s kojom Kina dočekuje američke nosače aviona i razarače s kojima su namjeravali kontrolirati Kinu i Tajvan.

Je li u cijenu rusko-kineskog prijateljstva uključeno i rusko zatvaranje očiju na useljavanje Kineza po sibirskim prostranstvima, vidjet ćemo u budućim vremenima. Činjenica da se Rusija s 160 milijuna stanovnika prostire na 17 milijuna km2, a Kina s 1,4 milijarde stanovnika na 9 milijuna km2 govori sama za sebe.

Suveren Zapada nije u međuvremenu odustao od svoje agende koju promoviraju WEF i Schwab u Davosu – zlatne robovske milijarde stanovnika na Zemlji koji suverenu i oligarhiji služe. Dok vodi rat protiv Rusije, istovremeno je u tijeku i rat protiv stanovništva koje naseljava Zapad. Naime, taj suveren se nije odrekao svog jedinog preostalog oružja u kojem je jači od udruženog Istoka – i dalje mu je ubojitost Laži prednost. Ovog puta prema vlastitom stanovništvu kojeg namjeravaju dovesti Zelenom agendom i ‘klimatskim promjenama’ do gladi. Po SAD-u se na tjednoj razini dižu u zrak tvornice iz prehrambene industrije, smanjuje se proizvodnja mesa, inflacijom osiromašuje o dnevnici ovisno radništvo.

Onaj Sat sudnjeg dana koji je postavljen na 90 sekundi do ponoći, u stvarnosti ne označava preostalo vrijeme do kraha čovječanstva, već preostalo vrijeme do kraha Zapada. Pa je zapravo točan.

Socijalni nemiri namijenjeni Rusiji se ostvaruju na Zapadu. Financijsko rasulo rublje se pretvara u financijsko rasulo dolara. Gospodarski kolaps namijenjen Rusiji brzim vlakom stiže u EU koja budućnost temelji na električnoj energiji, a istovremeno gasi nuklearne elektrane koje su jedine mogle kakvu-takvu energetsku neovisnost osigurati (nisu mogle jer Kina proizvodi solarne ćelije, kontrolira proizvodnju metala potrebnih za baterije električnih vozila).

Do propasti Zapada – 90 sekundi.

analizasudnji dan
Pretplatiti se
Obavijesti o
226 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Pravda
1 godina prije

Što prije to bolje.Sodoma i Gomora,takav sustav zla jednostavno ne smije opstati.

Xone
1 godina prije

Lijepo napisano..

Eto
1 godina prije

Na fotkama aviona se lijepo vide rupe sa deformiranom rubom prema unutra,
I rusi I Zapad se slazu da je avion srusen BUK-om, samo nisu suglasni toga je ispalio

Tupko Glupko
1 godina prije

Jako dobar tekst.

Off topic, ali je nezasluženo prošlo ispod radara na Logičnom – Televiziji Slavonije i Baranje je prije deset dana dao 40-minutni intervju nama ovdje jako dobro poznati akademik Krešimir Pavelić.
Ima na YouTube-u, pod nazivom “NOVA ERA – Gostovanje akademika Krešimira Pavelića”, preporučam pogledati.

Eto
1 godina prije

I tako, za koju godinu, kad se ispune priželjkivanja, I Zapad propadne, Amerika se uguşi u gradjanskom ratu…
Na svijetu će zavladati mir I blagostanje.
Rusi će provoditi ljudske slobode, Kinezi prava radnika, afrikanci razvoj industrije I poljoprivrede.
Bijelci će samo tuzno gledati preko nove Zeljezne zavjese jer nece dobili vizu za napustanje kontinenta.
Balkani će biti tuzni, nece vise biti folksvagena I bmwa

Jadranka S.
1 godina prije

Svijet vam nije ucinio nista nazao. Odreknite se tih stvari koje nosite u sebi. Ako mozete procjeniti ono sto je vase vlastito iskustvo i ono sto vam je nametnuto, tada morate odbaciti ono sto je posudeno, nametnuto. Jedino toga se trebate odreci.
Svijet je savrseno lijep. Vas um treba utisatu, isprazniti, otvoriti, i posjedovat cete jasnocu da vidite pravu prirodu ljudi… ne samo to, vec i da vidite sebe onakvima kakvi jeste. Ovo razumijevanje donosi tnsformaciju u vasem bicu. Svijet postaje potpuno drugacije mjesto – od ocaja do plesa, iz tame u svijetlo, od smrti do vjecnog zivota.

bruegel the elder
1 godina prije

Eid Mubarak to all Muslims in the world!

Ariel
1 godina prije

“u ukrajinskim napadima na pokrajine koje su odbile pučem nametnutu nacističku vlast od 2014-2022, ubijeno preko 15 000 ljudi, uglavnom civila”
Za Zapad ti ljudi nisu mrtvi, jer ljudi na tzv. Zapadu već žive u zadnjem činu tragedije koji su neki nazvali Metaversum, stvarnost za njih je samo ono sto im se servira na ekranu i oni su predali svoj život u ruke medijima, za njih se desilo samo ono sto je prikazano i rečeno na TV.
Nama koji smo vjekovima na razmeđi svjetova, između Istoka i Zapada, sada je to prednost jer oni koji su vjekovima zivjeli predajući svoj život u ruke Bogu, sada se pokazalo da su snažniji i otporniji na medijsku manipulaciju koju Zapad bespoštedno želi nametnuti svijetu kako bi ljudi predali svoje živote ekraniziranoj stvarnosti koju kreiraju za svoje podanike.

Davor
1 godina prije

Harmagedon — kada? MI SE nalazimo u Harmagedonu i vodimo bitku za Gospodina.” Ovim je riječima bivši predsjednik SAD Theodore Roosevelt primijenio izraz “Harmagedon” na političku bitku u koju je bio uključen. Trebamo li stoga Harmagedon tražiti na političkom bojištu? Prije nekoliko godina kanadski časopis Business Life objavio je članak pod naslovom “Economic Armageddon” (Ekonomski Harmagedon). U podnaslovu se pitalo: “Da li bi obustava plaćanja duga Trećeg svijeta mogla prouzročiti naš ekonomski slom?” No, trebamo li misliti da je Harmagedon financijska katastrofa? Prema časopisu Newsweek, kraj svijeta postao je glavna tema kampanje tokom predsjedničke debate 1984. Tom prilikom tadašnji predsjednik SAD Ronald Reagan “upitan je da li zaista vjeruje da se svijet kreće prema ‘nuklearnom Harmagedonu’. Reagan je priznao da ‘filozofske rasprave’ o podudaranju aktualnih događaja i biblijskih znakova nagovještavaju posljednje dane, ali vrhovni zapovjednik oružanih snaga je uporno tvrdio da nije nikada rekao da ‘moramo razraditi planove prema Harmagedonu’.”… Čitaj više »

Davor
1 godina prije

Tko će biti sudionici Harmagedona, odnosno početnog momenta Sudnjeg dana ? Tri nečista, žabama slična, nadahnuta izraza izlaze iz usta zmaja (Sotone Đavla), divlje zvijeri (njegove zemaljske političke tvorevine) i anglo-američkog lažnog proroka. Ti od demona ili zlih anđela nadahnuti izrazi sakupljaju zemaljske kraljeve ili vladare za Har-Magedon. (Vidi 32. poglavlje knjige Otkrivenje — Blizu je veličanstveni vrhunac! koju je izdala Kršćanska vjerska zajednica Jehovinih svjedoka.) Na Božjoj strani u ratu od Harmagedona je velika vojska nevidljivih duhovnih snaga koje vodi Kralj Isus Krist. Apostol Ivan je izvijestio: “I vidio sam otvoreno nebo, i gle! bijeli konj. I onaj što na njemu sjedi zove se Vjerni i Istiniti, i on [Isus] sudi i ratuje u pravednosti. (…) A i vojske koje su bile na nebu njega su slijedile. (…) I iz njegovih se usta pruža oštar, dug mač, da njime udari narode, i on će ih pasti željeznim prutom. On… Čitaj više »

Davor
1 godina prije

Što će Harmagedon izvršiti ? Harmagedon će odstraniti posljednji trag Sotonine zemaljske organizacije. Osim toga, Đavo i njegovi demoni bit će bačeni u bezdan (Otkrivenje 20:1-3). Kakvi će se blagoslovi tada izliti na preživjeli narod ? Radosne preživjele iz njegovog velikog rata od Harmagedona čekaju veliki blagoslovi ! Oni će sretno nastaviti s obnovom koja će čitavu Zemlju pretvoriti u Raj, bez zagađivanja, boli, žalosti, suza i smrti (Otkrivenje 11:15, 18; 21:3, 4). I ti možeš biti tamo ako primiš k srcu psalmistove riječi: “U Jahvu se uzdaj i drži se puta njegova: on će te uzvisit i baštinit ćeš zemlju; radostan ćeš gledati propast bezbožnih” (Psalam 37:34, St). Zaista, svima je moguće preživjeti rat velikog dana Boga Svemogućega i postati sretnom preživjelom osobom kad udari Harmagedon! Od ljudi se traži da se podlože Bogu i Kristu , da ne misle da od ljudi dolaze rješenja nagomilanih problema čovječanstva, da… Čitaj više »

Schwarze Hunderte
1 godina prije

Imam ja vlastitu uru , njihova mi ne treba !

Jadranka S.
1 godina prije

“Sat Sudnjeg dana”

Probudite se/svjesni osvjestite!

Vjerovanje i autosugestija ista su stvar. Autosugestija je znanstveno ime za vjerovanje. Unutarnja priroda je ono sto se pocinje manifestirati onda kada se sva vjerovanja odbace. Unutarnja narav nije stvorena iz vjerovanja.
Prosvjetljenje nije dogadaj – to je vasa narav.
Razlika izmedu znanja i informacije. Informacija znaci da je posudeno. Netko zna a vi slusajuci ga postajete informirani. To je informacija
Znanje je iskustvo / iskustvo je mudrost. Nitko nemoze znati za vas: to nemoze biti posudeno.

Samuraj
1 godina prije

Svaka čast na testu. Uvijek je privilegija čitati Son of Alerika.

Samo bih rekao da Sin ipak zna. Otac, Sin i Duh Sveti jedna je osoba – Bog. A on nas voli, prema tome ne trebamo se brinuti za čuveni sudnji dan. Bog nas voli – bit će samo i jedino dobro. Živio mi Son od Alerik. Svaka čast na tekstu.

ZeGe
1 godina prije

Koje propagandno smeće od teksta majko mila

Jednostavno receno
1 godina prije

Zavisi kako se gleda na smak svijeta, nekome je smak bio prije minutu, nekome prije sat, dan, mjesec, godinu….. Moj će sigurno biti u narednih 100g. A za ostale ne znam niti me više zanina. Još ovih 100g. želim proživjeti naj bolje, tako da više nemam vremena trošiti vrijeme na misli kada će smak svijeta.

nena
1 godina prije

Od kada da počnemo da brojimo tih 90sek. JEL MOŽE OD OOODMAAAH

Max
1 godina prije

Da Kinezi su došli po hišersoničnu tehnologiju protiv koje su Patrioti nemoćni.

Max
1 godina prije

Odličan članak.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Vec mi muka citat o Kini, Rusiji, Americi itd. a zapravo sve zemlje imaju istog gospodara i u svima se podjednako radi na depopulaciji i porobljavanju domaceg stanovnistva.
No nada je ocito doping mnogima i iz tog razloga su ustrajni u svome optimizmu. Sem tog sto moze krava taman i da zna gdje joj tele odvoze kamionom?

Jadranka S.
1 godina prije

Citavim nasim drustvom dominira glava, jer je glava sposobna zaradivati novac.
Ona je vrlo efikasna – strojevi su uvijek efikasniji. Ona je sposobna ispuniiti vase ambicije. Glavu stvaraju obrazovni sustavi, i citava vasa energija se pocinje kretati… zaobilazeci srce.
Srce je najznacajnija stvar jer je ono prolaz u vase bice, u vas vjecni izvor zivota. Ali srce nemoze ispuniti nicije egoisticne zelje: to je problem.
Ono moze iz vas izvuci ono
najbolje u svom najciscem obliku, ali ono nece stvoriti novac, moc, prestiz. A to su postali moderni ciljevi….

tuf
1 godina prije

Chicago Atomic Scientists je tipičan američki propagandni uradak čije objave medijske fotokopirke bez razmišljanja prenose. U puno navrata su “pomicali sat” kada za to uopće nije bilo opravdanja a pomicanje je isključivo rađeno na temelju poteza američkih protivnika. Nikada, ali nikada nisu pomaknuli kazaljku kada su euroatlantski sociopati radili provokaciju. Između ostaloga, niti Obamina promjena doktrine korištenja nuklearnog oružja, kao ni razvoj lako prenosivih nuklearki, nije ovu političku udrugu nagnala na slanje alarma i širenje panike. No ako bi Iran zaprijetio Izraelu odmazdom zbog ubijenih znanstvenika, eeeee, gotovo, armagedon!

Red Dog
1 godina prije

Slazem se sa prethodnim govornikom.
Amin! Amin! Aliluja! Faljen Isus i Marija! Kraj je blizu!
„Pada, pada Velika Kurva Vavilonska!“ – zapevase andjeli kao jedan 😉

Rimtutituki
1 godina prije

U toku je skioljanje materijala,hrane,microchip, i ostalo u bunkere. Elita se boji Phoenix Hypothese, svakih toliko naidje katastrofa i unisti civilizacije,nije promjena polova,nego okretanje jezgre,kao kora narandze. 6et ih je poznatih unisteno,pisao je Charles Hapgood 1955 i Ainstein sve do smrti. Vazne osobe koje imsju neka vazna znanja,nestajace u bunkerw,250 usa150eu povezane hodnicima.politicari korumpirani imaju zadatak da izazovu haos,da sto vise ljudi pogine,zasto kad xe katastrofa? Po njihovoj teoriji,prezivjeli ce se boriti za risorse,zovu ga madmax reakcija. Imate na YouTube, dok nisu skinuli, Phoenix Hypothese i sve se odjednom slozi.

Lucija, prva
1 godina prije

Oglasila se Lijepa Alemka. Da najavi novi soj.

Na indexu, od 38 komentatora, 36 joj je* m*.
Preostala dvojica su naravno ukrajinofili (cionisti) koji bi prijavljivali ljude.

duki
1 godina prije

E vala ti sine ‘ko ne vidi ili je slika ili ne želi da prihvati !!

Sale
1 godina prije

Bravo !!!

Crni Golf 4 vrata
1 godina prije

.. ‘sat sudnjeg dana’ je u biti igra illuminata koji se igraju na način da čovječanstvu pokažu što ga čeka i onda se smiju na reakcije istog….. 🎃… ha, ha, ha… ha, ha, ha, ha, ha….
……………..
………………………..
………
……………………
……………….
……………………………………………………..
………………….. Naravno da sodomu i gomoru s zapada čeka uništenje.. 🎃… 👍… 👏… Sodoma i gomora je bila uništena u najvećoj priči ikada ispričanoj (ha, ha, ha), a što je ustvari ništa drugo nego neurolingvističko programiranje koje su illuminati napisali prije 1500 godina, a pisci koji su sudjelovali u tom projektu, za nagradu su na poklon dobili ono što se danas zna pod imenom – Hollywood..

gigi pinna
1 godina prije

Ali izgleda da su Rusi i dalje opčinjeni sa niti tisuću američkih okupacijskih vojnika, i sa svakodnevnim napadima na Siriju iz pravca Hazaristana.

Tadija
1 godina prije

Stara kajla bavi se ovo je prava tema.zeljni smo komentara.

Lucija, prva
1 godina prije

“Hrvatska je uz dva navedena obrazložena mišljenja (neke be.dastoće), dobila i
SLUŽBENU OPOMENU ZBOG OGRANIČAVANJA IZVOZA PLINA mjerama koje nisu u skladu s pojedinim člancima Ugovora o funkcioniranju EU (UFUE) i Direktive o zajedničkim pravilima za unutarnje tržište prirodnog plina.”, index

Eto. Jesam rekla da mi plin izvozimo?
Ovo se ne može odnositi na ruski plin, jer bi se u tom slučaju radilo samo o tranzitu, a tu je sve definirano ugovorima

Znači, bacit će se na naš plin i struju.
Za nas to naravno znači poskupljenje istih.

gigi pinna
1 godina prije

A Đurica Drobac sav sretan najavljuje kao gotovu stvar ulazak Ukrajine u NATO (nema veze što čak i njemački ministar obrane govori kako je to jako daleko od ostvarenja) – ako to ne bi bio Sudnji dan.

Jadranka S.
1 godina prije

Ovdje ima zlonamjernika koji namjerno pisu kontra istine i lazu u svome neznanju, pokusavaju etiketirati,…itd…namjerno i ne samo meni. Pisem samo istinu, tko se ne moze suocit sa istinom nije moj problem! Vodi se duhovni rat za duse! Vi ne znate da je ljubav Bog. Ljubav. Kako se mozete bojati ljubavi? Strah i ljubav ne mogu postojati zajedno: njihova koegzistencija je nemoguca. Zapravo, ista energija koja postaje strah, postaje i ljubav. Ako ona postane strah, tada nema vise energije koja bi postala ljubav: ako ona postane ljubav, strah nestaje. To je ista energija. Ta energija u kaoticnom stanju se naziva strahom, a kada ona postane kozmos, kada je u dubokom skladu, naziva se ljubavlju. Ako nesto ne postane vase autenticno iskustvo, to vas nece transformirati. Svecenici vam stoljecima govore da vas Bog promatra, da Bog zeli da se ponasate ovako, a ne onako, da morate slijediti Deset zapovjedi Bozjih. Ako… Čitaj više »

Jadranka S.
1 godina prije

2. To cini svaki otac. On pusi, ali zabranjuje svojoj djeci:” Nemoj pusiti. To je lose za tebe!” Ali zato sto otac izgleda tako lijepo dok pusi, djeca postaju ocarana. Ona zele biti poput svog oca, a on izgleda tako muzevno dok pusi. On izgleda tako ponosno, dok pusi cigaretu, sjedi u svom naslonjacu i cita novine. Djeca bivaju privucena. Kada otac nije prisutan, ona takoder sjede na istom naslonjacu, citaju iste novine, iako ne znaju citati i pocnu puhati. To im pruza veliku radost jer im osnazuje ego. Ako zabranjujete, vi zapravo pozivate. Kada kazete djeci “Nemoj to uciniti!” tada prizivate nevolju. Znaci Bog je rekao Adamu i Evi da ne jedu plodove s tog drva. To je bio poziv: nije im bila potrebna zmija. Zmija je izum svecenika tako da se Boga moze izbjeci: odgovornost se moze prebaciti na jadnu zmiju. Jadna zmija nema nikakve veze s time:… Čitaj više »

Jadranka S.
1 godina prije

3. Zatim morate otici sveceniku pokloniti mu se. Morate ga zamoliti za vodstvo. To je tajna njihovog zanata: drzi ljude u strahu. Drzat cete ljude u strahu samo ako cete ih drzati u neznanju. Neka drhte, tada ce uvijek biti spremni dotaknuti vasa stopala, bit ce spremni vas poslusati jer vi predstavljate Boga, a neposluh je opasan, vrlo opasan. Oni ce biti baceni u pakao za citavu vjecnost. Svecenici su unistavali vasu hrabrost, vase samopostovanje, vasu vjeru u sebe. Vas i dalje okruzuju gluposti sa kojima su svecenici napunili vasu glavu: vi ste puni tog smeca. Potrebno je vrijeme kako biste ga se rjesili. Potrebno je mnogo vremena, jer se to odvijalo stoljecima. To je tako duga, ruzna povjest da je vrlo tesko pronaci osobu koja moze pobjeci od toga. Bog je vas: vi ste Bozji. Ljubav je Bog. U Bogu nema nicega osim ljubavi: on je zapravo drugo ime… Čitaj više »

Lucija, prva
1 godina prije

Rasprave na portalu su preslika rasprava u Saboru: danas je Bulj rekao da treba maknuti glifosat jer je – otrovan. Odgovara mu zastupnik sa tekstilnom školom da to – nije točno. Nitko u Saboru ne zna da nije lako bez dokaza dobiti milijune na američkom sudu. Činjenica i da se Bulj trebao bolje pripremiti, sa dokumentacijom i sa – drugim zastupnicima. Pa, valjda ima nekih? Primjer2. Zakon o verbalnom deliktu (prekršajima) Svi napadoše Pupovca jer da je to zbog ZDS. Gdje ti ljudi žive? Možda se prave loodi. Morala je doći državna tajnica da im kaže: “Oporba je pitala i hoće li premijer platiti kaznu od 4000 eura zbog širenja lažnih vijesti o rastu plaća ili epidemiolozi zbog lažnih tvrdnji o cijepljenju protiv covida,  no državna tajnica Irena Petrijevčanin je poručila je da u zakonskom prijedlogu nema riječi o ograničavanju slobode govora, te dodala da su navedeni primjeri predmet Zakona o elektroničkim… Čitaj više »

Dante
1 godina prije

Tako to rade kreatori jezuiti vijekovima,tekst je publicistički
Pediculis pubis

Antee
1 godina prije

Mene nije strah sudnjeg dana…mene je strah da ga neće bit.

Puhpoh
1 godina prije

Lada i Moskovich bolja tehnologija od Audija?

KISIK
1 godina prije

Jeder je bio 20.4….poznat kao dan….
Hehehe

1 godina prije

ne smijes ni napisati “sudnji dan” a da ti se ne jave propagandisti religije. tjese sebe a da multipliciraju efekt tjesili bi se grupno. stoga dilanje.
lijepo oni to objasnjavaju, apstrakciju apstrakcijom, “bog je ljubav”. i to je to.

Lucija, prva
1 godina prije

Evo vam malo o početku Armagedona.
“Njemački ministar obrane Boris Pistorius smatra ograničene napade Ukrajine na ruski teritorij prihvatljivom taktikom dok se Kijev brani od invazije.

“Potpuno je normalno” da u takvom ratu “napadnuta strana napreduje prema neprijateljskom teritoriju, primjerice kako bi presjekla putove opskrbe”, rekao je Pistorius njemačkoj televiziji ZDF u četvrtak navečer.”
————–
“NATO saveznici složili su se da će Ukrajina postati članica”, rekao je glavni tajnik NATO-a Jens Stoltenberg, u Njemačkoj.”
————-

“Englezi već otvoreno pišu da je rat Engleske protiv Rusije ne samo neizbježan već i neophodan. I pritom spominju Poljake kao izvrsne vojnike…”

Lucija, prva
1 godina prije

Nastavak: odgovor Rusije …partnjerima
Odgovor Medvedova. Očekivan.

“Nemac koji želi napad na Rusiju treba da bude spreman za rusku paradu u Berlinu, izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev”.,webtribune
—————

 “„Вера британских дегенерика у сопствену изузетност је величанствена…

Иначе, очигледно је да сукоб тамошње ЗАСТАРЕЛЕ ФОРМЕ ДРЖАВНЕ ВЛАДАВИНЕ (монархија у ДЕГЕНЕРАТИВНОЈ фази) и

пакосног садржаја (погледајте лица њихових недавних премијера – Бориске Џонсона, Терезице Меј и овог, како га беше зову, Сунака) ствара веома БИЗАРНА СТВОРЕЊА.

          Али, пљуцка нам се на њихове одлуке.

          Британија је била, јесте и биће наш вечити непријатељ.

          У сваком случају, све док њихово дрско и одвратно влажно острво не оде под морску пучину прекривено таласима које подигну модерни руски системи наоружања.

          Let it be, како су Битлси певали…”, fakti

irina
1 godina prije

Hej, Sine, dugo smo te čekali, ali kad dođeš “bum” tekst, napisan savršeno (što se za malo njih može reći!), i formom i sadržajem! ***A ovo “Naime, taj suveren se nije odrekao svog jedinog preostalog oružja u kojem je jači od udruženog Istoka – i dalje mu je ubojitost Laži prednost. Ovog puta prema vlastitom stanovništvu kojeg namjeravaju dovesti Zelenom agendom i ‘klimatskim promjenama’ do gladi ” O, kako nam je ovo već poznato!
Hvala ti, i nemoj da opet čekamo tako dugo! Može?

Alex Keller
1 godina prije

Ostavite se navijačkog blebetanja. Kako god se stanje oko Velikog rata bude odvijalo,vi ćete nayebati i vjerojatno postojati samo kao geografski pojam,ako uopće. Ponovno 500 godina pod neki imperij sa Istoka,a Zapad raspadnute Jugoslavije pod Imperij sa Zapada. Postoji i treća varijanta,a to je 00, iliti ode planet u 3pm.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI