Senatoricu iznenadili nakon ručka u hotelu iako su svi restorani zatvoreni

Vecera
12 komentara

Dok se ugostitelji i građani nadaju ponovnom otvaranju lokala, tj. barem terasa, što se očekuje otprilike sredinom svibnja, u paralelnom svemiru koji je ipak nadohvat ruke, poslužuju se vrhunski ilegalni obroci, ako je vjerovati jednoj objavi Mediaparta u vezi s obrokom senatorice.

Večeri Christophea Leroya i Pierre-Jeana Chalençona stvarale su buku i vjerojatno nisu prošle nezapaženo, kao ni istraga koju je otvorilo pariško tužiteljstvo nakon ovih obroka. Međutim, kontroverza je zaobišla senatoricu Joëlle Garriaud-Maylam koja je, prema Mediapartu, ručala 14. travnja u pariškom hotelu Le Meurice. Na pitanje medija, parlamentarka je objasnila da nije znala “da je zabranjen odlazak u hotel na privatni ručak”.

“Od trenutka kada je to privatni ručak za dvije osobe, koji se ne odvija u zatvorenom restoranu, da”, kaže ona dopisniku Mediaparta koji joj na to odgovara da je upravo to zabranjeno. Prema podacima na web stranici, dotični ugostiteljski objekt stoga nudi “mogućnost da ljudi dođu […] jesti na licu mjesta”, iako njegova službena stranica naglašava da su restorani zatvoreni u skladu s vladinim odlukama.

I dok je hotelski objekt, na zahtjev medija, odgovorio da Le Meurice “ne organizira ručkove u prostorima hotela”, zatvorenim poput svih restorana, za mikrofonom Mediaparta zastupnica objašnjava da je imala poslovni ručak u objektu sa švicarskim odvjetnikom i poduzetnikom Christianom Kälinom.

Mediapart nije uspio dobiti odgovor od hotela vezano za pitanje je li dotični odvjetnik bio njihov gost.

francuskailegalne vecereMediapart
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

elita se sprda sa stokom oduvijek..sad nam je to predoceno kao pljuska po licu jer se sve moze saznati u par minuta.prije su o tome govorili crna guja u humoristicnoj seriji ili ljudi,poput david icke-a,u knjigama koje smo voljeli ismijavati.sad smo popili samarcinu od koje se,mozda,nikada necemo opraviti.hvala.

fvnwerfvnwoerrfwerfe
2 godine prije

Ova je sigurno od onih koji imaju svo bogatstvo gala u zadnjih 600 godina.

Max
2 godine prije

Pa mjere i nisu za šefove.

trte_vrte
2 godine prije

dobro je,ja mislio otrova se neko

dulebg
2 godine prije

Otkad su dopustili da rade terase kafića, broj zaraženih koronom se nije smanjio, ali se broj bolesnih od gripa rapidno uvećao ))

TIKTAKTIKATAKATAK
2 godine prije

Da žena zna ispeći kajganu , ovog skandala ne bi bilo.

tedi
2 godine prije

To su ti vanzemaljci,a tako se I ponasaju.
Kazu da su vanzemaljci na planeti u istom obliku kao ljudi,samo drugacije misle.
Eto otkrili smo paralelene svijetove i vanzemaljce, za nase dobro se brinu, za njih ne vrede zaoni zemljana.
Promijena terminologije,novogovor, UMBERTO EKO.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI