Teorija zavjere ili ipak zavjera? SARS je možda genetsko oružje zbog kojeg će Kinu uskoro razapeti

Xi Jinping
397 komentara

Hipoteza o laboratorijskom propustu u Wuhanu, domu pandemije, sada se ponovno pokreće. Pismo objavljeno u časopisu Science buni mnoge. Na portalu Logično smo objavili izjavu nobelovca Jean-Luc Montagniera kojeg su domaći novinari, mediji i pojedinci proglasili “senilnim starcem”. Čim smo posumnjali u podrijetlo koronavirusa, mnogi koronaši su se smijali, zaboravljajući onu narodnu “tko se zadnji smije…”. Čak je i Faktograf svako propitivanje podrijetla koronavirusa proglašavao lažnom viješću.

Ipak danas, dvadesetak znanstvenika s glavnih sveučilišta u Sjedinjenim Državama, Kanadi ili Švicarskoj objašnjavaju da se ova hipoteza mora shvatiti jednako ozbiljno kao i ona koja se već uobičajeno širi oko prirodnog zoonotskog podrijetla, što bi značilo da virus dolazi od životinja.

Zapadni znanstvenici u koje se kunu mainstream mediji, pišu: „Kao znanstvenici s relevantnom stručnošću slažemo se s glavnim direktorom SZO-a , Sjedinjenim Državama i još 13 zemalja, te Europskom unijom da je potrebna veća jasnoća o podrijetlu ove pandemije. Moramo ozbiljno shvatiti pretpostavke o prirodnim i laboratorijskim propustima dok ne dobijemo dovoljno podataka. Odgovarajuća istraga mora biti transparentna, objektivna, na temelju podataka, uključivati ​​široku stručnost, podložnu neovisnom nadzoru i odgovorno njome upravljati kako bi se utjecaj sukoba interesa umanjio”. Što ćemo sada? Je li francuski nobelovac ipak bio u pravu?

Ako su prvi dokazi s početka 2020. godine klasificirali laboratorijski incident kao “krajnje nevjerojatan”, autori pisma iz Science podvlače da generalni direktor SZO-a Tedros Ghebreyesus nije opovrgnuo ovu mogućnosti, već je samo smatrao da nama valjanih dokaza za hipotezu o laboratorijskom podrijetlu koronavirusa.

Objava ovog pisma nije trivijalna, jer su se pojavili novi dokumenti. Tri rada istraživača koji su radili na Institutu za virusologiju Wuhan, napisana su 2014., 2017. i 2019., te pokazuju da laboratorij nije bio vrlo jasan o “broju i prirodi koronavirusa koji se tamo čuvaju, o eksperimentima koji se provede, pa čak i na integritet virusnih genetičkih sekvenci koje je posljednjih mjeseci objavila istraživačka institucija Wuhan“, podsjeća list Le Monde koji je uspio ispitati stručnjake o ovoj temi. Potonji posebno tvrde da bi jedan od virusa korištenih u Wuhanu bio daleki rođak virusa porijekla Covid-19 . Međutim, do danas još nisu pruženi dokazi o mogućem sudjelovanju laboratorija u pandemiji.

Stvar je vrlo jasna. Genetsko modificiranje virusa je moguće i prakticirano je u kineskoj P4 laboratoriji. Postoji niz znanstvenih radova i patenata koji to dokazuju. Opće je poznato da sve države koriste razne dostupne mogućnosti kako bi širile svoj geopolitički utjecaj.

Nudimo vam kratki video u kojem zapadna novinarka iznosi niz vrlo interesantnih informacija o kineskoj odgovornosti, ali i malu napomenu. Kina već desetljećima surađuje sa zapadnim znanstvenicima koji su joj izradili laboratorije tipa P4. Bill Gates je bio čest gost kineskom predsjedniku, a u Wuhanu sjede mnogi zapadni znanstvenici. Što želimo reći? Ako je virus nastao genetskim modifikacijama u Kini, zapadnjaci su to zasigurno znali, pogotovo što su kineski znanstvenici često autori u raznim zapadnim znanstvenim revijama. Kina je vjerojatno naivno upala u klopku i sada joj prijeti totalno zatvaranje, kojeg odavno pripremaju. Čekao se povod koji je stigao u obliku umjetno stvorenog koronavirusa.

 

Izvor: Science

 

kinaKoronavirusPlandemijaTeorija zavjerezavjera
Pretplatiti se
Obavijesti o
397 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Malomorgen
2 godine prije

i nek ovo uzmemo ozbiljno??…… 😲😲😲😲😲😲

RENEW
2 godine prije

Bill Gates in Anthony Fauci (glavna vloga iz filma Boter) zanesljivo ne marata tistih temnolask v tistem laboratoriju. Oni se bojijo, da bi jih Kitajci prehiteli in zato hočejo uničenje Kitajske.
Toda to se verjetno ne bo zgodilo. S svojo mRNA, ki sploh ni preizkušena bodo izdelali tisto kot so je že enkrat izdelala ameriška vojska s svojim cepivom proti antraksu.

Farree
2 godine prije

Korona je zapravo WWIII. Mislio sam da ce rat početi sa obaranjemn satelita ili “slučajnim” rušenjem zrakoplova, a zapravo je došao uz pomoć bio-oružija (zapravo ne potpuno tačno jer sa ratovi između druge dvije Supersile već neko vrijeme vode (vidi npr. Siriju i Ukrajinu)). Sirija (ali i Ukrajina) su samo prve bitke treceg svjetskog rata i svaki od aktera igra jako komplikovane igre da taj rat ne bi presao u sve-globalnu fazu. To je kada se dva boksera pred mec mrko gledaju preko stola, a ispod stola pokusavaju protivnika sto jace udariti po jajima.   Ovaj rat je najavio americki general Hodges prije neku godinu dana na njemackoj televiziji, kada je rekao da je rat sa Kinom u sljedece 2-3 godine neizbjezan ida nije pametno od trumpove administracije da ispostavlja racun od 1 Milijarde € Njemackoj (za zastitu i odrzavanje americkih vojnih baza na njemackom tlu), jer ce americi u… Čitaj više »

Драгогост
2 godine prije

Знао сам!

Mlata
2 godine prije

Izraelu odgovaraju napadi od strane Hamas-a….Rusi su izvukli korist od sankcija, Kina će takođe i sad od ovoga izvući korist. Miševi će sada raspredati priče…zato i jesu samo obični miševi

Maki
2 godine prije

U samom pocetku plandemije moglo se pomisliti da je u pitanju upotreba bioloskog oruzija, ali sada je ocigledno da realna opasnost od navodnog virusa ne postoji. Corona virus je medijski-televizijski virus, odnosno laz kojom se manipulira u svrhu napretka ka uspostavljanu Novog poretka. Bez sumnje, postoje smrtonosna bioloska oruzija koja bi se mogla upotrjebiti za izazivanje masovnog pomora, ali to ovaj put nije slucaj.

davor3
2 godine prije

Prepoznavanje lica, lažni identiteti i alati za digitalni nadzor: Unutar programa tajnih poštanskih operacija pošte SAD-a Podružnica poštanskih službi suočila se s intenzivnim kongresnim nadzorom posljednjih tjedana zbog svog Programa tajnih operacija na internetu (iCOP), koji prati postove Amerikanaca na društvenim mrežama i dijeli te informacije s drugim agencijama za provođenje zakona.  Ipak, program je znatno šireg opsega od ranije poznatog i uključuje analitičare koji pretpostavljaju lažne identitete na mreži, koriste sofisticirane alate za obavještavanje i koriste softver za prepoznavanje lica, prema intervjuima i dokumentima koje je pregledao Yahoo News. Među alatima koje analitičari koriste je Clearview AI, softver za prepoznavanje lica koji uklanja slike s javnih web stranica, praksa koja je izazvala bijes zagovornika privatnosti. Američka služba poštanske inspekcije koristi Clearviewovu bazu podataka za prepoznavanje lica s preko 3 milijarde slika s fotografija uhićenja prikupljenih s različitih društvenih mreža “kako bi pomogla u identificiranju nepoznatih ciljeva u istrazi ili pronalaženju… Čitaj više »

Starina
2 godine prije

Obično skretanje pažnje sa stvarnog uništavanja čovječanstva a to su maske, zaključavanje, vakcine i čipiranje.
Ljudi ne prihvaćaju vakcine pa ubacuju stare geopolitičke fore zavođenja.
Jedina činjenica je da Sotona sa svojom klikom vodi rat protiv čovječanstva. Svaki narod treba drugu, bolju vlast!
Virusi ne prenose nikakve bolesti, ima ih stotine i nema potrebe za izmišljanjem novih. Truju ljude hranom, vodom, špricanjem otrova iz zraka, elektromagnetskim valovima i psihološkom propagandom koja je najopasnija. Štaa će im još i virusi?!
Oni su samo varka za sve ovo što zbilja koriste.
Za revoluciju nema kritične mase, nema ni moralnih vođa za novi početak, čovječanstvo je zatrovano okrutnošću, hedonizmom, psihopatijom i nemoralom. Samo nam Bog donosi rješenje problema!!!
Zato molimo da dođe čim prije dok nismo i mi malobrojni otpali..

2 godine prije zadnji put uredio Starina
2 godine prije

Ocito se nesto valja…. Dakle ko je pogledao video – zakljucice: da su “kinezi” nesto petljali oko genetske manipulacije virusima, da bi izazivali nove bolesti… (definitivno jesu, a u tome im je jos i dokumentima pomagao onaj Rocfellerov zlocinac Fauci i SAD)… da se ti virusi mogu “smrznuti” (osusiti) pa se tako skladistiti i opet upotrebaljvati za posipanje po stanovnistvu u cilju izazivanja bolesti… da je to posipanje najbolje u zoru i u sumrak i u oblacne dane… da je virus nekako pobjegao iz te Wuhan laboratorije (u kojoj su dokumentovano – radili i americki idioti=”strucnjaci”)… E sada – pitanja: *** Kako je to “virus pobjegao” u Wuhanu …. pa onda “ubijao” ljude po ulicama tako da su padali (a znamo odavno da su bili glumci)… Onda su navodno Kinezi “skontali” da je u pitanju tzv virus, te su iskoristili isto ime koje je Rockfeller-Gates-Rotschildi vec vise od desetljeca “izumili”… Čitaj više »

4e 65 6b 64 6f 2e
2 godine prije

13.04.2005. Bill Gates na brifingu u CIA obrazlaže, kako bi putem virusa mogli modificirati ljudski gen, koji je kao zajednički vjerskim fanaticima i onim malo manjim vjerskim fanaticima, odnosno ljudima koji imaju čvrstu vjeru, da bi ih na taj način pripitomili.

Kada ga pita, kakav je plan, Billy odgovara, da trenutačni plan i testovi koje su do tada proveli uključuje respiratorne viruse, kao što su virus gripe i rhino virusi, kako bi mogli zaraziti što širu populaciju.

Video:
https://streamable.com/m30oa5

4e 65 6b 64 6f 2e
2 godine prije

13.04.2005. Bill Gates na brifingu u CIA obrazlaže, kako bi putem virusa mogli modificirati ljudski gen, koji je kao zajednički vjerskim fanaticima i onim malo manjim vjerskim fanaticima, odnosno ljudima koji imaju čvrstu vjeru, da bi ih na taj način pripitomili.

Kada ga pita, kakav je plan, Billy odgovara, da trenutačni plan i testovi koje su do tada proveli uključuje respiratorne viruse, kao što su virus gripe i rhino virusi, kako bi mogli zaraziti što širu populaciju.

Video:
https://streamable.com/m30oa5

2 godine prije zadnji put uredio 4e 65 6b 64 6f 2e
Komplicirano
2 godine prije

Wuhan je samo stanica pri velikom redu “vožnje”.Pitanje svih pitanja nije DA LI JE ili NIJE?Nego ,kako su uspjeli lobotomirati tolike mase ljudi?Puno ranije i puno ozbiljnog rada je tu bilo,a biti će još.Kada bi danas Bilštogodbil javno priznao svu priču i u napadu kajanja,mehanizma savjesti i istine sve obznanio,apsolutno sam siguran da bi lobotomirani,programirani sljedbenici religije sustava i protokola rekli kako je eto,”senilan starac”.Dojam je kako kroz povijest oduvijek postoji sila koja ne želi dobro puku,veže ga za osjetila i nužno progoni svakoga i sve koji odbijaju religiju osjetila.Osjetila sitosti,gladi,straha,ljubavi,mržnje,taštine ili pak najopasnije-RACIONALNOSTI.Racio koji silovito vuče čovjeka ka dolje,prizemno i pokorno,uokviren kojekakvim korektnostima i ideologijama sputavanja slobode u njenom originalnom obliku.Da,neprijatelj je stari,poznati,opasni,lukavi,,,,,,LAŽOV OD POČETKA.Wuhan je doista nebitan ako se gleda šire i ozbiljnije.Neprijatelj je već nekoliko koraka naprijed i pobijedit će u ovoj igri.Samo to nije jedna igra nego igre ima još,i poslije svega ovoga.U konačnici ,bit će… Čitaj više »

Драгогост
2 godine prije

Jevrejski kapital je NADIGRAN. Kineska zamka (trap) za svedski kapital je jednostavna. Mamac je enormni profit a rešetke su komunistička partija (jaka država).

Mao
2 godine prije

bull Sh*t ja sam imao koronu 4mjeseca prije Wuhana ,da je Kinezi nisu otkrili ovi gušteri i svivci na zapadu nebi još….iz italije je Došla u Zagreb aa u Itali vjerovatno sa zarobljenicima iz Iraka i Sirije nad koima su rađeni pokusi

Stara kuka
2 godine prije

Ovdje po mojem mišljenju čak nije ni toliko sporno je li virus (ako uopće postoji) prirodan ili stvoren u kineskom ili bilo čijem laboratoriju. Naravno da je to važno, ali nije ključno i nije najkarakterističnije za ova slučaj. Ono što je znakovito i što bi trebalo svakom razumnom upaliti tri crvene lampice za uzbunu je potpuna nezainteresiranost politike, medija, UN i WHO, “struke” i “znanosti”, kao i tzv. “civilnog društva” (koje se inače petlja) u sve i svašta za razrješavanje te dileme. Svi se ponašaju kao da je to potpuno nebitna stvar, nitko ne postavlja pitanja i ne istražuje što je posrijedi. Kao da to pitanje uopće ne postoji. Nitko od establišmenta nikad nije ni ozbiljnije pokušao utvrditi istinu osim onog opatetičnog trkeljanja o šišmišima u juhi.. A ne bi li bilo logično pokušati što bolje upoznati tako opasnog i smrtonosnog “nevidljivog neprijatelja”? Što više saznati o njegovoj strukturi i… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
Rubin
2 godine prije

Možda vest je nova,ali taktika je stara iz 20 veka..,sada satanisti to rade na drugi način,ali oni koji su rođeni prošlog veka,znaju dobro šta ovo znaći i kako oni to čine..a samo se radi o moči,dominaciju i pare…

Aspano
2 godine prije

Nema sumnje da su Kinezi nešto muljali sa ovim dekadentnim zapadnim strukturama okupljenim oko Gejtsa,koje im nijesu sve rekle u vezi planova sa laboratorijom i virusima pa su ih donekle iznenadili u startu.Međutim,veoma brzo konsolidovanje i stavljanje pod kontrolu navodne pandemije kazuje nam da su bili spremni i na tu varijantu te su tako izbili iz ruku mogućnost daljeg optuživanja Kine za namjeru ili propuste oko svega ovoga.Najbolja scena oko sručnjaka SZO i njihove takozvane istrage u Vuhanu je jedna od slika izašlih u štampi kako oni u grupi kao turisti sa torbicama razgledaju zgrade.Ništa od višeslojne zaštitne opreme i sličnog sa čime nas bombarduju u medijima jer bože moj nema ni dokaza.Sjetimo se samo navodnog trovanja i afere u Solzberiju i kakva se frka u svijetu digla oko dvoje ljudi a ovdje se radi o milionima a nema volje da se detaljno istraži

Stara kuka
2 godine prije

Ovako otprilike izgleda istraživanje oko podrijetla navodnog virusa:

comment image

2 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
Antiglobalist
2 godine prije

Ako pokusaju da zaustave Kinu na nacin kakav oni zamisljaju onda kinezi aktivirace sve njihove clanove tajnog drustva ZELENI ZMAJ i pobice do zadnjeg svih 10000 do 12000 satanista ukljucujuci komplet citave porodice Rotsild i Rokfeler.

Charles Le Magne
2 godine prije

nek izvor potraže u Idlibu i turskoj umjesto u Kini niko ne primječuje da je covid krenuo sa smrču bagdadija ?

Diego Delgado
2 godine prije

Ne mogu vjerovati koji članak čitam na ovom portalu!
Dakle Kina kriva za virus, čudno zbilja.
Ako se zna da je vlasnik laboratorija u Wuhanu korporacija Glaxo, koja je pak vlasnik firme Pfizerkoja sada gura cjepiva.
Molim autora da se malo bolje educira prije nego piše ovako nadobudne članke, i želim ga podsjetiti na ono šta stalno pišem a to je: da svo zlo dolazi iz amerike jer je u vlasništvu hazarskog ološa.
(molim admina da mi ne obriše post nikoga ne vrijeđam)

gargamel
2 godine prije

Istraživački tim izlaže laži o IC krevetima: Samo 4% zauzimaju koronski pacijenti! 18.5.2021 Ne samo u Nizozemskoj, već i u Njemačkoj uvijek postoje upozorenja da IC odjeli imaju rizik od preopterećenja. Tim znanstvenika predvođen zdravstvenim ekonomistom Matthiasom Schrappeom objavio je otkrivajuću studiju koja pokazuje da ni u jednom trenutku IC-i nisu bili u opasnosti od preopterećenja! To je također vidljivo iz priopćenja njemačkog Ministarstva zdravstva. Jesu li statistički podaci izmanipulirani i je li počinjena prijevara? Za profesora Schrappea, koji je djelovao i kao savjetnik njemačke vlade, jedno je sigurno: “Strah od nedostatka IC kreveta bio je neutemeljen.” Mnogi kreatori politike morali su toga biti svjesni, citira istraživače list Die Welt. Samo četiri posto U sažetku studije može se pročitati da je 2020. godine samo četiri posto kreveta za intenzivnu njegu korišteno za liječenje koronskih bolesnika. Također je opovrgnuta tvrdnja da je velik broj mladih završio u IC-u. Tek 30. travnja,… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio gargamel
2 godine prije

Već odavno tvrdim da žure, prave greške i da time izlaze na čistinu. Da li vam je, možda, palo na pamet da su prisiljeni na žurbu? Pitanje je šta ih je prisililo na to. Ja ne vjerujem da prozor ostao slučajno otvoren i to nešto (šta god da je) slučajno izletilo vani i krenulo po Svijetu(ali ne i u nedaleki Peking). Plan je bio, koliko se sjećam, da krenu 2030. Ja mislim da je neko a) pustio to “nešto” planirajući da im osujeti planove nedovoljno razvijenim “nečim”(mala smrtnost), a da bi njih natjerao na akciju koja je došla u vidu brzog zaključavanja Svijeta i još brže vakcinacije. b) da su oni, zbog nekog njima poznatog razloga, odlučili da krenu ranije nego je planirano. Obe solucije baziram na činjenici da je smrtnost od korone gotovo nikakva i da to moraju nadoknaditi ili vakcinacijom ili geopolitikom. Bilo bi dobro da je solucija… Čitaj više »

Velikimeštar
2 godine prije

Naravno da će to biti iskorišteno protiv Kine. Samo se u politici uvijek čeka povoljan trenutak. I onda će oni koji su ismijavali one koji su tvrdili da je to laboratorijski virus preko noći početi ismijavati oni koji tvrde da ipak nije. Sjetite se uvjeravanja da maske ne znače ništa, pa onda da je dobro navući 5 maski dok si vani sam u prirodi. Čisti Orwell.

Trt
2 godine prije

Nema virusa, nema novih bolesti, nema nove smrtnosti (prije cijepljenja), ima transformacije ljudske psihe u kolektivnu psihotičnu paranoidnu ideaciju.

Red Dog
2 godine prije

Naravno.
Oli ste primetili da dok je Huawei dobijao ugovore za 5G je 5G ubijao i citao misli?
Od kad ne dobija Huawei ugovore donosi 5G samo Slobodu i Demokratiju.
Mozda bi cela Korona-stvar prosla neprimecena da nisu poceli baciti drvlje i kamenje na Kinu da je to „kineski virus“.
Kad je sranje stiglo do njih nisu mogli poricati verodostojno ono sta su tvrdili ranije.

Kineski Profesor
2 godine prije

Communist Professor Declares That US Was Defeated In “Biological War” With China

https://www.zerohedge.com/geopolitical/watch-communist-professor-declares-us-was-defeated-biological-war-china

Kresimir
2 godine prije

Mislim da to nije tako. Cijela teorija klica sa teorijom o virusima je pogrešna, a Antoine Bechamp je sa svojom teorijom mikrozima vjerojatno bio znatno bliže istini nego Louis Pasteur. Bolesti se u najvećem broju slučajeva rađaju u nama i iz nas, a u manjem broju slučajeva uzrok je neki vanjski mikrorganizam. Mikroorganizmi uglavnom napadaju tkivo koje je već oštećeno. Bolesti koje imaju visoku smrtnost i brzo se šire ne postoje. Asimptomatski prijenos je glupost isto kao i PCR test.
Uzrok španjolskoj gripi je vjerojatno bio u cijepljenju vojnika ili prekomjernoj dozi Aspirina koji se tada davao u 10 puta većoj dozi nego danas.
Ono što ubija je propaganda, glupost i pogrešno liječenje po protokolu WHO-a.
I cjepivo ubija naravno.

Max
2 godine prije

Mislim da iza toga Američka duboka država. Ali ako su i Kinezi zločin je.

no comment
2 godine prije

comment image

tihobl
2 godine prije

Za one koji tvrde da se cipovi ne mogu ubacivati iglom u tijelo :

Инжењери са Универзитета Колумбија у САД развили су најмањи бежични чип на свету, уређај величине гриње који може да се имплантира у људско тело хиподермијском иглом ради праћења здравственог стања.

riobverngberobgeorbr
2 godine prije

Pripreme za rat sa Kinom su odavno počele a sad su se intezivirale pranjem mozga kroz medije jer treba “objasniti” jamago u čemerici i jewropi što im slijedi. Nisu badava uložili 14 milijradi dolara da ponovo pokrenu traku za proizvodnju novih 128 F-16 i modernizaciju 405 starih.

2 godine prije zadnji put uredio riobverngberobgeorbr
ledeno doba
2 godine prije

O ulozi Kine, sam ovdje na forumu, prije više od 2 mjeseca objavio 2 poduža posta: Skupina američkih odvjetnika u otvorenom pismua zahtjevala je istragu zbog prevare sa lokdaunom od strane Kine Zahtjev za ubrzanu federalnu istragu znastvene prevare u zdravstvenoj politici prema kovidu. Globalna prevara zaključavanja od strane Komunističke Partije Kine (KPK)” https://www.logicno.com/politika/jedan-obican-dan-u-zivotu-pred-covid-terorom.html i NJEMAČKI PROFESOR FIZIKE PODIGAO VELIKU PRAŠINU, JER TVRDI DA VIRUS POTJEČE iz KINESKE LABORATORIJE U WUHANU https://www.logicno.com/politika/bivsi-zamjenik-nsa-tvrdi-kako-ne-postoji-dokaz-da-je-za-sirenje-covid-19-odgovorna-kineska-vojska.html Kako sam uvijek govorio:, iako ima još onih koji ne žele vidjeti istinu i prihvatiti je; Kina, tojest, njihova crvena kabala, je definitivno sudjelovala u organizaciji ove plandemije, zajedno sa američko-zapadnom kabalom. Bez obzira, da li je točna tvrdnja njemačkog profesora, da je virus kidnuo it Wuhanske laboratorije, ili ne– ali sasavim je jasno da su kineski crveni kabalisti sudjelovali u pripremi ovog zločina i da bez uloge Kine, plandemija uopće ne bi bila moguća. Sada je tek jasno,… Čitaj više »

Cigeb
2 godine prije

Daj Bože da svi biološki ratovi budu ovako nježni i spasonosni,unistili su gripu a smrtnost je manja nego prije” pojave ” tog strašnog Wuhanskog virusa,nista im se više ne može vjerovati sve goli lažovi

marty
2 godine prije

Covid certifikat ministarstva zdravlja UK (onaj QR kod na mobitelu za otići do frizera) između ostalog prikuplja i podatke o mentalnom stanju, društvenom i kriminalnom ponašanju…comment image

2 godine prije zadnji put uredio marty
Krle
2 godine prije

Ustvari više ste pisali o tome da je virus izmišljen nego da je sumnjivog porijekla. Od početka je virus pokazivao čudna svojstva i “očitani” genom je imao sekvence za koje tvrde da je nemoguće da je prirodna kombinacija. Ništa ne tvrdim jer dokaza nema, niko ih neće i ne smije tražiti. Jedini pravac je traženje “dokaza” da je kriva Kina. Nikome nije čudno da se virus pojavio u jeku ekonomskog rata SAD i Kine koji uzgred nije išao u korist SAD. Naravno Amerikanci nikada to ne bi napravili kao što nisu bili robovlasnici, istrijebili Indijance, bacili atomske bombe na Japan, lagali u SB da imaju dokaz da Saddam ima biološko oružje, uzrokovali smrt 500000 djece u Iraku i ko zna koliko po svijetu sa nelegalnim sankcijama, ….. Najlogičnije je onda da su Kinezi sami sebi “oslobodili” virus nadajući se da će virus otići dalje i uništiti svjetsku privredu od koje… Čitaj više »

Jadranka S.
2 godine prije

Gosp.” Ledenio doba” SVJEDOČIM da DAVID ICKE govori ISTINU!!!

Abe 04
2 godine prije

Neki komentatori su rekli okačit znanstveni rad o izolaciji virusa. A onda su zamuljali raspravu ili nestali. Je li tako? Ili je redakcija obrisala, sto ne bih rekao.

Malimali
2 godine prije

Po mom mišljenju tako je i bilo, uzimajući u obzir par stvari: Mitkovićkinu priču, pa Gatesovu prognozu epidemije za g. 2020, objavljenu 2015, pa povlačenje u ono vrijeme jedinog djelotvornog lijeka klorokina neposredno prije ‘razglašenja’ epidemije (u Francuskoj 13.1.2020). Jedino što ostaje otvoreno je pitanje što i kako se dogodilo da je virus izašao, dali je stvarno pobjegao ili – što je meni vjerojatnije – nije pobjegao.
Jasno mi je da je to sigurno jedna od najbolje čuvanih tajni i da nećemo tako brzo čuti o njoj.
Priča sa Wuhanom i pijacom mi je previše ‘točna’, baš se sve složilo, taman se uklapa u priču Zapada a koja ispostavlja Kinu kao odgovornu. Ne prate se i ne istražuju vijesti da su se atipične upale pluća pojavljivale na nekim mjestima, i u Europi, u ljeto i jesen 2019, znači prije studenog kad su medijski registrirani prvi slučajevi u Wuhanu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI