Totalno ludilo! Nizozemska klimatska aktivistica podržava vladu u otimanju poljoprivrednog zemljišta.

poljoprivreda
43 komentara

Voditelj InfoWarsa Harrison Smith dotaknuo se videa klimatske aktivistice u Nizozemskoj, koji podržava plan Amsterdama o preuzimanju poljoprivrednih zemljišta u nedavnom izdanju “The American Journala”.

Snimka koju je Smith pustio u svom programu prikazivala je nizozemsku klimatsku aktivisticu, koja je muškarcu koji ju je intervjuirao rekla: “Moraš se riješiti svih tih velikih farmi kako bi spasio klimu.” Voditelj intervjua je nastavio, pitajući je što bi poljoprivrednici učinili kada bi im vlada otela zemlju.

“To su poljoprivrednici koji posjeduju poljoprivredno zemljište u svojim obiteljima naraštajima, da bi im sada muškarci u odijelima dolazili do kućnih vrata i govorili kako se više ne mogu baviti poljoprivredom. Zašto bi se to dogodilo? Zašto bi jednostavno odustali?”

“Radila sam kao medicinska sestra, a ostala sam bez posla jer su imali previše medicinskih sestara”, odgovorila je aktivistica. Harrison nije skrivao svoje gađenje nad razmjenom te je osudio klimatsku aktivisticu za podršku Amsterdamu i njegovim planovima kažnjavanja poljoprivrednika, “jer su se usudili prosvjedovati protiv uništavanja njihovih sredstava za život”.

“Kako farme uništavaju planet? Zbog dušika? U redu, najčešća tvar u poznatom svemiru i na Zemlji je samo dušik, ali to moramo zaustaviti.”

Voditelj InfoWarsa također je oštro osudio apsurdnost klimatskih aktivista poput Nizozemke koja okrivljava dušik, iako druge aktivnosti uzrokuju daleko goru destrukciju. “Nisu krivi masivni brodovi, koji plove više puta preko oceana ispuštajući otpadne vode u vodu. Nisu ogromne riblje mreže samo one koje okupljaju milijune riba, dupina i kitova. Nije krčenje šuma. Farme, krave i njihovo ispuštanje vjetrova ovdje su pravi problem“, rekao je sarkastično.

Nadalje, Smith je napad na farme okarakterizirao kao odluku koja bi utjecala na već osakaćenu opskrbu hranom u svijetu. Primijetio je: “Očito pitanje bi bilo: gdje onda planirate nabaviti hranu, gospođo?“

“To me podsjeća na gospođu koja je ušla u lovačku trgovinu u Coloradu i pitala: ‘Zašto moraš ići ubijati jelene? Trebao bi nabaviti meso iz trgovine odakle i dolazi.’ Što misliš gdje je to meso bilo prije nego što bi dospjelo u trgovine?“

Suludi aktivisti zapravo su korisni idioti elite

“To je rat između naroda i elite”, rekao je Harrison. “Poljoprivrednici to ne žele, ali Klaus Schwab to želi.”

“Ali postoji veliki kontingent zakulisnih agitatora, koji su izdajice, kvislinzi i korisni idioti za elitu, koji govore stvari poput: ”Moramo se riješiti farmi kako bismo spasili planet”.

Harrison je primijetio da u trenutnom ratu postoji “čovječanstvo koje je usklađeno i probuđeno”, koje se bori protiv “elita”, koje ih pokušavaju slomiti”. Agitatori i korisni idioti u sredini, dodao je, “trebaju samo zašutjeti i otići, jer nikome ne pomažu.”

Istina, sami nizozemski poljoprivrednici već su se počeli protiviti planovima Amsterdama o otimanju njihove zemlje. U sjevernoj pokrajini Friesland, poljoprivrednici su se vozili na svojim traktorima u znak prosvjeda, tjerajući barikade policajaca i vozila da im se uklone s puta. No, prosvjed je kulminirao pucanjem naoružane policije na jedan traktor, nakon čega su uhićene tri osobe.

Smith je dodao da su se poljoprivrednici također počeli okupljati ispred zgrade nizozemskog Senata u Haagu, a automobili građana pridružili su se  traktorskoj blokadi poljoprivrednika.

“Prosvjed nizozemskih poljoprivrednika se nastavlja i samo postaje jači. Poljoprivrednici sada blokiraju vladine zgrade, dok se sve više građana pridružuje prosvjedima. Redovni potrošači zapravo pokazuju solidarnost s poljoprivrednicima.”

FarmeriklimaNizozemska
Pretplatiti se
Obavijesti o
43 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Probuđeni
1 godina prije

Druga strana prije, NL proizvoda 4,6 PUTA vise mesa I povrća po km2 nego njemačka!!! Tlo I podzemne vode zatrovane kemijom I umjetnim gnojivom, to vam se čini normalnim??? Uz to, uz subvencije I damping cijene uništavaju normalne seljake na na jugu europe

tri p
1 godina prije

Da li uopće postoji ijedan političat u Niz koji bi mogao voditi vlastitu politiku, ili ona: poslje Rutte-a, ponovno Rutte ili (njegov klon). I tako u krug. Bez revolucije nema prave promjene!

Jednostavno receno
1 godina prije

Čudna li čuda da brani zelena aktivistica zelenu agendu. Pa koja će budala udariti po ruci koja ga hrani, a drugo ona da misli svojom glavom nebi ni bila tu.

Valter
1 godina prije

Jeste primjetili unazad 10 godina kako globalisti vole koristiti seksualne degenerike i dokone babe kao korisne idiote?

U Americi se to već institucionaliziralo kroz DEI (Diversity, Equity, Inclusion) uvjete zapošljavanja, koji za krajnji cilj ima eliminaciju što više bijelih muškaraca sa pozicija moći.

Larry Fink, naravno židov na čelu BlackRock-a, je prvi to agresivno nametnuo kroz ESG – Environment, Social, Governance – fuzija korporative i vladine moći.

1 godina prije

podsjetnik-svalbard Norveška uz naslov posta o otimanju poljoprivrednog zemljišta……………. dosad što ima zujanja o pozadini tih postupaka mnogi će i već trpaju u teorije zavjere i sl. ali mislim da ipak ima istine u navodima koji govore o puno težim Zemljinim promjenama što se i vidi po seizmološkoj aktivnosti i extremnim klimatskim događanjima.Sluge zla i Kazari znaju od 2003 što to dolazi a duhovno vodstvo sa Tibeta je nedavno pustilo i tajming o “događaju”-s detaljima ću pričekati početak… , i….to se već zna da su pomno se pripremili i nastojati će svoj naum i provesti jer ……plodna z e m lj a…jamči ipak nekakav zalogaj -sjetimo se i trezora sudnjeg dana i eto navale na hektare a kod nas sjetimo se što je sve imao u posjedu Todorić klan i kako mafija otima a sela se očito planski prazne tu mislim da se more spomenuti i sumnjivo zbivanje oko poplave… Čitaj više »

1 godina prije

comment image
i detalj o trezoru sjemena di seizmolozi ne nude baš da je lokacija pogođena..što je pokazalo i nedavno pucanje podmorskog optičkog kabela

Emiliano Zapata
1 godina prije

Kakvi protesti??
Trebaju doslovno pojesti vladajuce pa ce nastupit mir.

DobrotaJeIzbor
1 godina prije

Diljem svijeta se krče milijuni hektara prašuma (Borneo, Amazona, Kenija i vjerojatno još podosta mjesta), sa svrhom sadnje palmi uljarica kako bi zapadnjački hedonisti mogli svakodnevno žderat jeftine (i otrovne) čokolade i kekse. I šta s tim? Nikome ništa.

A tek tekstilna industrija? Uopće kemijska industrija koja je tek jučer počela radit na zelenim otapalima?

Znači, krivica spada pretežno na farmere i seljake, a ne na pohlepne, odvratne takozvane poduzetnike koji se iz petnih žila trude poduzimat zlo kako bi udovoljili sebi na način da udovolje hordama zapadnjačkih hedonista, malodušnicima, beskorisnim izjelicama?!

I tako, janjetina se i dalje vrti – neki živi neki mrtvi.

Lucija, prva
1 godina prije

Ovaj gad opet izmišlja brojeve !!!!

Max
1 godina prije

Treba je desaktivirati.

tuf
1 godina prije

“gdje onda planirate nabaviti hranu, gospođo?” – ovo je ključ svega, sol koju treba trljati svakom hipnotiziranom soroš-schwabovom aktivistu u ranu!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI